Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2365255 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Can Sungur

çöpsaray yine balla kazanmış

bizim derbiye asılmazlar inş

yarıştan kopartılmıyorlar ki bize yatmasınlar.FB'yi şampiyon yapma tam gaz devam.

Çevrimdışı levitate

yarıştan kopartılmıyorlar ki bize yatmasınlar.FB'yi şampiyon yapma tam gaz devam.

tam kadro çıkabilirsek bir şey yapamazlar, ilk yarıda gördük

bipbipbupbup

Çevrimdışı Ömer Kaan

çöpsaray yine balla kazanmış

bizim derbiye asılmazlar inş
15/16 sezonunun aynısı olur big W

Çevrimdışı levitate

15/16 sezonunun aynısı olur big W
o maç çok gergindi ya kaldıramam :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

o maç çok gergindi ya kaldıramam :D
Gergin? Maç 3-2 olunca kapatsam mı dedim bizim gergin geçmeyen maçımız mı var?
Asıl 15-16 sezonunda o kadar rahattım ki, maçların büyük çoğunluğunu arkama yaslanıp izledim. Hatta dedim ki kendi kendime, bu kadar senelik Beşiktaşlıyım bu kadar rahat maç izlememiştim. Tabi şunu unutmamak lazım, diğer sezonlara kıyasla..

Çevrimdışı worns

çağdaş hocam yapacak bir şeyler ya, inanıyorum :)

pektemek'ten gol ya da goller bekliyoruz.

Çevrimdışı sEuL

Basak kumeye dogru gidiyor, beter olsunlar. Ben Gencler’in Gs’yi yenebilecegini dusunuyorum. Gencler Gs macinda puan kaybederse kume dusmesi nerdeyse kesinlesiyor gibi. Maca asilacaktirlar.

Bu arada Cagdas hocam, sen olayi biliyorsun

Çevrimdışı can1903

Erzurum, gençler aynı anda küme düşme maçına çıkıyorlar.

Yenemeyen gider. Biz hatayı yenersek iş bitecek bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kursad_Duran

Salih Ucan oynuyormu Fenere karşı. Eğer dolaşan haberler doğruysa Fenerbahçe şike konusunda yeni bir çığır açtı. Adamlar gs gibi saklı yapmıyor artık. Açık açık işlerini görüyorlar.

Çevrimdışı Can Sungur

Salih Ucan oynuyormu Fenere karşı. Eğer dolaşan haberler doğruysa Fenerbahçe şike konusunda yeni bir çığır açtı. Adamlar gs gibi saklı yapmıyor artık. Açık açık işlerini görüyorlar.

Salih oynamıyor ama iş salihe kalmaz.VAR hakemi halil umut meler olmuş.Hakemlerle bitirirler işi.

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin çıkan kadro ya üç yer yenilir yada üç atar maçı alır ortası yok.

Çevrimdışı Can Sungur

Fenerin çıkan kadro ya üç yer yenilir yada üç atar maçı alır ortası yok.

Özili oynatmış emre fizik olarak ne durumda belli değil büyük risk.Kanat yok orta saha ağırlıklı değişik bir kadro.

Çevrimdışı celiker1

Alanya-Fb  maçında "Davidson attııııı" :super: diye yıkılması dileklerimle buralar
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Özili oynatmış emre fizik olarak ne durumda belli değil büyük risk.Kanat yok orta saha ağırlıklı değişik bir kadro.
Özil fizik olarak 1.5 yıldır kötü sakatlık dönüşü bir mucize olmazsa dahada kötü olacaktır umarım bunu farketmesi biraz uzun sürer Emre'ninde oyundan geç alır sahada 10 kişi devam ederler.

Çevrimdışı ferdi1903

Salih oynamıyor ama iş salihe kalmaz.VAR hakemi halil umut meler olmuş.Hakemlerle bitirirler işi.
Salih oynuyor

Çevrimiçi Samet Ç

Davidson bomboş kale atamıyorsun ne diyeyim

Çevrimdışı can1903

Yatırım tavsiyesi.

Maç sonucu 2. Bu alanya fenere gol bile atamaz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı kahyaoglueren

Salih çok etkisiz kalıyor orta sahada. Alanyanın gereksiz takintilari var. Surekli kalenin dibinden pasla çıkmaya çalışıyor.
Arkada da çok dağınıklar.

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı ferdi1903

Fenerlinin biri yazmis golü bu macda ya duran top yada sansa atariz diye. Lan bütün sezondur gollerinizin cogu duran topdan geldi

Çevrimdışı ferdi1903

Lan penalti aldi (Küfür Yasak)₇

Çevrimiçi Samet Ç

Aha penaltı kozu devreye girdi

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimiçi Samet Ç

Ofsayt var iptal etmez ama