Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2370690 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı tangaz

avcıdan da bir cacık olmaz oynadıkları rakipler güçsüz 2 tane isabetli sut 2 gol 2 maç 6 puan şans bir yere kadar.

evlerinde ki maçta rakip biraz daha becerekli olsa 2-1 3-1 öne geçip kazanacaktı.

avcının da hoca moca olmadığını göreceğiniz günler gelecek inanıyorum ben.

geçen sene gördük zaten koca beşiktaşı ne hallere düşürdü 2 lig takımının yedeklerinden 4er 4er yiyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Sinan23

Hakem rezil. Daha maçı başı pozisyonu görmedi. Oyun durduktan 1 dk sonra vardan yardım alıp sarı kart verdi. 4 sarı kartı Cat diye çıkarttı. 2. Yarı 9 kişi kalır rize. Ne guzel topa çıkan adamın altına gir kafanı koy ele penaltı. Geçen bacağını kirdirip faul olmayan pozisyonda kırmızı kart çıkartan herif umarım bu maç hastanelik olursun.

Çevrimdışı Erman1903

avcıdan da bir cacık olmaz oynadıkları rakipler güçsüz 2 tane isabetli sut 2 gol 2 maç 6 puan şans bir yere kadar.

evlerinde ki maçta rakip biraz daha becerekli olsa 2-1 3-1 öne geçip kazanacaktı.

avcının da hoca moca olmadığını göreceğiniz günler gelecek inanıyorum ben.

Avcı iyi bir antrenör ama kötü teknik direktör. Ben yine de bizdeki gibi olacağını düşünmüyorum, burada bir sürü yanlış tercihinin doğrusunu öğrendi aynı hatalara daha zor düşecektir. Şimdi bunca zaman takımsızdı başarılı olmak için daha çok çalışacaktır. Ben kendisini beğenmem ama bizden ayrıldığından beri aynı şeyleri söylüyorum. Geldi burada talim gördü.

Çevrimdışı Erman1903

rize-gs macını izliyorum komik bir penaltı kararı ve rizenin bütün oyuncuları sarı kart gördü.ilk yarı bitti.

bu ligden bir halt olmaz.

Her sezon aynı hikaye değişmez o ama bu lig harici oynayabileceğimiz bir yer yok, şikayet etmek çözüm getirmiyor. Onlardan daha akıllı olmamız lazım bir şekilde ayakta kalmak zorundayız. 

Çevrimdışı cursedofdragon

Avcı iyi bir antrenör ama kötü teknik direktör. Ben yine de bizdeki gibi olacağını düşünmüyorum, burada bir sürü yanlış tercihinin doğrusunu öğrendi aynı hatalara daha zor düşecektir. Şimdi bunca zaman takımsızdı başarılı olmak için daha çok çalışacaktır. Ben kendisini beğenmem ama bizden ayrıldığından beri aynı şeyleri söylüyorum. Geldi burada talim gördü.

Başakşehir 8-9 sene 0 kupa.
Milli takım başarısız.
Beşiktaş başarısız.
Ts "loading".

Bu adam ne antrenor ne teknik direktör çaycı bile olamaz.Yabancı teknik adamlardan bir şeyler görüp denemeye çalışıyor başarı oranı %1 bile değil.Bu ayrıldı başakşehir şampiyon oldu.Bizden gitti şaha kalktık.Bu adam futbol cahili.

görüşüm değişmeyecek.Ts'den de küfürlerle gönderilecek.

Her sezon aynı hikaye değişmez o ama bu lig harici oynayabileceğimiz bir yer yok, şikayet etmek çözüm getirmiyor. Onlardan daha akıllı olmamız lazım bir şekilde ayakta kalmak zorundayız.

Çözüm belli herkes ligden çekilecek gs tek başına mhk hakemleri medyası ile beraber oynasın.

bu himmetçiler₁ temizlenmeden bu düzen devam eder 80'lerde başladı oluşum aynı düzen hiç bozmadan devam ediyor.

Çevrimdışı Erman1903

Başakşehir 8-9 sene 0 kupa.
Milli takım başarısız.
Beşiktaş başarısız.
Ts "loading".

Bu adam ne antrenor ne teknik direktör çaycı bile olamaz.Yabancı teknik adamlardan bir şeyler görüp denemeye çalışıyor başarı oranı %1 bile değil.Bu ayrıldı başakşehir şampiyon oldu.Bizden gitti şaha kalktık.Bu adam futbol cahili.

görüşüm değişmeyecek.Ts'den de küfürlerle gönderilecek.

Bazı iyi özellikleri var ama ortalaması iyi değil, ama şu var bizim ülkedeki antrenör kalitesi yerlerde olduğu için iyi gibi gözüküyor olayı o. Ben beğenmiyorum ama eskisinden daha iyi olacağını düşünüyorum. Bizdeki kadar büyük fiyasko olmaz kolay kolay artık. Öyle ya da böyle geldi ve puanlarını aldı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Pamuk şeker bile rizeden daha dirençli.

1. Hafta
Galatasaray - Gaziantep FK
Maç 0-0 devam ediyor. Galatasaray penaltı golü ile 1-0 öne geçiyor.
2. Hafta
Başakşehir - Galatasaray
5. Hafta
Galatasaray - Alanya
9. Hafta
Galatasaray - Kayserispor
10. Hafta
Rize - Galatasaray

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan kaleyi bulan şutunuz yok, Allah belanızı versin!

Çevrimiçi Sinan23

Al işte önünde 1 dk önce adamın ayağına basıyorlar kart yok. Görmediği pozisyon da kırmızı.

rizenin teknik direktörü eski gs'li oyuncu da satmış maçı haftalardır çok formda olan remy neden yedekti ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hadi oynatsınlar maçları da görelim :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1332746907739848704

hükmen mağlup oluyor bir şey değişmez.

kupa maçında altınordunun rakibi sahaya çıkamadı hükmen yenik sayıldıç.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Vodafone Park'ın replikasının yapımı tamamlandı  :ebebe:

https://twitter.com/bizadanaliyik/status/1333320116373696512

Yanına bile yaklaşamaz bizim stadın hani boğaz manzarası nerede  :bandit:

Ayrıca bizim stadın mimarisi daha güzel üst kısmı yanları ve içi farklı :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yanına bile yaklaşamaz bizim stadın hani boğaz manzarası nerede  :bandit:

Replikası dedik orjinal demedik  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Replikası dedik orjinal demedik  :D

alıntıladığın resim önceki resim 1.cisi. :D

2.cisi replikası birebir orjinalinin çakması oluyor :D

Çatısında dış mimarında  bir çok yerde farklılık var hepsini geç boğaz yok boğaz :D

Otobanda ki çöplüğün üstüne yapılan kokan kurbalığı dereden farkı yok bu stadında asla bizim stad gibi olmayacak  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

alıntıladığın resim önceki resim 1.cisi. :D

2.cisi replikası birebir orjinalinin çakması oluyor :D

Çatısında dış mimarında  bir çok yerde farklılık var hepsini geç boğaz yok boğaz :D

Otobanda ki çöplüğün üstüne yapılan kokan kurbalığı dereden farkı yok bu stadında asla bizim stad gibi olmayacak  :bandit:
Ben içini gösteren vido attım yalnız. Dışı tamamen farklı zaten  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Ben içini gösteren vido attım yalnız. Dışı tamamen farklı zaten  :tabe:

Replika filan da kabul etmiyorum ben dünya sıralamasında ilk 10 da olan stadımızın bu stadların yanında esamesi bile okunamaz hakaret kabul ederim  :bandit:

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

10. haftanın ardından oluşan puan durumu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Maci seyircili oynatip
Bize virus bulastirma kalkismasi yaptilar
Kapatin su gsyi her pisligin anavatani herifler

Ya yildiz futbolcularimizdan birine bulassaydi karyus gibu lens gibi diyabi gibi

@mylife1903 reisin sondan bir önceki iletisi 23 martta yazmış 24 mart sonrası da hiç girmemiş tarih aralığı insanı korkutmuyor değil :(

kendisi olmasa da ruhu bizle gibi fenere kayma sevincine ekürimi+ruh ikizimi de ekliyorum ve kadehimi mylife reis şerefine kaldırıyorum  :drunkard:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona