Son gole giderken pozisyonun başlangıcındaki hareket net faul. Fazladan verilen uzatmanın uzatması, atılmayan Muslera güzel tiyatro. Hamza için de söylenecek fazla bir şey yok, 1'den 2 hayırlı işler; penaltıcı Djokovic'den topun alınıp Boldrin'e verilmesi, Gs sağ kanadına nefes aldırmayan Cemali'nin çıkarılması.
Değişmeyen hikayeler bunlar, kendi işimizi kendimiz görmekten başka yolu yok.
A spordaki tiyatroyu izliyorum da, o ilk pozisyonun başındaki faulü es geçtiler, diagne çekmiş mi, çekmemiş mi onu tartışıyorlar. Rezalet bu şekilde de devam ediyor. Reha kapsala çok şaşırdım, gol diyor. Düzgün biri sanıyordum, gördüğünü söyleyen ama bu pozisyon sonrası notunu aldı benden.
Gürcan bile diyemedi ki, rizeli oyuncu dönen topu şut atacaktı, sol bacağını kaldırdı, sağ ayağı yerde, destek ayağı. Gsli adam arkadan destek ayağına daldı, adamı bozdu. Bundan net tanım ve faul yok.
Öyle kokuşmuş ki futbol ve uzantıları. Nefret ediyorum Beşiktaşım dışındakilerden.
Kızıma şunu öğretiyorum, yerleşsin şimdiden. Gs ve fb yi sevmiyoruz kızım, biz beşiktaşlıyız diyorum. Sevilecek bir gıdım şeyleri olsa, nefret söylemi kullanmam ama yok işte hiç bir tutar yerleri yok. Oğlum daha çok küçük, az daha büyüsün, tribün olucaz inşallah