Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Samet Ç, Monza, BavyeraKartali ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2606693 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Demir

Gs nin yenilmesine mi sevineyim, yoksa çizilen ofsayt çizgisini anlamayıp sitem etmelerine mi, karar veremedim 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

Gs nin yenilmesine mi sevineyim, yoksa çizilen ofsayt çizgisini anlamayıp sitem etmelerine mi, karar veremedim 😁

bizim fb derbisinde daha leş hali vardı o zaman varda yoktu :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ghezzal baba anlık psg maçında 11'de sakatlanmasa bir de bats malı asistlerini yemese hagi gibi gezinirdi kulüpte
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bizim fb derbisinde daha leş hali vardı o zaman varda yoktu :D
İlk izlerken bende anlamadım da, hakemler golün ofsayst olduğunu anlamışlar nasıl iptal etmeyiz diye de 5 dk görüştüler en son orta hakemi çağırdılar işte.

Bu gs nin meşhur ofsaytımsı pozisyonu vardı. Alışkın oldukları için gol iptalini hazmedemiyorlar. Aynı şekilde yedikleri gol içinde ofsayt diyorlar. Bunları topluca eğitmek lazım 😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...