peki Beşiktaşın finansal sorunları yokmu bu bilmediğimiz birşeymi oyuncu Beşiktaşın finansal sorunları vardı der.
finansal sorunları var demek maaşımı ödemiyorlar demek değil. karşına alırsın oyuncuyu maaşın çok yüksek finansal sorunlarımız var ve bu bizi zora sokuyor
anlaşıp yollarımızı ayıralım dersin bunun açıklaması Beşiktaş oyuncuların parasını ödeyemiyor demek değil
oyuncu anlayışlı olmuş karşılıklı fesih edilmiş kalsaydı maaşını almaya devam edecekti.
bu kelimenin neresinde Beşiktaş maaşımı ödeyemedi lafı var. giden adam bile neyi söylemiş
Beşiktaşın finansal sorunları 15 yıldır var bunu her kelimemizde söylüyoruz bir iş yerinin finansal sorunları olması maaş ödemediği anlamınamı gelir
benim çalışdığım yerle bir anlaşmam var yüksek ücret alıyorum ama firmanında finansal sorunları var bende bu finansal sorunlar içinde size daha fazla yük olmayayım ayrılalım diyorum bu kelime bana şirketin maaş ödemediği anlamımı çıkartıyor.
birşeyleri iddia etmek için kelime oyunları yapmayın hiç kimse Beşiktaş iyi durumda herşey güllük gülüstanlık falan demiyor.
bir işletmenin bu kadar borcu varsa zaten finansal sorunları var demektir bundan oyuncuların maaşı ödenemiyor fikri çıkmaz.
yüksek maaşlı negredo kulübün durumuna saygı göstermiş sizi zorlamayayım yollarımız ayıralım demiş burda söylediği tam olarak bu
maaşımı ödeyemediler ondan gittim demiyor finansal güçlük içindeydi ayrılarak bunu biraz hafifleteyim dedim diyor.
Yahu abi zorluyorsun
Acikliyoruz onu da anlamiyorsun
Fikret orman kendi aciklamadi mi senol gunese parasini vermiyoruz gecen seneden beri para almadi, demedi mi?
Ozzi de almiyor parasini demedi mi?
Yok baskan gene beyaz yalan soyluyor, herkes parasini aliyorsa baska
Tartisma yanlis, kadro disi kalanlara gitmesinler diye resmi cetvel icinde odemeleri yapiliyordur, oynayanlar zaten parami aldim kagidi veriyor adam nasil itiraz etsin, ek sozlesme yapiliyordur maddi ustelik gizlilik maddesi de koyarsin, susar oturur zaten buna imza atan oynuyor, atmayani oynatmiyorlar herhalde.
Odemelerde aksaklik olur, 1-2 ay olur ama bu senin parasini bu sene odersin, odeyemeyecek gucun yoksa ona gore mal alirsin. 1 milyarlik ciro yapiyorlar, ne borc azaliyor ne paralar odeniyor, taraftar da soruyor nerede paralar diye ustune borc olmus 2.5
Sence de garip degil mi?
Belgeli konustugumuzda da anlamiyorsun abi, temlik yok diyorsun, koyuyoruz mali bilancodan temlikleri, kisa vadelidir diyorsun, yahu toplam paraya bak sanki 2-3 yillik yayin geliri ederi gibi diyoruz, yok olmaz diye yaziyorsun.
Fikret ormanin kurdugu yonetim kucuk kalmistir, yonetememistir, eline yuzune bulastirmistir, taa ilk icraatlarindan beri dedim, cok duygusal akildan mantiktan uzaklar diye, bir dedikleri de bir dediklerini tutmuyor, diye
Surec soyle ilerledi
Daha iyi yonetebilirler
Daha iyi yonetmeliler
Yonetemiyorlar
Zarar veriyorlar
Boyle bir ekip kurdugu icin baskani da suclamak istemiyorum, sonucta calisabilecegi adamlsri seciyor ama azicik da baksin yapilan islere