2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4587924 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Pereira hazırmış beşiktaşa gelmek için bilic istememiş.Bence pereira daha iyi olurdu

Linnes'e kanımız ısındı bi kere abi   :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Renton

Borsada daha büyük etki bırakıyordur belki gün gün bildirmek bir bilgim yok ama olabilir hit yapmak için
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:25:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alex Song'u alalım. SubZero gibi ölüm vuruşu özelliği var Melo'nun beyin köküne indirir  :iscrewy:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Umarım olumlu biter şu transfer valla geçen yazdan beri yılan hikayesine döndü :)
o iş kesin bitti diye haber geliyor hemde 15 günden fazla oldu biteli ama neden bekletildiği konusunda bilgim yok

Çevrimdışı Renton

Linnes'e kanımız ısındı bi kere abi   :halay:
Isındı ısınmasına da tecrübeli adam da lazım winner lazım.Derbilerde görüyoruz bizim çocukları haşat ediyorlar defans hattı çok genç olacak

Çevrimdışı Renton

Alex Song'u alalım. SubZero gibi ölüm vuruşu özelliği var Melo'nun beyin köküne indirir  :iscrewy:

Khedirayı alalım abi sözleşmesi bitecekmiş sezon sonunda  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Başka isim de geçmiyor artık bugün tekrar doğrulattık kesinlikle bitti dedi kaynak artık imza bekliyorum  :)
Öyleyse bekleyeceğiz artık :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:27:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Adam sahada bulsa kürekle vuracakmış nerdeyse  :kop: :kop: :steamed:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Isındı ısınmasına da tecrübeli adam da lazım winner lazım.Derbilerde görüyoruz bizim çocukları haşat ediyorlar defans hattı çok genç olacak

Bilic bu derbi korkusunu yensin sorun olmaz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:30:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bilic bu derbi korkusunu yensin sorun olmaz
Bilic ne zaman Fb ve Gs'yı R.Madrid-Barcelona gibi görmez o zaman birşeyler değişebilir

Çevrimdışı Renton

Fm profilini aradım sıkıntıdan fizik ve orta yapmaya bakıyorum sadece başarılı bence
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 17:39:31 Renton ]

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Anıl

Fm profilini aradım sıkıntıdan fizik ve orta yapmaya bakıyorum sadece başarılı bence
Yeni yabancı kuralı en çok FM 2016 da işimize yarayacak :D Gelsin Avrupa kupaları :super:

Çevrimdışı TØLGA

yorumları okudum iskender milo + balıkçı linnes cepte anladığım kadarıyla
birde ortasaha geldimi transfer kapanır  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:48:38
  • Beşiktaş / Bodrum

Türkiye'deki beklerin de profiline bakar karşılaştırısan arada baya bir fark çıkacak o bize yetiyor zaten :)

Ki daha gelişime açık unutmayalım
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Resmi teklif sonrası taraftarın sosyal medya baskısı çok etkiliymiş arkadaşlar bunun için elinizden geleni yapmanızı rica ediyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:49:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Yeni yabancı kuralı en çok FM 2016 da işimize yarayacak :D Gelsin Avrupa kupaları :super:

:biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ocak 2015, 17:49:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Resmi teklif sonrası taraftarın sosyal medya baskısı çok etkiliymiş arkadaşlar bunun için elinizden geleni yapmanızı rica ediyorum.

1 hafta önce milosevic2i resmen taciz etti bizimkiler 4-5 bin kişi çöktü adamın üstüne  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

yorumları okudum iskender milo + balıkçı linnes cepte anladığım kadarıyla
birde ortasaha geldimi transfer kapanır  :ok:
Orta sahaya Tolgay Arslan'ın ismi geçiyor kiralık olarak nasıl sonuçlanır bilemem tabi :)

Çevrimiçi LORDBJK

Ya beyler şu skor yorumculuğunu bırakın lütfen bir derbi kaybettik diye hemen bilice sallıyorsunuz. Bilic  Fb ve Gs'yı R.Madrid-Barcelona gibi görüyorsa cimboma 5 atan arsenal ile chelsea ye 5 atan tottenham'ı nasıl görüyordu.Bir kere biz derbilerde hiç iç saha avantajı kullanamıyoruz ikincisi 2 maçta'da ne fenerden kötüydük ne cimbom'dan ve 2 maçta'da ilk golleri biz atsaydık çok değişik olurdu ve 2 maçta'da kırmızı gördük burada antrenörün ne sucu var omu dedi kirmizi görün diye, madem biliç fb ve gs korkuyordu neden orta sahada oğuzanla başladı korkmadığı için olabilir mi ? Biraz düşünüp sonra konuşun lütfen sizin yorumları okudukça benim canım sıkılıyor.

Çevrimdışı TØLGA

1 hafta önce milosevic2i resmen taciz etti bizimkiler 4-5 bin kişi çöktü adamın üstüne  :iblush:
demba ba ya yapılan futbol tarihinde kimseye yapılmamıştır konu kilit  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi blackeagle35

Neden bu kadar sağ bek için bu kadar konsantre durumdayız anlayamıyorum..Bu takıma sağ bek lazım bunda hiç şüphe yok ancak en az bu kadar bana kalırsa çok daha büyük bir öncelik olan orta saha konusunda yönetimin bütçesini buraya ayırmamasını anlayamıyorum..Umarım bu bize yansıyan şeklidir,orta saha konusunda yeterli çalışma yapılıyordur..Oyunun ofansif oyun kurma kısmını Gökhan ve Sosa'ya yıkmış durumdayız..Sosa bu konuda özellikle son haftalardaki performansı ile ne kadar güvenilir meçhul..Sosa'nın geriye gelip top almadığı maçlarda ne kadar sıkıntı yaşadığımız ortada..Ki geriye gelmesi onun fiziksel olarak düşmesine neden oluyor..2.bölgenin ofansif tarafına ve 3.bölgeye set oyununda topu aktarma problemimiz var..

Çevrimdışı TØLGA

Orta sahaya Tolgay Arslan'ın ismi geçiyor kiralık olarak nasıl sonuçlanır bilemem tabi :)
tolgayda iyidir en ucuzu galiba hollanda'nın bağrından kopup gelseler keşkede
kim bu adam yaaa de jong mu?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ya beyler şu skor yorumculuğunu bırakın lütfen bir derbi kaybettik diye hemen bilice sallıyorsunuz. Bilic  Fb ve Gs'yı R.Madrid-Barcelona gibi görüyorsa cimboma 5 atan arsenal ile chelsea ye 5 atan tottenham'ı nasıl görüyordu.Bir kere biz derbilerde hiç iç saha avantajı kullanamıyoruz ikincisi 2 maçta'da ne fenerden kötüydük ne cimbom'dan ve 2 maçta'da ilk golleri biz atsaydık çok değişik olurdu ve 2 maçta'da kırmızı gördük burada antrenörün ne sucu var omu dedi kirmizi görün diye, madem biliç fb ve gs korkuyordu neden orta sahada oğuzanla başladı korkmadığı için olabilir mi ? Biraz düşünüp sonra konuşun lütfen sizin yorumları okudukça benim canım sıkılıyor.
Hem Fb maçı hem de Gs maçının ilk yarılarını boş geçirdik.Karşı kaleye gitmeye bile çalışmadık bu şimdi korkmak değil mi.Ne kadar kabul etmeseniz de Bilic Fb ve Gs'yı güçlü görüyor bu yüzden de kafasında 1-0 yenik başlıyor.Arsenal ve Tottenham maçlarında kaybetsekte kimsenin itiraz etmeyeceğini bildiği için kafa olarak o maçlara daha rahat çıkarıyor takımı.Tabi sorun sadece Bilic'te değil kadro yapısıyla da alakası var bu da büyük bir sorun ama Bilic'in derbilere bakış açısının böyle olmadığını iddia etmek bana göre anlamsız.Geçen seneden beri derbi kazanamıyoruz bunun izahı sadece hakemler falan değil yani.

Ayrıca skor taraftarlığı yapan da yok.Her ne kadar Bilic'i derbilerdeki başarısızlığından ötürü eleştirsem de Beşiktaş futbol takımını 7 de 7 yapan bir takım haline getiren de Bilic'tir onun hakkını da veriyorum ben şahsi olarak.
[ Son Düzenleme: 07 Ocak 2015, 17:57:10 Tolgaozkhrmn ]