Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2375091 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Zaten mutlu değilim demiş. Ötesi yok.

bu adamdan ne bekliyor şimdi barcelona gelecek sene maçlarda bol bol satış yatış :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Messinin takımdan büyük olduğu başkan istifa edince daha da çok ortaya çıkacak, malesef istemeye istemeye yine kupasız bir sezon geçecek. Seneye bedava city gidip 2-3 yıl daha onu izleyebilmek benim için bir lutüf olacak.

Ben de öyle düşünüyorum. Messi'yi harcayan Barcelona'yı da affetmeyeceğim.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu adamdan ne bekliyor şimdi barcelona gelecek sene maçlarda bol bol satış yatış :)
Sen düşman olduğun için bence yorum yapma. Penaldo'yu izle git  :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

messi vurdu gol oldu  :icool:

golün değeri yaklaşık 300 milyon yuro
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

beinin durduğu her saniye zarar.  bu günlerde yeni sezona dair %25 ödeme yapmaları lazım ödemediler geciktirdiler zaten 500milyon 200e düştü bi şekilde onu da ödemiyolar klasik arap işte bunlar telekomuda alıp tek kuruş ödeme yapmadan içini boşaltıp karları cukkalayıp sonra bankaya bırakıp kaçmışlardı beinde aynısı yalnız tff içinde ülke yönetimine paralel bir arap sevici tayfa var beine her türlü imtiyazı veriyor heriflerin 100-125 milyon dolar mı 200 milyon dolar mı ne banka teminat mektubu vardı onu bile iade ettiler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Sen düşman olduğun için bence yorum yapma. Penaldo'yu izle git  :kop:

ne düşmanı yav :) 2'Sini de ayrı ayrı seviyorum ancak birini seçecek olursan hangisini seçersen dersin ronaldoyu seçerim :) Penaldo komik olmuş adam golün her türlüsünü atıyor :)
[ Son Düzenleme: 04 Eylül 2020, 20:38:55 cursedofdragon ]

Çevrimiçi blackeagle35

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

tolgay arslan demişki fener yeniden yapılanıyor paraya ihtiyaçları vardı çorbada benim de tuzum olsun dedim içerdeki alacaklarımın tümünü bıraktım herifler ffpyi de böle taklalarla atlatıyordu şimdi de tff limitini böle atlatacak yakında kontratların tümünün 100er bin dolardan oldugunu okuruz. yeni oyuncuları land of legend cupda dahi oynatamazlar normalde lisansları yok die onları oynatmak için dahi ceza ödemeleri lazım bakalım tahsil edilecek mi

Çevrimdışı worns

Fabri Göztepe diyorlar

biz alsak ya yahu. hadi düzgün bi yabancı opsiyonu yaratamadınız bari ligi tanıyan kontenjanından :) fabri'yi getirin.

Çevrimdışı worns

üzülürüm :bawling:

formunu bulursa ligin en iyi kalecilerinden olur yine izledikçe üzülürüz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Fener sike calismalarina baslamis anadolu takimlarin formasini satacakmis feneriumlarda
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fener sike calismalarina baslamis anadolu takimlarin formasini satacakmis feneriumlarda
Ben internetten alışverişe dönülmesi gerektiğini, belli yerler dışında mağazaların kapatılması gerektiğini düşünüyorum. Hepsi kulübe zarar yazıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı balkan-kartal

bu skauting isinde cok az para harcayip cok basarili olan takimlar hangileri
besiktastan baskasini bilmeyiz

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu skauting isinde cok az para harcayip cok basarili olan takimlar hangileri
Az para harcamak diye bir şey yok. Az paran varsa az ilgi gören, takibi fazla olmayan liglere de Afrika Liglerine de odaklanabilirsin. Bizim de izlediğimiz oyuncular var, bazıları iyi çıkıyor ama biz cesaret edip bu oyuncuları getirecek yönetime sahip değiliz. Hiç iyi olmasak Hasic'i de bulamazdık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

spikerlerini değiştirsinler..
Sesi kapatır arkaya müzik açarım  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sesi kapatır arkaya müzik açarım  :evillol:

başka türlü çekilmez zaten bu işkence kupa maçlarından ötürü izlemek zorunda kalıyorduk çin işkencesi yapsalar daha fazla dayanırım sıfır abartı.

vedat feneri 20 milyon €'ya lazioya satmış herhalde. iyi para.