2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561292 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bu kredinin sadece stad için olmadığını bende düşünüyorum zaten bakıp göreceğiz 5 Ocak'tan sonra neler olacak :)
sadece stad için. kredi çekilmedi kredi limiti açıldı staddaki borçlanmayı bankaya yönlendireceksin ödeme yapılacak ne kadar harcanırsa o kadar kredi çekilmiş olacak birde ben daha fazla biliyorum çekilen krediyi ama stad dışında bu parayı harcayamazlar. transfer için hele hiç harcamazlar transfer önceliği sağ bek ve bir orta saha çok düşeş ve çok kaliteli olmadıktan sonra stoper alacaklarını sanmıyorum veli imzalarsa inler konusuda rafa kalkabilir gibi geliyor çok para istiyor bu paraya deymez yabancı kotosu kalkacak  ara transferde olmasa bile yeni sezonda kalkacak ara transfer döneminde kalkmasını Beşiktaş istemiyor. Büyük ihtimal veto eder. tahkimden döner. kalkıncada yerine önümüzdeki sene çok kaliteli bir oyuncu alınabilir.bu sene pek gereklide değil bence

Çevrimdışı Çağrı

sadece stad için. kredi çekilmedi kredi limiti açıldı staddaki borçlanmayı bankaya yönlendireceksin ödeme yapılacak ne kadar harcanırsa o kadar kredi çekilmiş olacak birde ben daha fazla biliyorum çekilen krediyi ama stad dışında bu parayı harcayamazlar. transfer için hele hiç harcamazlar transfer önceliği sağ bek ve bir orta saha çok düşeş ve çok kaliteli olmadıktan sonra stoper alacaklarını sanmıyorum veli imzalarsa inler konusuda rafa kalkabilir gibi geliyor çok para istiyor bu paraya deymez yabancı kotosu kalkacak  ara transferde olmasa bile yeni sezonda kalkacak ara transfer döneminde kalkmasını Beşiktaş istemiyor. Büyük ihtimal veto eder. tahkimden döner. kalkıncada yerine önümüzdeki sene çok kaliteli bir oyuncu alınabilir.bu sene pek gereklide değil bence

600,000 eurodan düşeş olur mu @Necmi abi bu adam bu paraya bedava resmen :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Pedro Franco'ya İspanyol bir takımdan teklif olduğunu duydum. 7 Milyon euro civarı.

Daha önce de yoklamışlar. Sanırım sezon sonu 7-10 arası bir rakama satacağız. Milo'yu 1'e alıyoruz.

Bir stoper de yazın alınır satılırsa Pedro.

Buna alışmamız gerek artık bu al satlarla hem borç iner hem de oyuncular kendini yaymadan şımarmadan para kazandırıp ayrılılar.

Porto her sene şampiyon olma iç güdüsünü böyle kazandırıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Pedro Franco'ya İspanyol bir takımdan teklif olduğunu duydum. 7 Milyon euro civarı.

Daha önce de yoklamışlar. Sanırım sezon sonu 7-10 arası bir rakama satacağız. Milo'yu 1'e alıyoruz.

Bir stoper de yazın alınır satılırsa Pedro.

Buna alışmamız gerek artık bu al satlarla hem borç iner hem de oyuncular kendini yaymadan şımarmadan para kazandırıp ayrılılar.

Porto her sene şampiyon olma iç güdüsünü böyle kazandırıyor.
bana kalırsa burada dikkat edilmesi gereken şey devamlılığı olan ve karakteri düzgün olan oyuncuları kendisi istemediği sürece satmamaktır ama olması gerekende al parlat ve sattır,Ronaldoyu satsan bile Messi alternatifin var yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

bana kalırsa burada dikkat edilmesi gereken şey devamlılığı olan ve karakteri düzgün olan oyuncuları kendisi istemediği sürece satmamaktır ama olması gerekende al parlat ve sattır,Ronaldoyu satsan bile Messi alternatifin var yahu.

Haklısın @ahmetx  abi önemli olan gelişimi durmayan ve doymayan hep aynı performansı veren adamı tutmak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

pedro daha çok genç satmak için acele etmemek lazım. 1-2 sezon daha oynayabilir..
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Deniz

Badem arturoya resmi teklif yapildi demis.herif granadaya gitmrdi mi
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Zouma yı çok istemiştim Hocası bırakmamış çok üzücü ama Alexander - Linnes ikilisi bu takımda iyi iş çıkarırlar diye düşünüyorum, Velide imzalarsa Atiba- Veli-Necip önliberoyu kurtarır ah bide Khouma Babacarı alsak bizi kimse tutamaz o zaman.

Tolga ( Cenk )

Linnes(Serdar)     Alexander (Atınç)    Pedro ( Ersan)     Motta (Köybaşı)

Atiba   (Necip)      Veli

Töre (Kerim)                Sosa ( Oğuzhan)            Olcay (Kerim)

Demba BA ( Khouma Babacar- Tosun)

Yabancı sınırına göre ayarlanabilir,  daha ne olsun.

Çevrimdışı ozan062

900bin euro bonservis
saglık kontrollerine cok onceden geldiği sorun olmadıgı

hayırlısı olsun ntvspora gore soyluyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

600 e sozlesmesi fesih ediliyordu ama biz 900 e almisiz.anderlect faktoru.hayirli olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

600 e sozlesmesi fesih ediliyordu ama biz 900 e almisiz.anderlect faktoru.hayirli olsun..

Deniz süper adam aldık süper :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yedic

Tomas Sivok'a yol verecekleri belli oldu. ayni yasta - ayni ozellikte Atinc varken bu arkadasi niye getirdiler anlamis degilim. Sag bek acigi suanda kabak gibi ortadayken "su an" gereksiz bir transfer bana gore.

Çevrimdışı Deniz

Deniz süper adam aldık süper :)
Genc olarak alinabilecek en iyi 3 oyuncudan biri bence.hem dw bu fiyata :)

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimin futbol takımı konusunda yaptığı her iş akıllıca. Bir beyin var bu işlerin arkasında kim merak konusu.

Umarım saçma transfer dönemi bitmiştir artık böyle transferler yaparız.

Tolga

Linnes Milosevic Pedro Motta

Töre Veli İnler Sosa Olcay

KOBRA

Linnes yerine Kaderabek'i görmeyi daha çok isterim bakalım görelim.

İsveç, Norveç, Hırvat ve Çek oyunculardan zarar geldiği görülmemiştir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yabancı sınırsız kalsın bu işten Beşiktaş çok ekmek yiyecek belli.

Önder Özen'e bu sistemi oturttupu için minnettarım her Beşiktaşlı adına.

Anadolu takımları Beşiktaş'ı örnek alırsa çok ucuz fiyatlara ligin kalitesi inanılmaz artar.

Akhisar'ın bile 60 milyon bütçesi var futbol takımı için ne transferler yapılır bu paralarla. Şimdiye kadar yapmadıklarına yansınlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Onder ozenin hep planlamasi bunlar.o adam o koltukta bos oturmadi 2 sene sonrasinin planini yapti..

Çevrimdışı panic13

Selam Arkadaşlar,

Kimi aldık? AÇıkçası anlayamadım yazılanlardan :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağrı

Selam Arkadaşlar,

Kimi aldık? AÇıkçası anlayamadım yazılanlardan :)

Alexander Milosevic :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Alexander Milosevic'i almışız hayırlı olsun dediklerinize göre de çok sağlam adammış hem de genç   :bandit: Ayrıca çok az bir para ödeyeceğiz bonservis için böylece sağ bek ve orta saha da katabiliriz kadromuza.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı panic13

Alexander Milosevic :)

Eyvallah ;)

FM ne diyor? Veya bilgisi olan var mı oyuncu hakkında?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Kapalı bir kutu. Alınacaksa tecrübeli bir oyuncu alınmasından yanaydım..Ancak yine de sevindirici stopere oyuncu almak

Ciddi anlamda sıkıntı vardı savunmada. Bakalım nasıl bir yol izlenecek..

İnler alınsa da Atibayı atsak kenara  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ahmetx

hayırlı olsun inşallah.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 11:26:53 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı panic13

Kapalı bir kutu. Alınacaksa tecrübeli bir oyuncu alınmasından yanaydım..Ancak yine de sevindirici stopere oyuncu almak

Ciddi anlamda sıkıntı vardı savunmada. Bakalım nasıl bir yol izlenecek..

İnler alınsa da Atibayı atsak kenara  :D

Abi ben İnler'den şüpheliyim ya :S Napoli'de ki çok formda 2 yılı hariç genelde vasat bi görüntü çizdi. Aynı zamanda 31 yaşında. Bize faydalı olur mu? açıkçası emin değilim. Sadece Türk diye de transfer yapmak akılcı olur mu? İyi ouncu eyvallah ama Niang veya Jones gibi elde patlamasından korkmuyo değilim :S

Çevrimdışı Türkay

Peki avrupa da oynatabilecek miyiz Milosevic'i?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Pascal

bu belgenin içeriği tam olarak nedir Miguel_layun adı geçiyorda  :biggrinking:

Özetle yazan şu:

Club America yetkililerine hitaben hazırlanmış bir yazı. Club America oyuncularından Miguel Artuno Layun Prado'ya transfer teklif etmişiz. Altta maddeler halinde kulübe ve futbolcuya teklif ettiğimiz ödemelerin ayrıntıları yazılı (yıllık gelir, maç başı ücret, ev, araca vs). 3,5 yıllık anlaşma talep etmişiz. Bu teklifimiz 4 ocak tarihine kadar geçerliymiş.

Sol bek oyuncusu. Kulübünden yanıt bekleniyor.
[ Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 11:30:47 Pascal ]
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi