Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2340294 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

uzattı sanırım

yazın görüşeceklermiş diyorlardı mou oynatmıyor diye keyifsiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

temiz bence her halta faul bekliyolar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

2takım arasında oyuncu klitesi bakımından müthiş fark var

Çevrimiçi Samet Ç

febenin penaltıyı yediler gese çoktan şampiyon yapılmış zaten bizimle febe maçları çıkmasın

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

2takım arasında oyuncu klitesi bakımından müthiş fark var
ts kadrosu bizimkinden iyi ve çeşitli valla
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

irfan canı nasıl oynatmıyor bu herif yahu bu yabancı hocaların kafa komple gidik

Çevrimdışı Talisca1903

ts kadrosu bizimkinden iyi ve çeşitli valla
visca felan 40 lık wakayeme diyorsun daha neler lustram felan saymıyorum daha
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2024, 21:02:29 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

visca felan 40 lık wakayeme diyorsun daha neler
şunlardan bizde var mı abi...
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

şunlardan bizde var mı abi...
yokta bunlarda bitmş be kardeş okeye dönüyor bunlarda da rafa gedson musrati ciro yok ha banzaya drogba yüklemiş şenol güneş o farklı biraz

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

uğurcana sövmekten yoruldum var ya bir topa da atla anca bize oynar bu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

irfan can çevirdi maçı ts nin nefesi yetmedi

Çevrimdışı levitate

yokta bunlarda bitmş be kardeş okeye dönüyor bunlarda da rafa gedson musrati ciro yok ha banzaya drogba yüklemiş şenol güneş o farklı biraz
nwakaeme iyi valla hala beğeniyorum ben
bipbipbupbup

Çevrimiçi kartalizma190399

Senol Gunes'in antrenorlugu o kadar. Adamlar 2 senedir Trabzon'da tum sartlar kendi aleyhine gelisirken oyle veya boyle kazaniyor. GS gecen sene 5 atti bu statta ama biz 70 dakika 10 kisi kalmis Trabzon'a karsi beraberligi sorun gormuyoruz. Bu kafa yapisini degistirmedigimiz surece zaten sampiyon olamayiz. FB ve GS maclari haric tum maclarda iceride disarida 3 puan disinda hicbir skoru kabul etmeyip skandal olarak gormedigimiz surece bir 5 sene daha sampiyon olamayiz. Fark cok cok acildi.

Çevrimdışı levitate

adamlar atıyor bizim eşşekler kale dibinde kaçırıyordu + uğurcan sıfır yine
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

nwakaeme iyi valla hala beğeniyorum ben
sende de rashica var tabi beğenirsin rashicayı görene wkayeme vinicius jr gelir

Çevrimdışı levitate

sende de rashica var tabi beğenirsin rashicayı görene wkayeme vinicius jr gelir

valla sen beğenmiyorsun adam gittiğinden beri belimiz doğrulmuyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

valla sen beğenmiyorsun adam gittiğinden beri belimiz doğrulmuyor
ts maçından beri belin doğrulmuyor çünkü hocanın ayarı kaçtı semihin aldığı pen6 lar olmasa kayseriyide eyüpüde dönemeyecektin rashica gelse ne olacak adam komple çorba etti oyun sıfır skorlar iyiydi çok çok saçmalamasa antepide kasımpaşayıda dönerdin Yüce rabbim yardım etti lyondan mucizeyi çıkardın daha ne kadar şans gelebilirdi ki ayağımıza cinconmuyuz biz

Çevrimdışı mellfred

fenerli oyuncuları tebrik etmek etmeli geçen sene can güvenliği yaşadıkları statta 100 dakika son saniyeye kadar galibiyet kovaladılar
bizim ahrazlar da kendi evlerinde ter antremanı yapmaya çıkıyor sanırsın

Çevrimdışı Talisca1903

10 kişiyle yenemediğin ts yi 11&11 yendi fener bak bakalım 1 puan iyimiymiş deplasmanda

Çevrimdışı levitate

10 kişiyle yenemediğin ts yi 11&11 yendi fener bak bakalım 1 puan iyimiymiş deplasmanda
onlarda samsunu yenemedi sen yendin bu işler böyle
bipbipbupbup

Çevrimdışı Talisca1903

onlarda samsunu yenemedi sen yendin bu işler böyle
cincon hayvan osimheniyle yardırıp gidiyor ama onu nasıl yapacaz

Çevrimdışı mellfred

morinho  hem var hakemi hem de ligin dandikliğini yayıncının yüzüne güzel haykırmış
haklı haksız ama fener yönetimi morinho'nun ratingini  'yapı ' aleyhine iyi  kullanıyor

Çevrimiçi Samet Demir

morinho  hem var hakemi hem de ligin dandikliğini yayıncının yüzüne güzel haykırmış
haklı haksız ama fener yönetimi morinho'nun ratingini  'yapı ' aleyhine iyi  kullanıyor
Söylediği sözlerden ben çok utandım. Biz yabancıyız bugün varız yarın yokuz. Bu duruma en çok sizlerin tepki vermesi lazım dedi son noktayı da biz(yabancılar) temiziz diyerek kapadı. (3 puan için herşeyin mübah olduğu ülkeye az bile söyledi)
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...