Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Fikret

Büyük futbolcu hakikaten şu pozisyonda topu kendisine istemek büyük meziyet devam et quaresma atarlar elbet inancını kaybetme.
Besiktasli oyuncular Quaresma'yi cok seviyor olmali.
Turlu turlu sorun var. Bir suru maasini haketmeyen adam, performansi yerlerde oyuncular, fiyasko transferler.
Quaresma sayesinde nasil bir baskidan kurtuluyorlar.  :evillol: :evillol:

Yani 4 senedir su takimin tek derdinin Q7 olduguna kendini inandirmis guruh. 90dk mac izleyip Q7 acigi bulup elestirecek kadar tutkulu.
Su takimda Q7 olmasa bu arkadaslar baska oyunculara yonelecekti.

Mesela Lens gibi buyuk maliyetli bir oyuncu alindi. Top namina birsey oynadigi yok. Gereksiz faul yapmasiyla meshur, rakibi rahatlatiyor sagolsun.
%100 golleri kacirma, pas vermeme gibi huylari da var ki bunlari yaptigi maclarda genelde puan kaybettik.
Ama yok iste surada 100 adet oyuncu elestirisi olsa 85i Q7 cikacak.

Valla Besiktas futbolcusu olsam cok tesekkur ederdim kendisine. Tore parasini tikir aliyor oynadi mi facia ama kafasi rahat.
Ama soyleyim sene sonu falan giderse isler karisir. Senol hoca da gidecek valla cadi kazani artik kimleri yakar bu taraftar bakalim.

Cozum onerisi: Su medyanin yonlendirmesiyle baslayan linclere katilmayin.

Çevrimdışı mylife1903

Tugay demiri hiç amma hiç sevmem. Amma dün erman şakalının ağzının otunu iyi vermiş ve icimizdekileri tv-de söylemiş yüzüne karşı

Bu erman danilosi ne demisti gecen sene gene konya macinda ona bakmak lazim
Taliska 1e1 giderken cekile cekile tekme yiye yiye indirilmedi mi
Lan cezasahasinda neler oluyor bizim maclarda hepsine oyna devam
Besiktas kazandikca hakem gomuyor herifler allah belanizi versin ne diyem
Lan dusse tartisilir o pozisyon
Bize neleri vermiyorlar
Kayseri macinda 2 penalti ic olmadi mi?
Nerdeyde bu bu ne desem (Küfür Yasak)₆ insanlar
Erzurum macinda mac 0-0 penalti mi versene arkadas sana ne benim ne oynadigimdan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

affetsinler geçsin kaleye şu kariusdan iyidir adam bildiğin geleni içeri alıyor fb maçında tolga olsa en az 1ini yemezdi karius geldiği gün böyle olacağını kimse bilemezdi heralde adam harundan falan kötü çıktı volkanla yarışıyorlar fbde slimani neyse bizdede karius o

Ben bırak Tolga'yı kaleye Sambade geçse bile razıyım.

Çevrimiçi murat

Bu nasil takdir etmektir? Laf arasina takdir ediyoruz ama diyip kendinizce birsey bulup cogunluga uyup negatif yazi yazmak midir takdir etmek?
Basarilari var takdir ediyoruz. 4 kelime. Kalan 500 kelime hocayi nasil vursam..

Genel olarak soyluyorum;
Burada bu hoca gomuculerin "takdir ediyoruz ama" lari komik.

Besiktas'i ayan beyan satan, kendi reklam araci olarak kullanan, yetersiz₁ loser Bilic icin MANIFESTO yazdiniz. Adam gitmek icin anlasmis, cok karizma diye ne destek gordu. Senol Gunes'in her kucuk hatasinda geldiniz Bilic'in ekmegini yiyor falan dediniz.

Carvalhal hakkinda efendi adam demek, Samet Feda sezonunda emek verdi falan diye takdir edecekseniz edin. Sizin takdiriniz.
Son 15 senede Besiktas'in aldigi 3 sampiyonlugun 2sini almis, antrenorluk CV'si dolu olan, goze hos gelen futbol oynatan Senol Gunes hakkinda neler atip tutuyorsunuz.
Sonra 3 mesajdan birinin %1inde basarilarini takdir ediyorum.

-Senol Gunes'in karizmasi eksik bizim ulke insani sekilci begenmiyor... Yarin bu takimi sampiyon yapsa seneye UEFA'yi alsa bir sene sonra ilk basarisizlikta gene saydirirsiniz.
-Senol Gunes'in asarim, keserim, onu cekme bunu cek demiyor. Bizim ulke insani tabi boyle kaba/kavgaci adam gorecek ki saygi duysun.
-Hocanin medyada al gulum ver gulum kirli iliskileri yok Aykut-Terim gibi. Medyadaki terbiyesizlerin yaptigi algilarla gaza gelip Besiktas'in basina 10-15 senede bir gelecek hocana vefasizlik yapiyorsun.
şenol güneş 30 yıllık td kariyerinde sadece 2 kere şampiyon olabilmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Ben bırak Tolga'yı kaleye Sambade geçse bile razıyım.
Su yasinda senol gunes kaleye gecse daha oyi oynar daha az gol yer
Zaten yagli balli kalecidir
Hem saha icinden daha iyi gorur belki oyunu

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneş 30 yıllık td kariyerinde sadece 2 kere şampiyon olabilmiş.
Supersin abi
Fbnin sikeli sampiyonluklarini da aklamis oldun

Baskasi yazsa renkli agziyla konusuyorsun diye 2000 satir yazi yerdi necmi abiden

Çevrimiçi murat

Supersin abi
Fbnin sikeli sampiyonluklarini da aklamis oldun

Baskasi yazsa renkli agziyla konusuyorsun diye 2000 satir yazi yerdi necmi abiden

şenol güneşin ilk kaçırdığı şampiyonluk normal mi?yine maçı okuyamadı ve maçı ve şampiyonluğu verdi.dönemin en güçlü kadrosu elindeydi ama eline yüzüne bulaştırdı.
şenol güneşin ardında bıraktığı takımların sonraki iki üç sezonunu incelemek lazım.

Çevrimdışı mylife1903

şenol güneşin ilk kaçırdığı şampiyonluk normal mi?yine maçı okuyamadı ve maçı ve şampiyonluğu verdi.dönemin en güçlü kadrosu elindeydi ama eline yüzüne bulaştırdı.
şenol güneşin ardında bıraktığı takımların sonraki iki üç sezonunu incelemek lazım.
96da da bizim bicildigimiz gibi bicildi ts
2004 yilini hatirla abi papilanin efsane sezonu
2010 yili zaten malum

34 maclik lig maratonunu getirip tek macla hoca gomerken bizim sebadan beri savundugumuz serefli ikincilik kavramini taca atiyorsun
Senol gunese laf sokmak icin
Senol gunes olmadan bi tane ts ikinciligi hatirliyorum baska yok onu da ateyizled aciklasin

Çevrimiçi murat

Nasıl biçildi sahaya sis bombası mı atıldı?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ilk devre resmen Mustafa Pektemek oynasin bir hareket gelsin gol atalim diye adama bakiyorduk.
Su an kadro disi Tolga Zengin gelsin diye umut ediyoruz.

Ya su kadro kalitesinin halini gorun iste.
Bu takim 2 sene sampiyonluk, Avrupa'da basarilar gordu. Rekor paralara oyuncu satti.
Nasil Tolga Zengin'e, Pektemek'e bakar hale geldik yil olmus 2019.

Ya bunu 2 sene once soyleyen olsa ne ictin derdik.

Aras vb transferleri mazur gorenler olmus gormeyin. Aras fiyaskosu da hocaya yikilmistir, transfer ve yonetim aklanmistir.
Aras kendini kanitlamamis, Rus orta sira takiminda vasat bir goruntu cizmis ve de agir diz sakatligindan gelen bir oyuncuydu. 25 yasinda oyuncu genc/potansiyelli olmuyor.
Burada Senol Gunes genc dusmani, irkci denildi. Ermeni genci oynatmiyormus guya... Bunu dedikleri zaman Aras 27 yasindaydi. Ayni zamanda Cenk 25, Ozzy 24tu ve yedekten alinip ilk 11e Senol Gunes ile monte edilmisti.

25 yasinda agir sakatlik gecirmis vasat oyuncuyu aliyorsun gidip neden 4.5 sene sozlesme yaparsin? O gun de bunu yazdim. 1m euro uzeri para veriyorsun.
O gun soyledim bu bizde yillarca kalir maasini alir.
Sonra o maliyet yuzunden gidersin GERCEKTEN IS YAPAN YEDEGIN KERIM FREI'i sirf maasindan kurtulayim diye yollarsin. Zira kanat yedegi maasini buna baglamissindir. 29 yasinda Aras Ozbiliz hala maas alsin. Genc Aras...

Ama taraftara sorsan Aras'i sozde irkci, genc dusmani hoca bitirdi derler. Yonetimin kafasi rahat.
Aynisi gene Orkan Cinar. 2 calim atti diye futbol uzmanlari burada her gun hocaya saydirdi. Adam 2.ligde bile tutunamadi o derece kotu. Ama kiralik gittiginde frikik golu atti diye burada hocayi gomenleri hatirliyoruz tabi.

Transfer istedigi kadar kotu olsun, vurun abaliya Senol Gunes suclu diyin kurtulun. Negredo 4.5m euro'luk kazik degil hoca mobbing yapti. Lens cok iyi ama Babel-q7yi oynatiyor hoca.

Neyse hoca sezon sonu gidince artik hoca nefretinden gozleri donen taraftarlarimiz sakinlesir. Transferleri sorgularlar ins.
Hoca nefretinden gözü dönenler olabilir ama hoca aşkından hocanın aleni yanlışlıklarını görmemek veya hoca yapıyorsa vardır bir hikmeti moduna girmek, yönetimin, taraftarın emeklerini hiç edip bütün güzel şeyleri hocaya bağlayıp yanlış yapılanlarda pamuklara sarmak ve en kötü tarafı farkında olmadan Şenol Güneş ismini Beşiktaşın önüne koymak. Bunlara ne diyelim. Şunun altını açık ve net çizelim, Şenol Güneş'e meslek hayatının son dönemlerinde büyük bir piyango çıkmıştır. Doğru zamanda ve doğru yerdeydi ve Beşiktaş'a hoca olma şerefine nail oldu. Emeklerine Eyvallah ama bundan fazlası değil.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Nasıl biçildi sahaya sis bombası mı atıldı?
Bizi sahaya sis bombasi atarak mi biciyorlar
Ya da gs ankarada ankaragucune 8 cekerken
Senin istanbulda oyuncun kirmizi gorurken sis bombasi mi vardi
Hersey meydandaydi

Berabere kalinca cl kazanmis gibi sevinen rakiplerle oynarken sis falan yoktu apacik meydandaydi
Malatyaya sis farli tofaslar verilirken sahaya bisi atilmadi

Boyle devam et abi, senol gunese laf sokacakson diye 30 senedir savunduklatimizi basimiza gelenleri yok say

101. Yilda ne olduki sis mi atildi, bicerdover mi girdi sahaya

98. Dakikada arid yere yatti vahap beyaz caldi bak o macta mesela sis bombasi atilmis olabilir

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/nuriduz17/status/1105365649000402945?s=19
Ama CL ye gidemezsek seneye sıkıntı yaşarız. Bu tartışma ortamının bir an önce son bulması gerek. Bunun içinde Beşiktaş'ın iyiliğini düşünen yöneticilerimiz artık bu işe el atmalılar. Şu içinde bulunduğumuz durumun en büyük nedeni iletişimsizlik...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi yaço58

Bu nasil takdir etmektir? Laf arasina takdir ediyoruz ama diyip kendinizce birsey bulup cogunluga uyup negatif yazi yazmak midir takdir etmek?
Basarilari var takdir ediyoruz. 4 kelime. Kalan 500 kelime hocayi nasil vursam..

Genel olarak soyluyorum;
Burada bu hoca gomuculerin "takdir ediyoruz ama" lari komik.

Besiktas'i ayan beyan satan, kendi reklam araci olarak kullanan, yetersiz₁ loser Bilic icin MANIFESTO yazdiniz. Adam gitmek icin anlasmis, cok karizma diye ne destek gordu. Senol Gunes'in her kucuk hatasinda geldiniz Bilic'in ekmegini yiyor falan dediniz.

Carvalhal hakkinda efendi adam demek, Samet Feda sezonunda emek verdi falan diye takdir edecekseniz edin. Sizin takdiriniz.
Son 15 senede Besiktas'in aldigi 3 sampiyonlugun 2sini almis, antrenorluk CV'si dolu olan, goze hos gelen futbol oynatan Senol Gunes hakkinda neler atip tutuyorsunuz.
Sonra 3 mesajdan birinin %1inde basarilarini takdir ediyorum.

-Senol Gunes'in karizmasi eksik bizim ulke insani sekilci begenmiyor... Yarin bu takimi sampiyon yapsa seneye UEFA'yi alsa bir sene sonra ilk basarisizlikta gene saydirirsiniz.
-Senol Gunes'in asarim, keserim, onu cekme bunu cek demiyor. Bizim ulke insani tabi boyle kaba/kavgaci adam gorecek ki saygi duysun.
-Hocanin medyada al gulum ver gulum kirli iliskileri yok Aykut-Terim gibi. Medyadaki terbiyesizlerin yaptigi algilarla gaza gelip Besiktas'in basina 10-15 senede bir gelecek hocana vefasizlik yapiyorsun.
ne yapalım geçmişteki başarılarını yokmu sayalım ama şuan kendini veremiyor bu bir gerçek adam 180 dk quaresmaya tahamül etti hadi onu geçtim adama söz bile geçiremiyor duran topa gitme diye medel kafasına vurrmasa quaresma vururdu ne anlatıyorsun yok hoca gömücüymüş hoca çıksa milli takımla anlaşmadan dese yönetimde beni istemiyorlar kontrat teklif bile etmediler bende kendi kaiyerimi çizerek milli takıma gidicem dese gram tepki olmazdı ama yok berberde görüştük falan dedi sonra nihat özdemir yd görüşmeleri gizli gizli yürüttü dedi hoca dürüst değildi kabul edelim basın toplantsında övünç ve sercan sordu ne zaman görüştünüz diye cevap veremedi ben bi insanı körü körüne niye savunayım geçmişte iyiyse şimdi kötüyse ne diyim benmi suçluyum maçta gökhanın sakatlığı yoktu heralde adam çıktı lens sağbeke geçti quaresma hala oyunda adem çıkıyor quaresma hala oyunda bu kadar yanlışı görmeyelimmi ne yapalım hoca harikamı diyelim maçta takım quaresma ve hocaya rağmen iyiydi lensi sağbeke çekcen madem kayseri maçında çekseydinya derler adama hoca en büyük başarılar yaşattı eyvallah bunu kabul etmeyen yok ama kafa olarak gitmişse ne yapalım vefa diye 10 senelik sözleşmemi imzalayım bu beşiktaşa ihanettir bana açıklasın biri quaresmanın oynayıp hiç oyundan çıkmamasını hocanın ne düşündüğünü 27 orta 1 isabet 2 ma. savunmaya gelme yok takımı geriyor adam 35 yaşında hoca bu adamdan taktik olarak ne bkliyor açıklayın bilelim böyle giderse yarın burakta tu kaka olcak 2 maçtır ben hatırlamıyorum burağa pozisyon hazırlayıp burağın kaçırdırğını bu maç frikikten attı kayseri maçında imkansız bi vuruşu vardı kaleci çıkardı ya açıklayın bilelim hocayı çok seviyorsanız neden quaresma sevdası sadece bunu açıkla ben senden daha çok destek oluyum

Çevrimiçi yaço58

Turlu turlu sorun var. Bir suru maasini haketmeyen adam, performansi yerlerde oyuncular, fiyasko transferler.

Yani 4 senedir su takimin tek derdinin Q7 olduguna kendini inandirmis guruh. 90dk mac izleyip Q7 acigi bulup elestirecek kadar tutkulu.

Mesela Lens gibi buyuk maliyetli bir oyuncu alindi. Top namina birsey oynadigi yok. Gereksiz faul yapmasiyla meshur, rakibi rahatlatiyor sagolsun.
%100 golleri kacirma, pas vermeme gibi huylari da var ki bunlari yaptigi maclarda genelde puan kaybettik.

Valla Besiktas futbolcusu olsam cok tesekkur ederdim kendisine. Tore parasini tikir aliyor oynadi mi facia ama kafasi rahat.
Ama soyleyim sene sonu falan giderse isler karisir. Senol hoca da gidecek valla cadi kazani artik kimleri yakar bu taraftar bakalim.

sen quaresma sevicisin lensi gömmenden belli hiç değilse adam pres yapıyor savunmaya desteğe geliyor gökhanı oynatıyor bunlar bile quaresmanın önünde olması için yeter

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen sene bu sene karşılaştırması:

İlk devre ikinci devre karşılaştırması:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

sen quaresma sevicisin lensi gömmenden belli hiç değilse adam pres yapıyor savunmaya desteğe geliyor gökhanı oynatıyor bunlar bile quaresmanın önünde olması için yeter
Sabah Quaresma akşam Quaresma. Bu Quaresma'yı gömenlerin çoğunun asıl niyeti Quaresma'yı değil Hocayı gömmek; Hocayı gömerek de basiretsiz yönetimin açıklarını gizlemek. Niyetiniz bozuk sizin. Niyetiniz düzgün olsaydı gömmeye bu takımın transferlerini yapan yönetimden en başta kulübün tepesindekinden başlardınız. Şenol Güneş mi kovdu Quaresma'yı sonra tekrar getirdi takıma? Şenol Güneş mi yaptı transferleri; 'Manevi oğlum Quaresma oynayacak sağ tarafta. Lens gibi 30 yaşında bir yetersize 5 milyon bonservis verebilirsiniz.'' dedi?  Bana anlatsana bu Lens neden 2 senedir fazla kilolarını vermez; maçların ikinci yarıları oyundan kaybolur; maçta 50-100 metre sprint atar sonra 3-5 dakika oyundan kaybolur; rahat taırları vardır yedek kalmayı dert etmez, eksiklerini geliştirmek fazla umurunda olmaz gider Babel ile gece gezmelerine çıkar? Hadi en baştan sorunların tepesinden başlayalım bu takıma oyuncuları kimler transfer ediyor; biblo gibi kenarda dursun diye mi Quaresma'ya bonseris ve 2.1 milyon maaş verilmiş?

Çevrimdışı mylife1903

Sabah Quaresma akşam Quaresma. Bu Quaresma'yı gömenlerin çoğunun asıl niyeti Quaresma'yı değil Hocayı gömmek; Hocayı gömerek de basiretsiz yönetimin açıklarını gizlemek. Niyetiniz bozuk sizin. Niyetiniz düzgün olsaydı gömmeye bu takımın transferlerini yapan yönetimden en başta kulübün tepesindekinden başlardınız. Şenol Güneş mi kovdu Quaresma'yı sonra tekrar getirdi takıma? Şenol Güneş mi yaptı transferleri; 'Manevi oğlum Quaresma oynayacak sağ tarafta. Lens gibi 30 yaşında bir yetersize 5 milyon bonservis verebilirsiniz.'' dedi?  Bana anlatsana bu Lens neden 2 senedir fazla kilolarını vermez; maçların ikinci yarıları oyundan kaybolur; maçta 50-100 metre sprint atar sonra 3-5 dakika oyundan kaybolur; rahat taırları vardır yedek kalmayı dert etmez, eksiklerini geliştirmek fazla umurunda olmaz gider Babel ile gece gezmelerine çıkar? Hadi en baştan sorunların tepesinden başlayalım bu takıma oyuncuları kimler transfer ediyor; biblo gibi kenarda dursun diye mi Quaresma'ya bonseris ve 2.1 milyon maaş verilmiş?
Bu isi kesip atacaksin giden gelmeyecek abi
Askerligini yapti geldi gibi bir tavir var yonetimde
Gidenlerin gelmesi hatta quaresma gibi belese gidip bons verilerek gelmeleri bu yonetimin pilansiz pirohramsiz oldugunun kanitidir. Hatta oyuncu havuzlari falan filan da yok hep ayni adamlar gundeme geliyor 2 senedir burak asagi burak yukari. Ben ofsaytte kalmasinda falan degilim bu takimda cok dusmeyecegi belliydi yok sahtekarmis bilmemne karakteri olmazmis ya kimler geldi gecti, butun yaz yatip kamp gunu ameliyat olmaya giden pektonun karakteri cok mi iyi?
Giden gelmesin arkadas yeter vallahi haftaya gomez kume dusunce onu konusuruz sonra adri satilir ya da gider oraya bir ismael hamlesi gelir

Yahu almisin negredoyu patlamisin ilk dakikadan belli olmus 2 tiransfer sezonu geciyor sen hala santrafor bulamamisin gidiyon buraki getiriyon

Biktim yeminle ya giden gelecekse numan gelsin o oynasin zaten negrodan cok daha iyi oynardi bu yasinda

Çevrimiçi tolga1903

4 senedir sorun değil 1 temmuz 2010'dan beri sorun. Bedavaya gönderip geri parayla alındığından beri sorun. Adamın açığını yakalamak gibi misyonu yok kimsenin içinde olduğu takımı izleyen herhangi biri bu adamın 25 yaşındaki halinin bile bir takıma getirisinin götürdüklerinden çok çok az olduğunu ve 35 yaşında neden hala 90 dakika sahada kaldığını sorgular. Bunu sorgulayanlara "medya lincine katılıyorsunuz" demek yerine keşke biraz dikkatli izleseniz şu maçları. Ben oyuncuyu eleştirmekten vazgeçtim mesela bu sene 2 kırmızı kart gördü birinde avrupa'dan elendik birinde daha 10 dakika varken ligin sonundaki takımla berabere kaldık bu da sorun değil artık geçtim bunlardan hadi biz mecburuz bu adama (yedekte messi yok!) bari 90 dakika sahada tutmasın taş olsa çatlar yahu adamın iyiliği için konuşuyorum 35 yaşındaki adama 90 dakika boyunca 27 orta yaptırılır mı hık diye gidecek bir gün.

Çevrimiçi yaço58

şu anda hedef ne 2.lik ben sabah akşam yönetimi eleştirsem ne olcak zaten seçim var zaten seçimde kongre üyeleri gerekenii yapar ben şuanda yönetimi eleştirsem ne olcak saha içinde quaresmasız bu takım 3 de 3 yaptı tek devrede harika oynadımı sonra ne oldu hoca maça müdahele etmedi sonraki kayseri maçıda aynıydı hoca bizim gibi izledi şimdi ben kimi eleştiriyim forvet dendi burak geldi hala bi adam 2 maçta 21 orta açıyorsa suç yönetimde mi bunları konuşalım senin elinde adem-kagawa-burak gibi bu ülkenin üstünde hucüm oyuncuları var yönetimin yanlışları vardır ama doğruları yanlışlarından fazladır fikret ormana hırsız dendi bunun üstü varmı adam enkaz devralmıştı şuan takım nerde gelirler nerde yok borç artmış falan borç artarken gelirlerde artmadımı bunu neden kimse görmüyor ayrıca yönetiminde hatası çoktur yönetimi savunmak için güneşi eleştirmek niye olsun bizim hedefimiz  gsyi altımıza alıp 2. olmak ben şuan sahaya bakarım yönetimi kongre üyeleri belirleyecek ben 2. olmak için hocanın yapması gerekenleri yapmamasından dolayı eleştiriyorum bizim kişilerle işimiz yok fikret şenol o bu şu gider ama beşiktaş kalıcıdır şuanda da 2.olmak gerçek hedefse o hedef için olması gereken eleştirileri yapıyoruz şu gökhan gönül bu ligin en iyi sağ beklerinden biri adamı kullanamıyoruz  lensle oynadığındaki efektifliği ile quaresma ile oynadığı arasındaki farka bak gidip saha içinde medel kafasına vuruyor bu ne demek kaçıncı hafta hala göremedimi hoca adem atar burak bile atar frikik ama quaresma atmaz geçen sene talisca varken bile vuruyordu yönetimmi buna karışcak senin karıştırdığın benim tek savunduğum beşiktaştır 2.olmak zorundayız bu yüzden ssahadaki gerçekleri görmek zorundayz

Çevrimiçi yaço58

lens öyleyse quaresma ne yapıyor takımı eksik bırakmaktan başka bak ben çözüm lens demiyorum bi hoca var çözüüm üretmek istese üretebilir dorukhanı sağ tarafa koyarsın ortayı atba-medel atiba oğuzhan yaparsın pres gücün artar yada adem-kagawa-güven yaparsın olmadı adem-kagawa-caner yaparsın olmadı altyapıdan adam koyarsın yada 4-3-2-1 oynarsın kanatsız bi sürü formül üretirsin quaresmayı ver ft yada avcıya bakalım süre alabiliyor takım fişek gibi oynamadımı onsuz maçlarda hepimiz zevk almadıkmı aldık niye kendi ayağımıza sıkalım 2.  olmak varken bu adam gitcek diye hoca bile dedi bundan şimdi ne hayır gelcek erzurum ve avrupa maçında keyfi yere kırmızı benmi gördüm bu gördü adamın çiftliğine döndü hoca sayesinde yönetimde gönderemedi beceriksizlik yaptı bizim derdimiz beşiktaştır yok lensmiş quaresmaymış isimler boştur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu isi kesip atacaksin giden gelmeyecek abi
Askerligini yapti geldi gibi bir tavir var yonetimde
Gidenlerin gelmesi hatta quaresma gibi belese gidip bons verilerek gelmeleri bu yonetimin pilansiz pirohramsiz oldugunun kanitidir. Hatta oyuncu havuzlari falan filan da yok hep ayni adamlar gundeme geliyor 2 senedir burak asagi burak yukari. Ben ofsaytte kalmasinda falan degilim bu takimda cok dusmeyecegi belliydi yok sahtekarmis bilmemne karakteri olmazmis ya kimler geldi gecti, butun yaz yatip kamp gunu ameliyat olmaya giden pektonun karakteri cok mi iyi?
Giden gelmesin arkadas yeter vallahi haftaya gomez kume dusunce onu konusuruz sonra adri satilir ya da gider oraya bir ismael hamlesi gelir

Yahu almisin negredoyu patlamisin ilk dakikadan belli olmus 2 tiransfer sezonu geciyor sen hala santrafor bulamamisin gidiyon buraki getiriyon

Biktim yeminle ya giden gelecekse numan gelsin o oynasin zaten negrodan cok daha iyi oynardi bu yasinda
En baştan bu kulüpte belli bir plan, program olsun. Kimin, hangi şartlarda gelip gideceğine işinde yetkin insanlar versin. Hoca transfer süreçlerine fazla karışmasın dedim kendi içimde. Gittiler transferleri bir tekstilciye yaptırmaya başladılar, menajerlerin yön vermeleriyle transfer yapılmaya başlandı.Hoca karışmasın transfer sürecine dediğime de pişman oldum. Bilmeliydik bu kulübün ben bilirim ben olmazsam bu kulüp batar, ben ne istersem o olur diyen birilerinin egoları, tavırları yüzünden düzeninin bozulacağını. Bilemedik işte.

Karius gol yer; sistem yamuk. Lens istikrarsız; sistem yamuk. Hoca kötünün iyisini oynatmak zorunda kalır; Hoca yamuk. O mızrak artık çuvala sığmıyor. Artık her şeyde Hoca yamuk sitem yamuk diyerek gerçekler geçiştirilemiyor. Mayıs'ta isterse Umut, Şafak, Metin, Ahmet ne kadar kulübe zarar yönetici varsa listesinden çıkarsın yine de en küçük durumda tepkiyi yiyecek. Biraz da Şafak, Umut, Metin kalkan olsun bakalım. Mayıs'ta güçlü yönetim gelecek Umut, Şafak, Metin gibi isimlerden yönetim arınacak masallarına inananlara da fazla bir yorum yapmaya gerek yok. 

Çevrimdışı Orhan_

Antremana Milan bilekligi ile geldi diye bildigin kisisel husumet durumuna gelip oyuncuyla bagini koparmak kolay. Yeni Sosa bulmak zor.

Ne denir ki şu yazdığına? Antrenmana Milan bilekliği ile gelmiş, senden habersiz görüşme yapmış oyuncu ile bağı koparmak kolay tabii. Ama neyse ki biz bağları değil 8m euroyu da kopardık.

Sosa gitti yerine Talisca o gitti yerine Adem üstüne Kagawa geldi. Pek zor değilmiş sanki oyuncu bulmak.

Ama şuna katılırım, kadro korumak önemli. Verimsizleri yolla, iyileri tut.. Her sene üstüne koy. Ancak şu mali koşullarda satmadan transfer yapamayacağımız belli. E satmak istediğinde de iyi oyuncuların taliplileri oluyor. Gidişler çok normal. Asıl büyük hata geçen seneki maaş skalasıydı. O kadar açılmayacaktık. Biz 5-10 sene kadar ffp kafasıyla davranmalıyız. Önceden tam tersini düşünürdüm ama bu risk bu ülkede alınabilecek bir risk değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

7 Maç 5 gol 1 asist
Bursaspor 2
Fenerbahçe 2
Konyaspor 1
( 1 maç golü yok 1 maç cezalı )

Santrafora top gelmiyordu sözde negredo bu yüzden etkisizdi falan filan vs. Atan adam nasıl atıyor..

Bursaspor maçında 1 topu kendisi topu kapıp götürdü ve attı.

Fenerbahçe maçında attığı bir gol penaltı.

Konyaspor maçında frikikten attı.

Adam adeta ekmeğini taştan çıkarıyor, ama bu oyun sistemiyle devamlılığı gelmez kolay kolay.

Tekrar diyorum, bu sistem devam ederse, 3-4 hafta sonra Burak'a da tepki gelmeye başlayacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

4 senedir sorun değil 1 temmuz 2010'dan beri sorun. Bedavaya gönderip geri parayla alındığından beri sorun. Adamın açığını yakalamak gibi misyonu yok kimsenin içinde olduğu takımı izleyen herhangi biri bu adamın 25 yaşındaki halinin bile bir takıma getirisinin götürdüklerinden çok çok az olduğunu ve 35 yaşında neden hala 90 dakika sahada kaldığını sorgular. Bunu sorgulayanlara "medya lincine katılıyorsunuz" demek yerine keşke biraz dikkatli izleseniz şu maçları. Ben oyuncuyu eleştirmekten vazgeçtim mesela bu sene 2 kırmızı kart gördü birinde avrupa'dan elendik birinde daha 10 dakika varken ligin sonundaki takımla berabere kaldık bu da sorun değil artık geçtim bunlardan hadi biz mecburuz bu adama (yedekte messi yok!) bari 90 dakika sahada tutmasın taş olsa çatlar yahu adamın iyiliği için konuşuyorum 35 yaşındaki adama 90 dakika boyunca 27 orta yaptırılır mı hık diye gidecek bir gün.
Ya bu ikinci dunya savasi gazisi topculardan biri geberecek diye korkuyorum
Sonra basinin algisini cekecez yeminle hemde yillarca
Emre falan gebermezde olse mesela o herifi sehit kabul ederler 20 sene seri sampiyon olurlar turkiye liginin adi daimi sekilde emre b. Ligi yapilir

Bize ise muamele su olur
Senol gunes yanlis calistirdi
Fikret orman parasini odemedi adam parasizliktan acti sekeri dustu geberdi