2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4568991 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:25:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bir durum daha var.

Eğer mali yaptırım  kuralı getirmeden bu kuralı getirirlerse 2 sene sonra 15  kulübün kayyuma düştüğünü görürüz.

Eğer yapacaklarsa tam yapacaklar bu işi mali fair play denetimi yapacaklar. Kulüpler gelirinden en fazla 2 milyon euro fazla harcayabilecek.

Aksi takdirde Ahmet Bulut kral olur bu ülkede 2 senede 100 milyon servet yapar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben geçen gün de söylemiştim her ne kadar yabancı kuralına karşı olsam da bu sistemin hemen 1-1.5 senede değişmesi kesinlikle bizim önümüzü kesmek amaçlıdır.Bundan en karlı çıkacak takım şu durumda Gs olacaktır.
Bu da bizim Yönetimin Basiretsizliğidir hala da devam ediyorlar resmen adamlar planlamalarını ona göre yaptı bizde diğerlerine göre yaptık...! 1 kerede olumlu iş yapsınlar Neyse Stat yapıyoruz...!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:26:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Yalnız Özen'e ihtiyacımız var. Yeni bir planlama için Bilic'e ve yöneticilere kalırsak bir 10 sene daha yolumuzu bulamayız.
sene sonu teknik direktörün durumuna göre birisi gelicek futbol direktörlüğe bence
ama bu isim malesef önder özen değil gelmez artık ibrahim altınsay gelse keşke  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bu da bizim Yönetimin Basiretsizliğidir hala da devam ediyorlar resmen adamlar planlamalarını ona göre yaptı bizde diğerlerine göre yaptık.... 1 kerede olumlu iş yapsınlar Neyse Stat yapıyoruz....
Söylenecek çok şey var da bazen susuyoruz işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Bir durum daha var.

Eğer mali yaptırım  kuralı getirmeden bu kuralı getirirlerse 2 sene sonra 15  kulübün kayyuma düştüğünü görürüz.

Eğer yapacaklarsa tam yapacaklar bu işi mali fair play denetimi yapacaklar. Kulüpler gelirinden en fazla 2 milyon euro fazla harcayabilecek.

Çağrı kayyum kim oluyo biliyosun dEğil mi ? Bırak adamlarda para kazanSinlar:)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu da bizim Yönetimin Basiretsizliğidir hala da devam ediyorlar resmen adamlar planlamalarını ona göre yaptı bizde diğerlerine göre yaptık.... 1 kerede olumlu iş yapsınlar Neyse Stat yapıyoruz....
Bir de değişikliğe destek vermişler yazık olucak gibi geliyor bize

Çevrimdışı FARUK

Bir durum daha var.

futbolculara borcu olan transfer yapamıyacak dedi ( boş kural zaten borcu yok diye imzalatıyorlar)
uefa ya borcu olan yapamıyacak
vergi borcu olan yapamıyacak (gs nin dil egzersizi(!) turlarının nedeni)

bizim vergi borcumuz ne kadar dı?

Çevrimdışı Deniz

Bir durum daha var.

Kesinlikle öyle olacak.bir imza daha atıyorum.Bakın görün bu yabancı transferinden kimlerin canı yanacak acı acı..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:31:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim gözümde şöyle bir durum var artık.

Yabancı Kaleci ( Tolga )

Linnes ( Kaderabek )

Pedro (Milosevic )

Kaboul ( Atınç )

Motta
( Yabancı Sol Bek )

Veli ( Atiba )

Yabancı Ön Libero ( Necip )

Sosa
( Oğuzhan )

Töre ( Frei )

Yabancı Sol Açık ( Olcay )

Ba ( Cenk ) ( Yabancı Forvet )

13 Yabancı 10 yerli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Bu yabancı sınırı olayı çok canlar yakar özellikle maddi anlamda.@Çağrı hocamın da dediği gibi 3-4 sene sonra Türkiye liginde kayyuma gitmeyen takım kalmaz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı Kaleci ( Tolga )

Linnes ( Kaderabek )

Pedro (Milosevic )

Kaboul ( Atınç )

Motta
( Yabancı Sol Bek )

Veli ( Atiba )

Sosa
( Oğuzhan )

Töre ( Frei )

13 Yabancı 10 yerli.
Şu yönetim şöyle bir kadro oluşturamaz buna eminim. Oluştururlarsa helal olsun derim

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:33:09
  • Beşiktaş / Bodrum
futbolculara borcu olan transfer yapamıyacak dedi ( boş kural zaten borcu yok diye imzalatıyorlar)
uefa ya borcu olan yapamıyacak
vergi borcu olan yapamıyacak (gs nin dil egzersizi(.) turlarının nedeni)

bizim vergi borcumuz ne kadar dı?

Bizim de var 60 milyon kadar bunların hepsi lafta kalır.

Bence çok güzel bir uygulama var ama yaparlar mı bilmiyorum.

Madem 14 yabancı diyorlar. Madem amaç geliştirmek.

30 yaş üzeri alınacak her yabancı oyuncu için federasyona ek bir para ödesin kulüpler. Hiç olmazsa mezarlık olmayalım genç getirsinler lige.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:34:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu yabancı sınırı olayı çok canlar yakar özellikle maddi anlamda.@Çağrı hocamın da dediği gibi 3-4 sene sonra Türkiye liginde kayyuma gitmeyen takım kalmaz..

Adam sayamayacağız resmen @Deniz  :iscrewy: 14 tane ben bile kadro kurarken elim gitmedi başta nasıl yani diye  :biggrinking:

Başka yolları vardı bu işin yine en kolayına gidiyorlar , gittiler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şu yönetim şöyle bir kadro oluşturamaz buna eminim. Oluştururlarsa helal olsun derim
Böyle bir kadroyu biz 5 sene sonra belki oluşturabiliriz :)

Çevrimdışı Deniz

Cenk Gönen ,İsmail köybaşı ,Necip Uysal ,Ersan gülüm ,Veli kavlak, Uğur boral, Mustafa pektemek :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:36:12
  • Beşiktaş / Bodrum

Yabancı Kaleci ( Tolga )

Linnes ( Kaderabek )

Pedro (Milosevic )

Kaboul ( Atınç )

Motta
( Yabancı Sol Bek )

Veli ( Atiba )

Sosa
( Oğuzhan )

Töre ( Frei )

13 Yabancı 10 yerli.

Bir de maliyet yazayım çıksın ortaya. Oyunculara ortalama 1,5 milyon euro maaş ödersen 23 oyuncuya 35 milyon euro eder aslında çok iyi rakam.

3 tane kalbur üstü oyuncuya fazla ödersen 40 milyon euro. Maçbaşılarla 50 milyon euro.

Ama bunu planlayabilecek çok iyi bir futbol beyni gerek herkesin yapabileceği bir iş değil bu çok dikkatli olmamız gerek.

Çok yavaş olmalı hemen 8 yabancı laınmamalı. Ara transferde ve yazın alacağımız adam sayısı asla 6'yı geçmemeli toplamda içine ederiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Vergi borcunu ğs hallettirdi albayrak boşa köşke çıkartmadı  :money: hopp 0 vergi borcu çıkacak vatandaş öder artık  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:37:05
  • Beşiktaş / Bodrum

Bazılarını kiralarsakl 3 yılda olabilir aslında. Ama yavaş yavaş olması çok önemli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Vergi borcunu ğs hallettirdi albayrak boşa köşke çıkartmadı  :money: hopp 0 vergi borcu çıkacak vatandaş öder artık  :ok:
Onlarınkini silerlerse bizimkini de silecekler yok öyle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ocak 2015, 20:38:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu kuraldan sonra Pektemek ile kesinlikle imzalanmamalı 1.

Ersan ile imzalanmadıysa kesinlikle imzalanmamalı 2.

Atiba ile en fazla 1 milyon euroya anlaşılmalı.

Diğerleriyle imzalandığı için onlar kaldı artık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bazılarını kiralarsakl 3 yılda olabilir aslında. Ama yavaş yavaş olması çok önemli.
Zor be hocam hayal bence :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Cenk Gönen ,İsmail köybaşı ,Necip Uysal ,Ersan gülüm ,Veli kavlak, Uğur boral, Mustafa pektemek :by2: :by2: :by2: :by2: :by2:
kime satacaksın ? ismaili kim alır ? serdarı neden satışa koymadın ? necip kim alır nerede oynatacaklar  :evillol: 100 200 ucuza ver eskiciye sat

Çevrimdışı FARUK

Krampon ‏@Kramponnet  6 dk.6 dakika önce
İlhan Cavcavın, 20 adet kamyon satın alarak Afrikaya hareket ettiği öğrenildi.

buna çok güldüm :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de maliyet yazayım çıksın ortaya. Oyunculara ortalama 1,5 milyon euro maaş ödersen 23 oyuncuya 35 milyon euro eder aslında çok iyi rakam.

3 tane kalbur üstü oyuncuya fazla ödersen 40 milyon euro. Maçbaşılarla 50 milyon euro.

Ama bunu planlayabilecek çok iyi bir futbol beyni gerek herkesin yapabileceği bir iş değil bu çok dikkatli olmamız gerek.

Çok yavaş olmalı hemen 8 yabancı laınmamalı. Ara transferde ve yazın alacağımız adam sayısı asla 6'yı geçmemeli toplamda içine ederiz.
3'ünü 4'ünü şimdiden alacaksın abi 3 tane hakkımız var zaten sivok göndereceksin anadolu kulübüne falan veya fesh edeceksin 1 tane daha alacaksın 4 olacak bir dahaki sezona 5 yabancı sınırın kalacak sezon başı 3 tane alacaksın devre arası da son kalan 2 hakkını kullanacaksın da bunu bizim yönetim yapabilir mi? Benim kanaatim yapamaz. Çoğu kulüp bu yüzden batacak yabancı almak için alacaklar.