Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Samet Demir ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2342684 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mellfred

GS Zalewski’yi bitirmek uzereymis ve Ebimbe icin ugrasiyorlarmis. Zalewski bize Masuaku yerine cuk oturacak biri idi, adini bir iki hafta once telafuz etmistim. Defansif zaafiyetleri olsa da yasi genc ve cok dinamik bir cocuk.

Ama umarim Ebimbe’yi alamazlar. Zalewski ile orta sahalarinda top surme/dinamizm konusunda bu ikisi baya acik kapatir, ki ileri ucta Osimhen gibi bir tehdit ile isteyecegimiz en son sey bu.
zalewsky gelmiyormuş

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Sallai'ye 2.5 milyon maaş vermişler :D

Çevrimiçi Samet Demir

Sallai'ye 2.5 milyon maaş vermişler :D
Söğüş 😁😁😁😁
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

gesenin yaratıcılık olarak çok kısır bir kadrosu oldu Sallai bizim Rashica'dan yetenek olarak daha kötü merkezleri zaten kısır orada Sara-Mertens yapmak zorunda kalabilirler o zamanda orta sahada kolay kolay ikili mücadele kazanamazlar bekleri zaten skorer değil elde bir tek overrated Barış Alper kalıyor o da tüm odak onda olduğu zaman zaten saçmalıyor Icardi döndükten sonra Osimhen'i kanata atar bunlar

Çevrimiçi Samet Ç

Okan en kötü orta saha özellikli bir kenar oyuncusu alsa mesela bizim aldığımız Joa Mario gibi rahat 4-4-2 oynardı adam zaten kimi alsa yanlış kullanıyor ve 4-2-3-1'den başka formasyon bilmiyor adamın tek taktik anlayışı geriye düşünce kendinden büyük takıma karşı bile orta sahadan adam çıkarıp ileriye adam atmak ve bu adam iki senedir bu ligde şampiyon oluyor

Çevrimiçi Necmi

Okan en kötü orta saha özellikli bir kenar oyuncusu alsa mesela bizim aldığımız Joa Mario gibi rahat 4-4-2 oynardı adam zaten kimi alsa yanlış kullanıyor ve 4-2-3-1'den başka formasyon bilmiyor adamın tek taktik anlayışı geriye düşünce kendinden büyük takıma karşı bile orta sahadan adam çıkarıp ileriye adam atmak ve bu adam iki senedir bu ligde şampiyon oluyor
şampiyon olmuyor yapılıyor bunun için birşey bilmesine gerek yok 11 kişi sahaya sürsün yeter

Çevrimdışı Mehmet57

Bu Galatasaray napti ya. Beterin beteri varmis. Adamlar resmen kadroyu guclendirecekleri yere vasatlastirdilar. Zaha, Kerem ve solbekteki siyahi cocugu gonderip Jakobs ve Sallai almak nedir. Ziyech de sakatim ayaklarina girdi. Takimda ciddi ciddi yaraticilik kalmadi. Bunlar hakemle bile zar zor yarista dururlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu Galatasaray napti ya. Beterin beteri varmis. Adamlar resmen kadroyu guclendirecekleri yere vasatlastirdilar. Zaha, Kerem ve solbekteki siyahi cocugu gonderip Jakobs ve Sallai almak nedir. Ziyech de sakatim ayaklarina girdi. Takimda ciddi ciddi yaraticilik kalmadi. Bunlar hakemle bile zar zor yarista dururlar.
İcardi devreye girecek daha, kazan kaldırırlar yakında. Yine tek rakip kendimiziz

Çevrimiçi Necmi

geçen senede makas açıldı kspanmaz derken millet gülüyordum makas falan yoktu hakemler vardı bizim kadroda o duruma düşecek kadar kötü değildi hem içerden hem dışardan vurulan darbelerle o puan farkı açılmıştı feneride gs şampiyonluğuna garnetür yaptılar ne oldukları avrupada çıktı ortaya geçen seneden eksilmediler safra atıp yeni safra topladılar emin ol aynı federasyon olsa bu takımla o takıma böyle fark yerdik geneo kadar olmasada bizi devreden çıkaracak kadar olurdu zaten gerisinide taraftar hallederdi süper kupada biraz adil yönetimle gördük açılan makası karşımızda futbol bile oynayamadılar tff ve çebi el ele beşiktaşı yerle bir ettiler bizim saf taraftarda makasdan bahsediyordu pendikten 4 yiyorsun ne makası takımı psikolojik olarak tükettiler yoksa takım o duruma düşecek kadar kötü değildi hakemler bile düşüremezdi asıl darbeyi içerden yedik bazı iyi oyuncularada yazık oldu

Çevrimdışı Talisca1903

gesenin yaratıcılık olarak çok kısır bir kadrosu oldu Sallai bizim Rashica'dan yetenek olarak daha kötü merkezleri zaten kısır orada Sara-Mertens yapmak zorunda kalabilirler o zamanda orta sahada kolay kolay ikili mücadele kazanamazlar bekleri zaten skorer değil elde bir tek overrated Barış Alper kalıyor o da tüm odak onda olduğu zaman zaten saçmalıyor Icardi döndükten sonra Osimhen'i kanata atar bunlar
freiburgdaki sallai bizim rachicadan iyi ama geseye geldiğine göre rashica iyi olur doğal olarak sonuçta

Çevrimiçi Samet Demir

freiburgdaki sallai bizim rachicadan iyi ama geseye geldiğine göre rashica iyi olur doğal olarak sonuçta
Neyi iyi mesela?

Çevrimdışı Sefa Kara

fikstur oyunlari bu nasil fikstur boyle ?

Çevrimdışı Talisca1903

Neyi iyi mesela?
şu anda iyi diyemem çünkü renkli aldı.Ama öncesinden bahsedeceksek orta kalitesi ve pas kalitesi kesinlikle daha iyi çok basitte olsa çalım atabiliyordu mesela.Bizim oğlanda hiç göremediğimiz olaylar
rashicayı ben çok fazla futbolcuyla mukayese etmiyorum sonuç az çok belli Eski futbolcumuz Boyd bundan iyiydi o kadar diyeyim sen hesabını yap
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2024, 16:33:50 Talisca1903 ]

Çevrimdışı Talisca1903

fikstur oyunlari bu nasil fikstur boyle ?

raşit akşam bir koyarsa ne fikstür kalır ne hava ayrıca 2. yarıda bunun tam tersi olacak öyle düşünmek lazım

Çevrimiçi Necmi

raşit akşam bir koyarsa ne fikstür kalır ne hava ayrıca 2. yarıda bunun tam tersi olacak öyle düşünmek lazım
o fikstür avrupaya göre ayarlanmış fikstür yoğun trafikte avrupa dönüşü bütün maçları içerde oynatmanın sonucu resmen ayarlanmış işde 2. Yarı maçlar hafifleyecek  ilk yarıdaki sıkışıklıktan kaynaklı deplasman puan kayıpları olmaz

Çevrimdışı Talisca1903

o fikstür avrupaya göre ayarlanmış fikstür yoğun trafikte avrupa dönüşü bütün maçları içerde oynatmanın sonucu resmen ayarlanmış işde 2. Yarı maçlar hafifleyecek  ilk yarıdaki sıkışıklıktan kaynaklı deplasman puan kayıpları olmaz
hiç belli olmaz kaleci gitti (kova olan) gezal geldi akşam ben net bir sürpriz bekliyorum böye 2 kere takılsın bak bakalım avantaj görülen nasıl dezavantaja dönüşüyor

Ha bu arada bu fikstürün ayarlandığı konusunda hemfikirim ama kulun hesabı varsa Allahında var hesabı bunların kirli ounları bu sene ayağına dolaşacak kaçış yok

Çevrimiçi Samet Ç

şu anda iyi diyemem çünkü renkli aldı.Ama öncesinden bahsedeceksek orta kalitesi ve pas kalitesi kesinlikle daha iyi çok basitte olsa çalım atabiliyordu mesela.Bizim oğlanda hiç göremediğimiz olaylar
rashicayı ben çok fazla futbolcuyla mukayese etmiyorum sonuç az çok belli Eski futbolcumuz Boyd bundan iyiydi o kadar diyeyim sen hesabını yap
orta ve pas kalitesi ve Sallai adam geçen sene maç başı 0.6 isabetli orta attı beğenmediğin Rashica 1.3 isabetli orta atıyor dümdüz adama 6 bonservis 2.5 maaş verdiler

Çevrimdışı Talisca1903

orta ve pas kalitesi ve Sallai adam geçen sene maç başı 0.6 isabetli orta attı beğenmediğin Rashica 1.3 isabetli orta atıyor dümdüz adama 6 bonservis 2.5 maaş verdiler
o onların salaklığı ben sallai alalım istemem ama rashica sallai kıyasında adam daha iyi bunuda görüyorum (kıyasta iyi aslında ikiside düz)
hücum hattında düz topçular adamı çıldırtıyor sadece rashica değil bunun türevleri hiç bir futbolcuyu beğenmiyorum çalım atamayan pas veremeyen şut çekemeyen hücumcuyu da bir zahmet beğenmeyelim yani

Çevrimiçi Samet Demir

Anlıyorum seni elindeki oyuncu senin isteğini karşılamıyor olabilir. Daha iyisini de isteyebilirsin. Olması gereken de budur Eyvallah da Elindeki adamdan daha kötüsünü kendi oyuncudan daha iyi görüyor olman garip.

Rachica konusu iyice saplantı oldu sende. Biraz rahatla. Hoca bir şekilde bazı özelliklerini beğeniyor ve adamda kendini sürekli 11 de buluyor. Bu kadarda köstek olmanın anlamı yok.

Çevrimdışı Talisca1903

Anlıyorum seni elindeki oyuncu senin isteğini karşılamıyor olabilir. Daha iyisini de isteyebilirsin. Olması gereken de budur Eyvallah da Elindeki adamdan daha kötüsünü kendi oyuncudan daha iyi görüyor olman garip.

Rachica konusu iyice saplantı oldu sende. Biraz rahatla. Hoca bir şekilde bazı özelliklerini beğeniyor ve adamda kendini sürekli 11 de buluyor. Bu kadarda köstek olmanın anlamı yok.
saplantıyla alaksı yok oyuncu iyidir yada kötüdür bunun takıntıyla alakası yok sahada gösterdiği şeyler zaten ne olduğunu ortaya koyuyor.Burada bir kıyas yapıyorsun sahada görülür kıyasın sonucu buda düz oda düz bizimkisinin 11 olması adam yokluğuğundan yoksa çekilcek kahrı yok

Çevrimiçi Samet Demir

saplantıyla alaksı yok oyuncu iyidir yada kötüdür bunun takıntıyla alakası yok sahada gösterdiği şeyler zaten ne olduğunu ortaya koyuyor.Burada bir kıyas yapıyorsun sahada görülür kıyasın sonucu buda düz oda düz bizimkisinin 11 olması adam yokluğuğundan yoksa çekilcek kahrı yok
Bu durum bir senin dikkatini çekmiş.

Çevrimdışı Talisca1903

Bu durum bir senin dikkatini çekmiş.
olabilir görmek isteyene her şey açık