2014/15 Transfer Sezonu
2014/15 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2014/15 Transfer Sezonu Burada Forza'daki gibi taransfer haberlerimiz olacaktır.... şimdiden iyi transferlere....

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2014/15 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4555010 defa] 2014/15 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen abicim
Abi ben stoke city den tanıyorum o adamı kariyerinin en üst seviyesine de zaten Stoke City de ulaşdı ondan sonra düşüşe geçti hop tekrar  kendi ülkesine döndü stoper için düşünülüyorsa stoper değil ön libero sert bir oyuncudur hava topları iyiye yakın 1.80 i aşık boyu var ama devre arası transferlerinden katkı almak istiyorsak ne Arismendi ne de Mexes işimize yaramaz.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:02:24 Samo1903 ]

Çevrimdışı Anıl

abi tamam mcgregor kötüde o sezon tolga olsa kalede oda yerdi takım defansı gerçekten felaketti
McGregor neler yedi o sezon ya. Yanında geçen toplara elini kaldırmıyodu ya. Antep maçında yediği bir gol var hala aklımda dün gibi. Konuyu kapatabilir miyiz lütfen :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Bizim neden hiç İngiliz ya da Hollandalı futbolcumuz olmuyor onu anlamıyor  :iscrewy:

Çevrimdışı TØLGA

McGregor Beşiktaş'a gelmiş geçmiş en kötü kalecilerde ilk 3'e adını yazdırır. Hatırladıkça sinirlerim zıplıyo :akuma:
anıl adam 2 küsür para kazandırdı oğlum yat kalk dua et  :biggrinking:
beleşe aldığımız adamdan o kadar gol yemesine rağmen cukkayı indirdik  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Bizim neden hiç İngiliz ya da Hollandalı futbolcumuz olmuyor onu anlamıyor  :iscrewy:
Hollandalı olucaktıda yönetimdeki bazı kişiler sağolsun

Çevrimdışı TØLGA

McGregor neler yedi o sezon ya. Yanında geçen toplara elini kaldırmıyodu ya. Antep maçında yediği bir gol var hala aklımda dün gibi. Konuyu kapatabilir miyiz lütfen :bandit:
ben iyi olduğunu iddaa etmiyorum zaten ama takımla alakalı buda biraz :D
ciddiyim sezonun 2.yarısındaki akhisar maçını açın izleyin ibretlik  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

akhisar maçını aç izle ben iyiki varmış dedim ciddiyim bak o maç tarihi fark olabilirmiş  :biggrinking:
Hakan Arıkan'ın bana Antalyadayken efsane tek maçlık performansını attırma şimdi bana :D

Çevrimdışı Anıl

Asrın hatası olmaya aday, ileride daha çok başımızı taşlara vururuz :s20:

Çevrimdışı TØLGA

de guzman ?? :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

hangi ligde oynuyor o öyle bir futbolcumu varmış  :kop: :kop: :kop: :kop:
@ALI RIZA
@Tolga kelime hesabı yapıyorsun bakıyorum  :akuma: buffon anla bence  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Hakan Arıkan'ın bana Antalyadayken efsane tek maçlık performansını attırma şimdi bana :D
Antalyaspor maçı ve Murat Şahin diyorum sakat bacağıyla neler kurtarmıştı :claps: :claps:

Çevrimdışı ZEKI

Anil sen zaladi gormedin Mc Gregor iyi bir kaleciydi.. ama onundeki defans bir felaketti. Schumaher Fenere gelmeden once 85 gol yemisti almanyada, fenere geldigi sene cok az gol yemisti. Bir kaleci icin onundeki defans cok onemlidir.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

de guzman ?? :alala:
hayır Depay 5 milyon euro ya bitirmeye yakındı Özen Depay'ı Töre den önce ilk geldiği sene

Çevrimdışı Anıl

Anil sen zaladi gormedin Mc Gregor iyi bir kaleciydi.. ama onundeki defans bir felaketti. Schumaher Fenere gelmeden once 85 gol yemisti almanyada, fenere geldigi sene cok az gol yemisti. Bir kaleci icin onundeki defans cok onemlidir.
@ZEKI abi tamam defans çok kötüydü ama bireysel hata yaparak çok gol yedi :by2:
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2014, 00:09:21 anilt ]

Çevrimdışı TØLGA

Memphis Depay benim bildiğim :)
Depay'dı sanırsam :)
ben de guzman diye biliyorum o adamıda yönetim istemedi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

hayır Depay 5 milyon euro ya bitirmeye yakındı Özen Depay'ı Töre den önce ilk geldiği sene
parasızlığın gözü kör olsun işte  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı cisse557

Zeki abi Zalad için denizli maçında aynı ülkeden olan futbolcuya frikiği nereye atmasını söylediği doğru mu? Şampiyonluktan olduğumuz frikik.

Çevrimiçi Samet Ç

Parasızlıktan değil o iş işte. Neyse geçelim bir de ön libero için Kenya'lı Victor Wanyama düşünülüyordu onu da yönetimden defo ettiler Kenya'lı futbolcu olur mu diye şimdi southampton da almak istesen alamazsın çok hatalarımız var transfer işlerin de çok

Çevrimdışı murat

abi tamam mcgregor kötüde o sezon tolga olsa kalede oda yerdi takım defansı gerçekten felaketti
ben tolganın mc gregor ile kıyaslanmasına karşıyım.tolga gerçekten iyi bir kaleci.mc gregor kötü demeyim o da ingiltere veya iskoçyadan buraya geldi uyum sağlayamamış olabilir.tolgayı da çok küçümsemeyin.trabzondan geliş hikayesinde canından çok sevdiği annesinin rahatsızlığı içindi ve çok zor bir dönem geçirmişti.geçen sene kasımpaşa maçında annesini kaybetmiş ve sahaya çıkmıştı.istiklal marşı okunurken onu düşünmüş ve gözlerimden yaşlar boşalmıştı.bende annemi 1 ay önce kaybetmiştim onun ne durumda olduğunu anlayabiliriyordum.geçen sene ve bu senenin başındaki formsuzluğunun bir nedeni de budur.kendinizi onun yerine koyun bence hak vereceksiniz.

Çevrimdışı TØLGA

ben tolganın mc gregor ile kıyaslanmasına karşıyım.tolga gerçekten iyi bir kaleci.mc gregor kötü demeyim o da ingiltere veya iskoçyadan buraya geldi uyum sağlayamamış olabilir.tolgayı da çok küçümsemeyin.trabzondan geliş hikayesinde canından çok sevdiği annesinin rahatsızlığı içindi ve çok zor bir dönem geçirmişti.geçen sene kasımpaşa maçında annesini kaybetmiş ve sahaya çıkmıştı.istiklal marşı okunurken onu düşünmüş ve gözlerimden yaşlar boşalmıştı.bende annemi 1 ay önce kaybetmiştim onun ne durumda olduğunu anlayabiliriyordum.geçen sene ve bu senenin başındaki formsuzluğunun bir nedeni de budur.kendinizi onun yerine koyun bence hak vereceksiniz.
formsuzluğunu anlarımda her maç bir tarafını tutması abi ona ne diyecez ??
her maç sakat sakatmı oynatıyor biliç
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat

anıl adam 2 küsür para kazandırdı oğlum yat kalk dua et  :biggrinking:
beleşe aldığımız adamdan o kadar gol yemesine rağmen cukkayı indirdik  :evillol: :evillol:
belki olası şampiyonlar ligini kaybettirdi bize.cenk oynasa daha mı kötü olurdu :iscrewy:

Çevrimdışı ZEKI

Zeki abi Zalad için denizli maçında aynı ülkeden olan futbolcuya frikiği nereye atmasını söylediği doğru mu? Şampiyonluktan olduğumuz frikik.
ne sen sor ne ben soyleyim bizler ne sampiyonluklardan olduk. İsin komedi tarafi biz zaladi transfer ettik. Prekaziye su tarafa at diyen adami.. Sizler o seneleri yasasaydiniz ............... neyse iyiki yasamamissiniz..

Çevrimdışı cisse557

10 dakka kaldı bakalım bizim Fırat neler söyleyecek :naughty: