Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2360060 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı ilhan mansız

bunlar mısırlı oyuncunun bonservisini almış mıydı?

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunlar mısırlı oyuncunun bonservisini almış mıydı?
Satın alma opsiyonlu kiraladılar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi levitate

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
31'e yardımcı oldu gs  (Hatay'ın plakasıdır yanlış anlaşılmasın)
s ve j
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Siz siz olun şampiyon olduğu seneleri yılların geleneği diye satan bir rakibin propagandasını kendi tutuğunuz takımın taraftarına satmayın.

Siz siz olun milyonlar saçıyor diye bir başka takımı ligin başından şampiyon ilan edip rezil olmayın.

Siz siz olun üç beş büyük ligden devre arası transferi olarak gelen futbolcuları daha sahaya adım atmadan ligin bitişi diye lanse etmeyin.

Sonuç olarak siz siz olun hangi takımı tutuyorsanız onun taraftarı olun. Kişisel hırslarınızı ve kaprislerinizi bu büyük camia üzerinden tatmin etmeyin. Yoksa da akıbet malumdur.

Ha bir de sezon başında "seneye Fatih Terim dışında diğerlerinin yeri kesin değil" diyen spor medyası... Spor programı diye yaptığınız dedikodu programlarında çıkın edebiyat parçalayın şimdi. Gram utanmanız olmadığı için her şey çok normalmiş gibi sohbet etmeye devam.

[ Son Düzenleme: 03 Nisan 2021, 21:27:04 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı mellfred

Adam Diouf'a faul varken gidip olmayan taçı veriyor. Alkışlar hakeme, bugün Gs adına sahada tek mücadele eden o.
son dakikaya kadar taşıdı inancını helal olsun

Çevrimdışı ilhan mansız

Satın alma opsiyonlu kiraladılar.
işte belki opsiyonu erkenden kullanmışlardır, onu soruyorum zaten, yani inşallah kullanmışlardır  :D :D

Çevrimdışı ferdi1903

fenerde baya eksik varmis dogrumudur?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

şu gsyi yendikleri zaman hayat ne güzel yahu pamuk gibi oluyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İrfancan'ın düğününe gittikleri için yarısı covid olmuştur. Ama bizim maça bile covidlilerle çıktılar. Onun için fazla eksikleri yoktur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ben yok biliyorum, emrenin hoca olmasiyla ilk 2-3 mac serie baglarlar, o yüzden ben yinede bize beraberlik yeter falan düsüncesine hic katilmiyorum, zorluk derecesi zor maclar bizim fb'den cok fazla
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Ben yok biliyorum, emrenin hoca olmasiyla ilk 2-3 mac serie baglarlar, o yüzden ben yinede bize beraberlik yeter falan düsüncesine hic katilmiyorum, zorluk derecesi zor maclar bizim fb'den cok fazla
fenerin kolay maçımı var 😂

Çevrimiçi Necmi

En sevdiğim :evillol: :evillol: :lol: :lol:
muslera kaleye geçene kadar adamlar gol yemiyordu
İyiki iyileşti 😂

Çevrimdışı AvrupaKartalı

fenerin kolay maçımı var 😂
😅 abi erol bulut olsaydi yok derdimde, simdi yeni bir heycana girdi takim, basak ve alanya deplasmanlari görünen en zor maclari, yani biraz is bilen hoca ile bu alinabilecek 30 puandan en az 25 cikartabilir, bizde ona göre dikkatli olmaliyiz yani, puan kaybetme lüksümüz var düsüncesine hic girmemeliyiz, zaten olumsuzluklar aldi basini gidiyor takimda, puan kaybedebiliriz ama asla maca beraberlik icin cikmamaliyiz, hocanin böyle takintilari var malesef, hatay deplasmaninda ve son fb macini cok rahat kazanabilirdik hoca beraberlige razi olmasaydi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

lille psg'yi yenmiş umarım şampiyon olurlar. italyada da uzun aradan sonra juve dominasyonu sona eriyor
böyle takımlardan hep nefret etmişimdir

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Bunlar olduğu müddetçe daha çok kalır. FT hala sütten çıkmış ak kaşık  :tabe:

https://twitter.com/EmreErgenekon/status/1378407831804776451

Valla onlar da haklı iki ucu şeyli değnek bir durumdalar. Terim'i gönderirlerse algıyla, saha dışı faktörlere baskı yaparak bu kadar puan alamazlar - tutarlarsa da sahada işleri zor.

Gerçi ne istediklerini de bilmeyen bir gurup bu Gs taraftarı, geçen maç Mustafa Muhammed tek santrafor oynasın diyorlardı, şimdi Falcao dururken Mustafa nasıl başlar diye teknik ekibe yükleniyorlar. Bu adam Mısır tanrısıydı, EPL yapacaktı ne oldu da böyle fikir değiştirdiler anlamadım.

Çevrimdışı Erman1903

Öyle egolu bir insan düşünün ki milyon üstü takipçisi olduğu halde takip ettiği 1 kişi olsun. O da kendisidir herhalde :lol:

Çevrimdışı mellfred

Öyle egolu bir insan düşünün ki milyon üstü takipçisi olduğu halde takip ettiği 1 kişi olsun. O da kendisidir herhalde :lol:

zeki demirkubuz var bizde. O da sadece beşiktaş’ı takip ediyor

Çevrimdışı worns

Bunlar olduğu müddetçe daha çok kalır. FT hala sütten çıkmış ak kaşık  :tabe:

https://twitter.com/EmreErgenekon/status/1378407831804776451

herifin yaptığı hesaba göre 4 hafta üstüste kazanamıyoruz. o bile yetmiyor 5. hafta bile berabere kalıyoruz da ancak geçiyorlar.  :D

durumlarının ne denli umutsuz olduğunun belgesi olmuş daha çok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

herifin yaptığı hesaba göre 4 hafta üstüste kazanamıyoruz. o bile yetmiyor 5. hafta bile berabere kalıyoruz da ancak geçiyorlar.  :D

durumlarının ne denli umutsuz olduğunun belgesi olmuş daha çok.
Ben bile bu kadar umutsuz değilim. Zaten bu gidişle onlar 3 puan alamadan ligi tamamlayacaklar. Dağıldı mı tam dağılan bir camialar. Şampiyonluk yarışı içerisinde olmazlarsa 30 puan fark yiyorlar. Ben hala aynı noktadayım: 80 puan alan şampiyon olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Alanyaspor kendi evinde yeniliyor gençlerbirliğine.

Bu nasıl olur falan dedim 3 tane sarı kart cezalısını gördüm; -ceyhun, -tzavellas, -bareiro.
Adamlar resmen gençlerbirliği maçında cezaları temizleyelim demiş ama gençlerbirliğine yenilmişler.
Akılları bizim maçta büyük ihtimal.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alanyaspor kendi evinde yeniliyor gençlerbirliğine.

Bu nasıl olur falan dedim 3 tane sarı kart cezalısını gördüm; -ceyhun, -tzavellas, -bareiro.
Adamlar resmen gençlerbirliği maçında cezaları temizleyelim demiş ama gençlerbirliğine yenilmişler.
Akılları bizim maçta büyük ihtimal.
Ligin dibi fena karıştı. Üst üste ligin dibindeki takımlarla zor maçlar yapacağız  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★