Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

Yusuf Berberoğlu, cornelius ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2349661 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Ravenman

Evet, en tehlike rakibimiz 25 milyon eurodan oldu bu gece. Üstelik 8 maç oynayacaklardı ve bu 8 maçtan en fazla 10 milyon euro daha alacaklardı (galibiyetler, sponsorlar, biletler, yayın gelirleri saymadım bile).

Yani bi potesiyel 50 milyon euroları duman oldu bu gece.

Asporu acilen açın Himmetsporcular kuduruyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Torreira 2-3 maç sonra tam salar tam beklediğim hataları yapıyor Okan Jelert'den çizgi beki Sara'dan 8 yapmaya çalışıyor umarım devam eder böyle
[ Son Düzenleme: 28 Ağustos 2024, 00:26:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Necmi

Evet, en tehlike rakibimiz 25 milyon eurodan oldu bu gece. Üstelik 8 maç oynayacaklardı ve bu 8 maçtan en fazla 10 milyon euro daha alacaklardı (galibiyetler, sponsorlar, biletler, yayın gelirleri saymadım bile).

Yani bi potesiyel 50 milyon euroları duman oldu bu gece.

Asporu acilen açın Himmetsporcular kuduruyor.
bunlar biletleri karaborsa satardı 75 yap onu sen

Çevrimiçi levitate

o golü atan eleman aşırı iyiydi seneye çözmek lazım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

dayakmı bunun tanımı başka birşey
Köy ligi dedikleri ligde galibiyeti olmayan takıma elendiler. 😁 Son 5 maç 5 kırmızı gördüler. Yerli hakem olmayınca gs nin hali. Hala haftalardır fb nin kayırıldığını söylüyorlar birde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Yalnız gs nin en iyi oyuncusu kerem akgün bunlar bunu neden göndermeye uğraşıyor

Çevrimdışı Necmi

Köy ligi dedikleri ligde galibiyeti olmayan takıma elendiler. 😁 Son 5 maç 5 kırmızı gördüler. Yerli hakem olmayınca gs nin hali. Hala haftalardır fb nin kayırıldığını söylüyorlar birde.
düzgün hakeme alışık değiller

Çevrimiçi Samet Demir

Torreira 2-3 maç sonra tam salar tam beklediğim hataları yapıyor Jelert'den çizgi beki Sara'dan 8 yapmaya çalışıyor umarım devam eder böyle
Musratiyi az koşuyor diye beğenmezler, ligde defansif aksiyonlarda Musrati Toreira dan öndeydi. İstatistiği bulabilseydim atardım bulamadım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi annoca

Torreira 2-3 maç sonra tam salar tam beklediğim hataları yapıyor Okan Jelert'den çizgi beki Sara'dan 8 yapmaya çalışıyor umarım devam eder böyle
ligde kart görmediği sürece salmaz. sürekli biçiyor milleti de hakemler elini cebine götüremeyince devam ediyor. bizim kupa maçı gibi hakkaniyet gereği bir iki kart görse öyle kafasına göre millete tekme atamaz, işte o zaman dediğin gibi sarayı 8 yaparlarsa orta sahaları yol geçen hanı olur.

Çevrimdışı qp 383

Sene sanki 2015-2016
Gs kaosta
Fb Portekizli hoca
İtalya'dan gelen forvet
Portekizli yıldız transferi
Her iki sezonda ilk resmi maçlarda 5 gollü galibiyetler

17. şampiyonluk loading  :biggrinking:

Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Galatasaray'ın şampiyonlar ligine gidemeyip olası gelecek paralardan olmasına ilave 30 milyon  euro harcadıkları Jelert ve Sara'nın  bekleneni verememesi,verecek gibide durmaması daha bir keyiflendirdi😃 Şu himmetsaraylıların₁ bırak maç kaybetmesini top kaybı yapması bile keyiflendiriyor beni😂😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

950 milyondan olmuşlar
çok mutluyum lan
sakar şakir’den bir replik gelsin o halde
“şimdi ananı laciverde boyadım”

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Galatasaray'ın şampiyonlar ligine gidemeyip olası gelecek paralardan olmasına ilave 30 milyon  euro harcadıkları Jelert ve Sara'nın  bekleneni verememesi,verecek gibide durmaması daha bir keyiflendirdi😃 Şu himmetsaraylıların₁ bırak maç kaybetmesini top kaybı yapması bile keyiflendiriyor beni😂😂

Dahası gelecek. CL den para da gelmedi.
Köhn transferinden ciddi ceza alabilirler.

Çevrimiçi Samet Demir

Dahası gelecek. CL den para da gelmedi.
Köhn transferinden ciddi ceza alabilirler.
Zaha da gitmemiş sanırım. Ben gitti zannediyordum sakat olarak gözüküyor.

Çevrimdışı Necmi

o abunun gs versiyonu ondan daha kötü üstelik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zaha gitmedi
Keremi sattık ama gitmedi dediler
Köhn ün takımına ödeme yapılmadı
bunlar çok fena karışacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Zaha gitmedi
Keremi sattık ama gitmedi dediler
Köhn ün takımına ödeme yapılmadı
bunlar çok fena karışacak.
1905 tl olan maaşların acısı çıkıyor 😁😁😁

Çevrimdışı Necmi

1905 tl olan maaşların acısı çıkıyor 😁😁😁
ligin en değerli hocası okan bu akşam gs nin 30 35 m eurosunu yedi 😂

Çevrimiçi Samet Demir

ligin en değerli hocası okan bu akşam gs nin 30 35 m eurosunu yedi 😂
Şenol Güneşe bağlayacağım yine ama Şenol Güneş tekrar bize geldiği zaman ilk gs maçında kanatta Cenk ile çıkmayıp Redmond olsaydı okanın bugün esamesi okunmazdı.. Gs de sol bekte emre taşdemir vardı, o maçı hiç unutamıyorum.

Çevrimiçi Serdar3444

Bu hödükler geçen senede bu senede belirli bir çizginin üstünde top oynayan hiçbir takımı yenemediler. Avrupa'da da burada da, Futbol akılları yok. Biz artık ne kadar kötüydük ki bize 50 puan fark attılar. Ligin alt sıralarındaki takımlar çok kötü olduğu için seviyelerini kimse göremedi...
İyi oldu bunlara,
Yeni aldıkları topçularını da sanki çebi seçmiş gibi, bu paraya alınabilecek en leş topçular.

Çevrimdışı Necmi

Bu hödükler geçen senede bu senede belirli bir çizginin üstünde top oynayan hiçbir takımı yenemediler. Avrupa'da da burada da, Futbol akılları yok. Biz artık ne kadar kötüydük ki bize 50 puan fark attılar. Ligin alt sıralarındaki takımlar çok kötü olduğu için seviyelerini kimse göremedi...
İyi oldu bunlara,
Yeni aldıkları topçularını da sanki çebi seçmiş gibi, bu paraya alınabilecek en leş topçular.
en az 20 25 puanı tff ve hakemlerin hediyesi ama biz tarihimizin en kötü sezonunu yaşadık bir önceki sezonun rekorunu kırdık

Çevrimdışı Necmi

Yalnız hatırlatayım tarihimizin en kötü sezonunu iki kupayla kapattık 😁
Eğer renkliyi 5 0 yenmesek o kupaya rastlantı der üstümüze oynarlardı süper kupa gardımızı dik tutmamızı sağladı
Şimdi renkliler en büyük rakip olarak bizi gösteriyor ama bizimde en büyük rakibi biziz hataya mahal yok çok bedel ödedik maddi manevi bu saatten sonra üçe beşe bakıp yarım kalmayalım 5 10 m yüzünden herşey çöpe gider bu kadar maliyetten sonra bek kanat alarak batmayız

Çevrimdışı Necmi

İsviçre lig sonuncusu adamları iki maçta ezdi siz rakip güzellemesi yapıyorsunuz iyi olan yong boys değildi karşılarında bedava maç kazanmaya alışmış koşmayan savunmasını hakemlerin yaptığı bir takım vardı ne oldukları tarafsız bir hakem yönetimiyle ortaya çıktı işde karşılarına biraz ciddi takım çıksa elek olurlardı
Yb yi yada herhangi bir oyuncusunu fazla abartmayın bence karşılarında rezil bir takım vardı maçları almaları için biraz atletizm yetti işde

Çevrimiçi gokhans

İsviçre lig sonuncusu adamları iki maçta ezdi siz rakip güzellemesi yapıyorsunuz iyi olan yong boys değildi karşılarında bedava maç kazanmaya alışmış koşmayan savunmasını hakemlerin yaptığı bir takım vardı ne oldukları tarafsız bir hakem yönetimiyle ortaya çıktı işde karşılarına biraz ciddi takım çıksa elek olurlardı
Yb yi yada herhangi bir oyuncusunu fazla abartmayın bence karşılarında rezil bir takım vardı maçları almaları için biraz atletizm yetti işde
lugano gibi biraz becerikli olsalardı rezil ederlerdi gs’yi, ben gs kadar ballı takım görmedim, yb acayip pozisyonları harcadılar..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Necmi

İyi bir takım çıkınca karşılarına beşlik yapıp atıyor kenara 😂