Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2357470 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hikmet hoca gelmeden önce Ankaragücü'nün başında bir enayi kuş vardı, o da kadrosuna bakmadan 4-4-2'yi bir de yanlış şekilde oynatıyordu.

Terim geçen sezon Kayseri'nin 8 kişi kaldığı o utanç akşamında faal teknik direktörlüğü bıraktı. Şu anda kendisi yerine Yossi Terim mücadele ediyor ama sezon sonu geldiğinde taraftarları uyanır. Camiasını yangın yerine çevirdiğinde şimdi maklube tepsisine şevkle vurulan kaşık sesleri kesilecektir. Kendisi çok yaşlı biri bu yüzden geçmişe özlemle 4-4-2 vb nostalji yapmasını normal karşılamak lazım.

Haftaya hatay maçı ne olur abi ??? Benim hiç ümidim yok hatayda kone, boupenza, traore ve katranis yok. Hocaları ömer erdoğan ve gökhan zan. Yani sormam bile hata zaten. Rahat galibiyet alır gs.

Çevrimdışı Erman1903

Haftaya hatay maçı ne olur abi ??? Benim hiç ümidim yok hatayda kone, boupenza, traore ve katranis yok. Hocaları ömer erdoğan ve gökhan zan. Yani sormam bile hata zaten. Rahat galibiyet alır gs.

Önemli eksikler ama yine de güçlü sayılabilecek bir kadro-Traore var gibi gördüm ben. Ömer Erdoğan ve Gökhan hakkında benim de kafamda soru işaretleri var. @Çağrı Öz 'e sormalı önceden şerbetli gibi maçların ne olacağını yazıyordu, bu aralar bir devreye girmesi lazım.

Çevrimdışı worns

Hikmet hoca gelmeden önce Ankaragücü'nün başında bir enayi kuş vardı, o da kadrosuna bakmadan 4-4-2'yi bir de yanlış şekilde oynatıyordu.

Terim geçen sezon Kayseri'nin 8 kişi kaldığı o utanç akşamında faal teknik direktörlüğü bıraktı. Şu anda kendisi yerine Yossi Terim mücadele ediyor ama sezon sonu geldiğinde taraftarları uyanır. Camiasını yangın yerine çevirdiğinde şimdi maklube tepsisine şevkle vurulan kaşık sesleri kesilecektir. Kendisi çok yaşlı biri bu yüzden geçmişe özlemle 4-4-2 vb nostalji yapmasını normal karşılamak lazım.

:) terim'in geçen maçtaki baklava 442'sini izledikten sonra allegri 442 üzerine yazdığı tezini yırtıp atmıştır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Basketbolda da kaçak seyirci almaya başladılar. Futbolda da yakında başlatırlar. Milli maçla ilk denemesini yapıyorlar gibi görünüyor.

https://twitter.com/buzzspor/status/1376164274549227522

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Basketbolda da kaçak seyirci almaya başladılar. Futbolda da yakında başlatırlar. Milli maçla ilk denemesini yapıyorlar gibi görünüyor.

Ahada buraya yaziyorum, bunlar bizim ve ts'nin gs deplasmanini seyircili oynatacaklardir, hafiften altyapisini hazirliyorlar, o maca en az 7 puan farkla gitmeliyiz, bizde ona göre dikkat etmeliyiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Hadi geçmiş olsun tt arenadaki derbi seyircili.

Çevrimdışı Erman1903

:) terim'in geçen maçtaki baklava 442'sini izledikten sonra allegri 442 üzerine yazdığı tezini yırtıp atmıştır.

:D, bakalım kendisinden yeni inciler de bekliyoruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım alınan bu karar uygulamaya geçirilir. TÜrkiye'de hiçbir spor gözden çok uzakta değilse siyasete bağlı olduğu sürece gelişemez. Bir an önce borçların ödenip siyasilerle olan bağlantının koparılması lazım. GS gibi takımlar bunu tabiki istemezler ama istemek zorunda bırakılabilirler.

https://twitter.com/dogan_ustaer/status/1376857035950731265

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AigleBordeaux

Ozan Kabak acayip kötü bir maç çıkarıyor, adamların pivotu her pozisyonda harcıyor Ozan’ı
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Caner ve Ozan Kabak çok kötüler bugün. Bu maçta gol atmazsak puan kaybı yaşayabiliriz.

https://twitter.com/buzzspor/status/1376980110440595464

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

2 gol yedik 2si de caner yüzünden
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 gol yedik 2si de caner yüzünden
Caner futbolu bırakalı çok oldu. Ama Türkiye'de hala haddinden fazla değer görüyor. Maç başı 10 orta açıp 1 asist yapıyorsa 2-3 tane rakibe net pozisyon veriyor. Kanatta bile zarar yazarken biz bek olarak oynatıp defolarını ön plana çıkarıyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Mert müldürü beyendim, cok iyi kumasi var

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol'da skoru korumak için saçmalamaya başlamış Hollanda maçında zorla kurtardık bakalım bu maç ne olacak.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Caner safi zarar ya. Ne hale getirdi maçı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Milli takımı hak etmeyenle oyuna girince seviye düşüyoruz. Taylan, Caner gibi renkli itelemesi topçularla bu iş olmaz. Şu gruptaki tüm avantajımızı Letonya maçıyla hiç edeceğiz bu yüzden. Hadi geçmiş olsun. Şenol Güneş'in de diğerlerinden farkı yok. Hepsi aynı çarkın bir dişlisi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

taylan aşırı abartılıyor

girdiğinden beri safi zarar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş'in tercihleri yine mükemmel. Dünya kupasını alır inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Şenol Güneş'in tercihleri yine mükemmel. Dünya kupasını alır inşallah.
Milli takıma kim gitse renkli kuklası oluyor. Onun için hiç umurumda değil. Söylenen her şeyi de yemek zorunda. Boşa para ödemiyoruz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yıl olmuş 2021 ve solda hala Caner  oynuyor. İşte hayatta biliminin açıklayamadığı şeyler de var.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yıl olmuş 2021 ve solda hala Caner  oynuyor. İşte hayatta biliminin açıklayamadığı şeyler de var.
Caner'in milli takıma çağrılmaması gerektiğini kundaktaki çocuklar bile biliyor. Kendi takımında son maça kadar kadro dışı olan bir oyuncuyu milli takıma çağırdılar. Nsakala bile daha iyidir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

taylan aşırı abartılıyor

girdiğinden beri safi zarar
Ne zaman girse takım kalitesi 2 gomlek düşüyor.