2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4585065 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

@Kamals97 22 sa
@danskin1886 Robben to Besiktas for £40M

:biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ben hala aynı fikirdeyim başka bir oyuncu gelecek.Eğer gerçekten anlaşılmış olsaydı çoktan açıklanırdı yarın bence de son gün açıklanmazsa bu iş olmamış demektir. :)
Ben de yarina kadar sure veriyorum yarin aciklanmazsa is  yatmistir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

tekvandocu mu bu  :D
birde sari kart vermis ,hakem bizde iki macta bir gider
o nasıl harekettir resmen alonso nun kalp damar yolunu açmış bypass etmiş  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Robbenin Gelmesi Senin Süzer'e Çıkmandan Daha Zor
                                                                         -Necmi TUNCAY @Necmi

:kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 15:22:55 SDemirsoy ]

Çevrimdışı TØLGA

@Kamals97 22 sa
@danskin1886 Robben to Besiktas for £40M

Anahtarı vermisiz belliki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı SDemirsoy

Anahtarı vermisiz belliki
Holosko artı bir miktar para

Çevrimdışı Kemal

Çevrimiçi Samet Ç

Lig Tv ısrarla Maxi Pereira Beşiktaş'a gelmek istiyor diyor.

Çevrimdışı Tolga

o nasıl harekettir resmen alonso nun kalp damar yolunu açmış bypass etmiş  :evillol:
:kop:

Çevrimdışı Renton

00.49 da cikacak haber
Baskan fikret orman italyada de jong icin temaslarda bulundu.yillik ucret konusunda fark var insiyatif oyuncuda suan

Reservleyin o saatte burdayım
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Lig Tv ısrarla Maxi Pereira Beşiktaş'a gelmek istiyor diyor.
Gelse çok iyi olur da bence o da zor gibi :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Robbenin Gelmesi Senin Süzer'e Çıkmandan Daha Zor
                                                                         -Necmi TUNCAY

Nerde yazmış görmedim Necmi abi gene Özlü sözlerinden bir tanesi daha paylaştı  :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

o hollandalı oyuncu Robben'dir. O transferin olma ihtimali şu anda sıfır. Yeni stad yapıldıktan 1 veya 2 sene sonra belki olabilir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Nerde yazmış görmedim Necmi abi gene Özlü sözlerinden bir tanesi daha paylaştı  :kop: :kop:
bi yerde yazmadı :D

Çevrimiçi Samet Ç

Gelse çok iyi olur da bence o da zor gibi :)
Ben Linnes'den vazgeçtim hocam. Maxi Pereira veya Joa Pereira'yı istiyorum. Linnes'de sanki Bale olacak ilerde o kadar uzattılar ki.

Çevrimdışı Tolga

o hollandalı oyuncu Robben'dir. O transferin olma ihtimali şu anda sıfır. Yeni stad yapıldıktan 1 veya 2 sene sonra belki olabilir.
Hocam Robben olamaz onun aldığı maaşın yarısını bile zor verebiliriz gündeme bile gelmemiştir o :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ben Linnes'den vazgeçtim hocam. Maxi Pereira veya Joa Pereira'yı istiyorum. Linnes'de sanki Bale olacak ilerde o kadar uzattılar ki.
Hocam zaten Linnes olsaydı şu ana kadar olurdu bence o iş yattı Maxi olursa çok iyi olur ama Pereira'ya sıcak bakmıyorum.

Çevrimdışı Deniz

Robbenin formasini alamayiz biz beyler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam Robben olamaz onun aldığı maaşın yarısını bile zor verebiliriz gündeme bile gelmemiştir o :icool:
Dikkat edersen şimdi demiyorum. Şimdi asla olmaz o parayı versen de gelmez ilerde olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Dikkat edersen şimdi demiyorum. Şimdi asla olmaz o parayı versen de gelmez ilerde olabilir.
Yok zaten şuan görüşülen o Hollandalı'nın Robben olamayacağını söylüyorum. :) Robben'in de bir sonraki durağı ABD olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Ben de jong bekliyorum hadi hayirlisi

Çevrimiçi Samet Ç

Yok zaten şuan görüşülen o Hollandalı'nın Robben olamayacağını söylüyorum. :) Robben'in de bir sonraki durağı ABD olur diye düşünüyorum.
Şu an görüşülen hollandalı mı var? Mevkisi ne. Robben avrupa da kalır bence.

Çevrimdışı ALI RIZA

Robbenin formasini alamayiz biz beyler :)
Bizi Öldüremezsin @Deniz roben eti butu nedir getirmesine getiririz uefa Financal problemi yaşarız  :kop:

Çevrimdışı İrfan

ben derbi yapacak futbolcu topluluğu istiyorum  :bandit:

Kardeşim derbi sadece futbolcuyla bitmiyo malesef. Derbi yapmak için;

1-Büyük takım gibi oynayacaksın önce, sinmeden korkmadan gümbür gümbür. Bunu yapacak -> HOCA
2-Arkana taraftarını alacaksın - Bunu yapacak -> STAD
3-Adam gibi eyyam yapmadan maçı hakkıyla yönetecek hakem - Bunu yapacak hakemi dengeleyecek -> YÖNETİM

Biz Ekrem Dağ, Gökhan Güleç vs. ile derbi kazandık hemde evire çevire yani.
We are Electric..!

Çevrimdışı doganay

Koç gibi Demba var daha benim öyle yıldız beklentim yok açıkcası almaları taraftarı da değilim.

"Senelerdir bir takımda 1 yıldız olmalı diğer 10uysa kaliteli oyuncular olmalı,o yıldız oyuncu da forvet olmalıdır ve maç kazandırmalıdır" tezini savunurum.  :)

Bir yildiz yetmiyor anlasilan, yine derbileri kaybettik. Demekki o havayi kaldiracak ,gerektiginde hakemide baski altina alabilecek birkac tecrubeli yildiz oyuncu daha gerekli, sadece genc yetenekler yetmiyor. Yoksa bende yildiz gerekli degil diye dusunuyordum.