2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4586856 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Mesajım mı silindi benim?

Çevrimdışı Tolga

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  6 Oca
Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

Saat : 13:47

Aytaç Tereci
@aytactereci
Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım

Saat : 13.56

Şimdi, Birisimi sormuş buna transfer var mı diye? Hayır.

Kendi kendine yazmış etmiş, insanları beklentiye sokmuş.

Sonra neler yazmış?

Ivır zıvır..

Terbiyesizliktir en basit tabiriyle.

Bu konuyu uzatmak istemezdim ama son derece haklısın.Hayır ben daha çok şu konuda insanların kızdığını düşünüyorum.Hem kendisi ortaya attı hatta yönetim 22.00'ye kadar açıklamazsa ben açıklayacağım dedi ondan sonra saat 22.00 oldu özür bile dilemedi.En azından açıklayamama sebebini söyleyip herkesten özür dileyebilirdi bu hoş olmadı yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Badem duymuş bir şeyler yine kumar oynuyor  :money: :money:

O değilde bir ara mexes olayı dönüyordu anlaşıldı falan deniyordu mexes işi yattı mı
Mexes işi askıda fincan şimdilik inlerde yabancı kontenjanından dolayı askıda çay misali  :evillol:
yeni deniz seviyesi altındaki ülkelerde olabilir  :money:

Çevrimdışı Renton

Alper Bahadır
‏@alperbah
saat 00.49 da çerez çeşidi muhabirin bilgisini verdiği ama alınmayan oyuncuların listesini yazacacagım çok değil 50 60 kişi kadar var

ahahah  :kop: :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ALI RIZA

twitter daki kuşları takip etmeyin adamlar popülerlik kazanıyor saat veriyor milleti çekiyor...! bizi takip edin basın bile halt etmiş  :halay:

twitter daki kuşları takip etmeyin adamlar popülerlik kazanıyor saat veriyor milleti çekiyor.... bizi takip edin basın bile halt etmiş  :halay:

Sayfa 563 de gelip burdada sıkmış ama palavraları..

Ona istinaden arkadaşın terbiyesiz olduğunu yazdım, yani yüzüne söyledim ama mesajım her ne hikmetse silinmiş, yakışmadı.

Çevrimdışı Deniz

Alper Bahadır
‏@alperbah
saat 00.49 da çerez çeşidi muhabirin bilgisini verdiği ama alınmayan oyuncuların listesini yazacacagım çok değil 50 60 kişi kadar var

ahahah  :kop: :kop: :kop:

:kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

twitter daki kuşları takip etmeyin adamlar popülerlik kazanıyor saat veriyor milleti çekiyor.... bizi takip edin basın bile halt etmiş  :halay:

ya bırak bu isleri esas sizden isim cıkmıyor bari o deniyor umut pompalıyor siz:(((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Abi bahsettikleri arkadaş forum üyesi

Çevrimdışı Tolga

Yok ben zaten resmi açıklamayı görmeden beklentiye girmiyorum yazın bunun acısını çok çektim :) ama bazı insanlar bir umut acaba doğru mudur diye beklentiye giriyor onların adına söylemek istedim.

Çevrimdışı Deniz

İkili tartismalar doguracak mesajlardan sakinalim arkadaslar.resmi siteden gormeden hicbir duyuma inanmayin..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

İkili tartismalar doguracak mesajlardan sakinalim arkadaslar
:D benim mesaj arada kaynadi galba gend  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Mechul'de sallamaya devam ediyormuş her zamanki gibi :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ya bırak bu isleri esas sizden isim cıkmıyor bari o deniyor umut pompalıyor siz:(((
bizde ipucu veriyoruz  :evillol: elimiz kolumuz mahkum  :by2:

Çevrimdışı ALI RIZA

Abi bahsettikleri arkadaş forum üyesi
forum üyesi olabilir orası ayrı burası ayrı... Burada yazdıgına vs birsey demiyoruz orada yazıp ümitlendiriyor sagolsun  :evillol: sonra yönetime laf açılıyor

Çevrimiçi Necmi

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  7 dk. 7 dakika önce
2015'te tribünler İnler..  :ishock: :ishock:
vaz geçildi diye duydum  :D gündemi biraz geriden takip ediyor sanırım @Deniz

2li tartışma yok.

Dün twitter da sallayıp sallayıp duran, sonrada kimseyi takmayan adam, bugün gelmiş burda da aklınca gizem yapmaya çalışmış.

Söylemeyelim mi rahatsızlığımızı. İnsanların Beşiktaşlılık duygularıyla oynanmasın.

Çevrimdışı Renton

Ahahahahah artık bu adamın haberlerine ölüyorum ya insiyatif napolide yazdı şimdi işinin ehli

Konuya dönecek olursak, İnler iyidir ama tolgay gönlümde yatan arslandır.  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesajım mı silindi benim?
@Armağan Bozkurt evet silinmiş yazıyı okudumda biraz ağır olmuş... geri getirirm ama bu seferde onun sana cevap verme hakkı doğra ve tartışma başlar  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Sayfa 563 de gelip burdada sıkmış ama palavraları..

Ona istinaden arkadaşın terbiyesiz olduğunu yazdım, yani yüzüne söyledim ama mesajım her ne hikmetse silinmiş, yakışmadı.
@Armağan Bozkurt PM attım sana mesajı ben sildim

Çevrimdışı forzatunga

Aytaç Tereci @aytactereci  ·  6 Oca
Beşiktaş camiasına bu akşam çok güzel bir haberim var. Artık bozulma ihtimali olmadığından kulübümüze zarar vermez,rahatlıkla paylaşabilirim

Saat : 13:47

Aytaç Tereci
@aytactereci
Saat 22:00'ye kadar açıklama yapılmazsa ben burdan yazacağım

Saat : 13.56

Şimdi, Birisimi sormuş buna transfer var mı diye? Hayır.

Kendi kendine yazmış etmiş, insanları beklentiye sokmuş.

Sonra neler yazmış?

Ivır zıvır..

Terbiyesizliktir en basit tabiriyle.

Katılıyorum.
Boş keseden sallamadan önce göreceği tepkileri de göze alsın bundan sonra insanlar.Silmeyin lütfen tenkit mesajlarını.

Çevrimdışı Tolga

Fırat Günayer @firatgunayer  ·  7 dk. 7 dakika önce
2015'te tribünler İnler..  :ishock: :ishock:
Altında yapılan yorumlara bakınca kendimi tutamadım :kop: :kop:

Çevrimdışı ozan062

Mechul'de sallamaya devam ediyormuş her zamanki gibi :kop:

ona nedense ayrı bir sempati duyuyorum vallahi ne dese eyv ki cooook onceleri 5tane brezilyalı genc ismi vermişti ben onları kaydetmiştim kenarıya ve sadece victor andradede baya bi yol katedilmişti r.carlos sayesinde ama olmadı bak o olsaydı süper olacaktı ve ilk o duyurmustu dolaylı yoldan:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Konuya dönecek olursak, İnler iyidir ama tolgay gönlümde yatan arslandır.  :D
inleri unutalım yanabcı zorunlulugu kaktıgı için 30 yasında adam almaya gerek yok yabancı alınır... tolgay içinde yeni çıktı ismi bakalım ilerleyen günler önemli :ok: