Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744487 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı cursedofdragon

bu arada zemin müthiş olmuş.

Çevrimdışı blackeagle35

Rizespor iyi gidiyor,Okan Buruk iyi bir alternatif olabilir bence..

Çevrimiçi yaço58

çıkan kadro şaka heralda allah aşkına geçen hafta bu quaresma ne yaptıda bu hafta formayı aldı biri bana açıklasın hoca gözünden bir kişi eksik oynuyoruz adam 1 orta açıp asist olcak diye yeter valla kendinden bi insan nasıl soğutur dersi veriyor hoca koy stopere medel ortaya oğuzhanı sağa lens sola güven yada caneri valla göz göre göre kendimizi sabotaj ediyor biz deplasmanda 3te 3 yaparken quaresma bi akhisarda vardı geçen hafta kayseri maçında gördük 90 dakika 10 kişi oynadık hoca bunları göremiyorsa yazık günah sözleşmesini feshetmeyenlerde suç

Çevrimdışı AigleBordeaux

Rizespor iyi gidiyor,Okan Buruk iyi bir alternatif olabilir bence..
Biz almazsak zaten, Gs’de Fatih Terim’in yerini alır gibi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Librarius

çıkan kadro şaka heralda allah aşkına geçen hafta bu quaresma ne yaptıda bu hafta formayı aldı biri bana açıklasın hoca gözünden bir kişi eksik oynuyoruz adam 1 orta açıp asist olcak diye yeter valla kendinden bi insan nasıl soğutur dersi veriyor hoca koy stopere medel ortaya oğuzhanı sağa lens sola güven yada caneri valla göz göre göre kendimizi sabotaj ediyor biz deplasmanda 3te 3 yaparken quaresma bi akhisarda vardı geçen hafta kayseri maçında gördük 90 dakika 10 kişi oynadık hoca bunları göremiyorsa yazık günah sözleşmesini feshetmeyenlerde suç

Şenol Güneş kovulmak istiyor. Malesef bu sezon 3. bile olamayacağız. Quaresma denen oyuncunun bitik olduğunu, takım oyununu ve savunmasını sevip attığını göremiyor olamaz. Kovulup tazminatı cebine atmak istiyor. Bombacı Necip’i oynatması ise nasıl bir futbol aklı olduğunu gösteriyor. Yazıklar olsun bunu hoca olarak tutanlara.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Şenol Güneş kovulmak istiyor. Malesef bu sezon 3. bile olamayacağız. Quaresma denen oyuncunun bitik olduğunu, takım oyununu ve savunmasını sevip attığını göremiyor olamaz. Kovulup tazminatı cebine atmak istiyor. Bombacı Necip’i oynatması ise nasıl bir futbol aklı olduğunu gösteriyor. Yazıklar olsun bunu hoca olarak tutanlara.

Fikret Orman stada giremeyecek diyorlar ama milli takım hocası bu kadar sevildiği yerden büyük ihtimalle küfürlerle ayrılacak. Her şeyi geç Quaresma'yı o sahaya çıkartmak Beşiktaş'a hakarettir, ayrıca bu adamın (q7) takımda kalmasında emeği geçen kim varsa 'saygı ve sevgiyle' anıyorum.

Çevrimdışı Librarius

Birisi Beşiktaş’ı kurtarsın şu herifin elinden. Aynı şeyleri deneyip farklı sonuç bekleme fetişisti.

Lens sağ tarafta bile sorun yaşarken solda rezil oynadığını göremiyor, Necip tam bir el bombası ama göremiyor, medel ortada oynayamıyor ama göremiyor, Quaresma takımın ahengini sevip atıyor ama göremiyor. Kagawa bunun yüzünden kaçıp gidecek. Beşiktaş’ı seven kimse yokmu yönetimde? Yahu Guti’yi hoca yapsalar camia silkinip kendine gelecek ama yok illa ölü toprağı üzerimizde kalsın istiyorlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruş öncesi Medel frikiği kullanmaya gelen Quaresma'nın kafasına vurdu. Şenol Güneşin 4 senede yapması gerekeni 3 saniyede yaptı.

Çevrimdışı 38life

Burak Yılmaz'ın kullandığı serbest vuruş öncesi Medel frikiği kullanmaya gelen Quaresma'nın kafasına vurdu. Şenol Güneşin 4 senede yapması gerekeni 3 saniyede yaptı.

https://twitter.com/hakanonur04/status/1104784170100932610

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Ah şu Medeli doğru kullanabilecek bir hoca ve sistem olsa keşke. Çok önemli karakter, eşsiz bi oyuncu. Ama kullanım alanı kısıtlı.

Çevrimdışı 38life

Geçen hafta 90 dakika sahada kalıp 12 ortada 0 isabet bulan Quaresma

bugünkü maçın ilk yarısında yaptığı 7 ortada da 0 isabet buldu.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimiçi yaço58

takımda adamı kimse sevmiyor oynatma işte 10 kişi oynuyoruz artı gerilim oluyor o olmayınca daha hızlı hucüma çıkıyoruz paslaşmalara bakın hep quaresmanın olmadığı yerden adam artık yapamıyor arkadaşlarınıda geriyor medel gitmiş kafasına vurmuş şimdi sir şenol hoca medeli çıkartır negredoda olduğu gibi yav oynatma adamı zararı çok işte oynatma koy güveni valla daha çok iş yapar

Çevrimdışı Maurizio

maçtan önce hangi tezahüratlar yapılmış kaçırdım?
ayrıca burak golden sonra hocaya sarılmaya gidince bi tepki oldu mu orda, gol anonsundaki ıslık niyeydi?

Çevrimdışı 38life

maçtan önce hangi tezahüratlar yapılmış kaçırdım?
ayrıca burak golden sonra hocaya sarılmaya gidince bi tepki oldu mu orda, gol anonsundaki ıslık niyeydi?

Burak Yılmaz yedek kulübesindeki herkese sarıldı. Özel olarak Şenol Güneşe gittiği falan yok yani.

Çevrimdışı tangaz

evet akıl var mantık var biz ismaili nie batırdıgı onca maça rağmen oynattık? çünkü alternatifi yoktu. adamlarda alteratifsizlikten karyusu oynattılar biraz da klop toprakçılık ypmıştır al sana mis gibi kaçan ŞL finali batıran kim karyus. ben sonuca bakarım 16 maç gol yememişmiş premier ligdeki en az 10 takım bildiğin mantar kendi aralarındaki maçları izlerken insanın içi geçiyor uykuya dalıyor slimani gibi beceriksizlerin bile 30-40a gittiği bir yer premier lig oynana futbol abartılıyor 3-4 tane doğru düzgün takım var onların ekmeğini yiyorlar gerisi pazarlama dehası biraz da güneş batmayan imparatorluğun lobisinin eseridir ve bunu görememek için kör olmak gereklidir.

hasan alinin attıgı gole 2 elle uzanmak fundamental eksiklikten başka birşey değildir karyusun hem mental hem de fundamental sorunları var umarım zorunlu satın alma opsiyosu yoktur.

hey güzel allahım ne diyorsak o dedirtiyorsun  :us:

şu akşam yediği golden sonra hala karyus aslında kötü değil şl finali oynamış kaleci filan diyenin ağzının ortasına kürekle çarparım :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir şeyler değişmeli artık ancak biz ne yazık ki monotonluğa inanıyoruz  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

acaba uzaktan şut çekenler soyunma odasında kırbaç cezası falan mı alıyor?   

niye kimse vurmuyor şu topa abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

sonlarda bişeyler dediler ama anlamadım
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

sonlarda bişeyler dediler ama anlamadım
Bunu dedi tribünler:  "Yönetim gitsin﹗, Beşiktaş kimsenin çiftliği değil "

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

çok saçma bişey oldu orda

şimdi vida'nın ismini bağırıyolar taraftar kafayı yedi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bunu dedi tribünler:  "Yönetim gitsin﹗, Beşiktaş kimsenin çiftliği değil "
ağızlarına sağlık
bipbipbupbup