Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2360657 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Rıza Beşiktaş maçı olmadığı için hakemin 'h' sinden bahsetmemiş. Ağlasana Rıza hakem diye, 2 sene önceki Beşiktaş maçı hakem yönetiminden bahset

https://twitter.com/futbolarena/status/1236713102160396288

Adam ne yapsın yahu.
Konuşan değil çakan Beşiktaşlı...

Çevrimdışı mrred

etiketledim seni özür için etiketlemedin görmedin herhalde maç başı dedim rıza kloopun elinden bi uçan bi kaçan  :lol: :lol:

O yüzden mert hakan ve yasin harici sivaslı oyunculardan, rıza hocadan ve kangaldan özür dile haklarını yedin  :lol: :lol:
Mert Hakan acayip mücadele etti. Karakterli çocukmuş
The great gig in the sky

Mert Hakan acayip mücadele etti. Karakterli çocukmuş

Şaka dime bu ???

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ProjectOrigin

https://twitter.com/futbolarena/status/1236713102160396288

Adam ne yapsın yahu.
Konuşan değil çakan Beşiktaşlı...

Beşiktaş'ı hakemler kolluyor algısının startını veren Beşiktaşlı

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

İyi oynadı demedim bak mücadele etti dedim.

Yok sen ciddisin abi...
Hiç ama hiç katılmıyorum, ya sen mert hakanı izlemedin daha önce yada bu maç hakan arslanı mert hakan diye izledin  :lol:
Mert hakan bugün resmen rolantide oynadı, bak iyi oynamayabilir evet mücadele de etmedi. Normal de mert hakan her topu isteyen ceza alanı yayının oralarda dolaşan hep koşan biri. Bugün özellikle baktım tehlikeli pozisyonlarda yürüdü resmen. 5 yedikleri gazişehir maçında bile yürürken görmedim onu. Bugün resmen anladım mert hakan gsye transfer olmuş. Emre kılınç asıl mücadele etti. O da pek iyi oynamadı ama mücadele etti. Emre gsye gitse bile helal olsun karkaterli çocuk derim.

Çevrimdışı mrred

http://arsiv.mackolik.com/Mac-Plus/3272929/Sivasspor-Galatasaray
İstatistikler burada ve beni doğruluyor

15 kez ikili mücadeleye girmiş 9 unu kazanmış
4 kez adam geçmeye çalışmış 4 kez de geçmiş
3 kez top kapmış
Sadece ortalamadan biraz daha fazla pas hatası yapmış %70 pas isabet oranıyla oynamış

Not: Bu arada 9 ikili mücadele ile Sivassporda en çok ikili mücadele kazanan oyuncu.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan23

Kırmızı pozisyonunu sordular bizim eski kaptana uzaktım görmedim dedi.
3 hafta önce yazmıştım bu forumda sızmalar var diye. Hala o maçın hakemini savunuyorlar.

Çevrimdışı goktasoktay

Yok sen ciddisin abi...
Hiç ama hiç katılmıyorum, ya sen mert hakanı izlemedin daha önce yada bu maç hakan arslanı mert hakan diye izledin  :lol:
Mert hakan bugün resmen rolantide oynadı, bak iyi oynamayabilir evet mücadele de etmedi. Normal de mert hakan her topu isteyen ceza alanı yayının oralarda dolaşan hep koşan biri. Bugün özellikle baktım tehlikeli pozisyonlarda yürüdü resmen. 5 yedikleri gazişehir maçında bile yürürken görmedim onu. Bugün resmen anladım mert hakan gsye transfer olmuş. Emre kılınç asıl mücadele etti. O da pek iyi oynamadı ama mücadele etti. Emre gsye gitse bile helal olsun karkaterli çocuk derim.
Mert hakan ne eski oyununu oynadı ne de atabileceği kritik pasları attı. Dediğin gibi idare etti sadece. Tam gitmek istediği camiaya yakışır hareketler..
Atam ne güzel söylemiş: Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim diye...

Çevrimdışı mrred

Mert Hakan sezon genelinde %80 pas isabet oranıyla oynuyor. Bu maç %70 ile oynamış. Sadece bu parametrede düşüş olmuş fakat bu normal çünkü karşısında güçlü rakip var bunu da unutmamak lazım. Bunu hemen transfer mevzusuna yormak haksızlık olur.
The great gig in the sky

Çevrimiçi tolga1903

O taç kararı yüzünden gol yedik ama rakip yarı sahadaki yanlış taç yüzünden gol yemeyelim bir zahmet. Penaltı, serbest vuruş vs. değil. Taç atışı..

Burada Aykut' la çok dalga geçildi bu taç muhabbeti yüzünden ama o dalga geçenler taç yüzünden yediğimiz golü dillerinden düşürmüyorlar.

Taçtan bahsetmeseydim ne cevap verecektin çok merak ediyorum. Aykut alelade bir taç yüzünden yaygara kopardı sen yerleşemeden gol yedin neyse. Yahu zaten her maçta hakem bahane edilmez ama sana diyorum ki gs yarışın içindeyse o stadyumda oynanan maçlarda bir şekilde sindiriyorlar seni. Bunu bir ön kabul olarak kabul etmiyorsun tamam saygı duyarım ama böyle düşünenlere karşı bir argüman sunmalısın ki elestirinde haklı olasın. Sadece geçen sene içerde oynadıkları başakşehir biz ve trabzon maçlarında 3 takımın da ortak noktası dövülmelerine müsade edilmesi. Ama yine de inşallah sen haklı çıkarsın haftaya şunları temiz şekilde yenelim müdahale edilmeden istediğin gibi haklı olduğunu belirtirsin kabul ederim.

Çevrimdışı cursedofdragon

f.t: "Geçen sene bundan daha net olan penaltı vardı Rize'de. Türkiye'yi ayağa kaldırdılar. Serkan hocanın hakemliği bitti. O zaman onun günahı neydi?"

bu maç bitti artık gelecek hafta ki bizim maç için çalışmalara başladılar.yüzsüzlük böyle bir şey işte 2 oyuncusu kırmızı kart görmesi gerekirken,rakibin her pozisyonu faul,ofsayt diye kesilmişken.Çıkıp pişkin pişkin mac sonu hakem hakkında konusuyorlar algı kasıyorlar.

Beşiktaş'ı hakemler kolluyor algısının startını veren Beşiktaşlı

Ben bu adamın röportajını izledim devre arası.
Çok iyi niyetli, ağzı da fazla açılabiliyor bazen.
Yani provakasyona gelebiyor, karşıdaki kişiyi o kadar kötü görmüyor.
Bunu renkliler provokaya getirmiş hep, işte çok alakasız yerlerden arayıp radyo yayınlarına falan bağlattırıp sormuşlar, buda çok iyi niyetli olduğu için ne düşünüyorsa söylemiş.
Hasta Beşiktaş'lı kendisi, eğer öyle algı start verebilecek karakterde biri olsa sivas maçı sonrası gerekirse Beşiktaş'a gidebilirim diyecek kadar rest çekemez.
Bunu rıza çalımbaydan nefret eden birisi olarak söylüyorum fakat bazı röportajlarını izledikten sonra olaylara daha perspektfi açıdan baktıktan sonra rızanın o kadar kötü biri olmadığını karar verdim.
En büyük yanlışı renklilerin oyuna çok çabuk gelip, gaza gelebiliyor.
Yoksa niyeti kötü değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Taçtan bahsetmeseydim ne cevap verecektin çok merak ediyorum. Aykut alelade bir taç yüzünden yaygara kopardı sen yerleşemeden gol yedin neyse. Yahu zaten her maçta hakem bahane edilmez ama sana diyorum ki gs yarışın içindeyse o stadyumda oynanan maçlarda bir şekilde sindiriyorlar seni. Bunu bir ön kabul olarak kabul etmiyorsun tamam saygı duyarım ama böyle düşünenlere karşı bir argüman sunmalısın ki elestirinde haklı olasın. Sadece geçen sene içerde oynadıkları başakşehir biz ve trabzon maçlarında 3 takımın da ortak noktası dövülmelerine müsade edilmesi. Ama yine de inşallah sen haklı çıkarsın haftaya şunları temiz şekilde yenelim müdahale edilmeden istediğin gibi haklı olduğunu belirtirsin kabul ederim.
2 sene önce yenildiğimiz maçta Negredo' nun kaçırıdğı gol, Babel' in kaçırdıkları, Pepe' nin  rezil oyunu unutulmasın.

Çevrimdışı ferdi1903

Bana göre oyun bizim yeneceğimizi gösteriyor kardeşim. Terim ve Abdürrahim'in gideceğini ise sezon başından beri söylüyorum.

Bak gör, bizim maçtan sonra ortalık karışır. Ft'nin Türk futbol sahnesinden inişine, Sergen'in zirveye doğru çıkışına ön ayak olacak düşüncesindeyim.

İki adamlarının atılmadığı maçta sihirbaz Terim, şiir gibi top oynadık, hakem hakkımızı yedi edebiyatı yapmaları falan hep buna işaret ediyor.

Haftaya herkes gerçek sihirbazın kim olduğunu görecek.

insallah dedigin cikar kardes, bunlarin bir sampiyonlugunu daha kaldiramam

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu lige kimse temiz diyemez. Gelecek sezon için oyuncularla anlaşılmış ve bu iki takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Bu sosyal medya herkes için zararlı bir mecra ama insanların gerçek yüzlerini göstermesi güzel oluyor.

https://twitter.com/buzzspor/status/1236755985693396999

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu lige kimse temiz diyemez. Gelecek sezon için oyuncularla anlaşılmış ve bu iki takım şampiyonluk için mücadele ediyor. Bu sosyal medya herkes için zararlı bir mecra ama insanların gerçek yüzlerini göstermesi güzel oluyor.

https://twitter.com/buzzspor/status/1236755985693396999

bir yanlışlık olmasın yapmazlar öyle şeyler :D

Bu arada man utdımızın galibiyeti de güme gitmesin

Manchester kırmızıdır!!!!!!
https://twitter.com/ManUtd/status/1236719985818513410

Çevrimdışı ProjectOrigin

Ben bu adamın röportajını izledim devre arası.
Çok iyi niyetli, ağzı da fazla açılabiliyor bazen.
Yani provakasyona gelebiyor, karşıdaki kişiyi o kadar kötü görmüyor.
Bunu renkliler provokaya getirmiş hep, işte çok alakasız yerlerden arayıp radyo yayınlarına falan bağlattırıp sormuşlar, buda çok iyi niyetli olduğu için ne düşünüyorsa söylemiş.
Hasta Beşiktaş'lı kendisi, eğer öyle algı start verebilecek karakterde biri olsa sivas maçı sonrası gerekirse Beşiktaş'a gidebilirim diyecek kadar rest çekemez.
Bunu rıza çalımbaydan nefret eden birisi olarak söylüyorum fakat bazı röportajlarını izledikten sonra olaylara daha perspektfi açıdan baktıktan sonra rızanın o kadar kötü biri olmadığını karar verdim.
En büyük yanlışı renklilerin oyuna çok çabuk gelip, gaza gelebiliyor.
Yoksa niyeti kötü değil.

Nasıl olduğu değil, sonuç önemli. 1-2 yıl önceki maçın hakemini konuşan birisinden bahsediyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada man utdımızın galibiyeti de güme gitmesin

Manchester kırmızıdır!!!!!!
https://twitter.com/ManUtd/status/1236719985818513410
Pepinhoya hasirt diye gecirdiler
Gelen sokuyo giden ciksrtiyor

Pep yenildigi icin pepdullah da yenilmis sayildi yoksa cok basarili olacakti

Su mantar avciyi ilkyari sonunda kovsalarda belki 3-5 puan fazlamiz olurdu

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl olduğu değil, sonuç önemli. 1-2 yıl önceki maçın hakemini konuşan birisinden bahsediyoruz
Zamaninda samet boyle isler yapiyordu
Anasina bajisina kufur yiyordu kapalidan

Son senelerde riza basladi bu islere
Riza sana sans verildi, kullanamadin
(...)
Diyabi vs yula falan

Kufur ettik ama yula bunlardan iyiydi

Çevrimdışı mylife1903

"DERİNLİĞİNİ BİLMEDİĞİNİZ BU İNSANLAR GÜNÜ GELİR SİZİ DE SATARLAR"

Trabzonspor'a yönelik hukuki işlem başlatacaklarını söyleyen Zekeriya Alp'e çağrıda bulunan Sağıroğlu, "Bizce de doğru yapar. En azından muhtemel bir yargılama sürecinde, kendilerinin çok uzak olduğu hak, hukuk ve adalet gibi kavramların ne anlam ifade ettiğini, bağımsız yargının ne anlama geldiğini yakından görme şansına sahip olurlar. Belki yargılama sonucunda bu tip kurumların nasıl yönetileceğini öğrenirler ve bugüne kadar yapmış oldukları uygulamalardan bir nebze olsun utanırlar. Bizim Zekeriya Alp'e tavsiyemiz; yönetemediği, kontrol edemediği ve hükmedemediği kişilerin sorumluluğunu üzerine almamasıdır. Çünkü derinliğini bilmediğiniz bu insanlar günü gelir sizi de satarlar. Nihayetinde bunların hayatta becerebildikleri yegane iyi şey, satmaktır" ifadelerini kullandı.

Ufff tsye bah
Semsiyeyi sokmus saga sola cevirmis bi de acmis

Bizim baskan cikip tsyi kiniyorum zekeriya abi bizim degerimizdir falan demez insallah

Çevrimiçi Sinan23

"DERİNLİĞİNİ BİLMEDİĞİNİZ BU İNSANLAR GÜNÜ GELİR SİZİ DE SATARLAR"

Trabzonspor'a yönelik hukuki işlem başlatacaklarını söyleyen Zekeriya Alp'e çağrıda bulunan Sağıroğlu, "Bizce de doğru yapar. En azından muhtemel bir yargılama sürecinde, kendilerinin çok uzak olduğu hak, hukuk ve adalet gibi kavramların ne anlam ifade ettiğini, bağımsız yargının ne anlama geldiğini yakından görme şansına sahip olurlar. Belki yargılama sonucunda bu tip kurumların nasıl yönetileceğini öğrenirler ve bugüne kadar yapmış oldukları uygulamalardan bir nebze olsun utanırlar. Bizim Zekeriya Alp'e tavsiyemiz; yönetemediği, kontrol edemediği ve hükmedemediği kişilerin sorumluluğunu üzerine almamasıdır. Çünkü derinliğini bilmediğiniz bu insanlar günü gelir sizi de satarlar. Nihayetinde bunların hayatta becerebildikleri yegane iyi şey, satmaktır" ifadelerini kullandı.

Ufff tsye bah
Semsiyeyi sokmus saga sola cevirmis bi de acmis

Bizim baskan cikip tsyi kiniyorum zekeriya abi bizim degerimizdir falan demez insallah

Yapılanmada sızıntılar var demiş. Bizim.dedigimiz şey.