Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2371403 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

united çok küçümsemiş başağı

bide bi moralsizlik var ilgüüünç
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

2-1 başakşehir önde ilk yarı bitti.-

Man united bitmiş.

Demba Ba: Ben kronik sakat değilim.
(2018)

Demba ba kronik sakat diyen bir başkan vardı(fo).Bu yüzden almayacağız demişti.2.ci gelişinde.Baya kronik sakatmış bir de kronik sakat olmasa ne yapacakmış acaba.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

yendi başakşehir 2-1 tebrikler.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Transfer döneminde çok istediğim isimilerin başında gelen rafael için bazı arkadaşlarımız defans yapmasını bilmiyor demişlerdi.Gerçekten bilmiyormuş bu rafael defans yapmasını psg,united maçında her maçta gösteriyor bize.Bizim ülke de futbolu en çok taraftar biliyor.Çıt çıkartmıyorlar şimdi o arkadaşlarımız.

Çevrimdışı Genç

:claps:

https://twitter.com/buzzspor/status/1324075611288162305
Geçen yılki sıtma ölüm ilişkisini hatırlatmak isterim hepinize.

Sezon sonu şampiyonluğa oynayan iki takım.

Ringin bir köşesinde mevcut iktidarın yeri geldiğinde her işine koşan Göksel Gümüşdağ'ın kurduğu, belediyenin ve muhtelif şirketlerin fon yardımında bulunduğu. Başakşehir FK

Diğer köşesinde taraftarlar içinde ikiye bölünme yaşanan ve bu taraflar Soylucular ve Albayrakçılar olan. Trabzonspor.

Ve bizim bunlar arasından taraf tutmamızı isteyen insanlar.
Unutmayın ki 2 ihtimal 3 seçeneklidir.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

2-1 başakşehir önde ilk yarı bitti.-

Man united bitmiş.

Man utd bitmiş psg bitmiş yok bilmem ne olmuş.
Yav tebrik etmek bu kadar mı zor  :lol:
Geldiğinden beri diyorum Okan Buruk büyük td.
Türkiyenin belki de şuan en iyi tdsi.
Adam dembabalarla falan unitedı yeniyor.
İyi oyun bu yüzden önemli, iki maçtada iyi oynadı yenemedi üçüncü maçta yendi.
Biz daha rio aveleri yenemezken gidipte bu adamlara bok atma şeyimizi ben kendimde göremiyorum bu sene.

Çevrimdışı tangaz

Biz daha rio aveleri yenemezken gidipte bu adamlara bok atma şeyimizi ben kendimde göremiyorum bu sene.

öle deme ama hala pepdullahın mirasını yiyor o

sene başı sezonu çok geç açtılar 2 maç kaybettiler die okan hayranları nerdesiniz die pepdullahın avukatlığına soyunanlar vardı sahi de mi  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

tese de bu pepdullaha gitti geldi almadı başkasını tuttu gene gitti geldi gene başka seçeneği şeetti baktı olmadı en son gene pepe dönmüş bu bana sanki biraz denize düşen yılana sarılır sözünü hatırlattı  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Demir

tese de bu pepdullaha gitti geldi almadı başkasını tuttu gene gitti geldi gene başka seçeneği şeetti baktı olmadı en son gene pepe dönmüş bu bana sanki biraz denize düşen yılana sarılır sözünü hatırlattı  :D
Bizde zamanında sarıldık , birazda onlar sarılsın

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tangaz

Bizde zamanında sarıldık , birazda onlar sarılsın

aslında biz denize düşmemiştik gittik saçma sapan tercihte bulunduk bizim için doğru isim pepdullah değildi.

Siz şenol güneşi tebrik ediyor muydunuz ne diyordunuz ;

Şenol güneş için bilic,samet aybabanın ekmeğini yiyordu/yedi demiyormuydunuz.

Bende okan hoca için diyorum işte hazıra kondu avcının ekmeğini yiyor :)

Her şey karşılıklı :)

Siz şenol güneşi tebrik ediyor muydunuz ne diyordunuz ;

Şenol güneş için bilic,samet aybabanın ekmeğini yiyordu/yedi demiyormuydunuz.

Bende okan hoca için diyorum işte hazıra kondu avcının ekmeğini yiyor :)

Her şey karşılıklı :)

Olay nasıl şenol güneşe nasıl bağlandı  :lol:

Şenol hoca konusunu defalarca açıkladım takımda oturmuş bir düzen vardı ama eksik olan özgüven ve büyük takım olduğunu unuttuydu. Bu eksik noktaları cuk diye kapatıp şampiyon yaptı Şenol hoca.  Avrupada başarılar gelince de herkes şenol hocanın hakkını veriyordu. Hadi herkes demiyelim ama çoğu insan veriyordu. Hem öyle olmasa bile başarılı birisine başarılı demek ayıp olmamalı bence. Adam geçen sene şampiyon yaptı bu sene de ölüm grubu gibi bir gruba düştü, kabul edelim biz gs fb ts veya hangi takım olursa olsun bu takımlardan her maç 5er yiyip dönüyorduk. Rio aveyi bile yenemedik yahu başarıyı takdir etmek bizi küçültmez tam tersi bizi de başarmak için kamçılar. Bunlar yapılabiliyormuş demek veya neyi doğru yaptılar da bu hale geldiler diye konuşmak daha doğru bence.

Olay nasıl şenol güneşe nasıl bağlandı  :lol:

Şenol hoca konusunu defalarca açıkladım takımda oturmuş bir düzen vardı ama eksik olan özgüven ve büyük takım olduğunu unuttuydu. Bu eksik noktaları cuk diye kapatıp şampiyon yaptı Şenol hoca.  Avrupada başarılar gelince de herkes şenol hocanın hakkını veriyordu. Hadi herkes demiyelim ama çoğu insan veriyordu. Hem öyle olmasa bile başarılı birisine başarılı demek ayıp olmamalı bence. Adam geçen sene şampiyon yaptı bu sene de ölüm grubu gibi bir gruba düştü, kabul edelim biz gs fb ts veya hangi takım olursa olsun bu takımlardan her maç 5er yiyip dönüyorduk. Rio aveyi bile yenemedik yahu başarıyı takdir etmek bizi küçültmez tam tersi bizi de başarmak için kamçılar. Bunlar yapılabiliyormuş demek veya neyi doğru yaptılar da bu hale geldiler diye konuşmak daha doğru bence.

fb 15 senedir gidemiyor zaten.gs her gittiğin de fark yiyor küçük takım büyük takım farketmiyor ama bizi katma işin içine :)

Fb-konya maçının hakemi değişti!

Süper Lig'in 8. haftasında 7 Kasım Cumartesi günü Fenerbahçe ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin hakemi değişti.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, daha önce maça tayin edilen Halis Özkahya'nın yerine karşılaşmada Ali Şansalan görev yapacak.

entrasan işler oluyor.

fb 15 senedir gidemiyor zaten.gs her gittiğin de fark yiyor küçük takım büyük takım farketmiyor ama bizi katma işin içine :)

3 seneden beri bir başarımız yok.
Dönüp dolaşıp eskiye döneceksek gsden bir farkımız olmaz.
Biz gruptan çıktık 10 yıldan beri en çok puan toplayan takımız vslara kalmamalıyız.
Bu 3 seneden beri neden başarılı olamıyoruz nasıl başarılı oluruz diye düşünmeliyiz.

3 seneden beri bir başarımız yok.
Dönüp dolaşıp eskiye döneceksek gsden bir farkımız olmaz.
Biz gruptan çıktık 10 yıldan beri en çok puan toplayan takımız vslara kalmamalıyız.
Bu 3 seneden beri neden başarılı olamıyoruz nasıl başarılı oluruz diye düşünmeliyiz.

Burda ligde ne yapıyoruz diye konuşmuyoruz avruapya gidince ne yapıyoruz diye konuşuyoruz yanılıyor muyum ?

Biz en son gittiğimiz de bunu yaptık işte ? fb 15 yıldır gidemiyor gs 2 senedir gidiyor tecavüze uğruyor her maç fark yiyor..Bizi katma o yüzden.dedin ya fb,gs,bjk biz olsak fark yerdin diye biz yemiyoruz.hepsi bu.

Konu kilit.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 19:40:02 cursedofdragon ]

Burda ligde ne yapıyoruz diye konuşmuyoruz avruapya gidince ne yapıyoruz diye konuşuyoruz yanılıyor muyum ?

Biz en son gittiğimiz de bunu yaptık işte ? fb 15 yıldır gidemiyor gs 2 senedir gidiyor tecavüze uğruyor her maç fark yiyor..Bizi katma o yüzden.dedin ya fb,gs,bjk biz olsak fark yerdin diye biz yemiyoruz.hepsi bu.

Konu kilit.

Biz şenol güneşli dönemde gruptan çıkamadık avcıda da gruptan çıkamadık sergen yalçın döneminde de gruplara bile giremedik. Avrupaya gidince de  demek ki bu 3 yıldır bizde başarılı olamıyoruz. avrupada apoelleri olimpiakosları eleyip lyona ucundan kaçırmıştık, şampiyonlar liginde namağlup çıkmıştık falan yani bu takım onları yapabiliyordu bu kulübün genlerinde o vardı.  O sene de mesela başarılıydık. Ama bu 3 yıldan beri avrupada kayıbız, bizi şampiyonlar ligine göndermiyolarla açıklanamaz bu olay. Avrupada ne yapabiliyoruz ???

Şampiyonlar ligine gidip gidememe olayı çok başka bir olay, fark yeme olayı da başka. Demek istediğim avrupada güçlü bir oyun, güçlü bir duruş sergilenmiyor. Ben dediğimin hala arkasındayım bu grupta bizde olsak o diğer saydığım takımlarda daha ilk maçtan kendini salar 5er 6şar yer dönerdi. Rio aveye karşı bile güçlü oyun oynayamadığımız eleyemediğimiz bu sene diyelim ki gitseydik bu grupta mı iyi oyun sergileyip puanlar alıcaktık ?? Gerçekçi olmak lazım.

Sivas-Karabay 20:55 bugün.

Sivas yener.

Biz şenol güneşli dönemde gruptan çıkamadık avcıda da gruptan çıkamadık sergen yalçın döneminde de gruplara bile giremedik. Avrupaya gidince de  demek ki bu 3 yıldır bizde başarılı olamıyoruz. avrupada apoelleri olimpiakosları eleyip lyona ucundan kaçırmıştık, şampiyonlar liginde namağlup çıkmıştık falan yani bu takım onları yapabiliyordu bu kulübün genlerinde o vardı.  O sene de mesela başarılıydık. Ama bu 3 yıldan beri avrupada kayıbız, bizi şampiyonlar ligine göndermiyolarla açıklanamaz bu olay. Avrupada ne yapabiliyoruz ???

Şampiyonlar ligine gidip gidememe olayı çok başka bir olay, fark yeme olayı da başka. Demek istediğim avrupada güçlü bir oyun, güçlü bir duruş sergilenmiyor. Ben dediğimin hala arkasındayım bu grupta bizde olsak o diğer saydığım takımlarda daha ilk maçtan kendini salar 5er 6şar yer dönerdi. Rio aveye karşı bile güçlü oyun oynayamadığımız eleyemediğimiz bu sene diyelim ki gitseydik bu grupta mı iyi oyun sergileyip puanlar alıcaktık ?? Gerçekçi olmak lazım.
Benim anlattığımı anlamıyorsun filtreden geçmiyor boşver.

15 senedir biri şampiyonlar ligine gidemiyor diyorum fener diğeri 40 maçta 2 kez kazanmış diyorum avrupa da gs güçsüz takım güçlü takım farketmiyor maç kazanamadı. sen nelerden bahsediyorsun biz en son katıldığımız da nağmalup lider çıktık diyorum.Ondan önce ki sene şampiyonlar liginden elendik ancak 3.cü olduk avrupada çeyrek final oynadık diyorum bizi onlarla bir tutma diyorum farklı şeyler çıkartıyorsun.gs,fb için üzülmeye devam edebilirsin ben Beşiktaş o kategoriye sokmuyorum.

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1324076100801204225

[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2020, 20:54:44 cursedofdragon ]