2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4556146 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ocak 2015, 23:55:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ersanın yada ismailin hatalarından çıkmadığımız hatta poazisyon verdiğimiz oldu ama esas sıkıntı orta saha ve ileri oyunculardı
normalde atiba veli değişmeli geri gelip topu alıp kenarlara dağıtıyor yada ara paslarla öne oynuyorduk
ama maç boyu bunu yapamadık ortada boşa çıkan olmadı hiç bu yüzden ersan felan da ne yapacağını şaşırdı oyun kuramadık bu yüzden
atiba yaptı bir kaçkez o da en kötü günlerinden birindeydi
tempoya karşılık veremedik çünkü gerçekten yorgundu ortasaha demirspor maçı da hiç rahat geçmedi zemin ağırdı, top bizde gibiydi ama çok koştuk yine ileri geri
en güzel yanı gerçekten net pozisyon vermedik
 ilk yarıda araya top bıraktılar bir tane tolga çıktı açıyı kapattı çıkardı topu
diğer pozisyonlarda hep markajdaydı adamlar topa vurdurmadık rahat hep cılız gitti kaleye
benim sahada iyi gördüğüm serdar la töreydi tek bu taraftan gelemedi konya serdar tek hata yaptı hava topuna hatalı çıktı aslında güzelde geri koştu serdardan beklenmicek şekilde ama bedava penaltı aldı adam
töre de biraz akıllı olsa en az bir tane daha girdirdi kaleye  :)

:claps: :claps: :claps:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

selamın aleykum millet bu aralar yogunluktan herşeyden geri kaldım..

transferde ne durumdayız milosevic ne ayak :)

veli kalsın ersan gitsin cenk gönen gitsin..

atibaya cok yüz verilmesin

oyunu ortasahada 2 yönlü oynamayı bilen tatlı sert bi topcu lazım bi tane de sağbek lazım :)

nerdesin sen ya özlettin kendini
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

nerdesin sen ya özlettin kendini

sorma deniz cok yogun işler bide pazar günü gs maçına  izin ayarlayabilmek için ekstra çalıştım vallaha şansıma hava buz gibi yapacak bişey yok çekeceğiz sogugu battanıye götüreceğim :)

Çevrimdışı Renton

Samet Aybaba'nın "Olcay mı Messi mi diye sorsalar Olcay derim" demesine benziyor biraz :D
:kop: :kop: :kop: :kop: aybabanın gözleri yoktu hadi bilic sana noluyor arkadas ya  :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimiçi murat

:claps: :claps: :claps:
çağrı bende aynı şeyleri söyledim hemen hemen bana alkış yokmu? :D ben birtek töreyi fazla beğenmedim.bildiğimiz töre yoktu.töre bizi ileri taşıyan oyuncuydu bu maçta top tutamadı ayağında.ileride baskı kurmak için töre gibi töre lazım bize.bütün attığımız toplar duvara çarpmış gibi geri döndü.

Çevrimdışı Tolga

Her ne kadar şuanki yabancı kuralını hatta şu zamana kadar uygulanan yabancı kurallarının tümünü saçma bulan biri olsam da Önder Özen ile birlikte 5+0+3 e göre planladığımız kadroya yeni sistem balta vuracakmış gibime geliyor.Eğer bu sistem değişmemiş ve en az 3-5 sene bu şekilde devam etseydi Gs'yın yarışta şansı çok az olurdu ve biz her sezon 1 ya da 2 bitirirdik.Şimdi bunun olması biraz daha zorlaştı bence bu bize yapılmış bir haksızlık açıkçası.Biz tüm yatırımımızı buna göre yaptık 1 sene sonra değişime gidiyoruz dediler.Bu biraz her ne kadar borcu olsa da Gs'ye göre yapılmış bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

çağrı bende aynı şeyleri söyledim hemen hemen bana alkış yokmu? :D ben birtek töreyi fazla beğenmedim.bildiğimiz töre yoktu.töre bizi ileri taşıyan oyuncuydu bu maçta top tutamadı ayağında.ileride baskı kurmak için töre gibi töre lazım bize.bütün attığımız toplar duvara çarpmış gibi geri döndü.

murat abi takım cok yorgundu vallaha ben ekran basında  sinir krizi geçirdim.. ama bu 1 hafta inşallah iyi gelmiştir takıma. Atıba nın olmaması biraz belimizi bükecek bana kalırsa  oratada  Veli - Sosa  önlerinde O.Özyakup cıkar maca Slaven Bilic.

Çevrimdışı Deniz

Ersan Sakatlanmadan önce çok iyi bir performansa sahipti.Yetenekli de aynı zamanda.Ama o ciddi sakatlığı yaşadıktan sonra kesinlikle eski performansına yaklaşamadı.
Bu sezon bazı maçlarda ciddi hatalar yaptı.Artık genç oyuncu değil senelerdir bizde oynuyor yeterli tecrübesi olmasına rağmen hala baskı kaldıramıyor.
Taca vurması gereken yerde çalıma giriyor şişirmesi gereken topu orta sahayı geçmeyip rakibe gidiyor bu tarz ciddi hataları bu seviyede yapmaması lazım.
Öyle 1.3-1.4 seviyelerini hak edecek bir oyuncu değil açıkça söylüyorum.Hele de yabancı sınırı kalkacaksa hiç şansı yok.
1 milyon € ya imza atarsa buyursun atsın.
Ama açık söyleyim artık bana güven vermiyor.As oyuncudan ziyade rotasyon oyuncusu.Bugün Atınç veya alacağımız Milosevic Pedrodan formayı kolay kolay alamaz ama ersan için bu durum geçerli değil hele ki tecrübeli kalbur üstü bir stoper alırsak direk yedek oyuncusu olacağı için alacağı ücretin de makul olması lazım
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

sorma deniz cok yogun işler bide pazar günü gs maçına  izin ayarlayabilmek için ekstra çalıştım vallaha şansıma hava buz gibi yapacak bişey yok çekeceğiz sogugu battanıye götüreceğim :)
Ayarla iznini bişe olmaz soğuk insanı dinç tutar :).milosevic dün sağlık kontrolüne girmiş babasıyla birlikte Türkiyeye gelmiş havalimanında görüntüleri de var :).Transfer dönemi daha başlamadı başlayınca durum belli olur

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersan Sakatlanmadan önce çok iyi bir performansa sahipti.Yetenekli de aynı zamanda.Ama o ciddi sakatlığı yaşadıktan sonra kesinlikle eski performansına yaklaşamadı.
Bu sezon bazı maçlarda ciddi hatalar yaptı.Artık genç oyuncu değil senelerdir bizde oynuyor yeterli tecrübesi olmasına rağmen hala baskı kaldıramıyor.
Taca vurması gereken yerde çalıma giriyor şişirmesi gereken topu orta sahayı geçmeyip rakibe gidiyor bu tarz ciddi hataları bu seviyede yapmaması lazım.
Öyle 1.3-1.4 seviyelerini hak edecek bir oyuncu değil açıkça söylüyorum.Hele de yabancı sınırı kalkacaksa hiç şansı yok.
1 milyon € ya imza atarsa buyursun atsın.
Ama açık söyleyim artık bana güven vermiyor.As oyuncudan ziyade rotasyon oyuncusu.Bugün Atınç veya alacağımız Milosevic Pedrodan formayı kolay kolay alamaz ama ersan için bu durum geçerli değil hele ki tecrübeli kalbur üstü bir stoper alırsak direk yedek oyuncusu olacağı için alacağı ücretin de makul olması lazım

aynen onun gereksiz verdiği pasta direk eksik adamla yakalanıyoruz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ayarla iznini bişe olmaz soğuk insanı dinç tutar :).milosevic dün sağlık kontrolüne girmiş babasıyla birlikte Türkiyeye gelmiş havalimanında görüntüleri de var :).Transfer dönemi daha başlamadı başlayınca durum belli olur

kaliteli bi topçuya benziyor bugun analizlerin oldugu bir video seyrettim özgüveni yuksel hava toplarında etkili bir adama benziyor.

hatta videoyu bulursam paylaşayım..

Çevrimdışı FARUK

Her ne kadar şuanki yabancı kuralını hatta şu zamana kadar uygulanan yabancı kurallarının tümünü saçma bulan biri olsam da Önder Özen ile birlikte 5+0+3 e göre planladığımız kadroya yeni sistem balta vuracakmış gibime geliyor.Eğer bu sistem değişmemiş ve en az 3-5 sene bu şekilde devam etseydi Gs'yın yarışta şansı çok az olurdu ve biz her sezon 1 ya da 2 bitirirdik.Şimdi bunun olması biraz daha zorlaştı bence bu bize yapılmış bir haksızlık açıkçası.Biz tüm yatırımımızı buna göre yaptık 1 sene sonra değişime gidiyoruz dediler.Bu biraz her ne kadar borcu olsa da Gs'ye göre yapılmış bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.

dediğin gibi işler bizde ters giderken olmazdı bunlar gs-fb etkilenince devreye girildi hemen
 ama şuanki transfer politikamız bence çok iyi
ba+sosa almışız ve katkısı ortada
görünen o ki aynı sistemle de devam ediyoruz
gs de ne para var ne de böyle bir takip izleme sistemi var şuan fb desen bence bu sene sonu belli olucak onlardada yaşlar ilerliyor artık bu sezon değişime girmeliler bence neler yapacaklar görücez :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar Alexander Milosevic için 1 maç üzerinden yapılan ayrıntılı analizli video yu bu linkten izleyebilirsiniz.

http://besiktasliyiz.net/alexander-milosevic-vs-atvidabergs/

Çevrimiçi murat

murat abi takım cok yorgundu vallaha ben ekran basında  sinir krizi geçirdim.. ama bu 1 hafta inşallah iyi gelmiştir takıma. Atıba nın olmaması biraz belimizi bükecek bana kalırsa  oratada  Veli - Sosa  önlerinde O.Özyakup cıkar maca Slaven Bilic.
sarıyerdeki ads maçınada gittim takım aynı haldeydi birde üstüne zemin çok bozuktu ynlış hatırlamıyorsam maçtada pedro ve atınç birlikte oynamıştı takım kornerden gol yemişti bomboş pozisyonda.maçta tek poziyonumuz vardı.iyi sinyal gelmiyordu konya maçıda o şekilde geçti.inşallah ders olmuştur.

Çevrimdışı Tolga

dediğin gibi işler bizde ters giderken olmazdı bunlar gs-fb etkilenince devreye girildi hemen
 ama şuanki transfer politikamız bence çok iyi
ba+sosa almışız ve katkısı ortada
görünen o ki aynı sistemle de devam ediyoruz
gs de ne para var ne de böyle bir takip izleme sistemi var şuan fb desen bence bu sene sonu belli olucak onlardada yaşlar ilerliyor artık bu sezon değişime girmeliler bence neler yapacaklar görücez :)

Biz yine belli transfer politikamızla devam ederiz orada problem yok ama özellikle Gs'de zaten yerli oyuncu kalitesi yerlerde bir de borcu varken doğru düzgün transfer yapamayacaklardı bu durum nispeten azaldı.Şimdi biraz daha ucuz yabancı oyuncu alabilme ihtimalleri var tabi ama 1-2 sene Gs çok tehlikeli değil bizim için.Fb'de de durumlar aslında o kadar iyi değil ama onlarda herhalde yeni kuralla birlikte yaşlı oyuncuların yerine bazı transferler yapacaklardır. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sarıyerdeki ads maçınada gittim takım aynı haldeydi birde üstüne zemin çok bozuktu ynlış hatırlamıyorsam maçtada pedro ve atınç birlikte oynamıştı takım kornerden gol yemişti bomboş pozisyonda.maçta tek poziyonumuz vardı.iyi sinyal gelmiyordu konya maçıda o şekilde geçti.inşallah ders olmuştur.

Zaten kadro olarak ZTK maçlarında oynatacak cok alternatif topcu olmamanın sıkıntısını yasadık sakatlar vs.. belimizi büktü 32 33 resmi maç oynadık bence ihtiyaca cok ihtiyac var.

Çevrimdışı FARUK

atınçla ersan oynadı abi ilk gol faciaydı uzun zamandır öyle arkaya kaçırmaz olmuştuk adamı pedro yok ondan dedim kendi kendime :)
kornerde atınç alan kontrolü yapıyordu önde ersan adam adama öne doğru koştu markajıyla birlikte top ortada kaldı :)

Çevrimdışı ilhan mansız

@ilhan mansız hocam ersan sakatlandığından beri eski formunu yakalayamadı.Yeteneğini tartışmıyorum dikkat edersen performansını tartışıyorum.1 milyon € ya imza atacaksa kabulum gitmesin zaten ama 1.4 falan hak edecek oyunu kesinlikle oynamıyor.
bütün maçlarını izliyoruz. ben verimli olduğunu düşünüyorum. neyse işte kim  iyiyse o oynasın  :ok:

Çevrimdışı Deniz

bütün maçlarını izliyoruz. ben verimli olduğunu düşünüyorum. neyse işte kim  iyiyse o oynasın  :ok:
Aynen  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

Pazartesi gelsinde sezonu açalım hele bakalım gidenler kim gelenler kim  :bandit: sene sonuna kadar süreleri var   :money:

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle doğru, benim anlatmak istediklerimi yazmışsın Muraat hocam, hal böyleyken Ersan ı bu kadar kolay silmemiz bence oyunu yanlış yorumlamaktan kaynaklanıyor. Aslında yorgunluk son maçlarda bizi çok bozdu ve tabi ki kadronun yeterince derin olmaması

Çevrimdışı Deniz

Yabancı sınırının kalkması gündemdeyken bu oyunculardan hiçbiri gitmeyi göze alamaz.ilk mustafa ve cenk imza atar sonra atiba ve ersan en son da veli.İlk 4 ü bizin istediğimiz paraya atar ama veli biraz istediklerini alabilir ..

Çevrimdışı ALI RIZA

Yabancı sınırının kalkması gündemdeyken bu oyunculardan hiçbiri gitmeyi göze alamaz.ilk mustafa ve cenk imza atar sonra atiba ve ersan en son da veli.İlk 4 ü bizin istediğimiz paraya atar ama veli biraz istediklerini alabilir ..
İlk Veli İmza atar sıkıntı yaratmaz gitmez bu takımdan taraftardan kaçmaz giderse de keyfi bilir

Çevrimdışı Tolga

Milosevic için Bilic'in onay vermesi bekleniyormuş bakalım ne karar verecek :)

Çevrimdışı Deniz

Milosevic için Bilic'in onay vermesi bekleniyormuş bakalım ne karar verecek :)
Bilic onaylar bence  :)