2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4583778 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Bence Messi göndersinler Barca dan büyük değildir... Rest çekiyor klübe Messi Messi yapan barcadır... gitsin bir takıma bakalım o sistemi bulacakmı...
Şuan da Barcayı Barca yapan Messi :D Messi mesela ismi geçtiği için söylüyorum eğer Chelsea'ye giderse harika bir takım olur Chelsea. Barca Messi gittiği anda 2-3 sene Madrid takımlarının ardından ancak 3. olur :tabe:

Çevrimdışı ozan062

luis kovulmus vayyyy

yılmaz vural barca baskanını arıyormus
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 20:43:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bence Messi göndersinler Barca dan büyük değildir... Rest çekiyor klübe Messi Messi yapan barcadır... gitsin bir takıma bakalım o sistemi bulacakmı...

Bence de @ALI RIZA  Göndersinler bize bir denesinler bakalım sistemi bulacak mı  :super:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı saricasi

İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Türkay

İlhami yıldızoğlu kimdir bilen var mı? 22 00 habercisi onu kaynak göstermiş.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anıl

Dünyanın en iyisi Messi şuan da. Ronaldo ancak iyi bir golcüdür. Eskiden en son top Messi'ye gelir golü atardı. Artık ilk Messi'ye geliyor oyunu yönlendiriyor ve kuruyor. O yüzden Messi>Barca :)

Çevrimiçi Necmi

milosevic işi umarım olur pedro franco ile çok iyi ikili olacağını düşünüyorum
2.) Sizden orta sahada box to box adam için isim istiyorum . Benim aklımda birisi var siz ne dersiniz STEWEN GERRARD ??? ayrıcas perreira ve linnesden ziyaded ben pavel kaderabek'i istiyorum bu 3 transfer olup bir de geçen günler konuyşulan muhammed salah kiralanması olursa ver elini polonya  :steamed: :steamed: :steamed:
peki bunun için hangi yabancıyı göndereceğizşu an 6 tane var ve iki transfer hakkımız var biri belli oldu Milosevic diğeride belli Linnes kontenjan doldu belki sivoku gönderirler ama buda bir ön libero için olur yabancı önümüzdeki sene geçerli olacak ben inleri uygun bir fiyata çekilmediği sürece alacaklarını sanmıyorum devre arasındada öyle büyük bir oyuncu alamazsın bunu sezon sonuna yeni stad için yapmak gerekir yaza iki oyuncu alacaklardır ve bunlarda iyi oyuncular olacak o yüzden devre arası bence çok büyük beklentiye girmemek gerekir

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:01:10
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
peki bunun için hangi yabancıyı göndereceğizşu an 6 tane var ve iki transfer hakkımız var biri belli oldu Milosevic diğeride belli Linnes kontenjan doldu belki sivoku gönderirler ama buda bir ön libero için olur yabancı önümüzdeki sene geçerli olacak ben inleri uygun bir fiyata çekilmediği sürece alacaklarını sanmıyorum devre arasındada öyle büyük bir oyuncu alamazsın bunu sezon sonuna yeni stad için yapmak gerekir yaza iki oyuncu alacaklardır ve bunlarda iyi oyuncular olacak o yüzden devre arası bence çok büyük beklentiye girmemek gerekir
doğru ben bu sene 6 sınırını unuttum bir an şu anki sisteme göre bu transferler pek mümkün görünmüyor belki inler alınırsa o zaman bir şans var ..

Çevrimdışı Kemal

Bir ara kulüp borcu 0 di , suan 0 borç olsa 300 m borclanarak ne takım kurulur :ishock:  kendimi tüpcu gibi hissettim  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

2. yarı kadromuz şu şekilde olur muhtemelen; Tolga-Sağ Bek-Franco-Stoper-Motta-Veli-Atiba-Olcay-Sosa-Töre-Ba
Şimdi burada şöyle bir sıkıntı var. Sağ bek yabancı olacak. Yeni gelecek stoper de yabancı olacak. Böyle olunca ilk 11'de 6 yabancı oluyor. Milosevic alıp Ersan mı oynatıcaz :alala: Ya da Milosevic oynatıp İsmail mi oynatıcaz :bawling:

Çevrimdışı Tolga

doğru ben bu sene 6 sınırını unuttum bir an şu anki sisteme göre bu transferler pek mümkün görünmüyor belki inler alınırsa o zaman bir şans var ..
Şuan ki yabacı kuralı 5+3+1 şeklinde o da unutulmasın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı nannan

2. yarı kadromuz şu şekilde olur muhtemelen; Tolga-Sağ Bek-Franco-Stoper-Motta-Veli-Atiba-Olcay-Sosa-Töre-Ba
Şimdi burada şöyle bir sıkıntı var. Sağ bek yabancı olacak. Yeni gelecek stoper de yabancı olacak. Böyle olunca ilk 11'de 6 yabancı oluyor. Milosevic alıp Ersan mı oynatıcaz :alala: Ya da Milosevic oynatıp İsmail mi oynatıcaz :bawling:

Ligde Ersan devam eder. Nispeten kolay maçlarda Motta'nın yerine İsmail'i kullanırız; Sosa'nın yerine de Oğuzhan yapabiliriz.
Milosevic-Pedro tandemini nadiren kullanacağımızı, birbirlerinin alternatifi olacaklarını düşünüyorum en azından sezon sonuna kadar. Zaten önümüzdeki 1-1,5 yıl içinde Pedro'yu satacağız. Milosevic de Pedro gidene kadar nadiren onla beraber, genellikle değişmeli oynar(Yabancı sınırı olduğu sürece).

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:24:18
o zaman kadro şöyle olacak gibi : TOLGA-LİNNES- MİLO-ERSAN -MOTTA-SOSA-VELİ-İNLER-TÖRE-OLCAY-BABA tabi inler alınırsa alınmazsa inler yerine atiba, motta yerine ismail  :bawling:

Çevrimdışı nannan

Şuan ki yabacı kuralı 5+3+1 şeklinde o da unutulmasın :)
Çok uçuk olmayan bi fiyata+maaşa devre arasında Gökhan İnler'i bitirsek bu sene şampiyonluk şansımız inanılmaz artar; seneye yabancı sınırı kalktığında da çok sırıtmaz. Sonuçta o kalitede bi yabancıyı farklı bi fiyata alamayız. Eğer İnler olursa iki bekimizi de yabancı yapabiliriz. Yoksa orta sahada Atiba olacağından İsmail ya da Serdar'dan birini oynatmak zorunda kalıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:27:52
  • Beşiktaş / Bodrum

9 yabancı hakkımız var @Necmi abi Sivok'u tribüne çıkarırsak   alabiliriz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bence Sivok bu devre gider

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:29:54
  • Beşiktaş / Bodrum
o zaman kadro şöyle olacak gibi : TOLGA-LİNNES- MİLO-ERSAN -MOTTA-SOSA-VELİ-İNLER-TÖRE-OLCAY-BABA tabi inler alınırsa alınmazsa inler yerine atiba, motta yerine ismail  :bawling:

En son sileceğin adam Pedro olur :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Milosevic Pedro'yu kesemez...Ayagina hakim oyuncu lazim, belki Ersan'i kesebilir... Ayrica Linnes de su an formda olan Serdar'i kesemez.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:31:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Milosevic Pedro'yu kesemez...Ayagina hakim oyuncu lazim, belki Ersan'i kesebilir... Ayrica Linnes de su an formda olan Serdar'i kesemez.

Linnes formda olduğunda Serdar'ı 2 kez keser yalnız ama bir anda olması zor tabi yavaş yavaş
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:31:46
En son sileceğin adam Pedro olur :)
öyle ama o zaman ersan pedro oynayacak milo transferi en azından bu sene için çok fazla katkı sağlamayacak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:32:40
  • Beşiktaş / Bodrum
öyle ama o zaman ersan pedro oynayacak milo transferi en azından bu sene için çok fazla katkı sağlamayacak

Aynen öyle olacak Milo Motta oynamadığında oynayabilir sadece
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Real Madrid'le maç yapsak Ronaldo'dan çok İsmail'den korkarım. İsmail o kadar tehlikeli bi bek oyuncusu ki oyunu rakip sahaya yıkmışken onun yüzünden defalarca gol yemişliğimiz var. Sosa'nın yerine Oğuzhan'ı tercih ederim İsmail'in yerine Motta'nın oynaması için.
Daha önce dediğim gibi İnler devre arasında gelse sadece kendi performansıyla değil, yabancı bekleri ve Sosa'yı da daha rahat kadroya yazmamızı sağlayacağı için minimum 4 bölgede rahatlatır bizi. Orta sahadaki kadro genişliği de cabası.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:34:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında şuanda bile baktığınızda yabancı kuralı bize de yarar.

Bizde direk oynayacak yerliler  o da formdaysa

Tolga ve Töre. Buna Veli ve Olcay eklenir. Kalan 7'si yabancı olacak seneye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:35:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle gerçekten çok sempatik duruyor ama.

Tolga - Linnes - Milo - Pedro - Motta - Töre - Veli - İnler - Olcay - Sosa - Ba
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 21:38:20
Real Madrid'le maç yapsak Ronaldo'dan çok İsmail'den korkarım. İsmail o kadar tehlikeli bi bek oyuncusu ki oyunu rakip sahaya yıkmışken onun yüzünden defalarca gol yemişliğimiz var. Sosa'nın yerine Oğuzhan'ı tercih ederim İsmail'in yerine Motta'nın oynaması için.
Daha önce dediğim gibi İnler devre arasında gelse sadece kendi performansıyla değil, yabancı bekleri ve Sosa'yı da daha rahat kadroya yazmamızı sağlayacağı için minimum 4 bölgede rahatlatır bizi. Orta sahadaki kadro genişliği de cabası.

Real Madrid'le maç yapsak Ronaldo'dan çok İsmail'den korkarım  :claps: :claps: :claps: abi yorum budur yaa  :kop: :kop: :kop: