Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2350757 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Ravenman

Molde conconu resmen sahadan siliyor tek kale maç yapıyor. Bu nekadar şanslı camia.

Molde resmen ırzlarına geçiyor. Bu Icardi olmasa bunlar hiçbir deplasmanda galibiyet alamaz. Defansın arkasına her düşen top tehlikeli. Ortasahalarıda resmen çöp.

Bunlar gruplara kalsa tarihi mağlübiyetler görecekler.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 23:51:36 Ravenman ]

Çevrimiçi COB

Molde de Breivik'e hayran kaldım. Maestro 8 gibi oynadı.

Çevrimdışı aunt minnie

Molde sağlam tokatladı oyun olarak Gs’yi ama Icardi bambaşka oyuncu.Bizim Talisca gibi direkt skor katkısı yapıyor oyundan bağımsız

Çevrimdışı Murat032

Herkese iyi geceler diliyorum uzun zamandır takip ediyorum forumu yorumlarını çok beğendiğim arkadaşlar var ama yazmayi hiç düşünmüyordum. Bu akşam Galatasaray maçına baktım orta sahaları toreria yokken çok kötü molde bugun perişan edebilirdi kaliteli icardi ve muslera ipten aldı. Biz kendi kendimizi rakip olmazsak Galatasaray bize rakip olamaz bu kadar enseyi karartıp birbirimizi kırmayalım

Çevrimiçi Samet Demir

Herkese iyi geceler diliyorum uzun zamandır takip ediyorum forumu yorumlarını çok beğendiğim arkadaşlar var ama yazmayi hiç düşünmüyordum. Bu akşam Galatasaray maçına baktım orta sahaları toreria yokken çok kötü molde bugun perişan edebilirdi kaliteli icardi ve muslera ipten aldı. Biz kendi kendimizi rakip olmazsak Galatasaray bize rakip olamaz bu kadar enseyi karartıp birbirimizi kırmayalım
Hoşgeldin Ağabey.

Umarım dediğin gibi olur herşey.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Murat032

Hoşgeldin Ağabey.

Umarım dediğin gibi olur herşey.

Çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Talisca1903

Hoş geldin

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ravenman

Ertem Şener yine yaptı yapacağını.

Bu uğursuz her spikerlik yaptığı maçta Türk takımları kaybediyor.

Adana Demir 93 te yedi 2-1 kaybetti.

Çevrimiçi Samet Demir

Ertem Şener yine yaptı yapacağını.

Bu uğursuz her spikerlik yaptığı maçta Türk takımları kaybediyor.

Adana Demir 93 te yedi 2-1 kaybetti.
Bizim maçta spiker 2.yarı ilk 5-10 dk gol yemememiz lazım dedi. O dakika gol yedik

Çevrimdışı autopsy

Bu arada Valerian severler Watford maçlarını kaçırmasınlar. Yine son 3 maçta gol atamamış takımı. Adam tam bir istikrar abidesi.

Çevrimiçi yaço58

Bu arada Valerian severler Watford maçlarını kaçırmasınlar. Yine son 3 maçta gol atamamış takımı. Adam tam bir istikrar abidesi.
Hahaha Sergen hoca gittikten sonra hoca tercihleri Önder Karaveli beden hocası İsmail birde anlaşıp getiremedikleri pinherinhoydu galiba vizyonları bu kadar çok şey beklemiyorum Sergen hoca ile 40 gün anlaşamamak ve taraftar baskısı ile anlaşmak da cabası yaptıkları tek doğru yok ek kısa sürede giderler 1 hafta kaldı uefa liste bildirmeye bakalım kimi alacaklar ama komik rebic ve ox almayıp sadece tadic alsak ne olurdu ya ileri hat rashica tadic Cenk aboubakar olurdu mükemmelde olurdu yazıklar olsun

Çevrimiçi Samet Demir

Liverpool maçını açın

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı ferdi1903

Molde çakacak az kaldı

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk

Çevrimiçi Samet Demir

Molde çakacak az kaldı

Gesendet von meinem Pixel 7 Pro mit Tapatalk
Gsde bu bal, moldede bu beceriksizlik olduğu sürece zor. Adamlar ileriye ne kadar güzel top taşıyorlarsa bitiricilikleri de bir o kadar kötü.

Çevrimdışı beno1903

Gsyi gruplarda maymun ederler umarim sert grubs düserler

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı beno1903

Breivrik ne topcu he. Yanliz turu bildigin molde haketti. Gs yalandan frikik penalti olmasa coktsn elenmisti

Çevrimdışı Necmi

O kadar övülen gs bumu adamlar yürüyerek geçiyor bu kadar ceza sahasında beceriksiz olmasalar fark atacaklar

Çevrimdışı beno1903

Çevrimiçi COB

Ilk maçta Breivik'i daha çok beğenmiştim ama ikinci maçta da yapacağını yaptı. Geleceği çok parlak ve doğru transfer yaparsa adından söz ettirecek.

Çevrimdışı Ravenman

Galatasaray bu sene rekor kıracak.

Man Utd, Bayer, Kopenhag.

Nelsson ve Abdülkerimle 0 puan cekecekler.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dün tesadüf denk geldi. Barcelona da 16 yaşında Lamine Yamal dehşetul vahşet bir futbolcu. Ulan nerden bulup çıkarıyorlar bu adamları hayret.

Çevrimiçi Samet Demir

Dün tesadüf denk geldi. Barcelona da 16 yaşında Lamine Yamal dehşetul vahşet bir futbolcu. Ulan nerden bulup çıkarıyorlar bu adamları hayret.
Bize 16 yaşında oyuncuyu oynatacak cesaretli hoca lazım.