2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4560169 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Ali ece kafası güzel yada twitteri başkası kullanıyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Veli-Atiba mı  İnler-Tolgay Arslan mı  Ben ikinciyi oynatırdım şahsen. Defans dörtlüsünü direk 4 yabancı yapabiliriz bu sayede. Linnes-Pedro-Miloseviç-Motta diye.
veli atiba gitsin inler tolgay gelsin dersek karşıyım gene kadro derinliği olmuyor
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

En güzeli en sona saklamış. Veli kalsın İnler de gelsin  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Veli-Atiba mı  İnler-Tolgay Arslan mı  Ben ikinciyi oynatırdım şahsen. Defans dörtlüsünü direk 4 yabancı yapabiliriz bu sayede. Linnes-Pedro-Miloseviç-Motta diye.
Bana kalsa ben 4 ünü de kadroda bulundururdum :lol: :lol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Bana kalsa ben 4 ünü de kadroda bulundururdum :lol: :lol:
+ olarak nejipi yollarım :D biliç varken çok zor ama neyse  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Tamam beyler kafadan da sakat kesin bizde :D.iyi geceler :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Gökhan İnleri İnstagramı facebooku ve twitterından  taciz edelim Come on Besiktas diye  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tolga

veli atiba gitsin inler tolgay gelsin dersek karşıyım gene kadro derinliği olmuyor
Aynen öyle kadro derinliği şart hele bir de seneye Ş.Ligi'nde oynarsak buna daha çok ihtiyacımız olacak :ok:

Çevrimiçi mayguntr

Tabi 4 ünü herkes isterde aralarından 3 ünü seç deseler Veliyi seçmem ben.Tamam iyi oyuncu ancak kapasitesi bu kadar Süper Lig oyuncusu standartında , ŞL de oynayacak adam değil bence.

Çevrimdışı Tolga

+ olarak nejipi yollarım :D biliç varken çok zor ama neyse  :biggrinking:
O kesin olması lazım her türlü :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz bizde sakat çok Atiba görmedin mi hakeme bakarak kırmızı yedi ağzını acmadan atarlandı  :steamed:

Çevrimdışı Tolga

Tamam beyler kafadan da sakat kesin bizde :D.iyi geceler :)
:D :D İyi geceler :)

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/MilosevicAlex twitterddan demba ba ya yürüdüğümüz gibi yürüyoruz bekleriz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

3-son 2 tweetime bakarsanız transfer stratejisini anlarsınız.. Derbi sonrası transferde bomba patlar. Şimdilik bu kadar.. .Hayırlı olsun :)

2-1- Pavel Kadeřábek , 2-Martin Linnes

1-Beşiktaş'ın bugün itibari ile çektiği 100 milyon TL kredi, kulübün tıkandığı bu dönemde önemliydi.Yeni senede iyi şeyler yapılması dileğiyle

Barbaros Bruce

yani diyor ki bu güzel abim kulüp parayı aldı transferi patlatıcak ucuza kaçmayacak
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

https://twitter.com/MilosevicAlex twitterddan demba ba ya yürüdüğümüz gibi yürüyoruz bekleriz  :biggrinking:
Biraz uğraşsak adamı Müslüman bile yaparız biz :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

3-son 2 tweetime bakarsanız transfer stratejisini anlarsınız.. Derbi sonrası transferde bomba patlar. Şimdilik bu kadar.. .Hayırlı olsun :)

2-1- Pavel Kadeřábek , 2-Martin Linnes

1-Beşiktaş'ın bugün itibari ile çektiği 100 milyon TL kredi, kulübün tıkandığı bu dönemde önemliydi.Yeni senede iyi şeyler yapılması dileğiyle

Barbaros Bruce

yani diyor ki bu güzel abim kulüp parayı aldı transferi patlatıcak ucuza kaçmayacak
Bu kredinin sadece stad için olmadığını bende düşünüyorum zaten bakıp göreceğiz 5 Ocak'tan sonra neler olacak :)

Çevrimdışı TØLGA

Ali Ece ‏@aliececom  13 sn.13 saniye önce
Ha bu arada evdeki tuvalet deliğinin 5 santim üstüne Infantino'nun resmini yapıştırdığım efsane değil doğrudur

tribüne oynuyor şimdi  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Ali Ece ‏@aliececom  13 sn.13 saniye önce
Ha bu arada evdeki tuvalet deliğinin 5 santim üstüne Infantino'nun resmini yapıştırdığım efsane değil doğrudur

tribüne oynuyor şimdi  :kop: :kop:
Bjk'lının dilinden iyi anlıyor işte :lol: :lol: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Neyse bugünlük bu kadar yeterli bende yatıyorum arkadaşlar :icool: herkese iyi geceler görüşürüz :)

Çevrimdışı Türkay

Transferler bi hareketlense de buralar hep böyle hareketli olsa  :claps: Herkese iyi gecelerr 

Çevrimdışı TØLGA

yatıyor galiba herkes erken değilmi yaa  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Uyuyanlara iyi geceler  :by2: :by2:

Çevrimdışı TØLGA

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  39 sn.40 saniye önce
100 milyona kadar istediği para hazır anlamında.İstemezse de çekmez.Ama stat yapımı ve transfer döneminde ne kadar kullanır yorum sizin

Barbaros Bruce ‏@BarbarosBruce  3 dk.3 dakika önce
Bu arada son 2-3 tweetime bakarsanız anlarsınız demiştim ama şunu düzelteyim, BJK 100 Milyon Tl kredi çekmedi sadece limit açıldı yani++
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Valla bende iptalim iyi geceler hepinize
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

bu belgenin içeriği tam olarak nedir Miguel_layun adı geçiyorda  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK