2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561448 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Volkan Başaran

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  38 dk.38 dakika önce
Beşiktaş, Club America'nın sağ beki Miguel Arturo Layun Prado'ya resmi teklif yaptı..Beşiktaş'a henüz cevap gelmedi..Granada iddiaları var.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ilhan

Onder ozenin hep planlamasi bunlar.o adam o koltukta bos oturmadi 2 sene sonrasinin planini yapti..
@Deniz, Şampiyonluğu ve Arenanın bitmesini istediğim kadar Önder ÖZEN'in de tekrar dönmesini istiyorum, çok farklı bir sistemi var zannedersem Biliç'te çok memnundu inşallah döner.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 11:36:18 ilhan ]

Çevrimdışı Volkan Başaran

Abi ben İnler'den şüpheliyim ya :S Napoli'de ki çok formda 2 yılı hariç genelde vasat bi görüntü çizdi. Aynı zamanda 31 yaşında. Bize faydalı olur mu? açıkçası emin değilim. Sadece Türk diye de transfer yapmak akılcı olur mu? İyi ouncu eyvallah ama Niang veya Jones gibi elde patlamasından korkmuyo değilim :S

Bunu kimse bilemez açıkcası. Sosa gelirkende burada çok kişi kötü dedi ama iyi çıktı..

Ezbere konuşmak istemem

Ancak Sosa gelene kadar Oğuzhan bizim için çok önemli oyuncuydu. Ya diyorduk kadromuz iyi ama neden biz büyük takımlara karşı üstünlük kuramıyor yada son anda şampiyon olamıyoruz. Sosa gelince anladık ki Biz kendimizi kandırmışsız Oğuzhan konusunda. Yetenek ayrı bişey oyuncu olmak ayrı bişey. Sosa olmasaydı bugün sanırım en az 7 puan daha az puan almıştık buna herkes hemfikir..

Atiba konusuna gelince. Atibada orta sınıf bir oyuncu. Beşiktaşın orta sahasında ancak yedek olur. Ama elimizde oyuncu olmadıından süper topçu zannediyor BİR ÇOK kişi.. Gökhan İnler öyle değil. Kumaşı bir kere çok daha kalitelidir atibadan. Ve bu takımda muhakkak fark yaratır. Ancak ben alabileceğimize inanmıyorum nedense.Olursa bende bütün transferlerden çok daha önemli transferdir.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Deniz

Bence yonetim tecrubeli bir isimle anlasacakti.2-3 milyon € civarina halladeleceklerdi ama finansalfairplay mevzusu yuzunden daha genc ve gelecek vaat eden bir oyuncuyla anlastik.hersey tecrube degil escudede bunu gorduk.genclere yatirim iyidir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı panic13

Bunu kimse bilemez açıkcası. Sosa gelirkende burada çok kişi kötü dedi ama iyi çıktı..

Ezbere konuşmak istemem

Ancak Sosa gelene kadar Oğuzhan bizim için çok önemli oyuncuydu. Ya diyorduk kadromuz iyi ama neden biz büyük takımlara karşı üstünlük kuramıyor yada son anda şampiyon olamıyoruz. Sosa gelince anladık ki Biz kendimizi kandırmışsız Oğuzhan konusunda. Yetenek ayrı bişey oyuncu olmak ayrı bişey. Sosa olmasaydı bugün sanırım en az 7 puan daha az puan almıştık buna herkes hemfikir..

Atiba konusuna gelince. Atibada orta sınıf bir oyuncu. Beşiktaşın orta sahasında ancak yedek olur. Ama elimizde oyuncu olmadıından süper topçu zannediyor BİR ÇOK kişi.. Gökhan İnler öyle değil. Kumaşı bir kere çok daha kalitelidir atibadan. Ve bu takımda muhakkak fark yaratır. Ancak ben alabileceğimize inanmıyorum nedense.Olursa bende bütün transferlerden çok daha önemli transferdir.

Sosa ve ozzy konusunda sana %100 katılıyorum. Ve hatta bizim takımda hala "lider&önde" oyuncu eksiği olduğunu düşünüyorum. Ba Ba ve Sosa büyük karakterler ama lider değiller. Mikrobun önde gideni olsa da Emre B. nin veya Melo öküzü ile Senijder'in önde karakterleri ile takımı ayrı şekilde sırtladıklarını kim inkar edebilir? Bize de Sergen gibi, Giunti gibi Zago gibi, ve hatta Yusuf Şimşek gibi zor zamanlarda takımı alıp götürecek adam da lazım.

İnler konusu ise ortada bence. Görüşlerin mantıksız değil ama potansiyelden bağımsız olarak Atiba disiplinli ve karakterli bir oyuncu. Standartı düşmüyor, ne alacağını biliyosun. İnler'den özellikle bu konuda şüpheliyim. Günümüz futbolunda istikrar, çoğu zaman teknik ve yetenekten önde geliyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Deniz

@Deniz, Şampiyonluğu ve Arenanın bitmesini istediğim kadar Önder ÖZEN'in de tekrar dönmesini istiyorum, çok farklı bir sistemi var zannedersem Biliç'te çok memnundu inşallah döner.

@ilhan Abi bilicle anlasamiyordu pek.ozellikle transfrr konusunda cok ters dusuyorlardi.istifasinda bilic in de payi var malesef..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bence orta saha ya Ernst gibi bir alman almalıyız. Hem sağlam hem disiplinli
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TURKahvesi

öncelikle hayırlı olsun defans oyuncusu transferimiz
Sırp asıllı İsveçli defans oyuncusunu şöyle bir kendimce araştırdım ilk olarak potansiyeli çok yüksek bir futbolcu transfer ettik ben gerçi daha böyle tecrübeli olmasını isterdim özellikle ş.ligi için örn:Dede (Brezilyalı)
ama yinede buna da şükür diyorum artık bundan böyle köküne kadar araştırılıp futbolcu transferleri olmalıdır
araştırdığım kadarı ile topu kendi alanından sakince soğukkanlılıkla oyuna iyi sokan ve aynı zamanda terk eden bir oyuncu pozisyon duruşu kademesi de iyi oynadıkça açılacaktır geliştirecektir aynı zamanda sert bir oyuncu hava toplarında da iyi
Avrupa'nın kalburüstü takımlarının da göz hapsindeydi özellikle Anderlecht takımı  ki bu takım genç ve bir o kadar da etkili oyunu ile göze çarpan bir takım
yani bu gibi takımların aarasından kapmak önemli bir transfer olduğuna inanıyorum
Beşiktaşım böyle transferler yapsın canımı yesin yeterki

ayrıca bu linki de takip etmenizi şiddetle öneriyorum

http://www.besiktasscout.com/

Çevrimdışı Deniz

Badem yine ayak yapiyor

Çevrimdışı If Else

bu belgenin içeriği tam olarak nedir Miguel_layun adı geçiyorda  :biggrinking:
Bence bu belge eski ve sahte. Sponsorlara bak anlarsın. Koskoca klüp eski sponsorlarla belge mi gönderir?

Ben hatta bir önceki yazdan kalma olabileceğini düşünüyorum. Motta'yı almadan önce denemiş olabiliriz...
Şampiyon olmasan bile, Seveceğiz seni yine de, Sen bizim yarınlarımız, Tüm hayatımızsın BEŞİKTAŞ!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Badem yine ayak yapiyor
badem açık kapı bırakıyor aklınca kendine

Çevrimdışı ALI RIZA

Resmiyet nedir Umdugumuz beklediğimiz olmayıp başkası gelmesin  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

badem açık kapı bırakıyor aklınca kendine
Aynen hel ayni hikaye.su adami nasil futbol muhabiri yalmislar anlamak guc.isi gucu sallamak.masabasi habercisi.twitterdan duyduklarini yazip duruyor.

Çevrimdışı Çağrı

Eyvallah ;)

FM ne diyor? Veya bilgisi olan var mı oyuncu hakkında?

Ben kendim 7-8 maçınız izledim İsveç Liginde.

Fm'de de kontrol ettim dün. Pedro ile potansiyeli aynı çok yakın ki Pedro iyi bir savunmacı alıyor 1 yıl içerisnde  :sevinc
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Alexander Milosevic

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Pedro Franco Commandante

Tackling Yani Kayarak Ara top Kesme Özelliğine ve Paslarına Dikkat

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu ikili stoper oynarsa her ikisinin üstün özelliklerinden tablo yaptığınızda şu ortaya çıkıyor.

Kafa Topları 15

Markaj 14

Kayma 17

Pas 15

Çabukluk 12

Hız 11

Zıplama 17

İlk Müdahale 15

Avrupa çapına yakın bir tandemimiz oluşuyor ancak uyumlu olmaları çok önemli bu yüzden. Birbirlerini tamamlamalılar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gelişimini tamamlarsa Oğuzhan Özyakup

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Günaydın herkese dün gece çok emin değildik ama övünç özdem ntvsporda haber geçtiğine göre bitti.Franco hava toplarında çok iyi değil güzel transfer oldu,ersan ayarında duruyor ama ersandan 1-2 boy kaliteli.topu oyuna daha iyi sokuyor daha seri.güne güzel bi başlangıç oldu derbi sonrası bekliyodum ben transferleri ama yönetim erkenden patlattı
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Kemal

Avrupa üst düzey futbolunun stoper boy ortalamalarına bakın ve ne yapmaya çalıştıklarını analiz edin. Bravo çok yerinde hamle .

Çevrimdışı doganay

boyle potansiyelli oyuncular alinmasi cok iyi  :claps:
transfer remisyet kazanana kadar insallah akislik olmaz, bildigim kadariyla, transfer sezonu 5 ocakta aciliyor.

Çevrimdışı ozan062

kesinlikle linnes gelmicek

bence pozisyon almada sıkıntı yasıyan birisini almamız anlamsız olurdu heleki kritik bir bolgenin alternatifsiz olusuda ayrı bir nokta

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Renton

Barbaros Bruce
‏@BarbarosBruce
Milosevic transferi gibi bir durum yok bilesiniz

haydaaaa bu ne şimdi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Türkay

Barbaros Bruce
‏@BarbarosBruce
Milosevic transferi gibi bir durum yok bilesiniz

haydaaaa bu ne şimdi
[/quote

Sanmıyorum bu saatten sonra
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Melekcik

bizim kesin hava toplarında iyi sert stoper bulmamız gerek çok sert ama buruno alves tarzı
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!