Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi murat

Japon gazeteci: "Japonlar olarak biz size hayranız, sizi Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak görüyoruz."

Şenol Güneş: "Onları fazla söyleme, burada rahatsız olanlar var."

Japonlar'da farkında..
japonyada futboldan anlayan bir kagawa birde tsubasa var :D

Çevrimdışı tangaz

Bunları boşver, bana bugün Quaresma'nın 27 tane orta açmasının sebebini anlat.

27 orta be, 27. Tek başına 27 orta yapmış herif. Bir futbolcu bir maçta kaç kere topla buluşur zaten?

Top ortalama 55-60 dakika sahada kalır, her 2 dakikanın 1'inde orta yapmış adam.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sen kaçan ortaları boşverde kaleyi tutan her topu içeri alan kalecinden çok övdüğün karyusundan haber ver o topu yumurtlamasını bi anlat hele
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Düşünün bi sene başında Burak Yılmaz alınmış.

Sol kanat , sağ kanat genç,atletik,yetenekli 2 yabancı alınmış başarıya aç.(yabancı)

Atiba'nın muadili alınmış.

Beck'i satmamışız duruyor.

Fabri ve Marcelo duruyor!

Fabri

Beck  Marcelo   Vida    Adriano

Dorukhan *New Atiba

Sağ Kanat   Ljajic        Sol Kanat

Burak

Şimdi şampiyonluk şarkıları söylüyorduk..

Çevrimiçi murat

https://twitter.com/fedoRRomeo/status/1104788263246749697?s=19

Neden böyle bir hareket yaptı ve quaresma tepki göstermedi ilginç? Pat diye adamın kafasına vurmak ne hiç de şakalaşma gibi değil.
araları iyi galiba.devre arası gördüm soyunma odası karışır dedim ama ikinci yarı medel topu q7 ye verdi q7 de geri medele verdi.bunun bir öncesi var muhakkak yoksa o vuruş masumane durmuyordu.

Çevrimiçi murat

necipten az kötü olsa inan oynardı necipten 3 kat kötü
necipten kötü stoper hayatımda görmedim.

Çevrimiçi murat

rokoyu stoperden sayan futbol izlemesin çim hokeyi kriket polo filan izlesin ya da vazgeçtim spor izlemeyi bıraksın :icool:
roco yu kaç maç seyrettin.necipi görüyoruz işte her maçı facia.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çogu noktada Haklısın kardeşim. :claps:
Geçen hafta güzelce vedalaşılıp alkışlarla uğurlanması gerekirken, bu durumlara düşmesi hem yönetimin hem kendisinin hatasıdır.
Maç sonu görüntülerine bakıldığında bence hoca soyunma odasına giderken bırakmıştı ama başkan vazgeçirdi gibime geliyor.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

açsınlar bir anket deniyelim abi.
Fikir senden çıktı kardeşim.  Aç bir anket ordan :)

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Sol kanat , sağ kanat genç,atletik,yetenekli 2 yabancı alınmış başarıya aç.(yabancı)

Fabri

GG      Marcelo   Pepe    Adriano
(Beck)            (Vida)       
       Dorukhan Orjinal Atiba

X (Töre)      Ljajic        Babel

Burak

Yine şampiyonluk şarkıları söylüyorduk..

Babel-Pepe tut takımda Töre kendiyle de sakatlığı ile de alakalı ama gitmeden önceki hali olsa bir de adam olsa belki onun yerine 1 adam ile zaten yine olurdu. Atiba yı birkaç maç idare ederdi takım 100 bin euronun peşinde koşmasalardı form bulana kadar.

Neyse geçmişle ilgili yapacak bir şey yok bu önümüzde ki 2 sene inş 3. sene de keşke dedirtmesin de yeter.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi murat

Fabri

Dorukhan *New Atiba

Burak

burada beck te ne gömülmüştü hatta bonservis getirdi diye zil takıp oynanılmıştı.fabri gitmek istedi.gomez ise vizyon sahibi bir arkadaştı.sosa da hitmek istedi ve gitti.eksik yazmışsın.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş kalesine gelen son 13 isabetli şutun 8'i gol oldu.(BeIN Sports)

aaa yalandır o haber bizim kaledeki çocuk varya başaksitinin kalede olsaydı şenol güneşin en az gol yeme rekorunu kırardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi murat

Maç sonu görüntülerine bakıldığında bence hoca soyunma odasına giderken bırakmıştı ama başkan vazgeçirdi gibime geliyor.

bu işin sonu milli takımda birliktelik olacak gibi.kovduğun adamla milli takımda birlikte çalışamasın terkedip gittiğin başkanlada birlikte çalışamazsın gibi bir durum olabilir.yada reisin göreve getirdiği adamı sen nasıl kovabilirsin?

Çevrimdışı tangaz

Ya Babel varken kaç orta yapıyordu bu adam Gülhan, ne anlatıyorsun bize?

Takımın 1.5 senedir tek taktiği Quaresma'ya ver ortalasın, Talisca bile gol atabilmek için kafa vuruşlarını geliştirmek zorunda kaldı.

Burak gelir düzelir dedik, Quaresma cezalıyken şiir gibi oynadık 3 hafta sonra yine eski haline döndü.

Quaresma yokken takım ne güzel oynadı işte, neden cezalı değilken mahkum kalıyoruz bu adama?

Neyi sorayım yönetime, söyle de onu sorayım?

talisca kafa vuruşunu bunun için  mi geliştirdi  :kop: tabi futbolunu q7e uymakiçin geliştirir genç oyuncular yoksa bunun temel forvet gereksinimlerinin geliştirme isteği ile alakası yok tabii

Çevrimdışı tangaz

Japon gazeteci: "Japonlar olarak biz size hayranız, sizi Türkiye'nin en iyi teknik direktörü olarak görüyoruz."

Şenol Güneş: "Onları fazla söyleme, burada rahatsız olanlar var."

Japonlar'da farkında..

bıak abicim ne anlar kamikazeler fitboldan

Çevrimdışı levitate

Fabri

Dorukhan *New Atiba

Burak

beck'in gitmesini hoca istedi :(

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Ya onur yemisim motivasyonu gavurun adami girdi tusubasa gibi tak tak hasirt doye sokusturdu bizimkiler su dovdu, kalite eksikligi var. kaliten olmadiktan sonra motive olsan nolur

nie öyle diyorsun bu takım seneye başka hocayla uçacak uçacak fatoş olsa bir motive ederdi öfff

Çevrimiçi yaço58

Daha halen neyden bahsediliyor yav renkli medya da çıkan haberlere itibar ediyorsunuz.

Basın toplantısında adam adriano giderse yerine adriano ayarında adam isterim dedi Babel giderse yerine adam isterim dedi.

İzlemesek bizi de kandıracaksınız renkli medyanın haberleri ile.

Aynen kagawa gibi bir oyuncuyu istemedi ? Yönetim messiyi alalım dedi hatta hocanın veto ettiği konuşuluyor!

Fizik olarak iyi durumda olmadığı için demiş olmasın ?

İstese alınıyor mu ? Adam demba ba,aboubakar,cenk istiyorum dedi.Negredo-love-larin verildi bari burağı alın dedi geçen sene gidildi negredo alındı şampiyonluk kaçtı belki de burak alınmadığı içni geçen sene.

2 senedir sağ bek alınmıyor hocanın sağ bek istemediği aklın kesiyor mu senin ?

Mecbursun mecbur oyuncu yok yaptırım yapabilmen için kenarda oyuncun olması lazım elinin güçlü olması lazım.Quaresma laubali oynadığında hop Quaresma sen geç kenara bakayım diyebielceğin bir oyuncun olması lazım kenarda bizim o kanatta mecbur Quaresma öbür kanatta 19 yaşında ki santrafor genç cocuğu sol kanada koyuyoruyz kanat yaratmaya çalışıyoruz.

Aynı hoca şunları söyledi ama ;

maaş dengesini bozmayın ? Bozuldu
Maaşları düzgün zamanında ödeyin ? Ödenmedi,geç ödendi.
kadroyu bozmayalım koruyalım ? Korunmadı 10 oyuncu gitti her sene 10 oyuncu geldi.
quaresma 180 dakikada ne yaptı kenara koyulmayacak kadar lens-kagawa-adem yaparsın olmadımı lens-adem-güven yada caner yaparsın şu quaresmadan kötü oynamaz kimse en kötü ihtimalle gökhan daha iyi oynar adam bindiriyor bindiriyor top atan yok bu bek ne yapsın lensle uyumuna bak bide quaresmayla uyumuna bi olumlu hareketini göster 2 maç boyunca oynayacak kadar biri izah etsin teknik taktik adam oynarken 11e 10 oynuyoruz

Çevrimdışı tuncaboylu

talisca kafa vuruşunu bunun için  mi geliştirdi  :kop: tabi futbolunu q7e uymakiçin geliştirir genç oyuncular yoksa bunun temel forvet gereksinimlerinin geliştirme isteği ile alakası yok tabii

24 yaşında para için Çin'e giden adam, kafa vuruşlarını temel forvet geliştirme isteğinden dolayı geliştirdi; evet.

Talisca kendi söyledi, "Şenol Güneş bana kafa vuruşlarımı geliştirmemi önerdi" diye; Şenol Güneş adamı kendi orta gol sistemine uydurmak için yonttu işte.

Fikir senden çıktı kardeşim.  Aç bir anket ordan :)

ben açamıyorum.

Çevrimdışı Karabay

Överken de gömerken de tek tek bakmamak lazım yanındakiler de çok önemli, Burak gelince açıldı. Burak gelmeseydi kesinlikle kullanılmazdı ve doğru karar olurdu.  ilk devre istatistikleri ve oyun katkısı ortada bonservisinde indirim zorlarız. Biraz altına almaya çalışırız.

Yalnız onu alıyorsak Kaqawa ya alamayız. Böyle değerlendirmek lazım onun bonservis konusunu.
Adem olmasa kesin alırdık zaten kagawayı. Hasbelkader adamın yolu yarım sezonluk buraya düştü işte.

beck'in gitmesini hoca istedi :(

FFP'de açık var diye gönderdik hoca istemedi.

Çevrimdışı tangaz

Sorun orda ya, 2 sene önce milli takim dedikodulari ciktigindan beri yapdigi birsey yok. Ha bu yönetimi sucsuz kilmaz, bas suclu yönetimdir, hocada ayak uydurmustur.

zaten sorun orada başladı adamın mukaveleyi yeniledik sözlü olarak hatta imzaattırdık ama sözleşmeyi federasyona verip tescil ettirmedik resmiyet kazanmadı yani o dönem milli takım işi çıktı hoca ben yeni kontrat yaptım dedi başkan görüşmen gerekir git yd ile nezaketen görüş dedi o günden sonra yönetim hocanın çalışma alanını negatife çevirmek için elinden gelenin fazlasını yaptı hoca bizi satmış olsa ogün giderdi paragöz olsa o gün giderdi hocaya çamur  atanlar bu gerçeği göz ardı ediyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

aaa yalandır o haber bizim kaledeki çocuk varya başaksitinin kalede olsaydı şenol güneşin en az gol yeme rekorunu kırardı
Biz burda taraftar olarak atarız tutarız maşallah çok iştahlı çıktı deriz , diyebiliriz. Ancak hoca da ıslıklayanları eleştirip dünya barışının altını çizdikten sonra imkan olsa Tolga'yı oynatırdım minvalinde konuşmayacak. Tribün ıslıkladı ama sen direk kafasına sıktın hocam. Sevenin çoktur ama samimiyetine zerre inanmıyorum artık senin.

Çevrimdışı tangaz

Kombine transfer sayısının 6 dan 10 a çıkması yüzünden oldu taraftardaki dağınıklık.
Benim sağım solum yanım önümde hep tanımadığım tiplerle doluydu.
Ayda yılda bir beleş kombine bulunca gelen taraftar  profili daha bir ıslıkçı oluyor.
Eski açık alt yoğun olarak Karius'u ıslıklıyordu.  Henüz 2-1. Vida geldi taraftara kızdı el kol hareketi yaptı yapmayın diye.. Vidayıda seviyorlar ya, savaşçı çocuk, bu defa top geldiğinde Karius'u alkışlamaya başladılar, komdiye bakar mısınız. 180 derece döndüler  :icool:
Islıklamak büyük hata ama adamı aklışlamak dahada büyük hata..
Taraftarımızı beğenmiyorum ben. Karius zaten çok kötü, takımda kötü. Şenol hoca'nın inadı yersiz. Gitmesi lazım. Fikret Orman'ın elini rahatlatması lazım. İşsizde değil. Süper bir kontrat bulmuş.
Ben o giderse takımın düzeleceğini sanmıyorum ama doğrusu bu.

gitme diyen f.orman ama

Biz burda taraftar olarak atarız tutarız maşallah çok iştahlı çıktı deriz , diyebiliriz. Ancak hoca da ıslıklayanları eleştirip dünya barışının altını çizdikten sonra imkan olsa Tolga'yı oynatırdım minvalinde konuşmayacak. Tribün ıslıkladı ama sen direk kafasına sıktın hocam. Sevenin çoktur ama samimiyetine zerre inanmıyorum artık senin.

hoca memleketçilik yapıyor bence.