Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

cornelius ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2350170 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı mourinho1903

GS winner'ligini 16. haftada bizim gibi konusturmaz, 33. haftada konusturur. Sampiyonluk macina gittin mi oraya seni eli bos gonderir daha su gectigimiz kisa donemde 2 kere yaptigi gibi, sezon sonu bos bos kalirsin oyle.
Sen daha 16. haftada GS'yi yendin diye sevin. Onu Abdullah Avci da yapiyordu.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Hataspor'lu oyuncu son dakikalarda kendi kalesine güzel bir gol attı.

Bu da Fener'in kalitesini gösterir..

ajsjshjs

Çevrimdışı Savaş

Oynadıkları oyunu gördükçe daha da emin oluyorum şampiyonluktan.

Elbet patlayacaklar bu boyle gitmez.

Çevrimiçi Sinan23

Hatay'dan puan almaları mucizeydi ve oldu. 1_1 olsa 3-1 biterdi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Adamlar lider. Lider. Lider. Lider. Haftalardir lider biziz diye diye takimi yore goge sigdiramayanlar konusup dursun bos bos, ama gercegi kabul etsin. Liderler ve 4 puan fark attilar.
Kardeş sen de üzülüyor musun seviniyor musun belli değil.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

Valla futbol perileri yine yanlarında olmazsa gs bunları yener
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı Öz

(...)

Arkadaşlar siz değerli Beşiktaşlılara iyi akşamlar. Şampiyon biz olacağız!

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu arada Hatay'ın kale direğinde patlayan şutunu gördünüz mü?

Bunlar hep Fener'in kalitesini gösterir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben diyorum. 30uncu haftadan sonra fiksturleri cok kolay oluyor. Ayrica transferler takima katilacak, takima uyum saglayacak vs.
Evet, gram top oynamiyorlar, ama oyle bir kadro kalitesi farki kurdular ki, sirf kadro kalitesiyle mac alacak seviyedeler.
Bugun Pelkas, Sosa, Tisserand, Irfan Can oynamadi, ustelik Samatta, Ozil, Gustavo da macin tamaminda oynamadi, oyle veya boyle
Hatay'i yenmek uzereler. Kalecileri maci kurtardi, ama o da kalite farki. Senin rakiplerinde Muslera ve Altay varken senin Ersin yerine kaleci
almani engelleyen biri mi vardi? Yok ben almayim idare edeyim diyebilirsin. Rakibinin elinde Ozan ve Mert Hakan varken ustune Irfan Can'i alir, sen Atiba'dan 8 performansi
alayim, idare edeyim dersin. Idare edersin, sezon sonu da 3. olursun iste.
Boş boş konuşmana gerek yok, bütün sezon kötü oynayarak şampiyon olamazsın.

Şu rezil futbolu biz oynasak, 50 paragraf eleştiri yazısı hazırlıyordun.

Kaliteli ayaklarıyla maç kazandıracak İrfan Başakşehir'e kaç maç kazandırmış?

Altay kim, Gustavo varken geçen sene varken kaçıncı olmuşlar?

Çevrimiçi Samet Ç

Gs puan kaybetse güzel olurda rahat kazanır onlar

Çevrimdışı mourinho1903

Zihniyet farkinin kadro kalitesine yansimasi.
Senin rakibinde Muslera ve Altay var. Ersin'e kotu demiyorum, hak yemeyelim, ama onlarin seviyesinde olmadigi asikar.
Bu sekilde 2-3 mac aldi mi kalecin zaten sampiyon oluyorsun. Ersin'in performansina kotu diyemem, ama mac almadigi ortada.
Gidip devre arasi kaliteli bir yabanci kaleci getirmene kimse engel degil.
Bir rakibin'in sagbeki sezonu kapatiyor. Linnes var, Sener var idare ederim vs demiyor, Yedlin'i getiriyor bir sekilde.
Rakibin Ozan ve Mert Hakan varken ustune Irfan Can'i getiriyor, sen ise Atiba'dan medet umuyorsun. Sagolsun hocan da korkagin teki oldugu icin Atiba'dan vazgecmiyor.
Bir diger rakibin iyi-kotu Taylan-E.Akbaba-E.Kilinc-Belhanda ve hatta Feghouli, Arda varken gidiyor ustune Gedson Fernandes ve Onyekuru'yu getiriyor.
Gedson Fernandes'e bizim mi ihtiyacimiz var yoksa GS'nin mi dusunmek lazim.
Sen hala Ersin'le, Atiba'yla, Larin'le ayakta durmaya calisiyorsun.
Artik suc bu takima maddi katki saglamayan camia zenginlerinde mi, yonetimde mi, yonetime laf geciremeyen Sergen'de mi bilmiyorum, ama net bir zihniyet farki var.
Bu kadar net bir zihniyet farki varken bu adamlarin sampiyon olmayip bizim olmamasi beklemek saflik bence. Dua edelim de baslarinda cok kotu bir antrenor var da kadrodan
zerre verim alamiyor. Zaten baslarinda adam gibi bir hoca olsa durum farkli olurdu.

Çevrimdışı AigleBordeaux

GS winner'ligini 16. haftada bizim gibi konusturmaz, 33. haftada konusturur. Sampiyonluk macina gittin mi oraya seni eli bos gonderir daha su gectigimiz kisa donemde 2 kere yaptigi gibi, sezon sonu bos bos kalirsin oyle.
Sen daha 16. haftada GS'yi yendin diye sevin. Onu Abdullah Avci da yapiyordu.
Çağrı Öz ve sen Gs winner diyip duruyorsunuz iki gündür hayırdır?
Söylediğin sezonlarda ve o 33hafta derbilerinde hakem kaçı Gsye verdi buraya gelmiş bize Gs winner diyorsun o kadar bayılıyorsanız Gsnin winnerlığını gidin Fatoş’u ve Gsye destekleyin.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mourinho1903

Boş boş konuşmana gerek yok, bütün sezon kötü oynayarak şampiyon olamazsın.

Şu rezil futbolu biz oynasak, 50 paragraf eleştiri yazısı hazırlıyordun.

Kaliteli ayaklarıyla maç kazandıracak İrfan Başakşehir'e kaç maç kazandırmış?

Altay kim, Gustavo varken geçen sene varken kaçıncı olmuşlar?

Bu topu benim takimin oynasa, hele ki bu kadroyla, antrenoru yerin dibine sokarim evet. Cogu FB'li de onu yapiyor zaten.
Ama yonetimimi alkislarim, bu beceriksiz antrenorun eline onu bile ikame ettirecek kadroyu verdigi icin.
Bizde hem antrenor yok, hem yonetim yok. Teknik direktor yine ucundan var Allah icin, yonetim komple yok.

Çevrimdışı mourinho1903

Çağrı Öz ve sen Gs winner diyip duruyorsunuz iki gündür hayırdır?
Söylediğin sezonlarda ve o 33hafta derbilerinde hakem kaçı Gsye verdi buraya gelmiş bize Gs winner diyorsun o kadar bayılıyorsanız Gsnin winnerlığını gidin Fatoş’u ve Gsye destekleyin.

Sen de alsaydin hakemle? Lobi yapsaydin? Limitlerle oynasaydin? Seni tutan mi var?
Ne oyunu kuralina gore oynayabiliyorsun, ne de hirsiz'a hirsiz diyemiyorsun, gram cesaretin yok.
Adamlar Eyupspor'a 500 bin euro'ya oyuncu satiyor, Mesut Ozil'i 6 ay bedavaya oynatiyor, sen de yap?
Seni tutan mi var? Yapamiyorsan, ustune sesini de cikartamiyorsan, vur enseme al lokmami kafasinda takiliyorsan 3. oldugunda hakem-makem diye aglamayacaksin.

Çevrimdışı caner.eryigit

Oynadıkları oyunu gördükçe daha da emin oluyorum şampiyonluktan.

Elbet patlayacaklar bu boyle gitmez.

İlk yarıya da böyle başladılar biz kayıplarla başladık sonra toparladık.
Olacağız inş yrn Bi kazanalım derbide yesinler birbirlerini

Çevrimdışı caner.eryigit

Nereye kadar gidecek böyle bakalım bir yerde patlayacaklar
Yeter ki biz iç çekişmelerle çözülmeyelim.

Çevrimdışı levitate

fb = yüksek bütçe anadolu takımı

hatay'da şans olsa 3-1 alırlardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Kırılma maçı başak maçıydı onlar için hoca fln kesin giderdi kaybetselerdi.
Karbonat Erol gitmesin kalsın çekirge çok sıçradı öyle böyle patlamayacaklar

Çevrimdışı mourinho1903

Nereye kadar gidecek böyle bakalım bir yerde patlayacaklar
Yeter ki biz iç çekişmelerle çözülmeyelim.

Sikinti su ki, ligimiz cok cok kotu durumda. Ben yillardir bu kadar fazla kotu takimin oldugu bir lig hatirlamiyorum.
Genelde 3-4 tane cok kotu takim olurdu, bunlar devre arasi transfer yapip iyi-kotu toparlardi lig sonuna dogru. 1 tane cok kotu takim garanti duserdi, digerleri yine iyi-kotu bir seviyeye gelirdi ve mucadele olurdu. Bu kume dusmemeye oynayan takimlar da 3 buyuklere cansiperane bir gayretle kafa da tutabilirdi.

Simdi lige ve takimlara bakiyorum; ilk 8'e biz cizgi cek. 9'dan 21'e kadar Basaksehir ve biraz Konya, Sivas haric hepsi berbat takim. Kotu falan degil, bildigin berbat otesi.
Sadece kadro kalitesi anlaminda degil, taktiksel olarak da berbatlar. Antalyaspor 9. sirada, GS'ye karsi oynadigi futbolu gorduk, 10 kisiye karsi orta sahayi gecemediler.
Ust siralardaki takimlardan normal sartlarda puan alabilecek capta takim sayisi cok az maalesef, diger sezonlardan cok cok daha az. O maclarda cok garip seyler olmali ki puan alsinlar. Normal sartlarda Genclerbirligi, Erzurum vs FB deplasmaninda hayatta puan alamaz. Biz de 8'inci siranin asagisindaki takimlarin tamamini yenmeliyiz. Yetmiyor, ustune ic sahadaki Alanya, Fenerbahce, Hatay ve Gaziantep maclarinin tamamini olmasa da 3 tanesini almaliyiz, yoksa 1.lik olamayacak gibi duruyor. GS deplasmani o gunun puan durumuna bagli olacak, ama ligin genel goruntusu boyle bence. Sampiyonluk puan baraji bence normal seviyenin cok cok ustunde olacak, ona gore hazirlanip oynamaliyiz. Yok pandemi, uzun maraton, beraberlik iyidir kafasinda olursak bir bakmissin 3 haftada koparsin ligden.

Çevrimdışı mourinho1903

Kadrolari gordum, Basaksehir surpriz yapabilir. Aykut Kocaman ligte sampiyonluk icin oynayan bir takim icin berbat bir hoca olsa da underdog takimlar icin, hele ki tek maclik durumlarda ideal hoca.
Basaksehir dogal olarak sampiyonluktan sonra motivasyonunu tamamen kaybetmisti zaten, bu seneki hali bence surpriz degil. Ama A.Kocaman en azindan moral-motivasyon olarak toparlar onlari.
GS'de Onyekuru haric yeni transferler oynamiyor. Basaksehir'in de kadrosu sagbek Omer Ali ve Deniz haric iyi geldi gozume. Muslera yine abuk subuk bir mac cikarmazsa GS puan kaybi yapabilir.
Iyi de olur, biz biraz rahatlariz ve FB macina olumune asilirlar. Belki yenik duruma duserlerse sertlik artar, kirmizi kartlar olur vs. Yesinler birbirini.

Çevrimdışı caner.eryigit

Sikinti su ki, ligimiz cok cok kotu durumda. Ben yillardir bu kadar fazla kotu takimin oldugu bir lig hatirlamiyorum.
Genelde 3-4 tane cok kotu takim olurdu, bunlar devre arasi transfer yapip iyi-kotu toparlardi lig sonuna dogru. 1 tane cok kotu takim garanti duserdi, digerleri yine iyi-kotu bir seviyeye gelirdi ve mucadele olurdu. Bu kume dusmemeye oynayan takimlar da 3 buyuklere cansiperane bir gayretle kafa da tutabilirdi.

Simdi lige ve takimlara bakiyorum; ilk 8'e biz cizgi cek. 9'dan 21'e kadar Basaksehir ve biraz Konya, Sivas haric hepsi berbat takim. Kotu falan degil, bildigin berbat otesi.
Sadece kadro kalitesi anlaminda degil, taktiksel olarak da berbatlar. Antalyaspor 9. sirada, GS'ye karsi oynadigi futbolu gorduk, 10 kisiye karsi orta sahayi gecemediler.
Ust siralardaki takimlardan normal sartlarda puan alabilecek capta takim sayisi cok az maalesef, diger sezonlardan cok cok daha az. O maclarda cok garip seyler olmali ki puan alsinlar. Normal sartlarda Genclerbirligi, Erzurum vs FB deplasmaninda hayatta puan alamaz. Biz de 8'inci siranin asagisindaki takimlarin tamamini yenmeliyiz. Yetmiyor, ustune ic sahadaki Alanya, Fenerbahce, Hatay ve Gaziantep maclarinin tamamini olmasa da 3 tanesini almaliyiz, yoksa 1.lik olamayacak gibi duruyor. GS deplasmani o gunun puan durumuna bagli olacak, ama ligin genel goruntusu boyle bence. Sampiyonluk puan baraji bence normal seviyenin cok cok ustunde olacak, ona gore hazirlanip oynamaliyiz. Yok pandemi, uzun maraton, beraberlik iyidir kafasinda olursak bir bakmissin 3 haftada koparsin ligden.
Karbonat erolun takımı ilk 8 in altındakiler den de kötü sadece adı var diye hakem kıyaklarıyla buralara geldi.
Bu kadsr kötü oynayıp sürekli şampiyon fln olamazsın nereye kadar gidecek böyle.
Ben öteki sarılardan daha çok çekiniyorum bence onlar daha iyi hamleler yaptılar ve derin bir yapı var bunları ittiren onlar daha tehlikeli ben fenerin rakip olarak görmüyorum.
Biz yrn Bi kazanalım hafta sonu bol kaoslu kavgalı gürültülü bir de derbi olursa tadından yenmez

Çevrimdışı can1903

Musleranın çıkardığı top. Harbiden kaleci maç alıyor ya sokmuyolar topu resmen.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

vay be pen6ya bak

bu kadar leş durumda olmalarına şaşırmamak lazımmış :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Yankut nasıl da kitledi maçı

Çevrimiçi Samet Ç

Gs aldı artık maçı penaltı kaçar mı arkadaş