Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

levitate ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2351263 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı worns

ilhan palut geldiğinden beri konya'da gözle görünür bir iyileşme var. fb'nin işi kolay olmayacak.

Çevrimdışı worns

İleriki haftalarda Sivasspor ile maçımız varken çok gereksiz ve yanlış açıklama.

tam buna benzer bir şey yazacaktım sen söylemişsin. tamam ekstra eforla oyna da açıklama filan gereksiz, boşu boşuna malzeme vermeye gerek yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

İleriki haftalarda Sivasspor ile maçımız varken çok gereksiz ve yanlış açıklama.
Bana gayet normal geldi. Kiraladığımız oyuncular genelde bize karşı iyi oynarlar. Kimse bir şey diyemez.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ferdi1903

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herif hala ağlıyor , inanılır gibi değil

Neymiş rakip 58.ci dakikada 10 kişi kalmaliymis

Yüzsüzlügün , untanmaz arlanmazligin bu kadarına PES vallahi PES billahi Pes be kardeşim

Sadece bugün ku maçta GS ye verilmeyen Kartlik pozisyonlar
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kursad_Duran

Nitekim gs ve fb oynadığı futbolun karşılığını geri alıyor. Bu kadar macı futbol oynamadan kazanmışlardı. Fatura bu hafta kesilmeye başladı. Mükemmel bir hafta sona eriyor

Devamı gelecek inşallah.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mellfred

marcao varken birincilik belhanda'ya mı kalır
donk ve cigulu da karakter konusunda kapışır diğerleriyle

Çevrimdışı tuncaboylu

Kötü oyunun bir yerde patlayacağı belliydi, sonuçları görüyoruz.

Bir de ağlıyorlar, pozisyon vermeden 2 gol yedik diye. Haftalardır Muslera Muslera diye geziyorlardı, o maçlarda verdikleri pozisyonlara saysınlar.

Momentum kaybolunca, kötü sonuçlar arka arkaya gelir. Biz bunu Trabzonspor ve Antalyaspor puan kayıpları sonrası Konyaspor'u epik bir şekilde yenerek atlattık.

Bunlar Kayseri'de de takılırlarsa, şaşırmayın.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2021, 23:36:28
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Kayseri bugün hacamat etti Hatay'ı. Hemde deplasmanda.
Bugün oynadıkları gibi oynasınlar en azından beraberlik gelir.
Beraberlik geldiği an bu maklubeciler daha toparlanamazlar gerçi bunlar winner (!)  :kop:
Yarın sıra Konya'da orda da bir beraberlik gelirse enfes olur.  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kayseri bugün hacamat etti Hatay'ı. Hemde deplasmanda.
Bugün oynadıkları gibi oynasınlar en azından beraberlik gelir.
Beraberlik geldiği an bu maklubeciler daha toparlanamazlar gerçi bunlar winner (!)  :kop:
Yarın sıra Konya'da orda da bir beraberlik gelirse enfes olur.  :ok:
Ligin boyu kisaliyor

Düşme hattında ki takımlarla deplasmanda oynamak zordur

Bizde Erzurum deplasmanına gideceğiz

GS puan bırakırsa bende şaşırmam , Kayseri çıkışa geçti , mesela biz her sene zorlanıyoruz Kayseri deplasmanında , zor deplasman
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Ligin boyu kisaliyor

Düşme hattında ki takımlarla deplasmanda oynamak zordur

Bizde Erzurum deplasmanına gideceğiz

GS puan bırakırsa bende şaşırmam , Kayseri çıkışa geçti , mesela biz her sene zorlanıyoruz Kayseri deplasmanında , zor deplasman
Kayseri rahatlattı kendini, rahatlatmasa ben GSnin kazanacağını düşünmüyordum keşke bugün yenilseelerdi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

tam buna benzer bir şey yazacaktım sen söylemişsin. tamam ekstra eforla oyna da açıklama filan gereksiz, boşu boşuna malzeme vermeye gerek yok.
malzeme verse ne olur şikemi yaptı oynadığı takıma puan kazandırdı biz bunlardan giden oyuncuların ne pisliklerini gördük kudursunlar boyd uda tebrik ediyorum maçta attığı golmü canlarını daha fazla yakmışdır yoksa maç bittikten sonra attığı golmü

Çevrimdışı Necmi

Kötü oyunun bir yerde patlayacağı belliydi, sonuçları görüyoruz.

Bir de ağlıyorlar, pozisyon vermeden 2 gol yedik diye. Haftalardır Muslera Muslera diye geziyorlardı, o maçlarda verdikleri pozisyonlara saysınlar.

Momentum kaybolunca, kötü sonuçlar arka arkaya gelir. Biz bunu Trabzonspor ve Antalyaspor puan kayıpları sonrası Konyaspor'u epik bir şekilde yenerek atlattık.

neden şaşıralım 🙄 ben zaten kayseride kayıp bekliyordum sivasda beklemiyordum bunların oyunu düşüyor hakemle falan kurtarıyorlardı şimdi hakemlede kurtaramıyorlar kime sataşacaklarını şaşırdılar az kolladı diye iki maçtır hakeme saldırıyorlar sanki daha önce başka sahada oynuyorlardı ikinci suçlu zemin oldu😂

Çevrimdışı Necmi

Terimin demesine göre olimpiyatta oynamak istiyorlarmış maçlarını tff orta parmak göstermiş herhalde

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Terimin demesine göre olimpiyatta oynamak istiyorlarmış maçlarını tff orta parmak göstermiş herhalde

E bunlar zaten oynamayacak mıydı, öyle bir kural mı ne çıkıcaktı kötü sahalarla alakalı falan. Hatta ben bu gs muhabbetleri döndüğünü anladığım için direk oraya gideceklerini, onun için yol yaptıklarını. Kesinlikle oraya giderler.

Bu sivasın bu maçtan puan alacağını hiç düşünmüyordum  :lol: :lol: Süper oldu yahu, sivasın bakmayın kadro çok eksikti, adamların yedekleri bile yoktu nerdeyse, son dakikalarda gs baya bastırmış, ben bunu yedeklerinin olmamasına bağlıyorum. Hakemler üzerinde bu kadar bastırıp, hem de rıza hocanın bu kadar kötü taktiği (gerçi yalan yok, bu kadar eksik vardı acaba haksızlık mı ediyorum) ile çok ekstra 2 puan kaybettiler.

Son dakika bizim direkten dönen top, onların son dakikada kaçan net pozisyonları, ağzımı açmak istemiyorum ama daha erken fakat umarım umarım umarım iyiye işarettir ve son haftalara kadar böyle olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hayatta izin veremezler. Şampiyonlar Ligi için koruma altında Olimpiyat Stadı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Avcı da düşe kalka giderken lastik patlattı. Alanya da iyi top oynamaya devam ediyor.

https://twitter.com/demarkesports/status/1368940912542425091

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Trabzon'u da patakladılar.

Şu Hugo ne Welinton'un ne de Vida'nın kramponunu bile taşıyamaz.

Hugo, Luyindama, Marcao, Tisserand, Lemos..

Allah kurtarmış.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzon'u da patakladılar.

Şu Hugo ne Welinton'un ne de Vida'nın kramponunu bile taşıyamaz.

Hugo, Luyindama, Marcao, Tisserand, Lemos..

Allah kurtarmış.
Kazma, sert ve dikkatsiz stoperleri hakem yardımıyla kartlardan koruyarak adam etmeye çalışıyorlar. Algı ile şişirilmiş içi fos stoperler bunlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kazma, sert ve dikkatsiz stoperleri hakem yardımıyla kartlardan koruyarak adam etmeye çalışıyorlar. Algı ile şişirilmiş içi fos stoperler bunlar  :tabe:

Öyle ama işin asıl önemli tarafı bu adam alınmadı diye yönetim yerden yere vuruldu sene başında. Şimdi yönetimden birisi çıkıp sosyal medya hesabından "nerdesin lan hugosporlular" yazsa kimsenin ağzını açmaya dahi hakkı yok  :lol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Öyle ama işin asıl önemli tarafı bu adam alınmadı diye yönetim yerden yere vuruldu sene başında. Şimdi yönetimden birisi çıkıp sosyal medya hesabından "nerdesin lan hugosporlular" yazsa kimsenin ağzını açmaya dahi hakkı yok  :lol:
Ben kimsenin Hugo istediğini hatırlamıyorum. Sen genç yeteneklerden birisi ile karıştırıyorsun herhalde  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Mesutun saktlanması fenerin oyun iştahını arttırmış   :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

ts bir şey oynamıyordu, şaşırmadım.

fb önceki maçlara nazaran istekli başladı. toplu önde pres filan yapıyorlar. konya da pek becerememesine karşın pasla çıkma ısrarını bırakmadı. hata temelli bir gol gelebilir. izleyince tekrar görüyorum ki pelkas iyi topçu. mesut'un sakatlanması şans oldu heriflere. bu pelkas'ın 2016 filan gibi 10+ gol attığı bir sezon vardı burada uzun uzun konuşup alsak keşke demiştik. son sezonları düşmüş görünüyordu ama burada fark yaratabiliyor. yunanistan ligi kalburüstü oyuncularının türkiye'de epey iyi verim verdiğini söyleyerek genelleme bile yapabiliriz. transfer odaklarından biri olabilir.