Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2359754 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hakeme dua etsinler, yoksa bir 6-0 daha olabilirdi
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı goktasoktay

hakem müthiş çalıştı, dikkat edin cinconda hakeme tek itiraz yok  :D
Güzel tespit

Çevrimdışı goktasoktay

Hakeme dua etsinler, yoksa bir 6-0 daha olabilirdi
İşte boupendza olaydı ah..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu sezon kadar kadar zevk aldığım başka bir sezon olmadı.

Siz winnersınız lan!

Çevrimdışı Erman1903

Adam Diouf'a faul varken gidip olmayan taçı veriyor. Alkışlar hakeme, bugün Gs adına sahada tek mücadele eden o.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı worns

Pablo Santos'un daha bir tane hatası yok herhalde.

bu sene ne zaman izlesem beğendim

Çevrimdışı worns

eveeet, gs'nin önünde zor fikstür var bu oyunla birden fazla kez takılmaları kaçınılmaz dedik. daha ilk ayağında 3 yediler, oturdular.

hatay iyi takım. bir dakika gevşemedi adamlar maç boyunca, son derece sıkı oynadı. gs iyi oynadı diyebileceğimiz bir 3-5 dakikası bile yok maçın. bu görüntüyle gs'ye her maç zor, agücü rize maçlarında da gördük. öte yandan önümüzdeki 4-5 haftaları oldukça sıkı takımlarla.

sanırım hafta arasını bay geçiyolar, önümüzdeki iki maçı kazanmak demek 9 puan fark demek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı goktasoktay

eveeet, gs'nin önünde zor fikstür var bu oyunla birden fazla kez takılmaları kaçınılmaz dedik. daha ilk ayağında 3 yediler, oturdular.

hatay iyi takım. bir dakika gevşemedi adamlar maç boyunca, son derece sıkı oynadı. gs iyi oynadı diyebileceğimiz bir 3-5 dakikası bile yok maçın. bu görüntüyle gs'ye her maç zor, agücü rize maçlarında da gördük. öte yandan önümüzdeki 4-5 haftaları oldukça sıkı takımlarla.

sanırım hafta arasını bay geçiyolar, önümüzdeki iki maçı kazanmak demek 9 puan fark demek.
Fb maçından sonra pek üzülmemiştim ama feneri keşke yenseydik denecek kadar stres yaşamayız inşallah. Onların nispeten daha kolay maçları vardı sanırsam.

Tabii ki aslolan sahaya çıkıp çat çat çat geçmemiz. O zaman gerisi laf-ı güzaf...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHA
31'e yardımcı oldu gs  :lol: :lol: (Hatay'ın plakasıdır yanlış anlaşılmasın)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yarın beraberlik bize yarar

Çevrimdışı Erman1903

bu sene ne zaman izlesem beğendim

Ligin 'stoper gibi stoper' tanımına en uygun oyuncularından biri.

Çevrimdışı worns

Fb maçından sonra pek üzülmemiştim ama feneri keşke yenseydik denecek kadar stres yaşamayız inşallah. Onların nispeten daha kolay maçları vardı sanırsam.

Tabii ki aslolan sahaya çıkıp çat çat çat geçmemiz. O zaman gerisi laf-ı güzaf...

fb'nin teknik direktör değişikliğine nasıl tepki vereceğini göreceğiz. fikstürleri bir tık daha rahat gözüküyor evet ama düşme potasındaki takımlarla olan maçların her geçen hafta daha da zorlaşacağını düşünüyorum. oyunlarında sürpriz bir gelişme olmazsa puan bırakacaklarını düşündüğüm bir sürü maçları var. puan farkı nedeniyle sürekli kazanmaları gerekecek, öyle bir form yakalayabileceklerini pek düşünmüyorum açıkçası.

kritik olan aslında tam da şu bir kaç hafta kazanmayı sürdürmek. zaten işi epey zor görünen takipçiler giderek moralmen kırılacakladır. bizim fikstürün son virajı daha zor ama oraya kadar işi bitirme ihtimalimiz giderek kuvvetleniyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★