2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4561911 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Ali Ece @aliececom  ·  39 sn. 40 saniye önce
Slaven Biliç, tecrübeli, formsuz ama klas bir stoperde ısrar etti. Lakin o oyuncu Kızılyıldız altyapısı kökenli olduğu için tereddüt etti

Anlamadım  :alala:
vidic den bahsediyor galiba
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Slaven Biliç, tecrübeli, formsuz ama klas bir stoperde ısrar etti. Lakin o oyuncu Kızılyıldız altyapısı kökenli olduğu için tereddüt etti

nemanja vidici kastediyor abdi ipekçiden çıkan olaylardan dolayı sırp adam
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

Haber çıkmasına kızardım normalde fiyat yükselecek diye ama adamın serbest kalma maddesi var 600 bin euro.

Bonservis sabit yani. Adama Pedro maaşı versinler 550 bin euro. Anderlecth 300 bile vermez. Bitirsinler Linnes ile iki Kuzeyli insin Haftaya İstanbula.
bu transfer olursa benim kafamı kurcalar biraz sezon sonu pedroyla vedalaşabiliriz  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Vidic'te fena olmazdı hani :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Nemanja VIDIC  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

instagram.com/milosevicalex

yardırıyoruz beyler  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece ‏@aliececom  37 sn.37 saniye önce
Mayıs sonu Haziran başı Önder Özen hoca Biliç'in tam istediği stoper profilindeki Moledo'yu almaya gitti
Ancak maalesef Ukrayna'daki pis savaş nedeniyle Metalist yöneticileri bile sokağa özgürce çıkamıyordu
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

bu transfer olursa benim kafamı kurcalar biraz sezon sonu pedroyla vedalaşabiliriz  :bawling:

Bu Pedro'nun fazlası yalnız fark orada :)

Top tekniği Pedro'dan daha iyi. Markaj yapan stoper her zaman bulunur Pedro'yu değerli kılan sezgiler ve markaj. Bu arkadaşta artı olarak hava hakimiyeti var :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Bu Pedro'nun fazlası yalnız fark orada :)

Top tekniği Pedro'dan daha iyi. Markaj yapan stoper her zaman bulunur Pedro'yu değerli kılan sezgiler ve markaj. Bu arkadaşta artı olarak hava hakimiyeti var :)
yavvv zaten pedronun 6 milyon gibi bir rakama gelirse satılması taraftarıyım ama sezon sonu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Vay be şu ana kadar en heyecanlandığım devre arası transfer dönemi  :)

Çevrimdışı Tolga

Linnes ile ilgili yazıyor bakalım ne diyecek :)

Çevrimdışı Renton

Ogbonnayı önermiş istediğim adam kalbimiz temizmiş

Çevrimdışı Deniz

Bu arada şu saatte transfer kovaladığımız arkadaşlar bunu artık her gün yapalım futbol konuşmaktan daha güzel ne olabilir ?  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sivok yollanacak artık sezon sonu nerdeyse kesinleşti.Başakşehire gider muhtemelen  :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada şu saatte transfer kovaladığımız arkadaşlar bunu artık her gün yapalım futbol konuşmaktan daha güzel ne olabilir ?  :)
Aynen Deniz buralar genelde çok boş kalıyor :)

Çevrimdışı Türkay

Ali Ece ‏@aliececom  23 sn.24 saniye önce
Chelsea'deki süper genç yetenek Zouma için kulübün genç personeli çok uğraştı ama Mourinho efendi vermedi son anda

Yapma bee

Çevrimdışı Renton

Sivok yollanacak artık sezon sonu nerdeyse kesinleşti.Başakşehire gider muhtemelen  :)
Bence kasımpaşaya gidecek

Çevrimiçi mayguntr

Ali Ece fuat avnicilik oynamaya başladı yalnız  :D

Çevrimdışı Deniz

Ali Ece ‏@aliececom  37 sn.37 saniye önce
Chelsea'deki süper genç yetenek Zouma için kulübün genç personeli çok uğraştı ama Mourinho efendi vermedi son anda

Çevrimdışı Tolga

Linnes diyordu ne güzel başka yerlere geçti şimdi merak ettim ne diyeceğini :icool:

Çevrimdışı Deniz

@mayguntr @Renton hocam sizleri de artık buralarda daha aktif görelim transfer sezonu yaklaşıyor kazan kaynıyor hep birlikte tuzunu biberini atalım  :)

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Linnes diyordu ne güzel başka yerlere geçti şimdi merak ettim ne diyeceğini :icool:
Ali ecenin aklı zoumada kalmış  :evillol: