2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587659 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:42:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim düşüncem oraya Belluschi,Emre B. tarzı bir oyuncu almamız lazım,box to box..Mümkünse devre arası almalıyız..Veli-Atiba-Oğuzhan ile olmaz o ikili..Ben alternatiften değil orta saha kurgusundaki oyuncu tarzından şikayetçiyim..

Gereken o zaten ama şuanda bulmak pek mümkün değil. Bana kalsa yazın tek transfer yapan 15 milyon euroya Sissoko'yu alırım Newcastle'dan.

Ama 1 milyon verdik. 3 Linnes'e vereceğiz 4. Kaboul gelirse en az 4 olacak 8.

Bir de ön liberoya para veremezler en iyi ihtimal kiralarlar performansa bakarlar buraya nokta yatışı yazın yapılacak yüzde 90.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

yanlış yazdım kimse trollemedi beni ben sen miyim  :bandit:
haydaaaaaaa bak yeaaaaaaaaa :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:44:17
  • Beşiktaş / Bodrum
2 sene önce kadro felçti.

Nereden nerelere geldik. Şuan 7-8 yıl şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kuruldu.

Artık mükemmelleştirilecek.

Ciddi yönetim başarısı var ortada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Nereden nerelere geldik. Şuan 7-8 yıl şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kuruldu.

katılıyorum sağ bek transferide oldumu bu senelik bu iş tamamdır seneye 2-3 yabancı daha alınarak kadro mükemmel hale getirilir
Şampiyon Beşiktaş JK

işte budur. En güzel yorum helal olsun

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:50:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Övünç konuşacak şimdi bakalım neler trolleyecek   :steamed:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Gereken o zaten ama şuanda bulmak pek mümkün değil. Bana kalsa yazın tek transfer yapan 15 milyon euroya Sissoko'yu alırım Newcastle'dan.

Ama 1 milyon verdik. 3 Linnes'e vereceğiz 4. Kaboul gelirse en az 4 olacak 8.

Bir de ön liberoya para veremezler en iyi ihtimal kiralarlar performansa bakarlar buraya nokta yatışı yazın yapılacak yüzde 90.

Bana kalsa Kaboul'e falan hiç gerek yok. Şu an kadromuzda 5 tane stoperimiz var. Sivok'u sezon sonuna kadar kullanalım, Kaboul yerine orta sahaya takviye yapalım derim. Gelecek sezon da stoper-orta sahaya para bayılıp bi de genç yabancı forvet getirdik mi çiçek gibi olur valla.

Çevrimdışı ahmet türker

veli ve atiba gibi aynı tipte 2 ön liberonun aynı anda oynatılmasına hep karşıydım yine karşıyım ,ikisinden biri oynatılıp yanına da teknik becerisi iyi olan oyunu iki yönlü oynayan bir futbolcu ile takımın çok daha verimli olacağını düşünüyorum ,aynı zaman da da böyle bir oyuncunun oynaması ile geriye yaslanmanın da önüne geçileceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

bu miloseviç tam bomba yaaaaa  :evillol: :evillol:
yeşilli mavili o
Adam anarşist. Severim böyle tipleri. Bizim taraftar çok sevecek.  :ok:

Kimsenin adamı olmamayı ilke edinmiş bir Beşiktaş'lı olarak, Ahmet Başkan ve arkadaşlarının Beşiktaş için son 3 yıldır çektikleri için duacısıyım. Çok hakkı emeği geçti, ödenmez. İnanılmaz işler yapıyorlar Allah yardımcıları olsun

Çevrimdışı TØLGA

Adam anarşist. Severim böyle tipleri. Bizim taraftar çok sevecek.  :ok:
bunun üzerine bunuda paylaşayım o zaman
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ZEKI

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 19.2 maddesinde yer alan "Prosesyonel Futbolcuların statüsü ve transferleri" başlığında, "Sözleşmenin süresi en fazla 5 yıl olarak belirlenir. Ancak 18 yaşın altındaki futbolcular ile imzalanacak olan sözleşmelerin süresi üç yıldan fazla olamaz" kuralı ile transferlerin süresi belirlenmiş durumda.

Yabancı transferlerde de FIFA talimatının 19.2 maddesini kabul eden (En fazla 5 yıl süreyle sözleşme imzalanabilir) Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Milosevic transferini tescil etmeyebilir. Beşiktaş, 3.5+2 yıl sözleşme imzaladığı Milosevic için tescili için başvurduğunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun sözleşme süresini 3.5+2 yıl olarak değil 3.5+1.5 yıl olarak kabul edebileceği öğrenildi.

FIFA TALİMATI:
* "Bir kontratın minimum süresi, devreye girdiği günden sezon sonuna kadar, maksimum ise 5 yıllık olabilir. Bunun dışındaki kontratlar, sadece iç hukuka uygunsa yapılabilir. 18 yaşın altındaki oyuncular, 3 yıldan uzun profesyonel kontratlara imza atamaz. Daha uzun bir periyot olmasını sağlayan özel maddeler tanınmaz."
Gazetenin birinden alinti..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:56:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu arada Milo 500 bin euro , Pedro 600 bin euro.

Şimdi dediğimin olması zor ama oyuncu maaşlarımız hep böyle olsa kulüp ihya olur.

Düşünün 20 adama maç başılarda senede 750 bin euro ödesek 15 milyon euro sadece.

5 tane de kalbur üstü adam olur 2.5 ödediğimiz Ba gibi. Yaklaşık 30 milyon euro süper bütçe olur.

Umarım yabancı kuralı ile bütçe 3 yıl içinde buraya oturur. Zira Frei filan şimmdi alıyor olsak alabileceği en fazla 650-700 bin euro olurdu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:57:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Türkiye Futbol Federasyonu'nun 19.2 maddesinde yer alan "Prosesyonel Futbolcuların statüsü ve transferleri" başlığında, "Sözleşmenin süresi en fazla 5 yıl olarak belirlenir. Ancak 18 yaşın altındaki futbolcular ile imzalanacak olan sözleşmelerin süresi üç yıldan fazla olamaz" kuralı ile transferlerin süresi belirlenmiş durumda.

Yabancı transferlerde de FIFA talimatının 19.2 maddesini kabul eden (En fazla 5 yıl süreyle sözleşme imzalanabilir) Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Milosevic transferini tescil etmeyebilir. Beşiktaş, 3.5+2 yıl sözleşme imzaladığı Milosevic için tescili için başvurduğunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun sözleşme süresini 3.5+2 yıl olarak değil 3.5+1.5 yıl olarak kabul edebileceği öğrenildi.

FIFA TALİMATI:
* "Bir kontratın minimum süresi, devreye girdiği günden sezon sonuna kadar, maksimum ise 5 yıllık olabilir. Bunun dışındaki kontratlar, sadece iç hukuka uygunsa yapılabilir. 18 yaşın altındaki oyuncular, 3 yıldan uzun profesyonel kontratlara imza atamaz. Daha uzun bir periyot olmasını sağlayan özel maddeler tanınmaz."
Gazetenin birinden alinti..

Açıkladılar demin @ZEKI abi.

3,5 + 1 + 1 yıllık yapılmış. İlk 1 yıl bizim opsiyonumuz ikinci bir yıl iki tarafın onayıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:58:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Alexander Milosevic'in transferi hakkında değerlendirmelerde bulunan Torunoğulları, “Hayırlı olsun, takımımıza iyi bir oyuncu kazandırdık. Uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Yurtdışında gönüllü izleme ekiplerimiz var. Onların tavsiyesi izleme komitesindeki Fikret Demirer’in onayıyla kendisiyle görüşmelere başladık. Ekim sonunda görüşmelere başladık. Yılın son gününe kadar görüşmeleri gizli yürüttük" dedi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:59:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Oyuncuyla Anderlecht ve Lazio'nun da ilgilendiğini söyleyen Torunoğulları, "Anderlecht, bizim önerdiğimiz ücrete yakın bir ücret önerdi ama oyuncu Beşiktaş’ı tercih etti. Kendisiyle yaptığımız görüşmede Beşiktaş’ı çok iyi bildiğini birçok Beşiktaşlı arkadaşının olduğunu belirtti" ifadelerini kullandı.

Milosevic'in gelişime açık bir oyuncu olduğunu vurgulayan Erdal Torunoğulları, "Gelecekte futbol dünyasında yankı uyandıracak bir futbolcuyla anlaştığımızı söyleyebilirim. Beşiktaşımıza hayırlı olsun" diyerek yeni transferi övdü.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 18:59:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Milo sözleşme

Bu tarihden beri takımda:   7 Oca 2015
Sözleşme bitiş tarihi::   30.06.2018
Sözleşme seçeneği:   çift taraflı 2 sene
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Bilen biri varsa burada 3 büyüklerin kadrosunda bulunan yerli oyunculara önümüzdeki 3 yıl için ödeyeceği garanti ücreti paylaşabilir mi?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:01:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilen biri varsa burada 3 büyüklerin kadrosunda bulunan yerli oyunculara önümüzdeki 3 yıl için ödeyeceği garanti ücreti paylaşabilir mi?

Galatasaray'ı yazmayın okuyan Gs'li varsa kalbi dayanmaz  :D

Sadece Burak Selçuk Olcan ve Tarık Yıllık 10 milyon euro alıyor maç başı hariç  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

Açıkladılar demin @ZEKI abi.

3,5 + 1 + 1 yıllık yapılmış. İlk 1 yıl bizim opsiyonumuz ikinci bir yıl iki tarafın onayıyla.

ben bu sözleşme kuralını bilmiyordum 4 yıl olarak kesin oynayacak tam olgun döneminde çok iyi paraya satılabilecek bi stoper olur inşallah :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Galatasaray'ı yazmayın okuyan Gs'li varsa kalbi dayanmaz  :D

Sadece Burak Selçuk Olcan ve Tarık Yıllık 10 milyon euro alıyor maç başı hariç  :ebebe:

seneye gelirlerimiz eşitleniyor. Giderlerimizin durumunu da görsün insanlar... Çok umutluyum be kardeşim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:03:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Yıllık maaş olarak

Selçuk + Burak + Olcan + Tarık Çamdal = Cenk + Oğuzhan + Olcay + Töre + Veli + Tolga + Kerim Frei

Melo = Atiba + Sosa + Pedro + Milosevic + Motta

Sneijder = Ba + Takımın kalanı.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 19:05:52 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 19:04:11
  • Beşiktaş / Bodrum
seneye gelirlerimiz eşitleniyor. Giderlerimizin durumunu da görsün insanlar... Çok umutluyum be kardeşim

Ol tabi ki ben de öyleyim topu atacak komidin çocukları
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Pedro'ya aldığımızın 3 katı resmi teklif var.

Demba Ba'ya 1'i resmi 2 teklif var.

Öyle bir topçuyla görüşüyoruz ki buralar yanar. Kabul etmesi hayal ama görüşmemiz bile bana gurur veriyor.
şöyle özele alayım seni @aytactereci :D