2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568852 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:39:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eğer üst lige çıkabilirse Kayserispor çok nemalanır bu kuraldan.

Herkesten iyi takım kurarlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Boşverin seneye rahat rahat fm de superlig oynarız :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Onlarınkini silerlerse bizimkini de silecekler yok öyle
borc açıklasın bizim 10 sa onları 50 dir aynı statüde sayılacagız öyle mi... Karşı çık 10 m€ öde 50 m€ ödesin... ama dostundur der imzalarsın

Çevrimdışı f_madida

Bir de maliyet yazayım çıksın ortaya. Oyunculara ortalama 1,5 milyon euro maaş ödersen 23 oyuncuya 35 milyon euro eder aslında çok iyi rakam.

3 tane kalbur üstü oyuncuya fazla ödersen 40 milyon euro. Maçbaşılarla 50 milyon euro.

Ama bunu planlayabilecek çok iyi bir futbol beyni gerek herkesin yapabileceği bir iş değil bu çok dikkatli olmamız gerek.

Çok yavaş olmalı hemen 8 yabancı laınmamalı. Ara transferde ve yazın alacağımız adam sayısı asla 6'yı geçmemeli toplamda içine ederiz.

Bizim UEFA'ya 38 milyon euro maas tavanini asmayacagiz diyerek verdigimiz bir taahhut var, finansal fair play kapsaminda..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

Forza da : Ölü taklidine devam mı başkan!? Bir kere de lafını yeme ,yazık değil bu yapılanmaya  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

borc açıklasın bizim 10 sa onları 50 dir aynı statüde sayılacagız öyle mi... Karşı çık 10 m€ öde 50 m€ ödesin... ama dostundur der imzalarsın
Her ne kadar bizi ilgilendirmese de ben burada Fb'ye haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Adamlar vergilerini ödüyorlar Gs gidiyor vergi borcunu sildiriyor adalet yok yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:42:23
  • Beşiktaş / Bodrum
3'ünü 4'ünü şimdiden alacaksın abi 3 tane hakkımız var zaten sivok göndereceksin anadolu kulübüne falan veya fesh edeceksin 1 tane daha alacaksın 4 olacak bir dahaki sezona 5 yabancı sınırın kalacak sezon başı 3 tane alacaksın devre arası da son kalan 2 hakkını kullanacaksın da bunu bizim yönetim yapabilir mi? Benim kanaatim yapamaz. Çoğu kulüp bu yüzden batacak yabancı almak için alacaklar.

Aynen Samo şöyle olabilir mesela.

Şuan Linnes , Milo , Pedro , Atiba , Motta , Sosa , Ba var. Sivok giderse 7 kalır elimizde.

Ön libero alırız devre arası 8 olur orada dururuz.

Yazın Sivok gider stoper gelir 9 olur. Pektemek gider forvet gelir 10 olur. Yine dururuz. Cech'i kiralarlarsa sadeceek o olabilir.

Kalan 4 hakkı kullanmak şart değil denk gelirse alırsın. Asıl Muhammed ( sağ bek olan ) kaçırmamamız lazım şimdi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim UEFA'ya 38 milyon euro maas tavanini asmayacagiz diyerek verdigimiz bir taahhut var, finansal fair play kapsaminda..
o işler boş hocam ne yani şimdi borç var diye geseye transfer yaptırmayacaklar mı hadi yapsınlar da görelim bir dakika duramazlar o koltukta bu ülkede her zaman gesenin fenerin istediği olur oldu da benim anlamadığım biz buna niye destek çıktık çok iyi bir planımız mı var acaba.

Çevrimdışı Deniz

kime satacaksın ? ismaili kim alır ? serdarı neden satışa koymadın ? necip kim alır nerede oynatacaklar  :evillol: 100 200 ucuza ver eskiciye sat
Sözleşmesi bittikten sonra takımda işi yok satamayacağımızı biliyorum  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Şuan Linnes , Milo , Pedro , Atiba , Motta , Sosa , Ba var. Sivok giderse 7 kalır elimizde.

Yazın Sivok gider stoper gelir 9 olur. Pektemek gider forvet gelir 10 olur. Yine dururuz. Cech'i kiralarlarsa sadeceek o olabilir.

Kalan 4 hakkı kullanmak şart değil denk gelirse alırsın. Asıl Muhammed ( sağ bek olan ) kaçırmamamız lazım şimdi.
Muhammed bence kaçtı artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Haldun

Cok yerinde bir karar

Çevrimiçi Samet Ç

kesinlikle en doğrusu kademe kademe gitmek. Muhammed gitti diye biliyorum .

Çevrimdışı Deniz

onların 50yse bizim de en az 30dur rahatım o konuda  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:43:56
  • Beşiktaş / Bodrum

Maç başılar dahilse sıkıntı olur baya. 38 milyon euro demek 30 milyon euro net maaş demek.

Bu da ortalamanı 1,3 milyon euroya kadar çeker ve top class oyuncu alamazsın hep Pedro tarzı yatırım oyuncusu alabilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ersanla imzalamadik inşallah daha , veli de kazık olarak düşünmeyin suan kimi alsak bonservis ödeyecez ve veliye avrupadanda talip vardı

Ama Ersan pektemek cenk Gönen  hemen el sıkıp gönderilmelidir

Çevrimiçi Samet Ç

Forza da : Ölü taklidine devam mı başkan.? Bir kere de lafını yeme ,yazık değil bu yapılanmaya  :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop:

Çevrimdışı f_madida

Kesinlikle öyle olacak.bir imza daha atıyorum.Bakın görün bu yabancı transferinden kimlerin canı yanacak acı acı..

Bu kriterleri Turkiye'de uygulayamazlar...Hele hele gs'ye veya fb'ye uygulamalari imkansiz, bile bile yalan soylemeleri de cabasi...Daha ilginci herkesin cidden bu kriterlerin uygulanacagini dusunmesi...UEFA denetimi olmadigi surece hicbir finansal krtier Turkiye'de uygulanmaz, kendimizi kandirmayalim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yabancı Sınırının kaldırılması çok iyi oldu !! Artık Türk Oyuncular düşünsün Nasıl kadroya gireriz diye !! Artık kimsenin yeri garanti değil , Formayı alabilmek için Kopek gibi Savaşacaklar!! Bir diğer iyi yanıda , Değeri 1 milyon olan Türk oyuncuya 4-5 milyon vermek zorunda kalmayacağız , 1-1,5 milyona yabancı alıp işi bitirebilecegiz ......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Haldun

Cenk Gönen ,İsmail köybaşı ,Necip Uysal ,Ersan gülüm ,Veli kavlak, Uğur boral, Mustafa pektemek :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:
veli  :alala:

Çevrimdışı f_madida

Maç başılar dahilse sıkıntı olur baya. 38 milyon euro demek 30 milyon euro net maaş demek.

Bu da ortalamanı 1,3 milyon euroya kadar çeker ve top class oyuncu alamazsın hep Pedro tarzı yatırım oyuncusu alabilirsin.

Toplamda 38 diye hatirliyorum...Finansal Fair Play aslinda bizim gibi kluplerin iflas etmemesi icin uzun vadede faydali bir yaptirim..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:48:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Acaba altyapıları düşünen oldu mu bu kuralı oluştururken? Bu kuralın en güzel uygulandığı iki ülke Hollanda ve Belçika.

Bu iki ülkeden de deli gibi kendi uyruğunda oyuncu fırlıyor. Yerli yani.

Kesinlikle altyapı yatırımı zorunluluğu getirilmeli. Antrenör sayısı zorunluluğu getirilmeli. Bütçenin yüzde 10'u gibi bir rakamın alt yapıya harcanması zorunluluğu getirilmeli.

Bunları yapmazsan çok ağır sonuçları olur bunun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Acaba altyapıları düşünen oldu mu bu kuralı oluştururken? Bu kuralın en güzel uygulandığı iki ülke Hollanda ve Belçika.

Bu iki ülkeden de deli gibi kendi uyruğunda oyuncu fırlıyor. Yerli yani.

Kesinlikle altyapı yatırımı zorunluluğu getirilmeli. Antrenör sayısı zorunluluğu getirilmeli. Bütçenin yüzde 10'u gibi bir rakamın alt yapıya harcanması zorunluluğu getirilmeli.

Bunları yapmazsan çok ağır sonuçları olur bunun.
2 tane var abi kadroda olan 7 türk oyuncunun içinde 2 tane mutlaka altyapıdan çıkmış oyuncu olmak zorunda

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:49:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Toplamda 38 diye hatirliyorum...Finansal Fair Play aslinda bizim gibi kluplerin iflas etmemesi icin uzun vadede faydali bir yaptirim..

Kesinlikle iyi asıl amacı bu olmasa da.

Binevi genç oyuncu almaya zorlanacağız zorla transfer politikamız değişecek bu iyi.

Ama dediğim gibi beyin olması lazım idare eden çok iyi bir sportif direktör şart.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:50:31
  • Beşiktaş / Bodrum
2 tane var abi 7 türk oyuncunun içinde 2 tane mutlaka altyapıdan çıkmış oyuncu olmak zorunda

2  oyuncu koyarsa 28 tanenin içine Samo o çok kolay asıl mesele yetişecek mi aşağıdan oyuncu?

Kulüpler altyapıyı iyice sallamaz zorunluluk gelmezse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

veli  :alala:
Bizi nerdeyse bütün derbilerde 10 kişi bırakan veli mi ? :alala: