Sergen o zaman bekin ne önemi falan da var diyordu.
Şimdi takımdaki en önemli oyuncusu gökhan gönül 
Quaresmayı genelde hep sağda kullandılar 1-2 maç ortasahın ortasında oynattılar.
Baktılar sağda bi ok olmuyor bu arkadaştan ortada bari bir şeyler deniyelim dediler.
Ayrıca kasımpaşa hızlı uyandı mevzuya.
Biz geçen sene o eziklediğin lens oynarken maç kazanıyorduk.
Ne zaman bu arkadaş geldi ibre tam tersi yöne, ljajicin etkiliği de tam tersi yöne gitti.
Vagner love gibi poacher forvet varken bile kafa topu oynuyordu bu takım bu arkadaş yüzünden.
Dünyanın en overrated adamı bu arkadaştır.
Yetenekse aç abi o zaman freestyle falan oynayan topçuları izle.
Onlarda aşırı yetenekliler ama futbol sadece yetenek değil, 11 kişiyle oynanan bir oyun.
Ayrıca günümüz sergen hocası ljajic bile kaçak oynuyor diye kesiyor adamı, burağıda aynı şekilde kesiyor falan. Quaresmanın bu vurdum duymazlıklarını görse kulüpten içeri sokmazdı.
Günümüz şartlarında orta oynayan duran toplarla sadece iş yapan Stoke City bile kalmadı. Uzun forveti al ortalasın gol atsın artık o futbolun ilk bulunduğu zaman taktiklerden.
8 maç sağda, 8 maç solda 2 maç ortada oynamış. Muhtemelen maç içinde sol tarafa da geçmiştir yine.
Bu genelde sağ tarafta oynamak mı oluyor?
Sergenin oyuncu hakkındaki görüşü bu, oynatmazdi demek anca zayıf bir varsayım olur.
Benim Lens'i eziklediğim yok, sadece olanı anlatıyorum. Sezon başında yana yakıla satmaya uğraşıyorduk, yok en fit Lens geldi, antrenmanlarda çok iyi çalışıyor vs.
Quaresma bir iç forvet değil, kanat oyuncusu. Uygun Striker'ın varsa iş yapar, yaptı da. Bu işin eskisi yenisi yok, Türkiye'de yaşıyoruz İspanya'da değil.
En son Pep'i örnek alan adamın başına neler geldi izledik.
Love'un poacher olması, onunla birlikte Q7nin oynatılması kendisinin sorunu değil. Ben oynatana bakarım, zaten bu kanatla oynayacaksam gidip Poacher transfer etmem.
Quaresma hayranı değilim, O arkadan kaymalarını unutmadım. Ama gidip yollamaya çalıştığın Lens'i takımda tutar, üstüne Boyd-Diaby alırsan - Q7nin maaşının yarısını ödemeye devam ediyorsan benim de söyleyecek bir şeylerim olur elbet.
Bak daha Hasiç'i saymıyorum bile, toplam 2,5M Euro da ona vereceğiz.
Bu arada Sergen'in bek hakkındaki yorumunu diğer bölgeler kadar önemli olmadığını söylemek isteyerek yaptığını düşünüyorum. Beksiz oynayacak değil heralde.