Arkadaşlar bıkmadınız mı gerçekleri bükmekten?
O yaz ilk 11'e 5 adam alındı, Tolgay sezonu kapattı, takımın en golcü adamı satıldı. 10 numara düşünülen Oğuzhan mecburen 8'e kaydı. Devre arası 2 stoper gitti, 2 stoper 1 kaleci geldi.
Yıllardır beraber oynayan takımmış, Ersan ve İsmail dışındaki en eski adam 2 sene önce katılmıştı takıma.
Fenerbahçe maçının ikinci yarısında tek kötü oynayan Lens'ti, değil mi?
Takımın kolay gol yemesi ayrı bir sorun, ama şu an takımın bütün sinerjisini düşüren, atakları öldüren adam Quaresma. Şunu görün bir zahmet .
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hem algı yapıyor hem gerçekleri olduğundan farklı gösteriyor hem de yaptığın şeyi karşındakine yüklüyorsun. Yok Başak Rus 8.'sinin sol bekini transfer ediyor, bizde de Adriano var diyorsun soruyorum Adriano kaç maç oynamış. Hep oynamış diye ceap veriyorsun. Hep derken kaç maç oynamış bu yarım sezonda?
Gerçekleri saptırmaya çalışan bir taraf varsa soruyorum 2015/16 yılında bizim kadromuz ne kadar değişmiş bu 2018/19 sezonunda ne kadar değişmiş? Al Ersan, İsmail dışında yeni dediğin 2015/16 kadrosu. Kaleciler: 1- Cenk Gönen, 27- Günay Güvenç, 29- Tolga Zengin
Savunma Oyuncuları: 2- Serdar Kurtuluş, 3- İsmail Köybaşı, 4- Alexander Milosevic, 6- Dusko Tosic, 19- Pedro Franco, 22- Ersan Adem Gülüm, 31- Ramon Motta, 32- Andreas Beck, 44- Luiz Rhodolfo
Orta Saha Oyuncuları: 5- Jose Sosa, 7- Gökhan Töre, 8- Veli Kavlak, 10- Olcay Şahan, 13- Atiba Hutchinson, 15- Oğuzhan Özyakup, 17- Ricardo Quaresma, 18- Tolgay Arslan, 20- Necip Uysal, 21- Kerim Frei
Forvet Oyuncuları: 11- Mustafa Pektemek, 23- Cenk Tosun, 33- Mario Gomez, 77- Ömer Şişmanoğlu.
Sen de 2018/19 sezonunu yaz. Sadece 2018/19 sezonundaki kadroyu değil oyuncuların aldıkları süreleri de yaz. Sen yaz çünkü iddia sahibi sensin. Neymiş şu gerçekler görelim.
fener maçının ikinci yarısında tek kötü oynayan Lensti diye bir ifade kullandım mı? Ayrıca cici çocuk Lens'i fazla gömmeyelim. Lens kötü oynamışsa onun da sebebi tabii ki Quaresma. Modamız Quaresma'yı gömmek. O modayı takip edelim.