2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4584991 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bizi Öldüremezsin @Deniz roben eti butu nedir getirmesine getiririz uefa Financal problemi yaşarız  :kop:
:kop:

Çevrimdışı Tolga

Şu an görüşülen hollandalı mı var? Mevkisi ne. Robben avrupa da kalır bence.
Bilmiyoruz kim olduğunu ama De Jong olabileceğini düşünüyoruz. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@Kamals97 22 sa
@danskin1886 Robben to Besiktas for £40M

@SDemirsoy  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Bilmiyoruz kim olduğunu ama De Jong olabileceğini düşünüyoruz. :)
De Jong olursa mükemmel olur. Dün yazmıştım ama Milan'ın De Jong ile sözleşme uzatacağını düşünüyorum.

AB'deki oyuncuların aldığı net maaşları (vergi sonrası) takip eden var mı? En basitinden FM'de görülebiliyor.
Galatasaray gibi batmış bir kulüpte Sneijder'in oynaması hayaldi değil mi?

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş'ın ısrarla istediği Maxi Pereira menajerine ve Benfica yöneticilerine takımdan ayrılmak istediğini ve futbol yaşantısıni Türkiye'de sürdürmek istediğini söyledi.

Türkiye ve Beşiktaş hakkindaki bilgileri Süper Lig'de forma giyen futbolcular ve Trabzonsporlu Cardozo'dan alan Maxi Pereira'nın kendisine önerilen rakamı da kabul ettiği bildirildi. Menajeriyle birlikte Benfica yönetimiyle görüşen Uruguaylı futbolcu, "Beşiktaş hedefleri olan iyi futbolculardan kurulu bir ekip, ayrıca bana güzel imkanlar sunuyor, kariyerimi orada sürdürmek istiyorum" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Uruguaylı futbolcuyla ilgili gelişmeler devam ederken Beşiktaş, Pereira'da yaşanabilecek bir sorun karşısında alternatif olarak İsveçli Emil Krafth'ı da gündemine aldı. Helsingborg takımında forma giyen ve sağ bek yanında sol bek olarak da görev alabilen 20 yaşındaki genç futbolcu için temaslara başlandı. Krafth'ın Temmuz 2016'ya kadar Helsingborg ile sözleşmesi bulunuyor.

Bu arada siyah beyazlı kulüp yönetiminin, futbolcuların 2014 yılı ödemelerini bitirmek için yoğun uğraş verdiği belirtiliyor.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın bütün futbolcuların tüm alacaklarını devre arasında ödemek için söz verdiği ve yönetici arkadaşlarıyla bu konuda geniş bir çalışma içine girdiği bildirildi.

Beşiktaşlı oyuncuların primlerinin yani sıra 2 aylık alacaklarının da henüz yatırılmadığı ancak 1 hafta icerisinde Başkan Fikret Ormanin talimatiyla banka hesaplarına geçeceği açıklandı

Öte yandan Beşiktaş yönetimi ligin ikinci yarısında iç sahada oynanacak 8 maçı İstanbul dışında oynama kararı aldı. Siyah beyazlı yönetim iç sahadaki 4 maçı Konya'da, 4 maçı ise Ankara'da oynayarak sezonu bitirmeyi planlıyor.

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in ve futbolcuların Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamak istemedikleri ve bunu yönetime ilettikleri bildirildi.

Beşiktaş daha önce UEFA'ya bildirdiği için Avrupa Liginde Liverpool'la oynayacağı rövanş karşılaşmasına Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çıkacak.

Lig Tv

Çevrimdışı Tolga

AB'deki oyuncuların aldığı net maaşları (vergi sonrası) takip eden var mı? En basitinden FM'de görülebiliyor.
Şimdi de nasıl maaşını düşürebiliriz diye kara kara düşünüyor Gs eğer bu söylediğiniz isim cidden Robben ise hiç konuşmaya gerek yok yani :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı doganay

gs sampiyonlar ligine katilamasaydi batmisti simdi, ama biz elimizle sampiyonlar ligini onlara verdik  :s20:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı İrfan

Bir yildiz yetmiyor anlasilan, yine derbileri kaybettik. Demekki o havayi kaldiracak ,gerektiginde hakemide baski altina alabilecek birkac tecrubeli yildiz oyuncu daha gerekli, sadece genc yetenekler yetmiyor. Yoksa bende yildiz gerekli degil diye dusunuyordum.

Abi Guti-Quaresma-Simao varken kaç derbi aldık ? Herşey yıldız oyuncu değil yapmayın, ağzımız en çok bundan yanmadı mı ?

Demba bizim YILDIZ oyuncu mevkimizi fazla fazla yakışarak dolduruyor.

Bizim onun yanına Sosa gibi kaliteli oyuncular almamız lazım. De Jong'da Sosa kalitesinde ama bir "yıldız" değil nihayetinde.

Derbi öyle kazanılmıyor malesef. Yoksa 2010'da bizim adamların içinden geçmemiz lazımdı. En önemli etken "Hoca" ve "Stad"dır.

Stadla beraber hakem olayı biraz daha düzene girer ama Bilic'in anlayışını değiştirmesi gerekli. Gökhan Zan'la Gökhan Güleç'le İbrahim Kaş'la derbiler kazandık biz unutmayın.
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy

Hayaldi gerçek oldu m diyorsun yani Robbene :D

Çevrimdışı nannan

Beyler Robben dedikodusunun kaynağı belli oldu. Çok sağlam  :evillol:

Aynı kaynak Ibrahimovic'in 66 Milyon Euroya Galatasaray'a geleceğini de söylüyor.

https://pbs.twimg.com/media/B6wIqhjIAAAlAIN.jpg

Çevrimdışı Tolga

Hayaldi gerçek oldu m diyorsun yani Robbene :D
Umarım Robben için uğraşılmıyordur yav 8 kere değil 188 kere teklif yapsan ne olacak kabul mü edecek tabiki de hayır.(Boşa zaman harcanmaması için söylüyorum yoksa kim Robben'e itiraz edebilir :icool:)

Ben en azından o isim De Jong'tur diyip az da olsa umutlanmıştım :)

Çevrimdışı doganay

Abi Guti-Quaresma-Simao varken kaç derbi aldık ? Herşey yıldız oyuncu değil yapmayın, ağzımız en çok bundan yanmadı mı ?

Demba bizim YILDIZ oyuncu mevkimizi fazla fazla yakışarak dolduruyor.

Bizim onun yanına Sosa gibi kaliteli oyuncular almamız lazım. De Jong'da Sosa kalitesinde ama bir "yıldız" değil nihayetinde.

Derbi öyle kazanılmıyor malesef. Yoksa 2010'da bizim adamların içinden geçmemiz lazımdı. En önemli etken "Hoca" ve "Stad"dır.

Stadla beraber hakem olayı biraz daha düzene girer ama Bilic'in anlayışını değiştirmesi gerekli. Gökhan Zan'la Gökhan Güleç'le İbrahim Kaş'la derbiler kazandık biz unutmayın.

guzel diyosun kardesimde, uzun yillardir dogru durust derbi alamiyoruz malesef, eski yillarda fb maclari bizim icin okadar rahat gecerdiki hep rahatla kazanirdik. Stadimiz yok tamam ama biz deplasmanda da yenebilmeliyiz yani dolayisiyla stadsizda. Hocamizi seceriz ama derbilerde cok hata yapti. Umarim stad ile beraber ekonomik olarak rahatlarizda ,takimimiz istedigimiz seviyeye gelir, yoksa rakipler arayi aciyor.
Lucescu zamaninda hatirliyorumda, tum derbileri kazanarak sampiyon olmustuk. Birileri bunlari Bilic'e hatirlatmali.

Çevrimiçi Samet Ç

Sivok ile Beşiktaş'ın yolları ayrılıyor

Beşiktaş'ın 2008 yılında İtalya'nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu Sivok, sezonun ikinci yarısı öncesi Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş ile Tomas Sivok'un yolları ayrılıyor.

7 sezondur siyah-Beyazlı takımda görev yapan Sivok, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalmıştı. Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan 31 yaşındaki oyuncu, yönetim ve teknik heyetin yeni sözleşme konusunda istekli olmamaları nedeniyle devre arasında Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı.

Ayrıca Alexander Milosevic'in transferi sonrası forma şansı daha da azalan Sivok, yönetim ile masaya oturup sözleşmesini feshetmek için görüşmelerde bulunacak. Siyah-Beyazlı teknik heyetin ve futbol komitesinin de Çek futbolcu ile yolların ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

Tomas Sivok'un Süper Lig'den bazı kulüpler ile görüştüğü öğrenilirken, futbol hayatına bir süre daha Türkiye'de devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Ntvspor

Çevrimdışı Deniz

Yahu bizde Gökhan Töre var ne robeni beyler Töreye yedek mi alıyorsunuz  :halay: :halay:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Sivok ile Beşiktaş'ın yolları ayrılıyor

Beşiktaş'ın 2008 yılında İtalya'nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu Sivok, sezonun ikinci yarısı öncesi Beşiktaş'a veda etmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş ile Tomas Sivok'un yolları ayrılıyor.

7 sezondur siyah-Beyazlı takımda görev yapan Sivok, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kalmıştı. Sezon sonu mukavelesi sona erecek olan 31 yaşındaki oyuncu, yönetim ve teknik heyetin yeni sözleşme konusunda istekli olmamaları nedeniyle devre arasında Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı.

Ayrıca Alexander Milosevic'in transferi sonrası forma şansı daha da azalan Sivok, yönetim ile masaya oturup sözleşmesini feshetmek için görüşmelerde bulunacak. Siyah-Beyazlı teknik heyetin ve futbol komitesinin de Çek futbolcu ile yolların ayrılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

Tomas Sivok'un Süper Lig'den bazı kulüpler ile görüştüğü öğrenilirken, futbol hayatına bir süre daha Türkiye'de devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Ntvspor
Sivok'un zaten miladı doldu en kısa zamanda yollar ayrılmalı :)

Çevrimdışı Deniz

Sivok ya başakşehire yada kasımpaşaya gider  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ozan062

kartal yuvasında

rekor kırar rekorr:D

robbenin hayali güzel ama onun yerine gelecek adam

yakında netleşecek...loading

tamamdır arkadaslar sustum :evillol:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy

kartal yuvasında

rekor kırar rekorr:D

robbenin hayali güzel ama onun yerine gelecek adam

yakında netleşecek...loading

:duman:

Çevrimdışı nannan

Sivok ya başakşehire yada kasımpaşaya gider  :bandit: :bandit:
Donk Galatasaray'a gidecek deniyordu. Eğer böyle bi transfer olursa Sivok da Kasımpaşa'ya uğrayabilir.

Çevrimdışı İrfan

guzel diyosun kardesimde, uzun yillardir dogru durust derbi alamiyoruz malesef, eski yillarda fb maclari bizim icin okadar rahat gecerdiki hep rahatla kazanirdik. Stadimiz yok tamam ama biz deplasmanda da yenebilmeliyiz yani dolayisiyla stadsizda. Hocamizi seceriz ama derbilerde cok hata yapti. Umarim stad ile beraber ekonomik olarak rahatlarizda ,takimimiz istedigimiz seviyeye gelir, yoksa rakipler arayi aciyor.
Lucescu zamaninda hatirliyorumda, tum derbileri kazanarak sampiyon olmustuk. Birileri bunlari Bilic'e hatirlatmali.

abi sorun şu an daha çok Bilic'te malesef. Samet Aybaba'nın elindeki kadroyla sadece Beşiktaş'ın büyüklüğüyle aldığı bir Fenerbahçe maçı var çok uzakta değil yani 90+3 Olcay.

Önemli olan bizim BÜYÜK takım gibi oynamamız. Onu da oynatacak hoca. Getir Ronaldo'yu koy ne değişecek sanki. İş yıldızda değil malesef.
We are Electric..!

Çevrimdışı SDemirsoy