Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744808 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

boş ver necibi kimsenin necip övdüğü yok sen rokko 21 defa milli oluş die algı kastın mı? kastın. ben de rokkonun çok övdüğün milli kariyerinin istatistiklerini ortay koydum mu? koydum  :bandit:
Hiç bir şey ortaya koyduğun falan yok.

Necip'in rezil oynadığı ve Roco'nun oynamadığı bir maçtan sonra, "Şimdi anladınız mı Roco'nun ne kadar kötü olduğunu" yazıp algı peşinde koşan sensin.

Senin elinde  Şili milli takımının formasını ( öyle ya da böyle) 21 kere giyen bir stoper varken, Necip'i stoper oynatmak saçmalıktır.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Bursaspor maçında 1 topu kendisi topu kapıp götürdü ve attı.

Fenerbahçe maçında attığı bir gol penaltı.

Konyaspor maçında frikikten attı.

Adam adeta ekmeğini taştan çıkarıyor, ama bu oyun sistemiyle devamlılığı gelmez kolay kolay.

Tekrar diyorum, bu sistem devam ederse, 3-4 hafta sonra Burak'a da tepki gelmeye başlayacak.

Oyun sistemi diyorsunuz ya halen pes vallahi doğrusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

gelsin yarın başlasın yoksa bu karyus verem edecek hepimizi ( pardon tuncaboylu hariç hepimizi)
2 maç iyi oynayıp sözleşme yenilesin bir de, istemem kalsın.

3 ay sonra kurtuluyoruz, pişmiş aşa su katmaya gerek yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

lens öyleyse quaresma ne yapıyor takımı eksik bırakmaktan başka bak ben çözüm lens demiyorum bi hoca var çözüüm üretmek istese üretebilir dorukhanı sağ tarafa koyarsın ortayı atba-medel atiba oğuzhan yaparsın pres gücün artar yada adem-kagawa-güven yaparsın olmadı adem-kagawa-caner yaparsın olmadı altyapıdan adam koyarsın yada 4-3-2-1 oynarsın kanatsız bi sürü formül üretirsin quaresmayı ver ft yada avcıya bakalım süre alabiliyor takım fişek gibi oynamadımı onsuz maçlarda hepimiz zevk almadıkmı aldık niye kendi ayağımıza sıkalım 2.  olmak varken bu adam gitcek diye hoca bile dedi bundan şimdi ne hayır gelcek erzurum ve avrupa maçında keyfi yere kırmızı benmi gördüm bu gördü adamın çiftliğine döndü hoca sayesinde yönetimde gönderemedi beceriksizlik yaptı bizim derdimiz beşiktaştır yok lensmiş quaresmaymış isimler boştur
Eminim Hoca'nın aklına gelmemiştir Dorukhan'ı sağa koymak , hani misal belki daha iyi oynadığı ikinci mevkisi olan sağ beke de koymamıştır Gökhan Gönül sakat olduğunda Dorukhan'ı. Sonra taraftar da dememiştir bakın Hoca nasıl denemeler çözümler geliştiriyor diye değil mi? Hoca , Dorukhan'ı sağda oynatsın diyenler Dorukhan sağ bekte oynadığında Hocayı gömüyordu niye en iyi olduğu mevkide 6 numarada oynatmıyor diye. İşte böyle bir komedi durumu var bizim herşeyi bilen taraftarda.  Oğuzhan'ı merkeze koyduğunda takımın pres gücünün ne kadar arttığını görüp bundan da hoşnut olmamıştır. Hoca Adem-Kagawa'yı da kesin denememiştir antrenmanlarda; bunu basın toplantılarında da söylememiştir. Madem yöneticiler doğru dürüst transfer yapamıyor, kadro planlaması yanlış, yöneticiler gömülmesin diye sezon ortasında sistem değişikliğine gidelim. Futbol zaten FM oyunlarında nasıl oynanıyorsa gerçek hayatta da odur değil mi? ft'ye bakıyorum Avcı'ya bakıyorum; şartlarının aynı olmadığını görüyorum Hocayla. Bizim en  büyük şansımız her biri büyük scout, teknik direktör, menajer olan taraftar kitlesine sahip olmamız. Hepsi konusunda uzman, hepsi ne derse tutar, hepsi büyük analizci konularında uzman kişiler. Erzurum ve Avrupa maçlarında neden kırmızı gördü; onu anlat bekliyorum. Babel de Tolgay da aynı Quaresma gibi Hoca yüzünden böyle garip garip hareketler yapıyordu değil mi? Hoca sayesinde gönderememiş demek yönetim? Bir yaşıma daha girdim şimdi. Kulüpte kimin gidip kimin kalacağının en son kararını Hoca veriyormuş öyle mi? Taraftarın derdi Beşiktaş demek taraftarın her konuya vakıf, bilir kişi edasıyla yaklaşıp, yüzeysel bildikleriyle her yerde ahkam kesmesi demek değildir. Yok bu normal bir durumsa o zaman taraftar tekstilci yönetici olup transfer sihirbazlığına soyunduğunda da hiç ses etmeyeceksin.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 14:41:45 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Orhan_

Eminim Hoca'nın aklına gelmemiştir Dorukhan'ı sağa koymak , Oğuzhan'ı merkeze koyduğunda takımın pres gücünün ne kadar arttığını görüp bundan hoşnut olmamıştır. Hoca Adem-Kagawa'yı da kesin denememiştir antrenmanlarda; bunu basın toplantılarında da söylememiştir. Madem yöneticiler doğru dürüst transfer yapamıyor, kadro planlaması yanlış, yöneticiler gömülmesin diye sezon ortasında sistem değişikliğine gidelim. Futbol zaten FM oyunlarında nasıl oynanıyorsa gerçek hayatta da odur değil mi? ft'ye bakıyorum Avcı'ya bakıyorum; şartlarının aynı olmadığını görüyorum Hocayla. Bizim en  büyük şansımız her biri büyük scout, teknik direktör, menajer olan taraftarlara sahip olmamız. Hepsi konusunda uzman, hepsi ne derse tutar, hepsi büyük analizci konularında uzman. Erzurum ve Avrupa maçlarında neden kırmızı gördü; onu anlat bekliyorum. Babel de Tolgay da aynı Quaresma gibi Hoca yüzünden böyle garip garip hareketler yapıyordu değil mi? Hoca sayesinde gönderememiş demek yönetim? Bir yaşıma daha girdim şimdi. Kulüpte kimin gidip kimin kalacağının en son kararını Hoca veriyormuş öyle mi? Taraftarın derdi Beşiktaş demek taraftarın her konuya vakıf, bilir kişi edasıyla yaklaşıp, yüzeysel bildikleriyle her yerde ahkam kesmesi demek değildir. Yok bu normal bir durumsa o zaman taraftar tekstilci yönetici olup transfer sihirbazlığına soyunduğunda da hiç ses etmeyeceksin.

Quaresma konusunda alayı hatalı. Ne geri alınacaktı, ne sözleşme uzatılacaktı ne de üzerine bu kadar oyun kurulacaktı. Savunulacak 1 tane adam yok bu konuda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyun sistemi diyorsunuz ya halen pes vallahi doğrusu.
Ne diyeyim Gülhan, neye pes?

Senin elinde defansın arkasına sarkabilen ve karşı karşıya gol yüzdesi santrafor var, hala sağ açık oyuncun 27 tane orta yapıyor.

Böyle devam etsin, göreceğiz işte. Top 40 saniyede bir sağ kanattan sol korner bayrağına giderken, millet Burak gol atamıyor diye kızmaya başlayacak.

Çevrimdışı Orhan_

Eminim Hoca'nın aklına gelmemiştir Dorukhan'ı sağa koymak.....

2 sene önce bunun yaşanmışlığı var. Cezalı olduğu için forma giymediği bir maçta 4lü orta saha ile oynayıp sezonun o süreçteki en iyi maçını çıkarmıştık. Gel gör ki sonraki hafta her şey eskiye dönmüştü. Hocanın da aşırı muhafazakar davrandığını kabul etmek gerekir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Eminim Hoca'nın aklına gelmemiştir Dorukhan'ı sağa koymak , hani misal belki daha iyi oynadığı ikinci mevkisi olan sağ beke de koymamıştır Gökhan Gönül sakat olduğunda Dorukhan'ı. Sonra taraftar da dememiştir bakın Hoca nasıl denemeler çözümler geliştiriyor diye değil mi? Hoca , Dorukhan'ı sağda oynatsın diyenler Dorukhan sağ bekte oynadığında Hocayı gömüyordu niye en iyi olduğu mevkide 6 numarada oynatmıyor diye. İşte böyle bir komedi durumu var bizim herşeyi bilen taraftarda.  Oğuzhan'ı merkeze koyduğunda takımın pres gücünün ne kadar arttığını görüp bundan da hoşnut olmamıştır. Hoca Adem-Kagawa'yı da kesin denememiştir antrenmanlarda; bunu basın toplantılarında da söylememiştir. Madem yöneticiler doğru dürüst transfer yapamıyor, kadro planlaması yanlış, yöneticiler gömülmesin diye sezon ortasında sistem değişikliğine gidelim. Futbol zaten FM oyunlarında nasıl oynanıyorsa gerçek hayatta da odur değil mi? ft'ye bakıyorum Avcı'ya bakıyorum; şartlarının aynı olmadığını görüyorum Hocayla. Bizim en  büyük şansımız her biri büyük scout, teknik direktör, menajer olan taraftar kitlesine sahip olmamız. Hepsi konusunda uzman, hepsi ne derse tutar, hepsi büyük analizci konularında uzman kişiler. Erzurum ve Avrupa maçlarında neden kırmızı gördü; onu anlat bekliyorum. Babel de Tolgay da aynı Quaresma gibi Hoca yüzünden böyle garip garip hareketler yapıyordu değil mi? Hoca sayesinde gönderememiş demek yönetim? Bir yaşıma daha girdim şimdi. Kulüpte kimin gidip kimin kalacağının en son kararını Hoca veriyormuş öyle mi? Taraftarın derdi Beşiktaş demek taraftarın her konuya vakıf, bilir kişi edasıyla yaklaşıp, yüzeysel bildikleriyle her yerde ahkam kesmesi demek değildir. Yok bu normal bir durumsa o zaman taraftar tekstilci yönetici olup transfer sihirbazlığına soyunduğunda da hiç ses etmeyeceksin.

Evet ya, o Avcı'ya verilen şartlar ne öyle.

Devre arası sol bek istiyor, Rusya'nın en meşhur sol beki geliyor.
Stoper istiyor, 1 senedir istirahat eden Serdar Taşçı kapıda.
Santrafor istiyor, 35'lik Robinho ile 34'lük Demba Ba hazır kıta.

Quaresma ceza alınca takım iyi oynamaya başlıyor, cezası bitmeye yakın hoca Lens'i rencide edecek şekilde azarlayıp ceza biter bitmez onun yerine sahaya sürüyor. Ama yedekte Messi mi var kardeşim?

Messi yok da Güven var. Güven solda Lens sahada iyi oynuyor takım, neden 3. maç eskiye dönüyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

2 sene önce bunun yaşanmışlığı var. Cezalı olduğu için forma giymediği bir maçta 4lü orta saha ile oynayıp sezonun o süreçteki en iyi maçını çıkarmıştık. Gel gör ki sonraki hafta her şey eskiye dönmüştü. Hocanın da aşırı muhafazakar davrandığını kabul etmek gerekir.
Tosic'i stopere koymak ilk senenin sonuna kadar aklına gelmedi işte, mecburen koydu da 2 sene stoperde fayda gördük.

Sanki her kararı sorgulanamaz bir insan.

Çevrimdışı cursedofdragon

Karius ;

Satın alma opsiyonu: 8.000.000 €
1. yıl kiralanması için; 1.000.000 €
2. yıl kiralanması için; 1.500.000 € ödenecek.

Toplam 10.500 milyon €.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Quaresma ceza alınca takım iyi oynamaya başlıyor, cezası bitmeye yakın hoca Lens'i rencide edecek şekilde azarlayıp ceza biter bitmez onun yerine sahaya sürüyor. Ama yedekte Messi mi var kardeşim?

Messi yok da Güven var. Güven solda Lens sahada iyi oynuyor takım, neden 3. maç eskiye dönüyor?

Rusya'nın o meşhur sol beki yarım sezonda kaç maç oynamış; Adriano kaç maç oynamış. Eeeee bizim sol bekimiz daha kaliteli. Kaç maç oynamış Adriano? Neden o kadar maç oynamış Adriano? Kimin yüzünden o kadar maç oynamış Adriano? Oynamayan kaliteli bir Adriano saha içinde nasıl katkı vermiş sahada? Hadi anlat.

1 senedir oynamayan Serdar Taşçı'nın mevkisi ne? Asrın kadrosunda oynayan Necip'in mevkisi ne?

Robinho 35, Demba Ba 34. Asrın kadrosunda övdüğünüz Negredo'nun yaşı kaç? Elimizde tek santrafor diyebildiğimiz adam olan Burak'ın yaşı kaç?

Quaresma ceza alınca takım iyi oynamaya başlıyor. Sonra bir bakıyorsun 2-3 maç üst üste oynamaya başlayan Lens'te kas, eklem sorunları performansında düşme başlıyor. Güven'e de kafayı takmış zaten Hoca. Çocuk ne olsa olgun, ergenlik mevzularını çoktan aşmış Leverkusen U19'dan kafa olarak da fizik olarak da hazır gelmiş bir çocuk. Senin gibi uzman, analizci taraftardan iyi bilecek değil zaten Hoca.

Çevrimdışı mylife1903

Keske bizde rusyadan meshur bi sagbek alabilsek ggnin onune arkasina yanina

Çevrimdışı tuncaboylu

Rusya'nın o meşhur sol beki yarım sezonda kaç maç oynamış; Adriano kaç maç oynamış. Eeeee bizim sol bekimiz daha kaliteli. Kaç maç oynamış Adriano? Neden o kadar maç oynamış Adriano? Kimin yüzünden o kadar maç oynamış Adriano? Oynamayan kaliteli bir Adriano saha içinde nasıl katkı vermiş sahada? Hadi anlat.

1 senedir oynamayan Serdar Taşçı'nın mevkisi ne? Asrın kadrosunda oynayan Necip'in mevkisi ne?

Robinho 35, Demba Ba 34. Asrın kadrosunda övdüğünüz Negredo'nun yaşı kaç? Elimizde tek santrafor diyebildiğimiz adam olan Burak'ın yaşı kaç?

Quaresma ceza alınca takım iyi oynamaya başlıyor. Sonra bir bakıyorsun 2-3 maç üst üste oynamaya başlayan Lens'te kas, eklem sorunları performansında düşme başlıyor. Güven'e de kafayı takmış zaten Hoca. Çocuk ne olsa olgun, ergenlik mevzularını çoktan aşmış Leverkusen U19'dan kafa olarak da fizik olarak da hazır gelmiş bir çocuk. Senin gibi uzman, analizci taraftardan iyi bilecek değil zaten Hoca.

Ya Allah aşkına Onur, ne anlatıyorsun bize?

Adriano geldiğinden beri neredeyse her maç oynadı, daha ne istiyorsun?

Başakşehir'in aldığı o adamları biz alsak, yöneticileri diri diri yakardınız be.

Ne komisyonculukları kalırdı, ne başka bir şeyleri.
Herifler 35 yaşındaki Robinho'ya bonservis ödedi, 32 yaşındaki Rusya 8.si takımın sol bekini aldı. Serdar Taşçı emeklilik öncesi uğramış, oynadığı 2. maçın 15. dakikasında sakatlandı. Yedek stoperde Attamah oynuyor, kalecisi Bursa'dan kovulmuş.

Ne anlatıyorsun gerçekten? "İrfan ve Cengiz bize gelseydi parlardı" diyebiliyor musun da bana Güven'i kötülüyorsun.

Lens'in ne adele sorunu varmış, herif kaç sakatlık geçirdi sene başından beri? Norveç'te Allah'ın soğunda 90. dakika depar atıp gol atmadı mı?

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 15:15:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Keske bizde rusyadan meshur bi sagbek alabilsek ggnin onune arkasina yanina
Gerek yok, hoca Gökhan varken oynatmam dedi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başakşehir'in aldığı o adamları biz alsak, yöneticileri diri diri yakardınız be.

Ne komisyonculukları kalırdı, ne başka bir şeyleri. Herifler 35 yaşındaki Robinho'ya bonservis ödedi, 32 yaşındaki Rusya 8.si takımın sol bekini aldı, Serdar Taşçı emeklilik öncesi uğramış, yedek stoperde Attamah oynuyor, kalecisi Bursa'dan kovulmuş.

Ne anlatıyorsun gerçekten? İrfan, Cengiz bize gelseydi parlardı diyebiliyor musun da bana Güven'i kötülüyorsun.

Lens'in ne adele sorunu varmış, herif kaç sakatlık geçirdi sene başından beri? Norveç'te Allah'ın soğunda 90. dakika depar atıp gol atmadı mı?

Türkiye Ligi'nin 14. sünün yedek sol bekiyle şampiyonluk yaşadı bu takım. O takımın başında olan da Şenol Güneş idi. Algı yapmaksa amaç al sana algı.

Ben Başakşehir'i değil Beşiktaş'ı konuşuyorum. Beşiktaş'ın transferlerini yapanlar da Başak'ın yöneticisiyse o zaman tamam Başak'ı da konuşalım.

1-Güven'i kötülemiyorum 2- Futbolcuyu olduğu gibi görün ne olduğundan eksik ne de fazla.
 Değer diye diye tepemize çıkardığınız Tolgay gibi futbolculardan sonra anlaşılan o ki halen taraftar olarak aklımız başımıza gelmemiş.

Norveç'ta soğukta 90. dakika depar atan Lens'in maçtan sonra kasıklarında problem olmamış ve bu durum sonraki maça/maçlara yansımamış mıydı?

Edit: Adriano'nun bu son yarım sezonda kaç maç oynadığını, neden o kadar maç oynadığını yazmamışsın. Arada kaçmasın o da.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 15:26:39 Onur Küçük ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye Ligi'nin 14. sünün yedek sol bekiyle şampiyonluk yaşadı bu takım. O takımın başında olan da Şenol Güneş idi. Algı yapmaksa amaç al sana algı.

Ben Başakşehir'i değil Beşiktaş'ı konuşuyorum. Beşiktaş'ın transferlerini yapanlar da Başak'ın yöneticisiyse o zaman tamam Başak'ı da konuşalım.

1-Güven'i kötülemiyorum 2- Futbolcuyu olduğu gibi görün ne olduğundan eksik ne de fazla.
 Değer diye diye tepemize çıkardığınız Tolgay gibi futbolculardan sonra anlaşılan o ki halen taraftar olarak aklımız başımıza gelmemiş.

Norveç'ta soğukta 90. dakika depar atan Lens'in maçtan sonra kasıklarında problem olmamış ve bu durum sonraki maça/maçlara yansımamış mıydı?

Benim dediğime gelmişsin işte.

Hoca ilk sene bundan kötü kadroyla tarihin en pahalı kadrosunu kuran Fenerbahçe'ye karşı şampiyon oldu, şimdi daha iyi kadroyla mütevazi Başakşehir'den 13 puan fark yedi.

Değişen tek şey hoca işte, neyi kabul etmiyorsunuz anlamıyorum.

Başakşehir'in transferlerini Avcı'ya sunulan imkanlardan bahsettiğin için yazdım.

Lens'i Quaresma'nın cezası biter bitmez kenara çekmesini kasıkla açıklayamazsın.

Erzurum maçında kırmızı gören Quaresma'yı sırtına dokunarak yollayan adamın, Lens'i maç ortasında bağıra çağıra azarlamasını baldıra bağlayamazsın.

Güven'e dönelim. Burada kimse Güven'i Neymar olarak görmüyor. Ama kendisi Quaresma yerinr oynarken sahadaki oyunun daha organize olduğunu, sahadaki diğer oyuncuların beden dilinin daha olumlu olduğunu görüyor.

Neden o zaman bu ısrar? 3 ay sonra gideceksin, al Quaresma'nı de götür ve bize Güven'i oynat. Hiç bir şey için yapmıyorsan, yeni görevin için yap. Milli takıma da faydalı olur.

Çevrimdışı mylife1903

Gerek yok, hoca Gökhan varken oynatmam dedi.

Algi budur iste hep dedigin
Sanki hocaya dani alvezi alacaz dediler de hoca yok ben ggyi oynatirim dedi

Sonra hoca hep cop tiransfer istiyor diye de algiya devam ediyorsunuz
Serdar azizi istemis
Yahu nejip bile parasini odeyemedigin pepeden daha iyi oynuyor
Serdar aziz nejip kadar oynar
Adam bu olacaklari gordu de konustu
Volkan seni istemis ozani istemis
Tolgaydan kotu mu oynayacakti ozan

Burak mevzusu da ayni
Hocam soldado negredo copero salako var hangisi alalim, yavrum buraki tutup getirin baskada tiransfer yapmayin bana kafi
Sanki adama hocam buyur aguero suarez dediler de hoca burak illede burak dedi

Çevrimdışı mylife1903

Ne komisyonculukları kalırdı, ne başka bir şeyleri.
Herifler 35 yaşındaki Robinho'ya bonservis ödedi, 32 yaşındaki Rusya 8.si takımın sol bekini aldı. Serdar Taşçı emeklilik öncesi uğramış, oynadığı 2. maçın 15. dakikasında sakatlandı. Yedek stoperde Attamah oynuyor, kalecisi Bursa'dan kovulmuş.

Ne anlatıyorsun gerçekten? "İrfan ve Cengiz bize gelseydi parlardı" diyebiliyor musun da bana Güven'i kötülüyorsun.

Insan azicik dusunur su irfanla cengiz parlayacak miydi, diye yazarken
Gercekten nankorsunuz
Tosic fabri cenk gomez parlamadi mi?
Hayatinin parasini kazandirdi adam sana
Bilicin yuzune bakmadigi ozziden verim almadi mi? Ayiptir. Ozzi kendine bakacak bugun bu haldeyse hoca degismedi degisen ozzinin medeni durumu, terkedildi adam. Ne kariymis arkadas mahvetti camiayi, aziz basganin ajani falan olabilir o
Marselo adamin istedigi tek futbolcu degil miydi? Oynatip satmadi mi?

Bize bu liyon baskani ole midir nedir onun gibi sikat lazim iste. Herif marseloyu aldi kirbaclaya kirbaclaya kullaniyo kalan senol gunesin parlattiklari kadroya giremiyor.
Gecen babel bi gol kacirdi disari cikarken gulmekten alkisliyorlardi

Çevrimdışı Karabay

@mylife1903 ve @tangaz reisler affınıza sığınarak hakkınızda tespit yapacağım. Birşey farkettim, çoğunluk neyi savunuyorsa tam tersini savunuyorsunuz  :) mesela geçen seneye kadar hepimiz külübü öve öve bitiremezken siz tam tersini yaptınız. Şimdi aldık küreği yanınıza geldik "hoop bi dakka" diyorsunuz. :biggrinking:

Çevrimiçi yaço58

Edit: Adriano'nun bu son yarım sezonda kaç maç oynadığını, neden o kadar maç oynadığını yazmamışsın. Arada kaçmasın o da.
işte sorun burda o şenol güneşle şimdiki aynımı kafa yapısı aynımı o sene ortadan delerdik şimdi ver quaresmaya ortala adebaor bizde olsa her maç oynardı avcı oynatmıyor neden adamın sistemine uymuyor artık 3 sene önceki şenol hoca yok sanki aynı hoca varda biz eleştiriyoz oturup kalkıp diyoruzki kessin şu oğlunu yerine kim oynarsa oynasın en azından bişeler yapar bu top ezmekten başka bişe yapmıyor bunun sorumlusu benmiyim yönetimmi hocamı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim dediğime gelmişsin işte.

Hoca ilk sene bundan kötü kadroyla tarihin en pahalı kadrosunu kuran Fenerbahçe'ye karşı şampiyon oldu, şimdi daha iyi kadroyla mütevazi Başakşehir'den 13 puan fark yedi.

Değişen tek şey hoca işte, neyi kabul etmiyorsunuz anlamıyorum.

Başakşehir'in transferlerini Avcı'ya sunulan imkanlardan bahsettiğin için yazdım.

Lens'i Quaresma'nın cezası biter bitmez kenara çekmesini kasıkla açıklayamazsın.

Erzurum maçında kırmızı gören Quaresma'yı sırtına dokunarak yollayan adamın, Lens'i maç ortasında bağıra çağıra azarlamasını baldıra bağlayamazsın.

Güven'e dönelim. Burada kimse Güven'i Neymar olarak görmüyor. Ama kendisi Quaresma yerinr oynarken sahadaki oyunun daha organize olduğunu, sahadaki diğer oyuncuların beden dilinin daha olumlu olduğunu görüyor.

Neden o zaman bu ısrar? 3 ay sonra gideceksin, al Quaresma'nı de götür ve bize Güven'i oynat. Hiç bir şey için yapmıyorsan, yeni görevin için yap. Milli takıma da faydalı olur.

Sen kendini bir algıya kaptırmış gidiyorsun. Hocanın değiştiği yok. Değişen Fikret Orman ve çevresindeki yönetici takımı. Pepe var, Adriano var, sahada duvar olup alan açmak dışında cismi yok ama ismi var diye Negredo var, Babel var. Var oğlu var. Al sana asrın kadrosu dersiniz. Sorarlar bu adamlar kaç maç oynamış oynadıklarında nasıl oynamış diye. Ama olsun kağıt üzerinde varlar. O da yeterli.

Başak'ın kadrosunu, maaş bütçesini, transferlerini kim yapıyor, yapıyorsa hocalarına danışarak belli bir planla mı yapıyorlar o Başak'ın kendi mevzusu. Beşiktaş'ta bir tekstilci transfer sihirbazlığına soyunuyorsa Beşiktaş'ın mevzusu budur.

Lens'e öyle yapmış Quaresma'ya böyle yapmış diyerek dışarıdan yüzeysel kendi bakış açınla yorumlamaya çalışıyorsun. Bunu sadece sen değil taraftarın çoğu yapıyor. Sorun sadece olayların iç yüzünü tam bilmeden yorumlamak değil. Bu yorumu sorgusuz sualsiz doğruymuş gibi hep kabul etmek.

Oğuzhan da 19 yaşında geldi bu takıma. Şimdi 27 yaşında. Nereden nereye geldi; nasıl geldi bu duruma. Cenk de Gaziantep'ten geldi 23 yaşında. O da nereden nerelere nasıl gitti. Domates bile belli şartlar altında yetişiyor. Yetişmesi için o şartları sağlamak zorundasın. Sen sahadaki Güven'e baktığında oynamaya çalışan bir Güven görüyorsun. Hoca ise bu çocuğun saha içini de dışını da görüyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Insan azicik dusunur su irfanla cengiz parlayacak miydi, diye yazarken
Gercekten nankorsunuz
Tosic fabri cenk gomez parlamadi mi?
Hayatinin parasini kazandirdi adam sana
Bilicin yuzune bakmadigi ozziden verim almadi mi? Ayiptir. Ozzi kendine bakacak bugun bu haldeyse hoca degismedi degisen ozzinin medeni durumu, terkedildi adam. Ne kariymis arkadas mahvetti camiayi, aziz basganin ajani falan olabilir o
Marselo adamin istedigi tek futbolcu degil miydi? Oynatip satmadi mi?

Bize bu liyon baskani ole midir nedir onun gibi sikat lazim iste. Herif marseloyu aldi kirbaclaya kirbaclaya kullaniyo kalan senol gunesin parlattiklari kadroya giremiyor.
Gecen babel bi gol kacirdi disari cikarken gulmekten alkisliyorlardi

Yoo nankör falan değilim.

Hocanın ilk 2 sene yaptıklarını sizden çok ben takdir ettim, bu adamı size karşı ben savundum.

Şimdi bakıyorum, yönetime çakmak için hoca aşığı kesildiniz.

Hoca son 1.5 senedir kafaca ligden koptu. Onun sebebi de millî takımdan gelen teklif.

Geçen sene başında adamın kafasına girdiler. Beşiktaş'la milli görevdeyim dedi, CL'ye odaklandı. Gruptan çıktık, Allah razı olsun. Ama o esnada ligdeki kayıplar yüzünden şampiyonluk gitti.

Siz o zaman bu yüzden hocayı eleştirirken, ben savundum. Çünkü o bize büyük bir eşikti. 20 senelik gruptan çıkamama travmasını giderdi. Hala da diyorum, elleri dert görmesin.

Ama artık savunulacak bir tarafı yok. Avrupa'da ön elemede Lask mıdır nedir, saçma takıma eleniyorduk, zor kurtulduk. Sonra gidip kendi sahamızda Malmö ile berabere kalamayına elendik.

Hadi dedim lige odaklanalım, orada da yokuz. İki maç iyi gitse, üçüncü maç yine orta gole dönüyor.

Çevrimdışı tangaz

şenol güneşin ilk kaçırdığı şampiyonluk normal mi?yine maçı okuyamadı ve maçı ve şampiyonluğu verdi.dönemin en güçlü kadrosu elindeydi ama eline yüzüne bulaştırdı.
şenol güneşin ardında bıraktığı takımların sonraki iki üç sezonunu incelemek lazım.

şenol güneşin ardında bıraktığı, şampiyon yaptığı/şampiyonluğa oynattığı hangi kadro korunmuş???

kimi parlattıysa satılmış yahu tolunay ogün apo selçuk burak jaja şener fernandao bakambu gomez cenk talisca tosiç say allah say satılanların paraları da çar çur edilmiş

Adil değil bu yorumlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Onur Küçük

• Ziyaretçi

işte sorun burda o şenol güneşle şimdiki aynımı kafa yapısı aynımı o sene ortadan delerdik şimdi ver quaresmaya ortala adebaor bizde olsa her maç oynardı avcı oynatmıyor neden adamın sistemine uymuyor artık 3 sene önceki şenol hoca yok sanki aynı hoca varda biz eleştiriyoz oturup kalkıp diyoruzki kessin şu oğlunu yerine kim oynarsa oynasın en azından bişeler yapar bu top ezmekten başka bişe yapmıyor bunun sorumlusu benmiyim yönetimmi hocamı
Aynı Hoca duruyor yerinde. Aynı olmayan yöneticiler. Bir de her şeyi bilen taraftarımız oldu. Hocanın dediği şey belli. Önce maaşları ödeyin diyor. Demesi en kolay onu gönderin bunu satın transfer yapın diye. Avcı dediğinde yapıyorlar. Alırken de soruyorlar, danışıp alıyorlar. Oğlunun yerine birilerini denemiyor mu antrenmanlarda Hoca? Dorukhan oynasa daha faydalı olurmuş? Hoca denememiş mi hiç Dorukhan'ı orada?  Birileri bir şeyler ortaya atıyor sonra tüm taraftar o algının peşinde gidiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen kendini bir algıya kaptırmış gidiyorsun. Hocanın değiştiği yok. Değişen Fikret Orman ve çevresindeki yönetici takımı. Pepe var, Adriano var, sahada duvar olup alan açmak dışında cismi yok ama ismi var diye Negredo var, Babel var. Var oğlu var. Al sana asrın kadrosu dersiniz. Sorarlar bu adamlar kaç maç oynamış oynadıklarında nasıl oynamış diye. Ama olsun kağıt üzerinde varlar. O da yeterli.

Başak'ın kadrosunu, maaş bütçesini, transferlerini kim yapıyor, yapıyorsa hocalarına danışarak belli bir planla mı yapıyorlar o Başak'ın kendi mevzusu. Beşiktaş'ta bir tekstilci transfer sihirbazlığına soyunuyorsa Beşiktaş'ın mevzusu budur.

Lens'e öyle yapmış Quaresma'ya böyle yapmış diyerek dışarıdan yüzeysel kendi bakış açınla yorumlamaya çalışıyorsun. Bunu sadece sen değil taraftarın çoğu yapıyor. Sorun sadece olayların iç yüzünü tam bilmeden yorumlamak değil. Bu yorumu sorgusuz sualsiz doğruymuş gibi hep kabul etmek.

Oğuzhan da 19 yaşında geldi bu takıma. Şimdi 27 yaşında. Nereden nereye geldi; nasıl geldi bu duruma. Cenk de Gaziantep'ten geldi 23 yaşında. O da nereden nerelere nasıl gitti. Domates bile belli şartlar altında yetişiyor. Yetişmesi için o şartları sağlamak zorundasın. Sen sahadaki Güven'e baktığında oynamaya çalışan bir Güven görüyorsun. Hoca ise bu çocuğun saha içini de dışını da görüyor.

Bırakın şu tekstilci yönetici goygoyunu, Erdal Torunoğulları'nın mesleği ne?

Asıl Fikret Orman hep aynıydı, ilk iki üç sene şansı yaver gitti, son iki senedir gitmiyor.

Negredo bize gelmeden kaç maç oynamışmış, Gomez kaç maç oynamıştı? Sana gelirken Fiorentina'da harikalar mı yaratıyordu.

Hala diyorsun ki yüzeysel bakıyorsun. Arkadaşlar, herif kırmızı kart görüyor nedensiz yere, neyine yüzeysel bakıyorum? Antrenmanda istiyorsa 1000 tane mekik çeksin, bana gol lazımken saçma sapan atılıp duruyor. Ve bu adam forvet. O maçı kaybettiriyor, önündeki maçlarda kadronu zayıflatıyor. 1 değil, 2 değil; kaç kere oldu.

Asrın kadrosu falan demiyorum, ama şu anda hocanın elinde muteber bir kadro var. İlk seneki kadrosundan çok daha iyi, üstelik orada stadı bile yoktu.

Neymiş, kadro değişiyormuş.

Şampiyon olduğumuz ilk seneki kadro kendi kadrosu bile değildi, sene başında 6 adam alındı, sene ortasında 2 stoper ve bir kaleci adam geldi. İstediği adamlar da alınamadı, Ozan Tufan, Volkan Şen vs.

Ee nasıl Şampiyon olduk stadsız? 33 maçta nasıl 79 puan aldık? Kadroda o kadar sakar adam varken ne oldu, büyü mü yaptık?

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2019, 16:05:50 tuncaboylu ]