Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2350791 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu icardi'den filan cacık olmaz.

Çevrimiçi Mehmet57

Adam gercekten muthis bitirici

Çevrimiçi Samet Demir

Ts çok kötü bu gs yi hiç büyütmeye gerek yok bence.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Ts çok kötü bu gs yi hiç büyütmeye gerek yok bence.

Siopis de gitmis. Orta sahaya aldiklari yunan inanilmaz kotu.

Bu kadro ile kume dusmemeye oynarlar

Çevrimiçi Samet Demir

Siopis de gitmis. Orta sahaya aldiklari yunan inanilmaz kotu.

Bu kadro ile kume dusmemeye oynarlar
Maç içerisinde çok kez dikkatimi çekti, orta saha bomboş duruyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Cok kotuler. Gercekten ne oynadiklari belli degil, sahada kafasi kopmus tavuk gibi kosup karambole oynuyorlar.

Oyle. Bence de fiyat/performans anlaminda sacmaladilar, CL'de elek olurlar.
Ama ligde her turlu gotururler ve favoriler. Atanla tutanin iyi olunca aliyorsun maclari.
Muslera berbat oynarken bile rakibi 0'da tutabilir. Kalende Ersin veya Altay olmasi gibi degil.
Hucumda cok fazla kaliteli ayak var.
Frikik olur Ziyech atar, Zaha 2 adama sacma sapan calim atar bombos attirir. Icardi yarim pozisyondan gol cikarir.
Gecen seneki gibi ligi cok rahat gotururler kotu oyunla bile. Dun gorduk iste, birinin forveti Umut Bozok digerinki Icardi olunca fark skora yansiyor.
Trabzon da ligin en iyi kadrolarindan biri, bu Trabzon'dan daha kotu 12-13 kadro sayarsin rahatlikla. Bu maci bile cok rahat kalite farkiyla aliyorlar.

Bu icardi'den filan cacık olmaz.

Hepimiz Besiktasliyiz da biraz da gercekleri konusmak lazim. Bu tur aciklamalara eminim GSliler guluyordur. Onlar Aboubakar'dan Gedson'dan cacik olmaz dediginde bizim gulecegimiz gibi.
Gecen sene 24 macta 22 gol atti, derbilerde belirleyici oldu. Bu sene 2'de 2 yapti, hic hazir degilken.
CL'de net cuvallar, orada stoperler Mustafa Yumlu ayarinda degil, asla dun attigi gollerdeki gibi pozisyon bulamaz.
Ama ligde her turlu atar maalesef. Dogrusunu konusmak gerekirse, bizim Gomez'i o sezondan sonra takimda tutup devam etmemizi yasiyor adamlar.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hepimiz Besiktasliyiz da biraz da gercekleri konusmak lazim. Bu tur aciklamalara eminim GSliler guluyordur. Onlar Aboubakar'dan Gedson'dan cacik olmaz dediginde bizim gulecegimiz gibi.
Gecen sene 24 macta 22 gol atti, derbilerde belirleyici oldu. Bu sene 2'de 2 yapti, hic hazir degilken.
CL'de net cuvallar, orada stoperler Mustafa Yumlu ayarinda degil, asla dun attigi gollerdeki gibi pozisyon bulamaz.
Ama ligde her turlu atar maalesef. Dogrusunu konusmak gerekirse, bizim Gomez'i o sezondan sonra takimda tutup devam etmemizi yasiyor adamlar.

Benim fikrim yine değişmedi. Trabzon çok trajik bir şekilde hafif siklet bir ekip olmuş. Mesela geçen yıl Beşiktaş lige Şenol Güneş ile başlasa ya da Fener az becerikli olsa ne Gs şampiyon olabilirmiş ne de İcardi'nin esamesi okunurmuş.

Ben burada bazen rakip takımın iyi oyuncusuna sallarım, bunu da bilerek ve gırgırına yaparım ama İcardi için görüşlerim samimi. Benim nazarımda kendisine biçilen değerin oyuncusu değil. O paraları alan bir oyuncunun verdiği katkı bu olamaz. Bu yüzden kendisi küçük gölün büyük balığı.

Bu yıl ne lig ne de oynanan oyunlar geçen yıl gibi olmayacak. İlerleyen haftalarda zaman kimi haklı çıkarır göreceğiz.

[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2023, 13:51:12 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi COB

Icardi'den cacık olmaz sözü komik olmuş. Icardi'den cacık olmaması ancak Wanda ile arasında sorun yaşarsa olabilir. Attığı iki gol de birinci sınıf santraforların atabileceği türden goller.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Karagumruk resmen kabuk değiştirmiş.

Benim fikrim yine değişmedi. Trabzon çok trajik bir şekilde hafif siklet bir ekip olmuş. Mesela geçen yıl Beşiktaş lige Şenol Güneş ile başlasa ya da Fener az becerikli olsa ne Gs şampiyon olabilirmiş ne de İcardi'nin esamesi okunurmuş.

Ben burada bazen rakip takımın iyi oyuncusuna sallarım, bunu da bilerek ve gırgırına yaparım ama İcardi için görüşlerim samimi. Benim nazarımda kendisine biçilen değerin oyuncusu değil. O paraları alan bir oyuncunun verdiği katkı bu olamaz. Bu yüzden kendisi küçük gölün büyük balığı.

Bu yıl ne lig ne de oynanan oyunlar geçen yıl gibi olmayacak. İlerleyen haftalarda zaman kimi haklı çıkarır göreceğiz.

Trabzon bu haliyle bile ligin en iyi kadrolarindan birine sahip. 3 buyukler ve biraz Adana Demir, Basaksehir ve Trabzon disinda biraz iyi kadrosu olan tkaim yok zaten. Hatay degisik bir kadro kurdu, surpriz yapabilir. Gerisi cok net kalitesiz. Boyle bir takima adam gobekli haliyle 2 tane atiyorsa ligin geri kalaninin rahatlikla icinden gecer.
Kendisi kucuk golun baligi, ama biz o kucuk goldeyiz zaten. Biz de o kucuk golde sampiyon olmak icin ugrasiyoruz. Adamlar sampiyon olup tekrar CL biletini kasa'ya koydugu zaman CL unutulur hersey unutulur.
Aldigi para'nin hakkini vermez bence de, ama cacik olmaz tabirinin karsiligi bu degil. Cacik olmaz dedigin zaman ligi 5 golle tamamlar vs gibi birsey geliyor aklima. Oyle birsey tabii olmaz.

FB yildizlariyla goturuyor isi, futbol yok ama kalite yetiyor bu ligimize.
Elinde Senol Gunes, Okan Buruk, Ismail Kartal gibi vasat antrenor olunca cok cok iyi kadro kurman lazim
Ona butcen yetmiyorsa net bir oyun oturtabilen, oyuncu gelistirebilen kaliteli bir hoca getireceksin.
Ikisini de yapamayinca olmuyor.

Bu arada kapattim maci. Biraz seyrettim, ama cekilir gibi degil.
Patates tarlasi gibi saha mi dersin, futbol’un f’sini oynamayi dusunmeyen, hicbir fikri olmayan Anadolu takimlari mi dersin. Bu Anadolu takimlarini dunya kadar para harcayip anca zar zor yenen sozde buyukler mi dersin.
Basit bir VAR kontrolunu dakikalarca anca yapan hakemler mi dersin.
Neresinden tutmaya kalksan elinde kaliyor lig.

Çevrimdışı Talisca1903

Hafta berbat başladı berbat devam esiyor sarıların lacivert olanı da kazandı işte yıldızlarıyla  bizde talisca istemezük pahalı he babam he

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Febe yıldızların çokluğu ve geniş kadronun  ekmeğini yiyor.
İsmail bu kadroyu dengeli kullanma işinde fena değil.
Tadic kaçan çok büyük balık.

Bu arada bu Samsun bile bize arıza çıkarır.

Febe yıldızların çokluğu ve geniş kadronun  ekmeğini yiyor.
İsmail bu kadroyu dengeli kullanma işinde fena değil.
Tadic kaçan çok büyük balık.

Bu arada bu Samsun bile bize arıza çıkarır.

Hocalari vasat. Yildizlar agirligini koyup mac aldirir, ama konferans liginde, derbi maclarinda cuvallarlar.
Ama boyle alternatifli genis kadro olunca ve rakipler berbat olunca aliyorsun maclari bir sekilde.

Çevrimdışı Ravenman

Fenerbahçe Altayı bile 5 milyona United'e sattı.

Bizim yönetim Ersin'i satabiliyormu? Ersin bu takım şampiyon olurken birinci kaleciydi.

Altay hiç şampiyonluk görmedi.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bizim yönetim Ersin'i satabiliyormu? Ersin bu takım şampiyon olurken birinci kaleciydi.

Yönetim ? Neyi yönetiyorlar ? Varmı yöneten birileri ? Bu kulübün acilen kongreye gitmesi gerekiyor. #Besiktastadegisim sart
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Ersin'le Altay'i kiyaslamamak lazim bence.
Altay gecen sene cok kotu bir sezon gecirmis ama potansiyeli cok yuksek, zamaninda cok iyi performanslar ortaya koymus bir kaleci.
Ersin hicbir zaman iyi bir donem gecirmemis, potansiyeli hic olmayan, kaleci oldugu bile tartisilacak bir kisi.
Bizden sonraki duragi anca Pendik vs olur veya 1. lig.

Çevrimdışı Ravenman

Cincon ciddi ciddi Emirhanla ilgileniyor.

Bu çocuğu alıp sonra 40 a falan satarlarsa, ANÇ'ın yatacağı yer yoktur.

ANÇ trolleri sosyal medyada şimdiden Hasan Arat'a saldırmaya başlamış, yok ortalığı karıṣtırıyormuş bu yönetime güvenin kaos olmasın falan filan.

Cincon ciddi ciddi Emirhanla ilgileniyor.

Bu çocuğu alıp sonra 40 a falan satarlarsa, ANÇ'ın yatacağı yer yoktur.

ANÇ trolleri sosyal medyada şimdiden Hasan Arat'a saldırmaya başlamış, yok ortalığı karıṣtırıyormuş bu yönetime güvenin kaos olmasın falan filan.

Simarik veledin teki nasilsa, sorun olmaz. Orta sahamizda 4 milyon euro'ya aldigimiz tas gibi Onana, tas gibi Kazak Necip varken kim takar Emirhan'i.
Altyapi dusmanlari Onana'yi alkislamaya devam etsin.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2023, 14:02:14 kartalizma190399 ]

Çevrimdışı Talisca1903

samet sende yönetimci Şenol Güneş ci oldun ya daha ne diyeyim :tabe: :tabe: :tabe:

CL’yi 45 dakikada garantilediler maalesef. Bizim icin girmeleri aslinda daha iyi olacak, daha cok yipranacaklar, ama kasalarina saglam para koyacaklar. CL’ye giremedikleri halde odedikleri absurt maaslar bir taraflarina girecekti, ama maalesef olmadi.
Cacik Icardi buyuk fark yaratiyor. Ligde cok saglam golculer izledim; Ilhan, Gomez, Jardel, Anelka, Drogba. Bu Icardi de bunlarin arasina giriyor.
Normal sartlarda boyle adamlar bu lige 33-34 yasindan evvel gelmez. Gelse bile 1 sene’den fazla kalmaz. Buyuk piyango vurdu adamlara.

Çevrimiçi Samet Demir

CL’yi 45 dakikada garantilediler maalesef. Bizim icin girmeleri aslinda daha iyi olacak, daha cok yipranacaklar, ama kasalarina saglam para koyacaklar. CL’ye giremedikleri halde odedikleri absurt maaslar bir taraflarina girecekti, ama maalesef olmadi.
Cacik Icardi buyuk fark yaratiyor. Ligde cok saglam golculer izledim; Ilhan, Gomez, Jardel, Anelka, Drogba. Bu Icardi de bunlarin arasina giriyor.
Normal sartlarda boyle adamlar bu lige 33-34 yasindan evvel gelmez. Gelse bile 1 sene’den fazla kalmaz. Buyuk piyango vurdu adamlara.
Sen 10 milyon maaş Taliscaya ver oda gelir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Icardi çok klas ve işin kötü yanı bu (Hakaret Yasak)₅ camiayla kimyası uyuştu.
Herif leblebi gibi atıyor aynı zamanda direk pas istasyonu.

Sen 10 milyon maaş Taliscaya ver oda gelir.

Ben kici kirik sampiyon oldugunda 1 milyon euro para kazanacagin bir lig icin o maaslari her turlu sacma bulurum.
Adamlarin bizden farki bu para’yi odediklerinde her turlu sampiyon oluyorlar, garip bir winner ruhlari var.
Ister hakem destegi de, lobi gucu de, siyaset/Pensilvanya destegi de, isler kotu gittiginde kenetlenme de, basarisiz olandan kayitsiz sartsiz hesap sorma de, veya hepsi.
Bilmiyorum, ama bir sekilde basari’ya ulasiyorlar, bizde o yok. Senol Gunes’in elindeki Pepe Adriano Talisca’li kadro’nun nasil sampiyon olamadigini da gorduk.