Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Hersey bir yana kadrosu korunan, takviye yapilan A.Avci su son 2 senede Avrupa'dan bilerek elenmesine ragmen sampiyon olamadi. Aynisi buyuk takimda olsa sekil 1a'daki gibi kellesi istenirdi.

Senol Gunes'in o ilk seneki kadrosu korunsaydi, uzerine her sene 2 genclestirme-takviye yapilsaydi su an CL ceyrek finali konusuyor olurduk.

İlk seneki kadro nasıl korunacaktı?

Çevrimdışı Fikret

Karius alınırken bir tane dahi kötü kaleci alınmasın diyeni duymadım.
Sosa yarım devre oynadı ama yanında pas yapabilen kanat ve orta saha oyuncuları vardı.
Ljajic aynı oyun yapısıyla Sosa' dan çok daha fazla katkı verirdi, adam Quaresma' ya pas vermemek için oyun aklının gerektirdiği şeyleri yapmaktan çekiniyor.
Ozzie zaten 10 numara sevdasına tamamen bitmiş durumda. Töre ise öldü haberimiz yok.
Vida dünya kupasında ilerlerken burada herkesin ağzının suyu akıyordu, Pepe geldiğinde PSG ye rağmen bizi seçti diye etrafa caka satıyorduk.
Adriano keza öyle, Caner ve GG geldiğinde febeye yüzyılın çalımını atmıştık, Caner bizim fişeğimizdi.
Açın eski postlara bakın, bu kadar balık hafızalı olmaya gerek yok.

Biz kaybettiğimiz nokta Negredo ve Love transferidir.
Yönetemeyenler panik butonuna bastı ve bu transferler taraftarın da isteğiyle gerçekleşti.
Burada "what is love" şarkıları ile kutlandığını çok net hatırlıyorum.

Bu sene oyuncuların hiç biri hocasına inanmıyor ve güvenmiyor. Bu sahada o kadar açık belli ki bunu bile göremiyorsunuz.
Takım kendi içinde adaleti sağlamaya çalışıyor, Medel gidip racon kesiyor, Ljajic ile Burak malum şahısa pas vermiyor vs...

Son olarak burada biz "hoca gömücüler" en başından beri şunu söylüyoruz.
Bu yönetimin ilahlaştırıldığı dönemlerde dahi yönetimi eleştirip bu günleri görenler zaten bu sezonu en baştan yönetime yazdığını defalarca söylüyor.
Anlamadığınız kısım ise hoca da hiç bir çaba göstermedi ve kabuğuna çekildi.
Olay tam olarak budur.
Hoca zaten gidecek. Ayni kadrolari Senol Gunes yerine Bilic'e versen 3.luk ve derbilerde gol atamadan maglubiyetlere devam edecektik. Hocanin Avrupa'da da basarisi mevcut.
%100 dogruyla gitti demiyorum ama soyle bir genele bakinca ne kadar degerliydi anlamak guc olmamali. Vida dunya kupasina ne yapti falan bunlar adami transfer sampiyonu yapar. Yonetim hatasidir bunlar. Taraftar canak tuttu tabi haklisiniz.

Hoca gidiyor, yonetim burada hala is yapan oyunculari satip kotu kontratlarla yeni oyuncular almaya devam etmek icin hazir bekliyor.
Erdal Torunogullari-Altinsay falan gibi isimler gelmeden duzelmemiz zor.
Hoca gomuculer muratlarina erdiyse artik biraz gerekli krediyi versinler iyi ayrilalim.
Besiktas'in gelecegi icin kritik olan dogru yonetim bicimi.

F/p transferle geri donmemiz lazim. Transfer sampiyonlugu basarili hocayi bile yedi. Oyuncu parlatip satip, CL'de oynayip borc yapmayi basardik.
Yetmez Demiroren yetmez gibi bir donem yasadik 2.sampiyonluk sonrasi. "come to besiktas" faciayla sonuclandi.

Çevrimdışı mylife1903

Karius alınırken bir tane dahi kötü kaleci alınmasın diyeni duymadım.
Sosa yarım devre oynadı ama yanında pas yapabilen kanat ve orta saha oyuncuları vardı.
Ljajic aynı oyun yapısıyla Sosa' dan çok daha fazla katkı verirdi, adam Quaresma' ya pas vermemek için oyun aklının gerektirdiği şeyleri yapmaktan çekiniyor.
Ozzie zaten 10 numara sevdasına tamamen bitmiş durumda. Töre ise öldü haberimiz yok.
Vida dünya kupasında ilerlerken burada herkesin ağzının suyu akıyordu, Pepe geldiğinde PSG ye rağmen bizi seçti diye etrafa caka satıyorduk.
Adriano keza öyle, Caner ve GG geldiğinde febeye yüzyılın çalımını atmıştık, Caner bizim fişeğimizdi.
Açın eski postlara bakın, bu kadar balık hafızalı olmaya gerek yok.

Biz kaybettiğimiz nokta Negredo ve Love transferidir.
Yönetemeyenler panik butonuna bastı ve bu transferler taraftarın da isteğiyle gerçekleşti.
Burada "what is love" şarkıları ile kutlandığını çok net hatırlıyorum.

Bu sene oyuncuların hiç biri hocasına inanmıyor ve güvenmiyor. Bu sahada o kadar açık belli ki bunu bile göremiyorsunuz.
Takım kendi içinde adaleti sağlamaya çalışıyor, Medel gidip racon kesiyor, Ljajic ile Burak malum şahısa pas vermiyor vs...

Son olarak burada biz "hoca gömücüler" en başından beri şunu söylüyoruz.
Bu yönetimin ilahlaştırıldığı dönemlerde dahi yönetimi eleştirip bu günleri görenler zaten bu sezonu en baştan yönetime yazdığını defalarca söylüyor.
Anlamadığınız kısım ise hoca da hiç bir çaba göstermedi ve kabuğuna çekildi.
Olay tam olarak budur.
Ac oku bakalim ne yazmisim pepe vida gelirken
Alma dedik lukus dedik
Negredo icin medel lens icin alma dedik
Yonetim ilahlastirilirken yonetimi de elestiren bendim her harcadigi kurusun hesabini da sordum
Muhasebeci oldun abi 2-3 tiransfer patlayabilir diyorlardi

Senin anlamadigin da su
Nasi yonetimi elestirenler dediyae
Ikinci sampiyonluk geldiginde hocayi kovalim pilaket verelim diyen de biziz burda
Simdi ne oldu da hocayi koruyoruZa geldi

Elestiriler komik ona mahsuben. Hoca degismis yahu adamin oyuncu degisikligi bile degismedi dakikasina kadsr ayni. Degisen taraftarin havalanmasi yonetimin iyice sapitmasidir

YetersiZliklerini bilerek is veriyorsun ya da farkinda degilsin

Çevrimdışı Fikret

İlk seneki kadro nasıl korunacaktı?
Ilk sene ikinci sene. Koruyabildigin kadar koruyacaktin.
Antremana Milan bilekligi ile geldi diye bildigin kisisel husumet durumuna gelip oyuncuyla bagini koparmak kolay. Yeni Sosa bulmak zor.
Ayni kafayla 2.sezon sonunda Aboubakar bonservisiyle ugrasmak yerine transfer sampiyonluguna oynamak... Marcelo'yu satmak.
Sirf Fenere transfer calimi diye oyuncu almak.
Hoca Abou derken olmadi denmesi. Burak derken Negredo'yu almak.

Oyuncular gittikten sonra tum algi oyuncu gitmek istedi sekline donuyor.
Fenerlilere sorsan Caner-Gokhan gitmek istedi diyecekler. Bana sorarsaniz yonetimlerinin aciz olmasi sebebiyle kaybettiler. Son ana birak, kotu davran, Van Persie'ye 6m sana para yok de sonuc oyuncu gitti. Fener taraftari para atsa da durumun asli o degil.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 12:30:30 Fikret ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Beck marselo tosic iso
        Atiba ozzi
    Tore sosa olcay
          Gomez

Gg vida nejip adri
       Atiba medel
 Quaresma layic lens
          Burak
Bi adriyano o kadroya girer neyi anlatiyorsun bana
Gomez ezer tek basina bu kadroyu

Bi atiba kalmis kadrodan biraz da quaresma ile ozzi
4 senede boyle sirkulasyon olmaz ha degismeyen adam da var pekto

Daha gecen gun bu kadro 100. Yil kadrosundan da kaliteli diyordun sen
85 puan almis rekortmen kadrodan
O kadro ciksin bunlara 5ten assa atmaz
Kalede ikarus oynasin sergen sadece 3 tane atar ona

Tosic'i o sene son 3 maça kadar sol bek oynattı, Marcelo sene ortasında geldi, Töre gideceğim diye sezonun yarısında yoktu, kaleci nerede?

Mevcut kadro 100. yıl kadrosundan da kaliteli, eğer yenilirse hoca farkından yenilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Ilk sene ikinci sene. Koruyabildigin kadar koruyacaktin.
Antremana Milan bilekligi ile geldi diye bildigin kisisel husumet durumuna gelip oyuncuyla bagini koparmak kolay. Yeni Sosa bulmak zor.
Ayni kafayla 2.sezon sonunda Aboubakar bonservisiyle ugrasmak yerine transfer sampiyonluguna oynamak... Marcelo'yu satmak.
Sirf Fenere transfer calimi diye oyuncu almak.
Hoca Abou derken olmadi denmesi. Burak derken Negredo'yu almak.

Oyuncular gittikten sonra tum algi oyuncu gitmek istedi sekline donuyor.
Fenerlilere sorsan Caner-Gokhan gitmek istedi diyecekler. Bana sorarsaniz yonetimlerinin aciz olmasi sebebiyle kaybettiler. Son ana birak, kotu davran, Van Persie'ye 6m sana para yok de sonuc oyuncu gitti. Fener taraftari para atsa da durumun asli o degil.

Adam hala Sosa diyor, yerine gelen Talisca seni şampiyon yapıp Avrupa başarılarının mimarı olmadı mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ac oku bakalim ne yazmisim pepe vida gelirken
Alma dedik lukus dedik
Negredo icin medel lens icin alma dedik
Yonetim ilahlastirilirken yonetimi de elestiren bendim her harcadigi kurusun hesabini da sordum
Muhasebeci oldun abi 2-3 tiransfer patlayabilir diyorlardi

Senin anlamadigin da su
Nasi yonetimi elestirenler dediyae
Ikinci sampiyonluk geldiginde hocayi kovalim pilaket verelim diyen de biziz burda
Simdi ne oldu da hocayi koruyoruZa geldi

Elestiriler komik ona mahsuben. Hoca degismis yahu adamin oyuncu degisikligi bile degismedi dakikasina kadsr ayni. Degisen taraftarin havalanmasi yonetimin iyice sapitmasidir

YetersiZliklerini bilerek is veriyorsun ya da farkinda degilsin
Love gelirken ne yazmıştın peki?

Ben 34 yaşında adama bonservis verilmez derken, sen "algı yapma. Love 33.8 yaşında, ayrıca süper oyuncu" demiyor muydun?

Herkes yanılabilir. Her alınacak olana alma dersen, daha az yanılırsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Irfan Can'in gol asistini vermenin ne anlami var?
O transfer doneminin gozde oyuncusuydu. Ac bak.
Genc, potansiyelli, GB takiminin saha lideri. Sneijder gibi 15-15 yapti da aldilar diyen olmadi ki.

Robinho bu sezon dokturuyordu. 5 ayligina aldilar iste.

Demba Ba sakatlik sonrasi piyasasi dusukken Goztepe'ye geldi. GOZTEPE'NIN 1. SANTRAFORU olarak oynadi.
1. santraforu icin veremedikleri parayi Basaksehir 3.santraforuna verdi. Ve de sakat olmayan GS vs tarafindan da talep goren Demba Ba'yi aldilar.
Yani yillik maasi Goztepe'ye geldiginde 1.5m euro seviyesiyse su an 2.5m dur. Bunu 3.forvetine odeyebildi.

Ha bizde 3.santraforumuz Pektemek'e 1.7m euro veriyoruz. Ama bizimki zenginlik degil. Para yiyen yonetici, menajer iliskileri.
Emre Akbaba'yi GS almak icin araya siyasi sokuyor. Irfan Can'di Robinho'ydu sadece para ile mi aliniyor emin degilim.

Corba olduysa tartisma, kompleks geldiyse sunu karsilastirin:
SENOL GUNES'IN HER SENE ILK 11INDEN KAC OYUNCU SATILDI, YOLLANDI?
Aynisini A.Avci icin de yapin. Farki da soyleyin.

Farkli evren falan sahsi saldirilari bir kenara birakin, hos degil. Bende yapiyorsam uyarin.
Her parlayan adamı alıyorlar diyip, saya saya İrfan'la Robinho'yu sayıyorsun.

Onları da öyle bir saymışsın ki, sanki Modric ve Lewandowski.

Gb'nin saha içi lideriymiş, küme düşmeme mücadelesi veren Gençlerbirliği olduğunu anlamam uzun sürdü GB'nin.

Biri 35 yaşında, öteki gelecek için yapılan hesaplı yatırım.

Demek bu ligde 4 senede sadece bunlar parladı.

[ Son Düzenleme: 11 Mart 2019, 12:43:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Love gelirken ne yazmıştın peki?

Ben 34 yaşında adama bonservis verilmez derken, sen "algı yapma. Love 33.8 yaşında, ayrıca süper oyuncu" demiyor muydun?

Herkes yanılabilir. Her alınacak olana alma dersen, daha az yanılırsın.

Ya sorma love acayip patlatti bizi
Negredo sonrasi tiravmasi oldu
Negredo oyle les bir tiransferdiki love konusunda gorusmelerde alanyaya yaptiklarindan olayi cakozlayamadik, normalde gozden kacirmamam lazimdi

Ayni tolgayin bize gelirken tsye yaptigi gibi
18 macta 6 gol atmis love bizde
35 macta 9 gol negredo

Biz patladikta olan negredonun alinmasiyla basladi iste
Ordan patladin bir daha patladin larin bir daha patladin love derken seri bombalar

Çevrimdışı Egos

mylife ağabey suçu hep fikret orman'da arama, love transferinin hesabını ver, hazır elin değmişken aras transferinin de hesabını ver ya da en iyisi love savunulacaksa haber ver ben de ucundan tutayım. nasıl dans ediyordu ama?

Çevrimdışı mylife1903

mylife ağabey suçu hep fikret orman'da arama, love transferinin hesabını ver, hazır elin değmişken aras transferinin de hesabını ver ya da en iyisi love savunulacaksa haber ver ben de ucundan tutayım. nasıl dans ediyordu ama?
Sorma aras var daha sah-mat
Ermeni diye oynatmayi senol gunes onu irkcilik yapti
Figo gibi topcu lan adam
Senol gunes mopink yapti adama

Hocaya iyi sokmustuk laflari utandik mi utandik tabi arasi sahada gorunce

Çevrimdışı Egos

Figo gibi topcu lan adam

aras transferi göze pek batmıyor, neticede potansiyeli vardı. yalnız burada mitrovic transferi konusunda söylediklerine eleştiri getireceğim: aras'tan ettiğimiz zarar, mitrovic'inkinden az değil. tek farkları ilkine anlam vermenin çok daha kolay olması. gelecekteki yönetim eğer fikret orman'ın başkanlığında ve farklı bir kadro ile olacaksa -ki değişik ihtimalleri hâlâ konuşuyoruz- başkana geçmişten aldığı bu tip yüklerin hesabı sorulmaya devam edildiği takdirde başarılı olamaz. o yüzden fikret orman'ın tekrar seçilmesi durumunda taraftarın geçmişe sünger çekmesi, en az 2 senelik kredi vermesi lazım. ancak aynı kadro ile devam edilirse biz de aynı gündemi sürdürürüz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Getirebiliyorsan İbrahim Altınsay - Erdal Torunoğulları - Serkan Reçber gibi adamları getirip yapılanmaya çalışacaksın.

İbrahim Altınsay gittiğinde, biraz zoru gördü hemen mücadele etmeden gitti diyen çok yazı gördüm. Adam neyin mücadelesini kime karşı verecek? Adamın anlaştığı hoca için haber beklerken Erikson diye bir paketle geliyor başka bir yönetici. Neyin mücadelesi.
Erdal Torunoğulları benzer biçimde, Serkan Reçber tam açıklamadı ama alınmasını istediği adamlar yerine menajer transferi yapıldığı için ayrıldı.
Gökhan Keskin'in açıklamaları zaten rezalet yönetimin daniskası.

Zamanında Fikret Orman için çok ağır yazılar yazıp ciddi uyarılar almıştım ama görüyorum ki düşüncelerimde yanılmamışım.
O zaman dediğim cümle; "Fikret Orman, bir başkanın yönetim kurulundaki en fazla yedek yönetim kurulu üyesi olabilir." idi.

Tekerin patlayıp jant üzerinde gittiğimiz çoktan belliydi.

Ama hoca da hiç çaba göstermedi, demeçlerinde bile "ben bilmem beyim bilir" modunda konuşup durdu.
Şu saatten sonra hangi oyuncuyu ne söyleyip motive edecek, seni milli takıma lırım mı diyecek, sana telefon mu alacam diyecek?

İpler an itibari ile oyuncuların elinde, ister oynarlar ister oynamazlar.
İyi veya kötü oyunda hocanın herhangi bir etkisi olmayacak.

Çevrimiçi yaço58

Ozan'cim akli selim fikirler yazıyorsun, bir çok gorusun makul ve kabul edilebilir ama suraya hoca Quaresma'ya mecbur yazdiginda gercekten olmuyor. Yahu oynadiginda takimin oyununu sevip atan bir oyuncudan bahsediyoruz. Sirik koysan daha faydalı olur. Herif takim defansına yardim etmez, araya kaçmaz, araya kacan oyuncuya pas atmaz, hatta pas atmaz, mütemadiyen iceriye orta keser. Simdi bu adami oynatmaya mecburum diyen hocanın ağzına kürekle vururlar. Bir oyuncu bir maçta 27 orta yapar mi ya? Bu nasıl bir aymazlık ve disiplinsizlik. 27 ortanın teki isabetli. Neden Israrla bunu dener bir oyuncu? Bir hoca buna neden göz yumar? Yahu gidin bunu Manchester City'ye veya Barcelona'ya koyun vallahi de billahi de cokerler. Onlar bile bu yuku taşıyamaz. Beşiktaş'a bu zulmu niye yapar bir hoca? Bir hoca bu herif yokken iyi giden bir takimi niye bozar? Hoca Quaresma'ya mecbur deme lütfen.
birde gökhan gönül boyutu var işin adam her maç acaip bindirmeler yapıyor lens olunca penaltı alıyor gol  atıyor asist yapıyor tehlike yaratıyor quaresma olunca adam bindiriyor müsait durumda pas atmıyor gökhana orta açıyor eğer çok sıkışırsa pas atıyor bu adam birde geri dönmek zorunda dün oyundan alınıncada direk soyunma odasına gitti iyide yaptı yani hocayım diyen adam bunları görür takımda burak adem falan zorda kalmadıkça adama pas atmıyorlar medel gidip topu bıraksın diye kafasına vuruyor quaresmanın çiftliğimi bura bu kadar kötü oynayıpta oynamaya devam etcek her maç adam kart cezası biter bitmez malatyada 60 civari hemen oyuna girdi acelesi var hocanın gerçekten hocayı görsem sormak isterim bu adam niye her maç oynuyor bizi eksik oynatmaktan başka ne katıyor bi orta aççak asist olcak bunumu bekliyoruz iki maç 27 orta 1 isabet ne demek adam atakları bitiriyor resmen konyanın tek isteği orta açsnlar savunalımdı 2-2iken biz bunu yaptık ve serkan yan top çalışmış oldu quaresmayı milli takımada alsın

Çevrimiçi yaço58

Bu bassaksitinin oyunculArini degersizlestirip bizimkileri sisirenler neden Ayni insanlar

Mahmut falan diye kucumsuyonuz, epruyanu oynuyormus. Yahu rokodan nejipjan da kotu mu adamlar
Oyuncu karsilastirmasina girmek istemiyorum

Yapilan algi su sanki bassakin kadro 5 milyonluk bi kadro maaslari da 15 milyon avci almis bunlari bi guzel calistirmis falan filan ranieri gibi peri masali yaziyor
arkadas ruyadan uyanin adamlarin maas butcesi 65 milyon bizim takimin neredeyse iki kati

Emre 38 yasinda diyonuz sevmezsiniz falan ama emre konustugunuz adam turk futbllunda 100 oyuncu sayilsa ilk10a girecek bir adam, kilas futbolcu  afgan savasi gazisi olabilir ama bizim bedelli asker ozziye bakiyorum mesela emre cebinden cikartir. Atiba oynuyor bizde ayni bolgede severiz atibAyi ibb ile kadrolari degistirsek atiba sarti koyariz Ama emre daha iyi oyuncu atibadan.

Mahmut mert oynuyormus mert kotuymus bursada oynayamamis yahu sen elindeki livirpulda oynayamamisa bak once. Adam fb macinda neler cikartti neyi anlatiyorsunuz neden rakipleri kucumsuyorsunuz, ismi mahmut diye mi?
Tolgayi oynatmiyor hoca tolgay gidince gittigi takimda futbol seyrettirecekti, mevlana gibi doner durum yer tolgay iste

Sen babeli satiyon sol tarafini bos birakiyon adam oraya robinyo Aliyor, robinyo
Yasli falan deniyor kadrosu yasli olsun adam iyi oyuncu olsun azicik yasli olur robinyoyu gencken mi alacakti o da zaten turkiyeden davet bekliyordu 25 yasindayken

Boyle kucumseyin siz rakipleri eldekileri de sisirin daha cok hoca degisir yonetim degisir bu kafayla sadece borc artar

Adebayor demba bayic falan yedek kaliyor adamlarda burak bi sakatlansa senin oyuncun pekto
merti küçümseyen kim ama adamın fb ve bursada yüzüne bakılmazken ne oldu avcı sihirli değnekmi değdirdi adama bi kumaş vardı onu kullandı kariusdada bir kumaş var ama biz kullanamıyoruz almanyada iyi performansının sebebi antrenörlermiş adama her maç challenge yaptırıyorlarmış her maç en az 8 kurtarışın olsun gibisinden gazlıyorlarmış konsatrasyonu öyle sağlıyormuş bunu bilmek zor değil bir benzerini denerdin olmazsa utkuyla devam edersin ayrıca mahmut şu 3 büyüklerin hangisinde stoper oynar fb bile adamı stoper oynatmaz hatta kadroya zor girer

Çevrimiçi yaço58

Iyide hoca ayni hoca
Senol gunes sene basinda mi geldi?

Gomez vardi yanina cenki sokuyordu
Abu vardi cenkin yanina abu ya da tersini yapiyordu
Negro cenk yapti
Simdi ise burak pekto yapiyor diye elestiriliyor

Degisen hoca degil, taraftar havalandi yonetimin burnu kalkti
Kadro kalitesi de dustu tabi

21 yasindasin 3 tane sampiyonluk anca hatirlarsin 2sini senol gunesle olmussun

Hani 20 senede 15 kere sampiyon oluyor olsan tamam hoca haksiz
Hoca ayni hoca

Bu seye benzer film vardir sevdigin 30 senede 100 sefer izlemissindir ama son izlediginde hep farkli gelir
Degisen film degildir, sensindir
bi adamın kafası rahat değilse odaklanamaz tamam başarıları çok iyi takdir ediyoruz hepimiz ama geçen seneki fener maçından beri kafası bizde değil milli takımla görüşüyorum deseydi açık açık oraya gitme ihtimalim var başkanlada görüştüm deseydi dürüst olsaydı kimse bugün istifa demezdi taraftarda haksız ama karşılıklı yanlış adam dediki berberde karşılaştık nihat özdemir de gizli gizli görüşüyorlardı diyordu şimdi hangisine inanalım dürüst olsa bu tepki olmazdı çıkıp yönetimde beni istemeyenler var sözleşme teklif etme açıklaması hikayeydi bende o yüzden milli takıma gidiyorum dese gram itiraz eetmezdi kimse çık de doğruları anlat bu kadar basit işleri kendi zora soktu

Çevrimdışı tuncaboylu

Figo gibi topcu lan adam

Aras'ı da övmüştün sen, iyi hatırlıyorum:)

Çevrimdışı mylife1903

merti küçümseyen kim ama adamın fb ve bursada yüzüne bakılmazken ne oldu avcı sihirli değnekmi değdirdi adama bi kumaş vardı onu kullandı kariusdada bir kumaş var ama biz kullanamıyoruz almanyada iyi performansının sebebi antrenörlermiş adama her maç challenge yaptırıyorlarmış her maç en az 8 kurtarışın olsun gibisinden gazlıyorlarmış konsatrasyonu öyle sağlıyormuş bunu bilmek zor değil bir benzerini denerdin olmazsa utkuyla devam edersin ayrıca mahmut şu 3 büyüklerin hangisinde stoper oynar fb bile adamı stoper oynatmaz hatta kadroya zor girer
Bizim kaleye 8 top gelmiyorki adama celinj yapasin
Ha mahmut nejipjanin yerine oynamaz diyorsan onu bilemedim yani

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yahu ne yalan söyleyim ben de Love'ın bize ciddi katkı sağlayacağını düşünmüştüm. Adam yolda yürür gibi ömrü boyunca gol atmış. Üstüne bir de imza törenindeki hallerini de görünce bu geleni gideni öper dedik ama olmadı.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca zaten gidecek. Ayni kadrolari Senol Gunes yerine Bilic'e versen 3.luk ve derbilerde gol atamadan maglubiyetlere devam edecektik. Hocanin Avrupa'da da basarisi mevcut.
%100 dogruyla gitti demiyorum ama soyle bir genele bakinca ne kadar degerliydi anlamak guc olmamali. Vida dunya kupasina ne yapti falan bunlar adami transfer sampiyonu yapar. Yonetim hatasidir bunlar. Taraftar canak tuttu tabi haklisiniz.

Hoca gidiyor, yonetim burada hala is yapan oyunculari satip kotu kontratlarla yeni oyuncular almaya devam etmek icin hazir bekliyor.
Erdal Torunogullari-Altinsay falan gibi isimler gelmeden duzelmemiz zor.
Hoca gomuculer muratlarina erdiyse artik biraz gerekli krediyi versinler iyi ayrilalim.
Besiktas'in gelecegi icin kritik olan dogru yonetim bicimi.

F/p transferle geri donmemiz lazim. Transfer sampiyonlugu basarili hocayi bile yedi. Oyuncu parlatip satip, CL'de oynayip borc yapmayi basardik.
Yetmez Demiroren yetmez gibi bir donem yasadik 2.sampiyonluk sonrasi. "come to besiktas" faciayla sonuclandi.
Bu Torunoğulları çok şişirildi bence. Gomez'in ekmeğini yiyor ama onu da başkanın yönlendirmesiyle aldı. Altınsayın da futbol bilgisine ve kültürüne diyecek bir şey yok ama şu an rahatı yerinde TV'de EPL maçlarını yorumluyor. Zoru sevmeyen biri gibi geliyor bana.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Getirebiliyorsan İbrahim Altınsay - Erdal Torunoğulları - Serkan Reçber gibi adamları getirip yapılanmaya çalışacaksın.

İbrahim Altınsay gittiğinde, biraz zoru gördü hemen mücadele etmeden gitti diyen çok yazı gördüm. Adam neyin mücadelesini kime karşı verecek? Adamın anlaştığı hoca için haber beklerken Erikson diye bir paketle geliyor başka bir yönetici. Neyin mücadelesi.
Erdal Torunoğulları benzer biçimde, Serkan Reçber tam açıklamadı ama alınmasını istediği adamlar yerine menajer transferi yapıldığı için ayrıldı.
Gökhan Keskin'in açıklamaları zaten rezalet yönetimin daniskası.

Zamanında Fikret Orman için çok ağır yazılar yazıp ciddi uyarılar almıştım ama görüyorum ki düşüncelerimde yanılmamışım.
O zaman dediğim cümle; "Fikret Orman, bir başkanın yönetim kurulundaki en fazla yedek yönetim kurulu üyesi olabilir." idi.

Tekerin patlayıp jant üzerinde gittiğimiz çoktan belliydi.

Ama hoca da hiç çaba göstermedi, demeçlerinde bile "ben bilmem beyim bilir" modunda konuşup durdu.
Şu saatten sonra hangi oyuncuyu ne söyleyip motive edecek, seni milli takıma lırım mı diyecek, sana telefon mu alacam diyecek?

İpler an itibari ile oyuncuların elinde, ister oynarlar ister oynamazlar.
İyi veya kötü oyunda hocanın herhangi bir etkisi olmayacak.
Ben bu arada Gökhan'ın açıklamalarına hala tiltim, onu da söyleyeyim.

Çağlar'ı, Dudu'yu önerdik falan diyor da, cımbızla seçilmiş gibi duruyor bu ifade.

Hani gerçekten bir şey ortaya koymak istiyorsa, önerdiği tüm isimleri ve raporları yayınlasın. Belki 20 tane adam önerdiler, 18'i patlak 2 tanesi Çağlar ve Dudu. Ya da gelip de iyi çıkan gençler Güven ve Dorukhan hakkındaki raporlarını yayınlasın.

Mitrovic başarılı olup Hırvatistan milli takımına seçilse, adını anmayacağından da eminim.

Çevrimdışı f_madida

Surada ayrimi yapmamiz lazim.

Dogru transfer kimin dogru transferi?

Erdal Torunogullarinin.

Yanlis transfer kimin?

Umut-Safak vb yoneticilerin.

Sosa da guya Turkiye'ye gelmezdi. Karisi istemiyordu falan adam Trabzon'a bile gitti.
Sen Fabri'yle ilk sezon basarili olunca sene sonu oturur kontratini uzatirdin. 1.2m aliyor verirdin 1.5, 1.6. Besiktas'i seven oyuncuydu.
Ayni Marcelo hikayesi gibi.

Zamaninda Nobre'ye 2.2, Nihat'a 3 kusur, Ferrari'ye 2.5 falan verdigimiz icin Bobo normalde kabul edecegi 1.3m euro yu kabul etmemisti.
Hem o kaybetti 1.3 degil yari parasini zor bulmustur. Hem de Besiktas kaybetti.
Besiktas'in 2.sampiyonlugunda gidip Medel-Lens-Negredo facia 3lusunu alinca tum kontrat dengesi alt ust oldu.

Isin asil noktasi bu..Maas dengesini bozarsan, hem isler yolunda gitmedi mi maaslari odeyemezsin hem de takimin ic dengesi dagilir. Sonra gider Babel'den trip yersin, Oguzhan'a, Tolgay'a 2.5 verirsin boyle uzar gider.

Bir de kendi gitmek istedi lafina da katilmiyorum. Oturur konusursun, sartlarini biraz iyilestirirsin gerekirse, cikartir oynatirsin. Sozlesme diye birsey var degil mi...Hani su oyuncuyu kovmak istediginde milyonlarca Euro tazminat mahkum ettiren olay. Hah, iste madem kafana gore sen git bir daha gelme diyemiyorsun kotu oynayanlara, iyi oynayan biri de gitmek istedigi vakit, kardes bak kapi gibi sozlesmen var elimde hicbir yere birakmiyorum diyebilirsin. Tabi sozlesmeyi adam gibi yaptiysan.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Yahu ne yalan söyleyim ben de Love'ın bize ciddi katkı sağlayacağını düşünmüştüm. Adam yolda yürür gibi ömrü boyunca gol atmış. Üstüne bir de imza törenindeki hallerini de görünce bu geleni gideni öper dedik ama olmadı.  :evillol:

Love'i ben de istemistim ama Love'in tum sucunu kimse bize yikamaz. Zira Love niye alindi? Negredo denen ise yaramaz takimi forvetsiz oyuna mahkum ettigi icin alindi. Az bucuk Cenk idare ediyordu, o da gidince mecburen yeni adam gerekti. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi yaço58

Bizim kaleye 8 top gelmiyorki adama celinj yapasin
Ha mahmut nejipjanin yerine oynamaz diyorsan onu bilemedim yani
işte sorun burda necip stoper oynamaz ama medelmi mahmutmu dersen medel derim çek stopere medeli ortayı atiba ozi yap çokmu zor necip sevdası yerine hocadan bize fayda gelmez artık güzelce ayrılmak yerine zoru seçti çıkıp güzelce anlatsaydı istemiyorlar beni diye taraftar arkasında dururdu eminim buna adam gizlice yd ile görüşüp imzalıyor ne düşünelim berberdemi imzalar atılmış çıkıp dürüst bi şekilde demesi lazımdı vefaysa hoca vefasızlık yaptı bize dürüst olmayarak ayrıca hoca 3 sene iyiydi fb maçından sonra kafası burda değilse ne yapalım 10 yıllık sözleşmemi imzalayalım ben milli takıma gitmeden önce 3 yıllık yenileyelim yazdım burada hocayla çünkü hocada görüşmediğini söylüyordu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ben bu arada Gökhan'ın açıklamalarına hala tiltim, onu da söyleyeyim.

Çağlar'ı, Dudu'yu önerdik falan diyor da, cımbızla seçilmiş gibi duruyor bu ifade.

Hani gerçekten bir şey ortaya koymak istiyorsa, önerdiği tüm isimleri ve raporları yayınlasın. Belki 20 tane adam önerdiler, 18'i patlak 2 tanesi Çağlar ve Dudu. Ya da gelip de iyi çıkan gençler Güven ve Dorukhan hakkındaki raporlarını yayınlasın.

Mitrovic başarılı olup Hırvatistan milli takımına seçilse, adını anmayacağından da eminim.

Tabii ki önerdikleri belki de bir çok isim hiç tutmayacaktı
Orada asıl önemli olan Keita Balde' yi izleyelim hikayesi. Scouting yapının ne olduğunu gösteren trajikomik durum.