2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4578082 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Önder Özen ANÇ ye fena giydirdi. Keşke ANÇ kendine bunları söyletmeseydi. Metin haklı beyler, bu ülkede forvet oynattığımız Enaramo Almanya'da halterci olur. 
Sen tüm planını yapıp 1 sene sonra değişmesine ses çıkarmazsan herkes eleştirir seni.Önder Özen kimse kusura bakmasın az bile söylüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Oynamak istemiyoruz dedi oda biliyor yine tipis tipis orada oynayacagimizi
Bu sefer Konya Arena ya da Osmanlı'nın stadında oynayacağız gibime geliyor.Bundan sonra rakip takımın rızasını almadan istediğimiz yerde maç yapabiliriz o kural kalktı yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:16:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar mesajı tek tek okuyamadım ama genel olarak yabancı sınırının kalkmasını istediğinizi tahmin ediyorum. bence alınan karar skandaldan öte birşey değildir. Türk futbolunu düzeltelim derken daha da batıracaklar ama farkında değiller.  :akuma:

- 2 sene önce 8 yabancı çok diyenler azaltmaya kalktılar 2 sene sonra pes edip tamamen serbest bıraktılar.... :alala:
- Önder Özen sonuna kadar haklıdır. Mahallenin safı bizmiyiz bütün kuralları sadece biz uyguladık?  :akuma:
- Hatır gönülle futbolcuya borcu olmadığını beyan eden dilekçenin imzalatıldığı ülkemizde nasıl bir denetim olacak?Bkz. Abdurrahim Albayrak BJK-gs maçı sonrası verdiği ropörtaj... Daha verdiği kararı 3 yıl üst üste uygulayamayan federasyon finansal kontrolü nasıl yapacak? :iscrewy:
- Yerli oyuncuya bol kepçeden paralar savuruluyordu iyi oldu deniliyorda şimdi ucuza kalitesiz yabancı çöplüğü olacak haberleri yokmu?

Yabancı sınırının kaldırılması olabilir ama böyle olmamalı. Sınırsız yapılabilir ama en fazla 8 oyuncu oynatabilirsin, aldığın yabancıların kendi ülkelerinde en az 20 kere milli olma şartı (yaşa göre bu şartlar değişebilir) gibi yabancı kalitesini yükseltecek şartlar olmadıkça çöplük olur başka yolu yok. 2 kamyon makarnaya afrikadan siyahi topçu dolar 2 seneye...

18 den en az 3 oyuncunun altyapıdan olması zorunlu tutulmalı. gerekirse 11 de bile altyapıdan çıkma zorunluluğu konulabilir.

Herkes yerli futbolcuların pahalılığından şikayet ediyorlarda bir tane büyük takım yöneticisi veya federasyon yetkilisi altyapıyı geliştirirsen bu kadar uçuk paralar vermene gerek kalmaz be adam diye düşünemiyormu?

Kardeşim yeni teorilere gerek yok amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok. Aç futbolun beşiği ingilteredeki yabancı sınırlaması kurallarına bak benzerini uygula yeter...

Çoğuna katılsam da katılmadığım yerler var.

Yabancı kriterini premier lig gibi uygulayamazsınız bu ülkede. Ne o bütçeler var ne de oradaki sağlıklı bir sistem. Kaldı ki oradaki takımlar da sırf o milli takım barajı saçmalığını aşmak için Belçika ve Hollanda'dan pilot takım tutup

İş izni alamadıkları oyuncuların resmi olarak bonservisini alıp orada 2 sene oynatıp ab vatandaşı yapıp iş izni çıkarıyorlar.

Yani o da doğru değil kulüpler orada da istemiyor orada izin vermeyen  frderasyon değil hükümet iş izni vermediği için sıkıntı var. Yoksa ab pasaportlu oyunculara milli takım  kuralı konmuyor transferde.

Türkiye'de alt yapı bu kadar kötüyken yatırım yapmadan oradan da zorunluluk koyamazsınız. Her şey kademeli olmalı. Altyapı düzelmesi için alt yapı antrenörü yetişmeli.

Önce bu antrenörler adam akıllı maaş almalı vs çok fazla iş var sırada bekleyen.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:17:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Bunların yanında beğenmediğimiz Ersan,İsmail,Necip,Serdar gibi oyuncuları da kadro derinliğini yaratmak için kadroda tutmak zorunda kalacağız başka şansımız yok.

Aynen zaten Ersan dışındakilerin zaten maliyeti yüksek değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunların yanında beğenmediğimiz Ersan,İsmail,Necip,Serdar gibi oyuncuları da kadro derinliğini yaratmak için kadroda tutmak zorunda kalacağız başka şansımız yok.
Sol Bekte Motta fazlasıyla yeterli ama İsmail yetersiZ bana göre topçu değil onu gönderip bir sol bek daha alınabilir .. Sağbek transferi şart , Serdar Biraz düzeldi iyi bir yedek ve alternatif olur oda .. Tolgadan ve Cenkten iyi olmayacaksa Keleci transferi Şart değil , Olursa Cech olsun :bandit: Miloseviç İzledigim kadarıyla Savunmada tam aranan kan , Yıllardır Eksikliğini yaşadığımız Savunmadan Oyun kurabilen tipte Stoper tutarsa Ne ala :bandit: Onun Haricinde iyi bir orta saha şart
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2015, 00:20:52 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Aynen zaten Ersan dışındakilerin zaten maliyeti yüksek değil.
Herkes o gitsin bu gitsin diyor ama bazı şeyleri de göz ardı edemeyiz.

Çevrimdışı fore_kazık

Çoğuna katılsam da katılmadığım yerler var.

Yabancı kriterini premier lig gibi uygulayamazsınız bu ülkede. Ne o bütçeler var ne de oradaki sağlıklı bir sistem. Kaldı ki oradaki takımlar da sırf o milli takım barajı saçmalığını aşmak için Belçika ve Hollanda'dan pilot takım tutup

İş izni alamadıkları oyuncuların resmi olarak bonservisini alıp orada 2 sene oynatıp ab vatandaşı yapıp iş izni çıkarıyorlar.

Yani o da doğru değil kulüpler orada da istemiyor orada izin vermeyen  frderasyon değil hükümet iş izni vermediği için sıkıntı var. Yoksa ab pasaportlu oyunculara milli takım  kuralı konmuyor transferde.

Türkiye'de alt yapı bu kadar kötüyken yatırım yapmadan oradan da zorunluluk koyamazsınız. Her şey kademeli olmalı. Altyapı düzelmesi için alt yapı antrenörü yetişmeli.

Önce bu antrenörler adam akıllı maaş almalı vs çok fazla iş var sırada bekleyen.

dostum bende aynı şeyden bahsediyorum. 3 sene önce başladıkları uygulama esnasında spor okulları açılsaydı, altyapıda top oynayan çocuklar lise çağına geldiğinde ya okul yada futbol ikileminde kalıp okulu seçmek zorunda kalmasaydı, yetiştirseydin antrenörü o zaman 13 yaşındaki yetenekler şimdi 16 olmuştu... 1-2 sene sonra a takımla başlayacaktı. şimdi ne olacak?

iddia ediyorum 2 sene sonra biz yine beceremedik diyip yeniden sınır koyacaklar... buna adım kadar eminim...

Çevrimdışı Tolga

Sol Bekte Motta fazlasıyla yeterli ama İsmail yetersiZ bana göre topçu değil onu gönderip bir sol bek daha alınabilir .. Sağbek transferi şart , Serdar Biraz düzeldi iyi bir yedek ve alternatif olur oda .. Tolgadan ve Cenkten iyi olmayacaksa Keleci transferi Şart değil , Olursa Cech olsun :bandit: Miloseviç İzledigim kadarıyla Savunmada tam aranan kan , Yıllardır Eksikliğini yaşadığımız Savunmadan Oyun kurabilen tipte Santrafor tutarsa Ne ala :bandit: Onun Haricinde iyi bir orta saha şart
Hocam 14 tane yabancımız olsa bile en kötü 10-12 civarında yerli oyuncuya ihtiyacımız var onu demek istiyorum.Elimizdekileri göndermeye kalkarsak kimi alacağız yerli olarak piyasada kaç tane iyi oyuncu var zaten.Yoksa bana kalsa 6-7 tane yerli oyuncu tutarım kadroda ama dediğim gibi kadro derinliğini arttırmamız için beğenmediğimiz yerlileri de 1-2 sezon daha tutmak zorundayız maalesef.Ayrıca hem devre arası hem de yazın transferler yapsak bile taş çatlasa 11-12 tane yabancı oyuncumuz olur yine yerli oyuncuya ihtiyacımız olacak demek istediğim bu yani :)

Çevrimdışı Anıl

Stoper, sağ bek ve ön libero alacaklar heralde. Sezon başı yazdık burda sağ bek, stoperi şimdi alın Ocakta ön libero alır rahat rahat gideriz diye. Neyse geç olsun güç olmasın 3 mevkiye de iyi transferler yapsınlar :)

Hocam 14 tane yabancımız olsa bile en kötü 10-12 civarında yerli oyuncuya ihtiyacımız var onu demek istiyorum.Elimizdekileri göndermeye kalkarsak kimi alacağız yerli olarak piyasada kaç tane iyi oyuncu var zaten.Yoksa bana kalsa 6-7 tane yerli oyuncu tutarım kadroda ama dediğim gibi kadro derinliğini arttırmamız için beğenmediğimiz yerlileri de 1-2 sezon daha tutmak zorundayız maalesef.Ayrıca hem devre arası hem de yazın transferler yapsak bile taş çatlasa 11-12 tane yabancı oyuncumuz olur yine yerli oyuncuya ihtiyacımız olacak demek istediğim bu yani :)
Yeterli sayıda yerlimiz var ben Şuan Yerlilerden Sade ve Sadece İsmail ve Mustafanın gönderilmesini istiyorum , gerisi kalsın hem alternatif hemde İlk 11 için lazım futbolcular

Çevrimdışı f_madida

Yeterli sayıda yerlimiz var ben Şuan Yerlilerden Sade ve Sadece İsmail ve Mustafanın gönderilmesini istiyorum , gerisi kalsın hem alternatif hemde İlk 11 için lazım futbolcular
bence mustafa da iyidir gonderilmesi taraftari degilim, 1+1lik uygun fiyata bir sozlesmeyle klupte kalmasi dogru olur..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Kartal Ç

şuan 6 yabancı 18 yerli oyuncumuz var. velinin yeni sistemde yabancı sayılacağını düşünürsek 7 ye 17 diyebiliriz. sezon sonu itibariyle sözleşmeleri biten uğur ve sivok gidici gibi. aynı zamanda diğer takımlarda kiralık oynayan ve bazıları takım ahengini bozan 3-4 oyuncu da geri dönecek. onları unutmayın derim. daha o problemleri de halletmemiz gerekecek. 14 yerli olayında tosun, ozzy, töre, tolga, olcay frei ismail necip ersan pektemek serdar la 11 ediyor. atınç gibi 3 de alt yapıdan adam koyarsam yerli kriterlerini sağlamış oluyorum zaten. asıl önemli olan sezon sonu dönecek yerlileri ne yapacağımız.

ayrıca şuanki kadromuzda 4 yerli kalecimiz var onu da ekleyeyim.

bence mustafa da iyidir gonderilmesi taraftari degilim, 1+1lik uygun fiyata bir sozlesmeyle klupte kalmasi dogru olur..
Mustafanın yıllık ücreti Şuan Sozleşmesi uzatılanaya çalışılan bütün futbolculardan fazla , bunuda biliyormuydunuz

Çevrimdışı f_madida

bence de elimizdeki yerlilere cok yuksek bedellerle olmamakla birlikte 1+1 veya 2+1lik esnek sozlesmeler onerilmeli...

Çevrimiçi Samet Ç

şuan 6 yabancı 18 yerli oyuncumuz var. velinin yeni sistemde yabancı sayılacağını düşünürsek 7 ye 17 diyebiliriz. sezon sonu itibariyle sözleşmeleri biten uğur ve sivok gidici gibi. aynı zamanda diğer takımlarda kiralık oynayan ve bazıları takım ahengini bozan 3-4 oyuncu da geri dönecek. onları unutmayın derim. daha o problemleri de halletmemiz gerekecek. 14 yerli olayında tosun, ozzy, töre, tolga, olcay frei ismail necip ersan pektemek serdar la 11 ediyor. atınç gibi 3 de alt yapıdan adam koyarsam yerli kriterlerini sağlamış oluyorum zaten. asıl önemli olan sezon sonu dönecek yerlileri ne yapacağımız.

Hocam Veli yabancı sayılmıyor.

Çevrimdışı f_madida

Mustafanın yıllık ücreti Şuan Sozleşmesi uzatılanaya çalışılan bütün futbolculardan fazla , bunuda biliyormuydunuz
artik dusecek o ucretler, mustafa da bunu farketmistir umarim, kimse bu paralari artik veremez, vermez.. dusuk ucretlerden sozlesmesi uzatilmali

Çevrimdışı Tolga

Veli yerli olarak oynayacak.O gelecek sezondan itibaren gelen gurbetçi oyuncular için geçerli :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:28:11
  • Beşiktaş / Bodrum
dostum bende aynı şeyden bahsediyorum. 3 sene önce başladıkları uygulama esnasında spor okulları açılsaydı, altyapıda top oynayan çocuklar lise çağına geldiğinde ya okul yada futbol ikileminde kalıp okulu seçmek zorunda kalmasaydı, yetiştirseydin antrenörü o zaman 13 yaşındaki yetenekler şimdi 16 olmuştu... 1-2 sene sonra a takımla başlayacaktı. şimdi ne olacak?

iddia ediyorum 2 sene sonra biz yine beceremedik diyip yeniden sınır koyacaklar... buna adım kadar eminim...

Sınır koyacaklarını sanmıyorum kısa vadede hocam çünkü zaten bu kurala rağmen çok oyuncu alan olmayacaktır uzun vadede.

Düşüncelerin çok güzel ama yapılandırması benim görüşüme göre 10 yıl. Abartısız 10 yıl hem de.

Yani eğitmeni olan sistemi olan Almanya ve İspanya bile jenerasyon yakalayıp devamlılığını sağlamak için 8 yıl çalıştı.

Senin ülken de kültürel , entellektüel ve mental anlamda çok geride belki 15 yıl. Çok uzun vadeli plan yapılmak zorunda.

Şuanki 25-30 yaş grubu antrenörleri altyapı üzerine uzmalaşmalı en başta antrenör grupları ayrılmalı bir kere. Herkes yapacağı işi bilmeli.

Türkiye'de fitness koçuı yetişmiyor daha. Geçtim teknik taktik koçları. Ki altyapı en çok emek isteyen grup.

Tek artımız var çocuklarımız çok yatkın teknik olarak ama bunu kullanmak için o çocukları mental olarak yetiştirmek var en başta.

Adamların 10-13 yaş gurubunda çalıştıkları şeylere bakar mısın? Böyle çalışırsan tabi ki Mateo Kovacic de yetişir ülkende Modric'te gel biizm çocuklara anlat bunu Pes ya da Fifa sanırlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

[/quote Veli yabancı sayılmayacak !! Bu sene gelenler ve daha öncekiler Türk statüsünde oynamaya devam edecek , fakat önümüzdeki sezon gelen gurbetçiler Yabancı statüsünde olacak :bandit:

Çevrimiçi Kartal Ç

Hocam Veli yabancı sayılmıyor.

heryerde başka milli takımda oynayan türk oyuncular yabancı sayılacak yazıyor. ondan dedim. örnek olarak da veli ve erkanı vermişlerdi. şu işi federasyon bi resmiyete dökse de ne nedir görsek bi.

Edit: aşşağıda açıklama yapmış arkadaş. tamamdır. kazanılmış haklar geri alınmaz kapsamına girmiş.

Çevrimdışı Tolga

Veli yerli olarak oynayacak.O gelecek sezondan itibaren gelen gurbetçi oyuncular için geçerli :)
@Kartal Ç hocam yazmıştım görmedin herhalde :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Ocak 2015, 00:31:12
  • Beşiktaş / Bodrum
heryerde başka milli takımda oynayan türk oyuncular yabancı sayılacak yazıyor. ondan dedim. örnek olarak da veli ve erkanı vermişlerdi. şu işi federasyon bi resmiyete dökse de ne nedir görsek bi.

Öte yandan, yabancı milli takımları tercih eden oyuncuların yabancı statüsüne girmesine toplantı sonunda açıklık getiren Demirören; Erkan Zengin, Veli Kavlak gibi oyucuların, daha önce bu hakkı kazanmaları nedeniyle etkilenmeyeceklerini, kuralın, bundan sonra milli takım tercihini farklı ülkeler yönünde kullanan oyuncuları etkileyeceğini vurguladı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

döktü zaten. Veli Erkan gibi oyuncular yerli sayılacak ama önümüzdeki sezondan itibaren başka milli takımda oynayan türk oyuncular yabancı sayılacak.

Gönderilmesi Şart olan futbolcular
Necip
İsmail
Uğur Boral
Sivok
Mustafa pektemek
Gersi kalsın , hem rotasyonda hemde İlk 11 için Gerekli futbolcular , Ama Bu 5li 100%100 gonderilmeli :ok:

Çevrimiçi mayguntr

Sınır koyacaklarını sanmıyorum kısa vadede hocam çünkü zaten bu kurala rağmen çok oyuncu alan olmayacaktır uzun vadede.

Düşüncelerin çok güzel ama yapılandırması benim görüşüme göre 10 yıl. Abartısız 10 yıl hem de.

Yani eğitmeni olan sistemi olan Almanya ve İspanya bile jenerasyon yakalayıp devamlılığını sağlamak için 8 yıl çalıştı.

Senin ülken de kültürel , entellektüel ve mental anlamda çok geride belki 15 yıl. Çok uzun vadeli plan yapılmak zorunda.

Şuanki 25-30 yaş grubu antrenörleri altyapı üzerine uzmalaşmalı en başta antrenör grupları ayrılmalı bir kere. Herkes yapacağı işi bilmeli.

Türkiye'de fitness koçuı yetişmiyor daha. Geçtim teknik taktik koçları. Ki altyapı en çok emek isteyen grup.

Tek artımız var çocuklarımız çok yatkın teknik olarak ama bunu kullanmak için o çocukları mental olarak yetiştirmek var en başta.

Adamların 10-13 yaş gurubunda çalıştıkları şeylere bakar mısın? Böyle çalışırsan tabi ki Mateo Kovacic de yetişir ülkende Modric'te gel biizm çocuklara anlat bunu Pes ya da Fifa sanırlar.

Hocam görseli nerden buldunuz acaba merak ettim ?