Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2341660 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimiçi Samet Ç

fenere gelen santrafor ıskartaya çıkıyor kaçırdığı gole bak

Çevrimiçi levitate

tek yapması gereken abanmaktı oha
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Gs en rahat aldığı 3 puan bu oldu herhalde.
Fener bizim ts ye 80 dakka kurduğumuz baskıyı 80saniye yapamadı. M.hakan girince kırmızı falan bişeyler olur diyordum ama oda olmadı.

Çevrimdışı Talisca1903

fenere gelen santrafor ıskartaya çıkıyor kaçırdığı gole bak
el nesry =slimani

Çevrimiçi Samet Demir

Ordinaryus Şenol hocam ts döktürmüş yine.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Galibiyet yüzü görmez inşallah.

3 hafta sonra tepe takla gider.

Çevrimiçi murat

Beşiktaşı şampiyon yapmak kolay trabzonu yapsın da görelim.he şimdi diyecekler ki kendi kadrosunu kurmadı.Beşiktaşta da başarılı olduğu dönemlerde kadroyu o kurmamııştı.trabzonda da oyuncu parlatsın bakalım nasıl yapacak merakla bekliyoruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaşı şampiyon yapmak kolay trabzonu yapsın da görelim.he şimdi diyecekler ki kendi kadrosunu kurmadı.Beşiktaşta da başarılı olduğu dönemlerde kadroyu o kurmamııştı.trabzonda da oyuncu parlatsın bakalım nasıl yapacak merakla bekliyoruz.
Zaten şimdiden sitem etmeye başlamış, takım hazır değil diye. Kondisyonu düşük diye. Kendi kurduğu kadroyu da gördük 25 adam gitti hala gitmesi gerekenler var.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu çakma Lucescunun gelmediğine bugün bir kez daha sevindim.

Çevrimiçi Samet Demir

Fener En-nesyri'den iyi kazık yemiş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fener En-nesyri'den iyi kazık yemiş

bize giren kazıkları napcaz.

Çevrimiçi Samet Demir

bize giren kazıkları napcaz.
Taraftar tepki gösterecek, yönetim de aksiyon alacak. (İnşallah)

Çevrimiçi kahyaoglueren

4 tane as oyuncusunu dinlendirerek efor harcamadan macı çözdüler.

Çevrimdışı underworld

Şu lige 10 takım bile fazla

Çevrimdışı murat baltacı

Beni sporda ciddi sıkıntı var gs Kasımpaşa maçı ikinci yarı Kasımpaşa lehine penaltı verdi hakem var çağırdı iptal ettirdi pozisyonu ısrarla uzaktan arkadan gösterdiler hiçbir şey anlaşılmıyor,Abdülkerim tabanla faul yaptı Kasımpaşali oyuncu sakatlandı ısrarla pozisyonun tekrarını arkadan uzaktan gösterdiler başka açı yakın çekimde muhtemelen kırmızılık pozisyon nasıl mücadele edeceğiz bu kadar etkenle bilmiyorum
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kartalizma190399

Şu lige 10 takım bile fazla

Nedense bu yorumlar da hep GS macindan sonra oluyor, bizim maclardan sonra olmuyor.
Biz GS’den farkli bir ligdemiyiz?

Çevrimiçi Samet Demir

Beni sporda ciddi sıkıntı var gs Kasımpaşa maçı ikinci yarı Kasımpaşa lehine penaltı verdi hakem var çağırdı iptal ettirdi pozisyonu ısrarla uzaktan arkadan gösterdiler hiçbir şey anlaşılmıyor,Abdülkerim tabanla faul yaptı Kasımpaşali oyuncu sakatlandı ısrarla pozisyonun tekrarını arkadan uzaktan gösterdiler başka açı yakın çekimde muhtemelen kırmızılık pozisyon nasıl mücadele edeceğiz bu kadar etkenle bilmiyorum
Kasımpaşaya penaltı verilecek, 3 dk kararı bekledi. Şu pozisyonda var 10 sn de orta hakemi çağırması lazım.

Çevrimdışı murat baltacı

İki kere var çağırdı beşerden on dk gitti net el var saklaban Okan itiraz ediyor kart falan yok ne güzel memleket
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Kasımpaşaya penaltı verilecek, 3 dk kararı bekledi. Şu pozisyonda var 10 sn de orta hakemi çağırması lazım.
Kesinlikle vermemek için arkasını önünü incelediler muhtemelen birşey bulamayınca net penaltıyı verdiler sonunda çağırmaya gerek bile yok penaltı diyecek kullandiracak hakeme
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

İlk penaltıyı iptal etmese 55de 3-2 olacaktı maç
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

hakemler bir şey uydurmazsa 3-0'dan verdiler maçı

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok iyi oldu bu! Simdi Kayseri macinda full konsantre olmak lazim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ofsayt uydurmazlarsa gelsin kaos