2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4588140 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Tolga

seneye gelirlerimiz eşitleniyor. Giderlerimizin durumunu da görsün insanlar... Çok umutluyum be kardeşim
Bu arada dün twitter'dan saat 22.00'de Hollandalı bir oyuncuyu açıklayacağım diyen arkadaş sen miydin :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada dün twitter'dan saat 22.00'de Hollandalı bir oyuncuyu açıklayacağım diyen arkadaş sen miydin :D
ivet kendileri  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı dogu1903

Çevrimdışı Anıl

Bende şimdi farkettim soruyordum tam :D

Çevrimdışı ZEKI

seneye gelirlerimiz eşitleniyor. Giderlerimizin durumunu da görsün insanlar... Çok umutluyum be kardeşim
Klup emin ellerde, Gerek Fikret baskan Gerekse Ahmet Baskan
tabiki kurulan yapilandirma da bunda cok etken. Genclere guveneceksin. Klup scout ekibi ile tarama ekibi ile basarilara kosacak.

Çevrimdışı Tolga

ivet kendileri  :biggrinking:
Dün yorumlara bakmıştım da acayip kızmıştı herkes :icool:

Çevrimdışı ahmet türker

eğer o ise kalsın bilmek istemiyoruz ,böyle ucuz spekilasyonlarla hiç bir yere varamaz ,söyleyecekleri kendinin olsun ,buraları da dedikodu dükkanına çevirmesin. :tabe:

Çevrimdışı TØLGA

Dün yorumlara bakmıştım da acayip kızmıştı herkes :icool:
söyliyeceksen söyle madem anlaşma yok ondan söyliyemem diyosun hiç
muhabbeti açma millet merak etmesin demi  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ortasahadan gol attığına göre miloseviç gibi bu adamda bizde  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

söyliyeceksen söyle madem anlaşma yok ondan söyliyemem diyosun hiç
muhabbeti açma millet merak etmesin demi  :bandit:
Aynen öyle ben de sevmiyorum böyle şeyleri biliyorsan söyle paylaş herkesle.

Çevrimdışı ZEKI

eğer o ise kalsın bilmek istemiyoruz ,böyle ucuz spekilasyonlarla hiç bir yere varamaz ,söyleyecekleri kendinin olsun ,buraları da dedikodu dükkanına çevirmesin. :tabe:
Dedikodu oldugunu  nerden biliyorsunuz? Hemen on yargili olmayin lutfen

Çevrimdışı ZEKI

Aynen öyle ben de sevmiyorum böyle şeyleri biliyorsan söyle paylaş herkesle.
İsimlerin ortaya ciktigi zaman neler oldugunu hepimiz biliyoruz

Çevrimdışı dogu1903

ortasahadan gol attığına göre miloseviç gibi bu adamda bizde  :evillol: :evillol:

futbola da bir lofton arıyoruz sanırım :D

Çevrimdışı TØLGA

abi işte sıkıntı şurda söylemiyosan hiç çıtlatma ben bilmediğim şeyi neden merak edeyimki?  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

@ZEKI abi tamam haklısın ben de şunu demek istiyorum.Eğer biliyorsan ve söyleyemeceksen hiç bahsetme ki insanlar merak etmesin.Böyle olunca herkeste gereksiz yere bir beklenti oluyor ve o transfer olmayınca da ciddi bir üzüntü yaratıyor.

Çevrimdışı Anıl

Bu forumda kulübe yakın olan ve kulüpten bilgi alabilen birçok kişi var. Benim önerim transfer bölümü özelleştirilip bilgi alan kişilerin burada bilgi paylaşımı yapması. Çünkü twitterda saçma sapan yerler takip edeceğimize burayı takip ederiz en azından. Bir transfer haberi alabilmek için 20 kişi takip ediyoruz twitterda. Onun yerine güvenilir kişiler böyle duyumcu gibi değilde sadece bilgi paylaşsa yeter işte şu oyuncuya teklif yapıldı, şu oyuncuya teklif var gibi :)

Çevrimdışı ahmet türker

Dedikodu oldugunu  nerden biliyorsunuz? Hemen on yargili olmayin lutfen
o arkadaş ise (senin haberin yok galiba olanlarda ),dün gece saat 10 da açıklama yapacağım deyip de açıklayamadığı isimden dolayı ,forzada bayağı kulaklarını çınlattılar .

Çevrimdışı TØLGA

Bu forumda kulübe yakın olan ve kulüpten bilgi alabilen birçok kişi var. Benim önerim transfer bölümü özelleştirilip bilgi alan kişilerin burada bilgi paylaşımı yapması. Çünkü twitterda saçma sapan yerler takip edeceğimize burayı takip ederiz en azından. Bir transfer haberi alabilmek için 20 kişi takip ediyoruz twitterda. Onun yerine güvenilir kişiler böyle duyumcu gibi değilde sadece bilgi paylaşsa yeter işte şu oyuncuya teklif yapıldı, şu oyuncuya teklif var gibi :)
forzadaki gibi kapalı olsun diyorsun yani
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Orta sahadan gol atan bi önceki oyuncumuz da buydu: :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:23:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar sakin olalım.

Şöyle düşünün. Hiç haber alamamak yerine biraz gerçekten doğru olan bilgi alıyorsunuz.

Hiçbiri dedikodu değil direk içeriden geliyor. Ama hepsini birden açıklamak mümkün olmuyor.

Mabed gibi düşünün açıklayamam diyince fazlasını söyleyemiyor. Bu böyle bir durum. Önce siz öğreniyorsunuz her şeyi emin olun burada  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

@ZEKI abi tamam haklısın ben de şunu demek istiyorum.Eğer biliyorsan ve söyleyemeceksen hiç bahsetme ki insanlar merak etmesin.Böyle olunca herkeste gereksiz yere bir beklenti oluyor ve o transfer olmayınca da ciddi bir üzüntü yaratıyor.
dün gece forza kilitlendi haberiniz var mı ,sırf açıklama yapacağım diyen adam yüzünden ,bundan sonra kim inanır .

Çevrimdışı TØLGA

dün gece forza kilitlendi haberiniz var mı ,sırf açıklama yapacağım diyen adam yüzünden ,bundan sonra kim inanır .
abi resmi açıklama olana kadar kimseye inanmayın zaten  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

forzadaki gibi kapalı olsun diyorsun yani
Aynen sadece bu bölüm kapalı olsun. Beklentimiz sürekli isim söylenmesi değil. Atıyorum Kaboul ile görüşme varsa Kaboul'e teklif yaptık gibi. Eğer transfer bitmişse bile bitti yazılmasın ki son anda birşey olur transfer olmaz sıkıntı olur. Tek amaç teklif yapılan ve ilgilenilen isimleri öğrenmek :tabe: