Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2342876 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı MUSTAFA_

Oyun olarak olumlu doneler var fakat 3 kulvarda mücadele etmiyoruz ve bu sene avrupa şampiyonası var ve ayrıca veteran oyuncularımızın kontratlarının son senesi bu gibi etklenleri de unutmamak lazım. Bu sene benim için analiz dışı zaten hep iyi taraflarını övüyorum zerre bir eleştirim olmaz. Ama seneye ne olacak görücez.
Ben gelmeden önce böyle bir etki beklemiyordum. Gelmesini istemeyenlerden biriydim. Ancak başka seçeneğimiz de yoktu. Bence şu ana kadar iş yapabilecek havası oluşturdu bende. Yönetim konusunda çekincelerim devam ettiği için seneye ne yapacağını kestiremiyorum. Ancak bu sezon başarı sayarım nerede tamamlarsa tamamlasın takım böyle oynamaya devam ettiği sürece  :tabe: Yönetimin eğer transfer konusunda bir şeyler yapabileceğine inansaydım, bana bu inancı verselerdi Sergen seneye kesinlikle daha iyi oynatır takımı derdim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

aşırı eğlendim ama törkiş pıremiyer lig
Tam bir elsipastiko

Çevrimdışı cursedofdragon

evet herkes hazırlıklı olsun bu sene tt'de 90 dakika lehimize düdük çalmayacak.

... DİR.

ne zaman caldı ki :D

Çevrimiçi levitate

Tam bir elsipastiko
öyle ama iyiydi be reyiz sürekli aksiyon olay vs.

şu dirar'ın sarrachi'ye yaptığı harekete iyi. güldüm ama

hakem kart bile çıkarmadı
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

2-3 maaş mı abooov

önceki kazandıklarıyla kurtarır bişey olmaz abi
Yaw gsliler var patlayan her sene fbye yuklu giren

aşırı eğlendim ama törkiş pıremiyer lig

dün ki mac pıremiyir lig di bugün ki mac bol kavga kaos penaltı saçma sapandirik bir mactı el spastiko :D

Çevrimdışı mrred

sergene hakaret bu ersun gibi bir yetersiz₁ ile efsane beyinli sergen yalçını karıştırmak :)

Bizde giderse de efendi gibi gider ki gitmeyecek :)
Yahu Sergen Yalçın TD olarak bir şeyleri kanıtlasın. İyice abartıyorsunuz bazen. Ersun öyle ya da böyle şampiyon yapmış baskılı coşkulu oyun oynatmış bir hoca. Sergen Yalçın'ın öyle bir cvsi yok. Futbolcu Sergen'e olan sevginizden gerçekleri göremiyorsunuz. Sen bir işyerine bir yönetici veya işçi alırken önce cvsine bakarsın demi ? Sergen Yalçın'ın cvsinde şampiyonluk yok işte onu diyorum. Bana sorarsan Sergen Yalçın'ın efsane TD olması için her şey hazır hiçbir bahaneye sığınmadan bu fırsat eline gelmiş. Sınavını seneye verecek ve hep beraber izleyeceğiz. Bu sene değerlendirme dışı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

öyle ama iyiydi be reyiz sürekli aksiyon olay vs.

şu dirar'ın sarrachi'ye yaptığı harekete iyi. güldüm ama

hakem kart bile çıkarmadı
Yaw onu bi daha izleyecem simdi
Sanki yerdeyken o saraci bi durtukledi dirari
Bi de falkao serdara sari karti varken dirsek koydu galiba
Mikrofonu fblilerw verelim kabilesine kadar anlatirlar evini falan basarlwr bu melerin

Çevrimdışı mrred

Ben gelmeden önce böyle bir etki beklemiyordum. Gelmesini istemeyenlerden biriydim. Ancak başka seçeneğimiz de yoktu. Bence şu ana kadar iş yapabilecek havası oluşturdu bende. Yönetim konusunda çekincelerim devam ettiği için seneye ne yapacağını kestiremiyorum. Ancak bu sezon başarı sayarım nerede tamamlarsa tamamlasın takım böyle oynamaya devam ettiği sürece  :tabe: Yönetimin eğer transfer konusunda bir şeyler yapabileceğine inansaydım, bana bu inancı verselerdi Sergen seneye kesinlikle daha iyi oynatır takımı derdim  :tabe:
Bu sene olumlu ya da olumsuz oyun oynatması fark etmez. Bu sene net kapsam dışı. Hocanın arkasında bu kadar destek varken yönetimi zorlayıp seneye hazırlanmalı.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

dün ki mac pıremiyir lig di bugün ki mac bol kavga kaos penaltı saçma sapandirik bir mactı el spastiko :D
O penaltilari varya bize ligin son maci falan 7.lik macinda bile vermezler

Çevrimdışı AigleBordeaux

FB yarıştan koptu, bari şu Gs’nin şampiyonluğunu engellesinler TFFye baskı falan uygulayarak
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene olumlu ya da olumsuz oyun oynatması fark etmez. Bu sene net kapsam dışı. Hocanın arkasında bu kadar destek varken yönetimi zorlayıp seneye hazırlanmalı.
Bence şu anda zaten bunu yapıyor. Hiç kimseyi boş hedeflerin arkasından sürüklememesi de olumlu. Seneye kimlerin takımda kalması gerektiğinin kararını veriyor gibi bu maçlarda  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yahu Sergen Yalçın TD olarak bir şeyleri kanıtlasın. İyice abartıyorsunuz bazen. Ersun öyle ya da böyle şampiyon yapmış baskılı coşkulu oyun oynatmış bir hoca. Sergen Yalçın'ın öyle bir cvsi yok. Futbolcu Sergen'e olan sevginizden gerçekleri göremiyorsunuz. Sen bir işyerine bir yönetici veya işçi alırken önce cvsine bakarsın demi ? Sergen Yalçın'ın cvsinde şampiyonluk yok işte onu diyorum. Bana sorarsan Sergen Yalçın'ın efsane TD olması için her şey hazır hiçbir bahaneye sığınmadan bu fırsat eline gelmiş. Sınavını seneye verecek ve hep beraber izleyeceğiz. Bu sene değerlendirme dışı.

Sergen bir şeyleri kanıtladığı için şuan başımızda :) Biz bir şey abartmıyoruz :) Ersun o coşkuyu fenerin o zaman ki efsane kadrosu ile 1 sene yaşayıp gitmiştir kaldı ki o zaman bile oynattığı oyun aziz yıldırımı zaman zaman memnun etmemiştir ersuna arada sokuşturmuştuır yani takımın başarısı diyebiliriz buna zira daha sonra gittiği ts'de filan topuk topuk kaçtı döveceklerdi :) Asıl  sergen yalçının öyle bir cv'si var gittiği her kötü takımı ayağa kaldırdı büyüklere ts,gs,fb,başak ve bize kök söktürdü puan yada puanlar aldı göze hoş gelen futbol oynattı.Futbolcu olarak efsaneydi teknik adam olarak da efsane en güzel örnek şu vasat takımımızı bile ayağa kaldırdı bundan daha güzel örnek olur mu :) Şampiyonluk zamanla gelir şenol güneşin de gelmeden önce CV'sin de şampiyonluk yoktu dünya 3.cülüğü vardı göze hoş gelen futbol oynatması ve parlattığı oyuncular vardı sergen de bir çok oyuncu parlattı ozan tufanı bile adam etti :)

Sınavı seneye ancak nasıl bir kadro verilecek o da önemli kadroyu kimin yapmasına izin verilecek yine kadroyu ali nabimi kuracak diabyi 18 kere izlemiş yine öyle oyuncular mı getirecek bunlar önemli nüanslar ama bir gerçek var ki başımızda iyi bir hoca var :)
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 21:33:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Alper1903

şimdi ben bu caner'i dümdüz kalaylasam haklıyım yani. çok net haklıyım.
geçen sezon ayew'e kafayı vurdurmasa çok rahat olacaktık. şimdi bu luzırlar bizim maça saracaklar.

Çevrimdışı mrred

Bence şu anda zaten bunu yapıyor. Hiç kimseyi boş hedeflerin arkasından sürüklememesi de olumlu. Seneye kimlerin takımda kalması gerektiğinin kararını veriyor gibi bu maçlarda  :tabe:
Taraftar ve camia bu kadar arkasındayken yönetimi net zorlamalı. Bak Fatih Terim'e ? İstediği oyuncuları yöneticilere döve döve olsa da aldırıyor. Her başkana atarını yapıyor. Sence bunu nasıl yapıyor ? Çünkü taraftar hep arkasında. Şenol Güneş'in de taraftar hep arkasındaydı son maça kadar herkes onu bağırdı fakat adamda öyle bir Beşiktaş ihtirası yoktu. Ne olursa olsun Beşiktaş demedi ve milli takıma gitti.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2020, 21:34:26 mrred ]
The great gig in the sky

Mikrofonu fblilerw verelim kabilesine kadar anlatirlar evini falan basarlwr bu melerin

onlar ersuna döndüler bu işi iyi becereiyor gs bizi de doğruyorlar sonra oklar güneşe filan dönüyordu.

Bu sene oyunculara döner ama dönmemesi lazım toki arenada.

Çevrimdışı mylife1903

Karyusu tutuyormus takimda
Gerci 500bons 700maasa tutarlarsa olabilir
Yedege atariz o paraya
Bu yonetim fo gibi cikarsa
Karyusu aradigimizi dusunsene

Çevrimiçi levitate

Yaw gsliler var patlayan her sene fbye yuklu giren
o onların mallığı reyiz ne diyeyim
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

FB yarıştan koptu, bari şu Gs’nin şampiyonluğunu engellesinler TFFye baskı falan uygulayarak
denerler sonuna kadar bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

yine iyiydi be abi gerilim filmi gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

belhandanın dirseği de var ozana
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftar ve camia bu kadar arkasındayken yönetimi net zorlamalı. Bak Fatih Terim'e ? İstediği oyuncuları yöneticilere döve döve olsa da aldırıyor. Her başkana atarını yapıyor. Sence bunu nasıl yapıyor ? Çünkü taraftar hep arkasında. Şenol Güneş'in de taraftar hep arkasındaydı son maça kadar herkes onu bağırdı fakat adam da öyle bir Beşiktaş ihtirası yoktu. Ne olursa olsun Beşiktaş demedi ve milli takıma gitti.
Şu FT'yi herkes çok abartıyor. Türkiye'deki en overrated hoca bence. Arkasında kollayanı olduğu belli. Bu kadar iteklenen bir camiada başarı kazanamaması eşeklik olur. Sergen karakteri gereği dobra biri olduğu için yönetimi zorlayacaktır. Ancak yönetim bahanelerin arkasına sığınmaktan vazgeçip çözüm odaklı çalışmaya başlamalı  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

Onyekuru bu ligde net fark yaratan bir kanat oyuncusu. Muslerayı zaten söylemiyorum bile. Onyekuruya olan pas bağlantısını Fb kesmeyi nasıl düşünmedi ya da buna çalışmadı gerçekten çok ilginç
The great gig in the sky

yine iyiydi be abi gerilim filmi gibi

O olabilir :D

Korku,Gerilim,Dram
IMDB puanı : 9,1

Hakemin eli ayağı titriyordu gs'lilerin eli ayağı titriyordu kazanıyormuyuz yoksa diye fenerli taraftların eli ayağı titiyordu kayıp mı ediyoruz diye korku filmi niteliğinde izledi 2 tarafta 3'ü atamasa gs' 100 kalp krizi garantiydi :D

Dün ki maç ;

Aksiyon,Macera,Dram
IMDB puanı : 9,7 

idi :D

Çevrimdışı mrred

Şu FT'yi herkes çok abartıyor. Türkiye'deki en overrated hoca bence. Arkasında kollayanı olduğu belli. Bu kadar iteklenen bir camiada başarı kazanamaması eşeklik olur. Sergen karakteri gereği dobra biri olduğu için yönetimi zorlayacaktır. Ancak yönetim bahanelerin arkasına sığınmaktan vazgeçip çözüm odaklı çalışmaya başlamalı  :tabe:
Overrated değil sadece iyi hoca kötü karakter. Karakterinin kötülüğü yüzünden insanları rahatsız eden bir yanı var. Mesela Kloppu herkes neden seviyor ya da Pep'i ? Çünkü iyi hoca iyi karakterler. Mesela Mourinhoyu herkes sevmez neden ? Çünkü iyi hoca kötü karakter.
The great gig in the sky