Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar https://twitter.com/FutbolVerileri/status/624864366287003648 Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar Arşivi

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar  [Okunma sayısı 2363026 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar

Çevrimdışı cursedofdragon

Şaklaban kasımpaşada oynamıyor keşke oynasa da Kasımpaşa küme düşse. En sevmediğim camia

bana uyar ama kayseri düşecek gibi diğer 2 takım konya ve ankaragücü olsun bence :)

Çevrimdışı Erman1903

Şaklaban kasımpaşada oynamıyor keşke oynasa da Kasımpaşa küme düşse. En sevmediğim camia

Sezon başı hoca Sergen olsaydı şu şaklaban dediğin adam takımda kalacaktı onu söyleyeyim sana.

ts-başak macını başak kazanır.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Sezon başı hoca Sergen olsaydı şu şaklaban dediğin adam takımda kalacaktı onu söyleyeyim sana.

O zaman Sergen Tanrının sevdiği kuluymuş.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Sari kirmizi takimlarin dusmesi lazim
Malatya kayseri yanlarina rize konya kasimpasa gibilerinden birini alsinlar
Onlar olmadi ankaragucu oldu o da olumlu
Siyah beyaz olsun gelenlerde altay gibi aydinsipor gibi

Çevrimdışı Erman1903

Asıl şaklaban bu oyuncuyu sağ kanat dışında bir bölgede kullanan teknik direktörler - Oyuncuyu yonetmeyi bilmeyen yetersiz₁ yöneticilerdir.

Denyo Kasımpaşa tdsi bu oyuncuyu kaptan yapmış, kaç defa 10 numara oynatmış. Komedi.

Sadece sağ kanatta oynatırsan, kafa vurmayı bilen forvetin varsa, tüm yükü Quaresmaya yüklemeyeceksen mis gibi verim alırsın.

Q7nin maaşının yarısını biz ödüyoruz hala.

Boyd-Diaby aldık yollanmaya çalışan Lens oynuyor. Havaya 30 milyon TL sıkıldı.

Buyur Sergen'in Q7 hakkında görüşü.

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 15:12:56 Erman1903 ]

Çevrimdışı ProjectOrigin

Asıl şaklaban bu oyuncuyu sağ kanat dışında bir bölgede kullanan teknik direktörler - Oyuncuyu yonetmeyi bilmeyen yetersiz₁ yöneticilerdir.

Denyo Kasımpaşa tdsi bu oyuncuyu kaptan yapmış, kaç defa 10 numara oynatmış. Komedi.

Sadece sağ kanatta oynatırsan, kafa vurmayı bilen forvetin varsa, tüm yükü Quaresmaya yüklemeyeceksen mis gibi verim alırsın.

Q7nin maaşının yarisini biz ödüyoruz hala.

O videonun çekildiği zaman Quaresma'nın ilk geldiği yıllar, hatırlıyorum bende sabahlara kadar beklemiştim transfer olmasını ama artık geçti o günler.

Şaklaban güzel göz boyar, antrenmanlarda "güzel çalışır" ama verimini geçtim takıma sürekli eksi yazar. Kendisinin gitmesi Beşiktaş için bir dönüm noktasıdır.

Ayrıca bu arkadaşı en verimli çağlarında Chelsea-Inter yönetememiş belli ki şaklaban olmayı futbolcu olmaya tercih etmiş
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 15:15:15 ProjectOrigin ]

Çevrimdışı Erman1903

Şaklaban güzel göz boyar, antrenmanlarda "güzel çalışır" ama verimini geçtim takıma sürekli eksi yazar. Kendisinin gitmesi Beşiktaş için bir dönüm noktasıdır.

Ayrıca bu arkadaşı en verimli çağlarında Chelsea-Inter yönetememiş belli ki şaklaban olmayı futbolcu olmaya tercih etmiş

Aç da şu Gomes-Talisca 'lı sezonlarda attığımız golleri bir izle. Yarısından fazlasında bu adamın imzası var.

Bahsettiğin takımlara gitmeyi kolay bir şey sanıyorsun herhalde, kaldı ki ikisi de Avrupada oyuncu yönetmeyi bilmeyen klüplerden. Özellikle İnter.

Oynatmayacakları adamları dahi alır, kuruturlar.

Porto bu işi en iyi yapan klüplerden biri, çatır çatır verim aldılar.

Barcelona deseydin başka, orada defans oyuncuları bile üst düzey yeteneklilerden seçilir.

Quaresma ilk zamanlarından beri aynı, şimdi sorsan Sergen'e yine aynı şeyi söyleyecektir. Faal olarak futbol oynadığı sürece değişmez.
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 15:25:30 Erman1903 ]

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aç da şu Gomes-Talisca 'lı sezonlarda attığımız golleri bir izle. Yarısından fazlasında bu adamın imzası var.

Bahsettiğin takımlara gitmeyi kolay bir şey sanıyorsun herhalde, kaldı ki ikisi de Avrupada oyuncu yönetmeyi bilmeyen klüplerden. Özellikle İnter.

Oynatmayacakları adamları dahi alır, kuruturlar.

Porto bu işi en iyi yapan klüplerden biri, çatır çatır verim aldılar.

Barcelona deseydin başka, orada defans oyuncuları bile üst düzey yeteneklilerden seçilir.

Barcelona bile şaklabanı futbolcuya çevirememiş doğru unutmuşum.

Gomez ile Talisca bu ülkeye gelen sayılı iş bitiricilerden. O sezonlarda Caner olsaydı eminim aynı katkıları hatta daha da fazlasını verirdi. En iyi bildikleri şey çizgiye inmeden orta açmak. Quaresma kenara topla geldiğinde hiç heyecan duymuyorum, biliyorum ki o top bize kontra olarak girecek. Ancak Gökhan Gönül gibi futbolu, pozisyonu bilen adam o çizgiye indimi daha fazla heyecanlanıyorum

Çevrimdışı mrred

Allah korumuş o zaman
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Üzen kısım adamlar mevzuya çok çabuk uyandılar.
Keşke bizim gibi lig sonuna kadar thiam kimmiş quaresmanın yanında falan deselerdi.
Oysaki takım oyunu ve ruhuna önem verdiler, her hafta çakmaya başladılar.

Çevrimdışı mrred

Olabilir ama katılmıyorum.Yorumcu Sergen ile Hoca Sergenin de farklı düşündüğüne eminim. Yorumcu olduğunda taraftara şirin gözükmek esastır. O zamanlar bu şaklabana taraftar bayılıyordu.
The great gig in the sky

Sadece o bakımdan değil.
fo ilede çalışacaktı.

Sergen o zaman bekin ne önemi falan da var diyordu.
Şimdi takımdaki en önemli oyuncusu gökhan gönül  :)

Quaresmayı genelde hep sağda kullandılar 1-2 maç ortasahın ortasında oynattılar.
Baktılar sağda bi ok olmuyor bu arkadaştan ortada bari bir şeyler deniyelim dediler.

Ayrıca kasımpaşa hızlı uyandı mevzuya.
Biz geçen sene o eziklediğin lens oynarken maç kazanıyorduk.
Ne zaman bu arkadaş geldi ibre tam tersi yöne, ljajicin etkiliği de tam tersi yöne gitti.
Vagner love gibi poacher forvet varken bile kafa topu oynuyordu bu takım bu arkadaş yüzünden.

Dünyanın en overrated adamı bu arkadaştır.
Yetenekse aç abi o zaman freestyle falan oynayan topçuları izle.
Onlarda aşırı yetenekliler ama futbol sadece yetenek değil, 11 kişiyle oynanan bir oyun.

Ayrıca günümüz sergen hocası ljajic bile kaçak oynuyor diye kesiyor adamı, burağıda aynı şekilde kesiyor falan. Quaresmanın bu vurdum duymazlıklarını görse kulüpten içeri sokmazdı.

Günümüz şartlarında orta oynayan duran toplarla sadece iş yapan Stoke City bile kalmadı. Uzun forveti al ortalasın gol atsın artık o futbolun ilk bulunduğu zaman taktiklerden.

Çevrimdışı Erman1903

Quaresmayı genelde hep sağda kullandılar 1-2 maç ortasahın ortasında oynattılar.
Baktılar sağda bi ok olmuyor bu arkadaştan ortada bari bir şeyler deniyelim dediler.

Ne zaman bu arkadaş geldi ibre tam tersi yöne, ljajicin etkiliği de tam tersi yöne gitti.
Vagner love gibi poacher forvet varken bile kafa topu oynuyordu bu takım bu arkadaş yüzünden.

Onlarda aşırı yetenekliler ama futbol sadece yetenek değil, 11 kişiyle oynanan bir oyun.

Ayrıca günümüz sergen hocası ljajic bile kaçak oynuyor diye kesiyor adamı, burağıda aynı şekilde kesiyor falan. Quaresmanın bu vurdum duymazlıklarını görse kulüpten içeri sokmazdı.

Günümüz şartlarında orta oynayan duran toplarla sadece iş yapan Stoke City bile kalmadı. Uzun forveti al ortalasın gol atsın artık o futbolun ilk bulunduğu zaman taktiklerden.

8 maç sağda, 8 maç solda 2 maç ortada oynamış. Muhtemelen maç içinde sol tarafa da geçmiştir yine.

Bu genelde sağ tarafta oynamak mı oluyor?

Sergenin oyuncu hakkındaki görüşü bu, oynatmazdi demek anca zayıf bir varsayım olur.

Benim Lens'i eziklediğim yok, sadece olanı anlatıyorum. Sezon başında yana yakıla satmaya uğraşıyorduk, yok en fit Lens geldi, antrenmanlarda çok iyi çalışıyor vs.

Quaresma bir iç forvet değil, kanat oyuncusu. Uygun Striker'ın varsa iş yapar, yaptı da. Bu işin eskisi yenisi yok, Türkiye'de yaşıyoruz İspanya'da değil.

En son Pep'i örnek alan adamın başına neler geldi izledik.

Love'un poacher olması, onunla birlikte Q7nin oynatılması kendisinin sorunu değil. Ben oynatana bakarım, zaten bu kanatla oynayacaksam gidip Poacher transfer etmem.

Quaresma hayranı değilim, O arkadan kaymalarını unutmadım. Ama gidip yollamaya çalıştığın Lens'i takımda tutar, üstüne Boyd-Diaby alırsan - Q7nin maaşının yarısını ödemeye devam ediyorsan benim de söyleyecek bir şeylerim olur elbet.

Bak daha Hasiç'i saymıyorum bile, toplam 2,5M Euro da ona vereceğiz.

Bu arada Sergen'in bek hakkındaki yorumunu diğer bölgeler kadar önemli olmadığını söylemek isteyerek yaptığını düşünüyorum. Beksiz oynayacak değil heralde.

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2020, 18:20:42 Erman1903 ]

ts-başak macı berabere bitti.

Çevrimdışı mylife1903

Karijma yokken gg gol falan atmisti
Yalniz layic konusunda gol yersin bu sene oynasin iste derler

Çevrimdışı mylife1903

Ohhh ts macini da cebe koyduk
Denizli yatirdi berabere vermistim

Çevrimdışı mylife1903

Puhahaha
Ya adamlarin geldigi hale bah
Lan golf oynayan adamsin
Oburu tiribunden atlar falan

Sonra baloteliye deli diyonuz

Puhahaha
Ya adamlarin geldigi hale bah
Lan golf oynayan adamsin
Oburu tiribunden atlar falan

Sonra baloteliye deli diyonuz

:D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Maçların tamamlanmasının ardından oluşan puan durumu  :tabe:

https://twitter.com/demarkesports/status/1239629963235667976

riza yine cici babası fatih terimi üzmedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kulübün ambleminde yarasa var. İlginç bir durum. Umarım hepsi sağlıklarına kavuşur.

https://twitter.com/buzzspor/status/1239673166135508993

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Kulübün ambleminde yarasa var. İlginç bir durum. Umarım hepsi sağlıklarına kavuşur.

https://twitter.com/buzzspor/status/1239673166135508993

@MUSTAFA_ böyle şeylere inanman beni üzdü  :lol:
Virüs yarasadan değil başka bir hayvandan çıktığı düşünülüyor yarasa muhabbeti yalan yani.