2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583526 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Uçan Hollandalı hayalimi yıktın be Övünç Özdem :duman:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Ben de böyle bir hamle bekliyorum Samo kalanı yaza artık
Yazın tecrübeli bir stoper daha iyi bir orta saha ve gelecek vaadeden bir forvet transferi yapılır herhalde :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Linnes 1

Maxi 2

Kaderabek 3

:icool:
Bir aralar İvo Pinto vardı şimdi birde Emilhy Kraft çıktı. :D Ondan öyle yazdım.

Çevrimdışı Renton

seneye bizimle birlikte alsa olmazmı :utan
hayal kurmak güzel bir şey :D
Abi hayal kurmak guzelde bu is artik beklenti arttirmaya giriyor sonu husran tepkisi buyuk olur  :money:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:30:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir aralar İvo Pinto vardı şimdi birde Emilhy Kraft çıktı. :D Ondan öyle yazdım.

O ne öyle Tomb Raider gibi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de böyle bir hamle bekliyorum Samo kalanı yaza artık
En mantıklısı bence de bu şekilde bir hamle yapmak abi zaten.

Çevrimdışı Tolga

Bence en az 3-4 milyon ayırmışlardır. Ama benim kanaatimce Linnes gibi ne vereceği belli olmayan bir oyuncuya 3-4 milyon vermek istemiyorlar. Ama ilk tercih Linnes olduğu için sonuna kadar zorluyorlar. Bence artık olmayacak. Dediğim gibi Maxi varken Uefa'da 2 sene üst üste final oynamış dünya kupası oynamış copa america oynamış lig şampiyonluğu yaşamış bir oyuncuyu her zaman tercih ederim.
Maxi mi Linnes mi diye kime sorsan tartışmasız Maxi der zaten :D Şahsen Linnes'in gelmesini çok isteyen biri olarak bu işin çok uzadığı kanısındayım olmuyorsa zorlamaya gerek yok.Maxi'nin maliyeti nedir bilemiyorum ama alınabilirse müthiş bir transfer olur :ok:

Çevrimdışı Deniz

sosayı 2 milyon € ya alan yönetim linnese 3.5 verir mi sizce?

Eğer biterse Linnes transferi de kaderabek transferi de max 2m€ ya biter  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

O ne öyle Tomb Raider gibi  :evillol:
İsveçli bir çocuk abi 19 yaşında.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:32:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu adamı stopere koyduk biz bize hiçbir şey koymaz önümüzdeki 20 yıl  :iblush:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kraft bugün ortaya çıktı onu unutmuşum :icool:

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi mi Linnes mi diye kime sorsan tartışmasız Maxi der zaten :D Şahsen Linnes'in gelmesini çok isteyen biri olarak bu işin çok uzadığı kanısındayım olmuyorsa zorlamaya gerek yok.Maxi'nin maliyeti nedir bilemiyorum ama alınabilirse müthiş bir transfer olur :ok:
Linnes meselesi don lastiği gibi oldu çektikçe uzuyor 1 senedir uğraşıyoruz olmadıysa bundan sonra hiç olmaz zaten. Alternatiflere bakmak lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Linnes meselesi don lastiği gibi oldu çektikçe uzuyor 1 senedir uğraşıyoruz olmadıysa bundan sonra hiç olmaz zaten. Alternatiflere bakmak lazım.
Aynen öyle.

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

sosayı 2 milyon € ya alan yönetim linnese 3.5 verir mi sizce?

Eğer biterse Linnes transferi de kaderabek transferi de max 2m€ ya biter  :ok:
yanlısın olmasin?? Simdi detayi hatirlamiyorumda ilk kiralarkan bir ücret odedik sonrada 2küsür detaylari bilen yazabilir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

yanlısın olmasin?? Simdi detayi hatirlamiyorumda ilk kiralarkan bir ücret odedik sonrada 2küsür detaylari bilen yazabilir
3.5 olması lazım.

Çevrimdışı Türkay

İlk 2 verdik 1 ay sonra falan 1.5 daha verdik diye hatırlıyorum toplam 3.4-3.5 e geldi Sosa

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ocak 2015, 23:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum

Doğru hatırlıyorsun toplamda 3,4 milyon euroya patladı
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Melekcik

Linnes 1

Maxi 2

Kaderabek 3

:icool:
Herkese iyi aksamlar. Sen oraya İvo pintoyu da eklederim :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Deniz

Beşiktaş Kulübü, Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın bonservisini Metalist Kharkiv'den 2 milyon Euro karşılığında aldı.

Siyah-beyazlılar, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada; "Jose Ernesto Sosa'nın transfer hakları, kiralık sözleşmesindeki opsiyon kullanılarak FC Metalist kulübünden satın alınmıştır. " şeklinde bir duyuruda bulundu.

önceki para iptal olabilir bununla bonservisini aldık çünkü
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 euro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 euro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Çevrimdışı Türkay

FC Metalist kulübüne kiralama bedeli olarak 1.400.000 euro ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz FC Metalist Kulübüne 15 Ekim 2014 tarihine kadar 2.000.000 euro ödemek suretiyle sezon sonunda oyuncunun transfer haklarını satın alma opsiyonuna sahiptir.

Sanırım o zaman nakit sıkıntısı vardı o yüzden böyle bi şey yapılmıştı

Çevrimdışı bjk_mabet

Ben transferden anlamıyorum ki...  :money:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.