Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3737971 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben Ozi için bu takımın Messi'sidir demedim. Oğuzhan mükemmel, komple bir oyuncu da demedim. Hala söylediğim şeylerden uzaklarda cevaplar arıyorsun. Farkında mısın ama 3. kere tekrar edeceğim. Oyun anlayışına uygun değilse oynatmazsın. Bu sadece Ozi için geçerli değil. O sadece bir isim. Alternatifin yoksa oyunu güncellersin. Çünkü bu şekilde olmuyor! Anlatabildim mi? Olmadığı için itiraz ediyorum zaten. Benim seninle tartışmam Ozi üzerinden oyuncu güzellemesi değil. Buna ve diğer kronik problemlere çözüm üretememiş bir adamın eleştirisi.
Son 2-3 sezondur yapılan transferlere bak. Bu sezon transfer anlamında biraz daha düzgün işler yapıyorlar, bunu inkar edecek değilim.Bu sezonu bir kenara koyalım. Come To Beşiktaş sloganlı sezon ile zaten bu kadro iyice yapboza dönüştürüldü. Ortada olan yapı düzgün değil. Bina yapıyorsun temeli sağlam değil, o temelin üzerine gökdelen kurmaya çalışıyorsun. Messi diyorsun, Messi 12 yaşında Barcelona altyapısına girmiş. Daha 12 yaşında adamın gelecek planlamasını yapıyorlar orada. Herkesin sorumluğu zaten en başından belli en tepeden başlayarak Barcelona'da. Come To Barca da demiyorlar. Gelen belli giden belle. Gelecek ve gidecek olan belli. Herşeyi en ince ayrıntısıyla planlayarak yapıyorlar.  Biz de kendimizi bunlarla kıyaslıyoruz. Adamlar işe temelinden başlıyor. Biz de Come To Beşiktaş diyerek biraz da başkanın şansına, kısmetine bağlı artık ne olursa.

Hoca zaten mükemmel değil. Hocanın kusurlarını kimse inkar etmiyor. Sorun herşeyi Hocanın üzerine yıkmaya çalışmak. Olanı da olmayanı da.

Çevrimdışı Librarius

Çarşı ve benzeri gruplar stat içinde yer edindikçe bir daha taraftardan vs. bahsedemez hale geliriz. Maç içinde sırtını dönüp bağıran adamları anlamam mümkün değil. Maçtan kopmanın her çeşidini yaşıyorlar.

Hic sorma. Mac 1-0 herifler tribünden su lanet olası tezahüratı yapıyor: "Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin." Bu nasıl ezik ve gereksiz bir tezahürattır. Ve bu ugursuz tezahürat ne zaman söylense gol yiyoruz veya tehlike yaşıyoruz. Su lanet olası tezahürattan nasıl kurtulacağız? Bu tezahüratın mantigi nedir? Takimi coşturmak varken arabeske ne gerek var?

Ali Palabiyik gibi Beşiktaş dusmani bir tetikçi atanmış maca, herif aninda sarıları verdi bize, yedigimiz golden once net faulu vermedi ama taraftar oralı bile degil. Ali palabiyik'i bu maçta rahat rahat hazırladılar ve o herif iddiaya girerim ki GS maçına verilecek ve bizi dilim dilim doğrayacak. Bunu buraya not edeyim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tangaz

taraftar kolay düzelir, iki galibiyete zımba gibi olurlar; ama kolay değişmez. eğer takımın performansına bağlı desteği sineye çekersek, görmezden gelirsek işin kronikleştiğini kabul etmeliyiz. başkan, futbolcu, hoca en fazlası 15 sene beşiktaşlı, taraftarın beşiktaşlılığı bir ömür sürüyor. en çok bizim eleştirmemiz, en çok bizim desteklememiz gerekiyordu, yapamadık.

beşiktaş'ta yaprak düşse taraftardan bilirim, bu benim beşiktaş taraftarını konumlandırdığım yer ile alakalı. başakşehir stadındaki on bin kişi stat dolu demektir, inönü'deki yirmi beş bin ise boş. sezonun şu ana kadarki bölümünden beşiktaş taraftarını çıkar daha kötüsü olur muydu, diye soruyorum kendime. evet, diyemiyorum. yıldırım demirören'i de biz göndermedik, şenol güneş'i de, fikret orman'ı da biz göndermeyeceğiz. sanırım artık hastalığı kabullenmekten başka seçenek kalmıyor.

daha iyi teknik direktör, daha iyi başkan zaten yetiyormuş şampiyonluk için. bizim payımız ne o zaman, kulüp iki milyar daha borç yapsın diye mi bağırıyoruz?

"kısacası ben hükümete gidip bunu söyleyeceğim, onlar bir şey der elbet."

:claps: :claps: :claps:

tribün kültürünü bilmeyen anlayamaz bu farkı. çekirdek çitleyen kızları izleyip selfi çeken 25bin üstelik, ama başakşehirdeki 10 bin kemik kadrodur tıpkı kadıköye giden 2bin kişi gibidir
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Evet değdi, gruptan çıkmak önemli bir eşikti.

Yönetim geçen sene saçma sapan paralar harcamasaydı ve dövize karşı pozisyon alsaydı, bu kadar kötü duruma düşmezdik.

Hocaya 2 şampiyonlik kadar minnettarım gruptan çıkardığı için.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dostum 1 senedir döviz muhabbeti yapıyorsun eyvallah da ekonomistler bile kestiremiyor dolar euro nereye gider. O dönem de kimse bu kadar ani yükseleceğini beklemiyordu. Sanki herkes dövize karşı pozisyon almış da biz almamışız gibi konuşuyorsun. Ayrıca nedir bu pozisyon merak ediyorum. Borsayla döviz al/satıyla, ons altınla, petrolle, bitcoinle vs her türlü yatırım enstrümanıyla ilgilenirim hobi olarak. Neymiş bir kulübün dövize karşı alacağı pozisyon? Her şeyi temlik altında cebinde kuruş yok kredi çekip kaldıraçlı işlem mi yapacaktı? Dolar'a long pozisyon mu açacaktı? Eurobond alıp kupon ödemesi mi bekleyecekti? Dövize pozisyon lafı tamamen hikaye. Bankalar bile terste yakalandı o döviz artışında başkan nereden bilecekti?

Çevrimdışı Orhan_

Hic sorma. Mac 1-0 herifler tribünden su lanet olası tezahüratı yapıyor: "Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin." Bu nasıl ezik ve gereksiz bir tezahürattır. Ve bu ugursuz tezahürat ne zaman söylense gol yiyoruz veya tehlike yaşıyoruz. Su lanet olası tezahürattan nasıl kurtulacağız? Bu tezahüratın mantigi nedir? Takimi coşturmak varken arabeske ne gerek var?

Ali Palabiyik gibi Beşiktaş dusmani bir tetikçi atanmış maca, herif aninda sarıları verdi bize, yedigimiz golden once net faulu vermedi ama taraftar oralı bile degil. Ali palabiyik'i bu maçta rahat rahat hazırladılar ve o herif iddiaya girerim ki GS maçına verilecek ve bizi dilim dilim doğrayacak. Bunu buraya not edeyim.

Allah bunların belalarını verecek bir gün de bakalım ne zaman... Maça sırtını dönmek nedir yahu, ne zaman o dale denen şeye başlasalar sinirlerim tepeme çıkıyor. Bir de ben sittin sene dönmem.. Bir bakıyorum 1000 tane adam beni izliyormuş gibi bir his oluşuyor. İyice ayar oluyorum.

Çevrimiçi levitate

mitroviç transferi milattır burnumuzu pise soktuğumuz günün resmidir.
bence iyi oyuncuydu ama geliş tarzı ve verilen ücret kuşkulandırıcıydı

vida ile menajerleri aynıymış, o gelsin diye almışız diyenler vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Gökhan Töre: "Bu yarı dönemde kadro dışı kalacağımı yarı transfer sezonunun bitmesinden 2 gün önce öğrendim. Sebebini sormama rağmen cevap alamadım. 9 aydır maaş alamadım. Affedilmeyi bekleyecek hiçbir şey yapmadım."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biz birbirimizi yemeye devam edelim, bu arada bir kımıl zararlısının divana karşı açtığı dava sonuçlanmış.
Tevfik Yamantürk'ün başkanlığı düşmüş.

Çevrimiçi levitate

Malzeme cok malzeme
Yonetim bu kafayla bakkal dukkani yonetemez islek caddede

Kisa kisa yazacam bjndan sonra arada kaynamasin
80 tNe adam almislar yahu 6 senede
Acayip bi rakam
Para babasi reAl 25 mi 27mi ne
Gecen saydim usenmedim
Realin altyapidan soktuklarini saymadim ama
Gidip sayip 77 falan bulan olursa algi kasmasin haaa yd ise 8 sene 84 almis

Ben feda sezonundan beri elestiriyorum ama fikret ormana kiyamiyorum hala da 1000 tane oyumu veririm. Ama dedigim gibi artik sart var, listesine de bakarim

Feda sezonunda bastan asagi yanlis rezalet ustune rezalet
O gunlerden uyardim ama
YHu paran yok gokhan suzen falan aliyon lan adam roberto karlos olsa nolur sampiyon mu olacan birak genclerden oynat para fAlan vefme. Gidiyo dentinyo niyNk falN tivitirdan tirNsfer

yönetim ve hocanın sayı konusunda takıntısı var

örneğin 4-5 tane stoperimiz oldu sadece 2'sini oynatıyoruz, adamlar cezalı/sakat olsa gidip orta sahayı stopere çekiyoruz

sene sonu göndermeye çalışıyoruz, gönderince gidip yerine "stoper az" diyip tekrar adam alıyoruz sonra baştan tekrar al

e ne anladım ben bu işten

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Elimizde Oğuzhan varken Oğuzhan'a göre bir takım yapacağız çünkü Oğuzhan da Beşiktaş'ın Messi'si öyle mi? Günümüz futbolunda bak bakalım yıldız denilen oyunculardan kaç tanesi yetersiz fiziğe sahip olup çevresindekilerinin sürekli onun açıklarını kapatmasına ihtiyaç duyuyor? Hangi büyük kulüp fiziği yetersiz oyuncuya sistemde yer bulmayı geçtim onu kadrosunda bulundurur? Gönder Oğuzhan'ı Arsenal'e; adamlar biliyor zaten Oğuzhan'ı anlatmana da gerek yok bu çocuğa güzel bir sistem yapın da oynasın diye. Sağına soluna önüne arkasına Oğuzhan'ın açıklarını kapatacak adam koyup oynatsın Arsenal Oğuzhan'ı o fizikle İngiltere Premier Ligi'nde 1 maç görelim. Tolgay sistem yüzünden çürüdü gitti zavallı. Dürüm yedi de kendini kurtardı. Şimdi fener'de kendine gelmiştir sistemi görünce.
elinde sadece oğuzhan yok kagawa ve ademde var bunlara göre bir düzen kurarsın bak fb tolgayı her maç oynatıyor adam kagawayla aynı zamanlarda top oynamayı bıraktı 90 dk çıkartmıyorsa 45-60 dk oynatırsın bu dakikaları arttırırsın önemli olan düzen şuan avcı irfan-emre-mossoro oynuyo kağıt üstünde ne dersin bu orta sahayı elek ederler ama en sağlam orta sahalardan ligimizde 23 35 38 yaşları ortalamaya bak bizde olsa tefe koyarlar mert bizde olsa adamı transfer edenlere sövülür bu fenerin bursanın ıskartaya çıkarttığı adamı getirdiler diye manuel da costa alsak ne derler o sivasın falan ıskartaya çıkarttığı bizim şimdi elimizde kimler var bakalım vida dünya kupası finali oynamış kievde  banko oynayan adam dorukhan adem kagawa oğuzhan burak gökhan bir sene daha idare eder bizim omurgamız iyi 2.olup şlye gidersek seneye daha iyi olabiliriz bazıları ısrarla takımda hiç eksik olmayacak planlama mükemmel olcak gibi konuşuyor bura türkiye premier lig değil sen sağlam omurga kur şampiyonluk gelir

Çevrimiçi levitate

ikinci şampiyonluktan beri taraftar ortada yok, o da avrupa maçlarındaki performansları kanaat notu olarak kullanırsan, yani bir buçuktan iki. taraftar maç seçiyor, baskı kuramıyor, organize olamıyor ve artık oyuncu ıslıklıyor. altmış küsurda kaç iyi bir taraftarı tanımlar? şenol güneş, fikret orman, futbolcular değişti, taraftar aynı yani.

ağabey aykut kocaman'ı neden örnek verdin ki? yenilgiyi "taç hırsızlığı"na bağlayan biri, atmosfere mi bağlamayacak, ne işine geliyorsa onu söylüyor.

belki ben abartıyorum ama adalı geldiğinden beri kuru gürültü yapan bi tayfa statta türedi, onlar yüzünden kimse birlik olamıyor

rakip bizi eziyor adam gelmiş "musalla taşı eğğ" diye bağırıyor, gol yiyoruz adamlar gündoğdu söylemeye çalışıyor çok ilginç kafalar
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

belki ben abartıyorum ama adalı geldiğinden beri kuru gürültü yapan bi tayfa statta türedi, onlar yüzünden kimse birlik olamıyor

rakip bizi eziyor adam gelmiş "musalla taşı eğğ" diye bağırıyor, gol yiyoruz adamlar gündoğdu söylemeye çalışıyor çok ilginç kafalar
geçenlerde burak transferinden tepki yedikleri için beleş bilet için tc toplandığını yazmıştı alper bahadır twitterda byük ihtimalle doğru adalıyı oldumm olası sevemedim adam yd yönetiminde yapılan yanlışlara ses çıkarmayan biriydi hatta çanak tuttu beşiktaşa faydası ne olacak bu adamın ahmet nur cebi gibi arka planda işleri çözümleyen adamdı hoca ile başkan arasında köprü görevi görüyordu çok yazık oldu

Çevrimiçi levitate

geçenlerde burak transferinden tepki yedikleri için beleş bilet için tc toplandığını yazmıştı alper bahadır twitterda byük ihtimalle doğru adalıyı oldumm olası sevemedim adam yd yönetiminde yapılan yanlışlara ses çıkarmayan biriydi hatta çanak tuttu beşiktaşa faydası ne olacak bu adamın ahmet nur cebi gibi arka planda işleri çözümleyen adamdı hoca ile başkan arasında köprü görevi görüyordu çok yazık oldu

yd döneminde bu muhabbet çok dönerdi şaşırmadım şahsen
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

abi sen hala ne anlatmak istiyorsun anlamıyorum sıradan takımı kimse şampiyon yapamaz ki asrın fener kadrosu şampiyon olamadı basit mi öle sıradan kadroyla şampiyon olabilecek tek takım fetosaraydıro da cemaat masonluk ayakları ile anca.

hocada tolgea serdar kurtuluş ismayl rodolfo gibi sıradan hatta kötü topçularla şampiyon yaptı takımı. bu arada pancu dediğin adam aman amandan çok fazlasıydı muhteşem bir hücum silahıydı top taşır top saklar uzaktan sokar kafayla sokar kavgadan kaçmaz vbvb. pancuyu bile begenmemişsin ya diycek laf yok.
Abi zaten bu kadro daha kaliteli 100. Yil kadrosundan

Çevrimdışı mylife1903

Dostum 1 senedir döviz muhabbeti yapıyorsun eyvallah da ekonomistler bile kestiremiyor dolar euro nereye gider. O dönem de kimse bu kadar ani yükseleceğini beklemiyordu. Sanki herkes dövize karşı pozisyon almış da biz almamışız gibi konuşuyorsun. Ayrıca nedir bu pozisyon merak ediyorum. Borsayla döviz al/satıyla, ons altınla, petrolle, bitcoinle vs her türlü yatırım enstrümanıyla ilgilenirim hobi olarak. Neymiş bir kulübün dövize karşı alacağı pozisyon? Her şeyi temlik altında cebinde kuruş yok kredi çekip kaldıraçlı işlem mi yapacaktı? Dolar'a long pozisyon mu açacaktı? Eurobond alıp kupon ödemesi mi bekleyecekti? Dövize pozisyon lafı tamamen hikaye. Bankalar bile terste yakalandı o döviz artışında başkan nereden bilecekti?
Yuro paralari bozdurup faize koymustur belki, maaslari da faizi cekip bankalara itelemistir sonra da dusuk kurdan bir daha almistir aradaki ise neyse
Ihale fikrasi aklima geldi

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu tiribun benim gozumde lazio macinda bitmisti. Lan riske girmeye gerek yok lazionun lazio oldugu zamanlar
Daha bismalla takimi saliverdik italayinin ustune
Sonra adamlar atakta biz laylaylaylom derken tak tak 2-0 sonra zorla sergen efsane bi gol atti
Super tiribun yaptik be abi

Hah o gunlerde bu arkadaslar ile yollarimizi ayirdik

Çevrimdışı mylife1903

Bilancolarda serdal adaliya olan borclari takip et

Loris Karius, 4 aylık maaşını alamadığı için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. (Bild)

Çevrimdışı mylife1903

Loris Karius, 4 aylık maaşını alamadığı için Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti. (Bild)
Yaa neden sikayet diye haber veriyirlar
Menejeri falan takip ediyordur
Cocugun haberi bile belki yoktur

Simdi iyice taraftar kafasina binecek

Yaa neden sikayet diye haber veriyirlar
Menejeri falan takip ediyordur
Cocugun haberi bile belki yoktur

Simdi iyice taraftar kafasina binecek

gökhan törede 9 aydır alacaklarını alamıyormuş.

Adama neden kadro dışı bırakıldığı da açıklanmamış.

Nasıl klüp yönetilmez onu görüyoruz.

Yersek pepe "100 bin €" için sıkıntı çıkardı gitti!

Çevrimdışı ozankarakoc

Hepsi Şenol Güneş'in laz inadından ve Quaresma'nın ezbere ortalarından kaynaklanıyor!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı caner.eryigit

Töre denen arkadaş maaşını alamıyor olabilir o konuda birşry diyemem de 2 gün kala beni istemediklerini söylediler olayı hikaye.
Kampa götürülmedim kadro dışısın daha ne söylenecek sana..
Sezon başında yazmıştım yine yazıyorum seneye Türk Telekom da Abdürrahimle el sıkışırken görücez arkadaşı..
Para mevzuları ayyuka çıktı.
Gelen parayı yönetemediler yoksa bu rekor gelirlerle bu kadar kötü duruma düşünmez.ağır saçmaladılar nasıl toparlayacaklar çok merak ediyorum.
Hergün yeni yeni haberler çıkacak bu para mavzularıyla ilgili kimisi ısmarlama kimisi gerçek.
Şu 2 senede gelinen nokta tez konusu olur.büyük beceri ister bu duruma gelmek.

Çevrimdışı tuncaboylu

Döviz borçlarını TL'ye döndürecekti, başka bir şeye gerek yok. (Ünal Aysal yaptı zamanında)

6 ay öncesine kadar hala Ziraat Bankası'ndan 96 milyon dolar kredi alma görüşmeleri vardı, neyse ki suya düştü. O krediyi alsalardı, şimdi kepenkleri indiriyorduk.

Şu futbol dünyasında kafası ekonomiye en iyi basan adamlardan biri Hüsnü Güreli, onu da federasyona kaptırdık. Fikret Orman onu getirseydi yeni yönetime keşke.

Çevrimdışı tuncaboylu

Stadın iç saha seyircisi için kapasitesi 37 bin, onun da 30 bini kombine zaten.

Tepki olmasın diye 6-7 bin bileti birilerine dağıtmış olmaları inandiri değil

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre niye şikayet etmemiş, çok mu seviyormuş Beşiktaş'ı?

Neyse sıkın dişinizi 3 ay daha.

Bakalım Abdurrahim'le mi öpüşecek, Ali Koc'la mı...

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 23:05:37 tuncaboylu ]