Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744521 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

sebeplerin çoğunda Beşiktaş yok ama bölünüyorda bu Beşiktaş menfaatleri için olmuyor
herkes ben doğruyu söylüyorum derdinde. sosyal medyada takip ediyorum fenomen hesaplarda bile ani u dönüşleri oluyor
kişisel değil topluca. insan düşünceleri değişir ama bu bu kadar ani olmaz özellikle birden fazla kişi
ani dönüşler yapmaz bunun bir birikimi olmalı dün ölümüne başkanı savunan bugün Başkanı kötülemeye başlamış
bunu kişilerde değil gruplar yapıyor ortak haraket eden kişiler bizim gibi saf arkadaşlarda taraftar bölündü diyor
ben öyle görmüyorum birileri birilerinin kuklası olmuş ipi nereye çekiyorsa oraya gidiyor. fikir değiştirdikleri için
söylemiyorum bunu fikirler değişir ama bu fikir değiştirmenin ötesinde birşey. bunu taraftara mal edip bölündü demek yanlış
bireysel olup tek başlarına haraket eden insanlar esnemeden dimdik duruyor. burda bölünmek istenmiyorsa yazılanları doğru okumak lazım.
bazen yazılanın bile önemi olmuyor niyet okumak zorunda kalıyorsun.

bunu geçen bana da alper bahadır ismi üzerinden sormuştun ben öyle bişey görmedim. başkanı kötülemek değil yapıkları şafak umut metin gibi yöneticileri kötülüyorlar örneğin alper bahadır ciddi derece de şafaka çatıyor ama başkana öle salladıkları saldırdıkları yok
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

sanmıyorum seçimli kongre var kongre sonuçlanana kadar hoca ile anlaşma yapılması etik olmaz.
diyelim yönetim değişti yeni gelen yönetim anlaşma yapılan hocayla çalışmak istemiyor bambaşka bir yol haritası var
ne olacak o zaman tazminatmı ödeyeceğiz. o zamanda neden anlaşma yapıldı diye saldırırız.
iyi bir hocayla görüşsen sen bekle kimseyle anlaşma kongremiz var bunun sonucuna göre seninle çalışırız diyemezsin
mesela bir jesusa bunu diyemezsin. yılmaz vurala dersin :D eğer bunu diyebileceğin bir hocayla anlaşıyorsan anlaşmasanda
olur sonsuza kadar bekler zaten şu anda takım için doğru olan yeni bir hocayla anlaşılması yönetim için doğru olanda anlaşılmaması
yönetim kazanacağına yüzde yüz emin ise anlaşır. Burda sorun aslında anlaşmanın yapıldığının açıklanmasıydı
burda Hoca kulübü çok zor duruma soktu. Haziranda yaptığın anlaşmayı bugünden açıklamanın hiç bir anlamı yok kötü niyet dışında
bunun tek açıklaması Beşiktaşı kaosa sokmaktır. bu iş ft nin 1905 liralık anlaşmasına benziyor. aslında imzayı attığından itibaren milli takımın hocası oldu
ama Beşiktaşdaki haklarının bertaraf olmaması için haziranda yapılmış gibi gösterildi. mevcut sözleşmesine Beşiktaşın itiraz hakkı kaldırıldı
onun yerine marttaki maçlar için talep çıkarıldı. Hoca Beşiktaşı katakulleye getirdi. TFF istediğini aldı hoca istediğini aldı Beşiktaş kaosa atıldı.
tıpkı ft nin milli takımdaki tazminat hakkının kaybolmaması için gs ye attığı imza gibi. Şenol güneşin Beşiktaşdaki tazminat hakkının kaybolmaması için
tff ye atılmış imza bu.
sonrada iki saat basının karşısına çıkıp günah çıkarıyor. Beşiktaş taraftarının desteğini almaya uğraşıyor milleti suçluyor.
bugün tff ye imza atmış olsaydı Beşiktaşdan tazminat hakkı kalmıyordu. Beşiktaşın itiraz hakkı oluyordu.
Beşiktaşda hocalığı bittimi bitti milli takımın şu andan itibaren bütün maçlarına çıkacakmı çıkacak ama kağıt üstünde Beşiktaşın hocası sözleşmesi bitene kadar.
hukuksal olarak Beşiktaşın bütün yollarını kapattılar.
sonra çıkıyor Beşiktaş için bütün herşeyi vereceğim sonuna kadar diyor hadi ordan. bu belkide bizim gelecek senemize mal olacak
bende yönetimin yerine olsam sözleşmesini fesih etmem zaten kaybetmişim bu yılı anlaşırım mümkünse yeni bir hocayla kenarda tutarım.
hatta Şenol güneşin üstüne getiririm. Geçiş dönemi derim.
yönetimde istemeyenler varmış bu yaptıklarıyla istemeyenlerin neden istemediği konusunda ne kadar haklı olduklarını gösteriyor işde.

aynı şeyi kulüp resmi açıklamayla söylemedi mi? beşiktaş yönetiminin bu açıklama ile paralel resmi açıklaması varken ve kulübün resmi açıklamalarını herşeyden önde tutuyorsak senin iddaan spekülasyondan öte gitmiyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

galiba bizim bilmediğimiz şifreli bir dil kullanıyorlar.

şifre değil de pembe yalanlar gibi ifadeleri bizzat başkandan duymuşluğumuz var  :D

Çevrimdışı tangaz

Bana Beşiktaş yönetiminin içinde net olarak Beşiktaşın kötülüğünü isteyen birileri var gibi geliyor. Beşiktaşın kötülüğü için çabalayan, emek sarfeden birileri var gibi geliyor. Çünkü gerçekten bazı şeylerin mantıklı hiçbir açıklaması yok. Çağlar ve Cengiz için bu forumda adeta yırtındık, haykırdık, yalvardık. Bazıları "alamazdık, çok pahalı" falan diyip geçiştirdiler. Hiç öyle olmadığını zaten biliyorduk, bugün de görüyoruz. Kaldı ki istediği kadar pahalı olsun. Tüm imkanlar seferber edilip alınmalıydı bu iki oyuncu. Özellikle Çağlar imzaya kalmışken... Bu sezonun başında da yaşadık. Başta Orkun Kökçü olmak üzere genç yetenekli oyuncular gündeme geldi, birileri imza aşamasına kadar getirdi bu transferleri ama yine birşey bu transferlerin önünü kapattı .Serkan Reçber bu durumları görüp istifa etti. Kulüpte birileri doğru transferlerin peşinden koşuyor emek sarfediyor, ama birileri baya bilinçli ve kötü niyetli şekilde bu transferlerin önünü kapatıp engellemeye çalışıyor. Başka hiçbir mantıklı açıklama bulamıyorum. Çağlar ve Orkun başta olmak üzere imza aşamasından dönen ve onun dışında alınma imkanı olan birsürü yetenekli isimler vardı. Hepsine ayrı ayrı kahroldum, kahrolduk. Çünkü alınmamasının mantıklı bir açıklaması yok.

bana da kendi kişisel menfaatlerini beşiktaşın menfaatlerinden çoook önde tutanlar var gibi geliyor.

Çevrimdışı tangaz

Atiba tavsiye eder o ayrı , izlersin araştırırsın ona göre alır ve kalitesine göre maaş verirsin ben ikinci etaptaki insanları külübe sokmam 1,6 vermek tam komedi Atiba 1,6 verin demedi adama.

atibanın maaşı hiç 1,6 olmadı yanılmıyorsam bizde başda 1 milyon du sonra 1,1 oldu 1,25 oldu ama daha ötesini göremedi bu senede yok 500 bin yok 700bin derken 1 milyonu vermedik 800e imza attı sanırım. kelin ilacı olsa kendine sürer larine 1,6 verdirirken kendi maaşını da 5e yükselttirir :)

Çevrimdışı tangaz

Bugun Başakşehir maçında yayıncı kurulusun çizdiği ofsayt çizgisini gordunuz mu? Hakemler, yayıncı kuruluş hepsi FB'den, Basak'tan ve GS'den çekiniyor. Hepsinin gucunun yettiği tek kulüp Beşiktaş. Sebebi de belli: yonetim gaflet icinde (çünkü esiri derecede güçsüz tiplerden oluşuyor). FB kulübü açık secik ofsayt olan pozisyon icin bile açıklama yapıp herkesi hizaya çekiyor ama Beşiktaş'a verilmeyen net penaltılardan sonra bile açıklama yapamayan etkisiz bir yönetimimiz var.

+1903

Çevrimdışı tangaz

Abi kulüp çalışanların ve futbolcuların maaşını veremiyorsa mali açıdan iyi falan yönetilmiyordur. UEFA'nın finansal fairplay sistemini çok ciddiye aldık bizim kadar dünyada ciddiye alan da olmadı..  UEFA iyisin dedi diye iyi olmuyoruz bazı kriterlere bakıyorlar onu sağlıyorsan tamam diyorlar hepsi bu. Bence çok büyüttük başkanın ekonomik yönetimini.. Başta iyi şeyler yaptı ama sonra hepsini geri aldı hızlıca.

maalesef aynen böyle oldu

Çevrimdışı Librarius

bu tanımladıgın şeyin adı feda değil ki doğru yapılanma. feda fiyasko bir proje ve isimdir. taraftarın modunu düşürmekten camiayı meze etmekten öte faydası da olmamıştır.

:claps:  Feda saçma sapan, büyük bir kulübün asla tenezzül etmeyeceği bir projeydi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

peki Beşiktaşın finansal sorunları yokmu bu bilmediğimiz birşeymi oyuncu Beşiktaşın finansal sorunları vardı der.
finansal sorunları var demek maaşımı ödemiyorlar demek değil. karşına alırsın oyuncuyu maaşın çok yüksek finansal sorunlarımız var ve bu bizi zora sokuyor
anlaşıp yollarımızı ayıralım dersin bunun açıklaması Beşiktaş oyuncuların parasını ödeyemiyor demek değil
oyuncu anlayışlı olmuş karşılıklı fesih edilmiş kalsaydı maaşını almaya devam edecekti.
bu kelimenin neresinde Beşiktaş maaşımı ödeyemedi lafı var. giden adam bile neyi söylemiş
Beşiktaşın finansal sorunları 15 yıldır var bunu her kelimemizde söylüyoruz bir iş yerinin finansal sorunları olması maaş ödemediği anlamınamı gelir
benim çalışdığım yerle bir anlaşmam var yüksek ücret alıyorum ama firmanında finansal sorunları var bende bu finansal sorunlar içinde size daha fazla yük olmayayım ayrılalım diyorum bu kelime bana şirketin maaş ödemediği anlamımı çıkartıyor.
birşeyleri iddia etmek için kelime oyunları yapmayın hiç kimse Beşiktaş iyi durumda herşey güllük gülüstanlık falan demiyor.
bir işletmenin bu kadar borcu varsa zaten finansal sorunları var demektir bundan oyuncuların maaşı ödenemiyor fikri çıkmaz.
yüksek maaşlı negredo kulübün durumuna saygı göstermiş sizi zorlamayayım yollarımız ayıralım demiş burda söylediği tam olarak bu
maaşımı ödeyemediler ondan gittim demiyor finansal güçlük içindeydi ayrılarak bunu biraz hafifleteyim dedim diyor.
Yahu abi zorluyorsun
Acikliyoruz onu da anlamiyorsun

Fikret orman kendi aciklamadi mi senol gunese parasini vermiyoruz gecen seneden beri para almadi, demedi mi?
Ozzi de almiyor parasini demedi mi?

Yok baskan gene beyaz yalan soyluyor, herkes parasini aliyorsa baska

Tartisma yanlis, kadro disi kalanlara gitmesinler diye resmi cetvel icinde odemeleri yapiliyordur, oynayanlar zaten parami aldim kagidi veriyor adam nasil itiraz etsin, ek sozlesme yapiliyordur maddi ustelik gizlilik maddesi de koyarsin, susar oturur zaten buna imza atan oynuyor, atmayani oynatmiyorlar herhalde.

Odemelerde aksaklik olur, 1-2 ay olur ama bu senin parasini bu sene odersin, odeyemeyecek gucun yoksa ona gore mal alirsin. 1 milyarlik ciro yapiyorlar, ne borc azaliyor ne paralar odeniyor, taraftar da soruyor nerede paralar diye ustune borc olmus 2.5
Sence de garip degil mi?

Belgeli konustugumuzda da anlamiyorsun abi, temlik yok diyorsun, koyuyoruz mali bilancodan temlikleri, kisa vadelidir diyorsun, yahu toplam paraya bak sanki 2-3 yillik yayin geliri ederi gibi diyoruz, yok olmaz diye yaziyorsun.

Fikret ormanin kurdugu yonetim kucuk kalmistir, yonetememistir, eline yuzune bulastirmistir, taa ilk icraatlarindan beri dedim, cok duygusal akildan mantiktan uzaklar diye, bir dedikleri de bir dediklerini tutmuyor, diye

Surec soyle ilerledi
Daha iyi yonetebilirler
Daha iyi yonetmeliler
Yonetemiyorlar
Zarar veriyorlar

Boyle bir ekip kurdugu icin baskani da suclamak istemiyorum, sonucta calisabilecegi adamlsri seciyor ama azicik da baksin yapilan islere

Çevrimdışı mylife1903

mesela Beşiktaşı başkan devraldığında 320 M dolar borç vardı şimdi 420 M dolar var diyelim tam rakamı bilmiyorum ama bu civardadır
hemen bak işde artmış borç deniyor herkesde 320 M bolar borcun altı yıldır hep o kadar kalacağını düşünüyor hiç faizi olmuyor sanıyor
320 M nin altı yıllık karşılığı minimum %70 dir. yani bu gün o borcun reeli 540 M dolardır bunu 420 de tutmak demek o borçtan 120 M dolar eritmek demektir.
bu günkü borç değerleriyle o borç %70 değil %30 faiz artışına denk geliyor. finansal durum belli borç ödeyemiyoruz şu şartlarda
anca kendi yağımızla kavruluyoruz. bu süre içinde çünkü stadı yaptık tesisleri yeniledik ikide şampiyonluk sığdırdık
bunları yapmasaydık zaten mevcut borcun faizlerini ödeyemeyecek durumdaydık bu kadar geliri elde ettik ama etmemizin nedeni stadı yapmak ya yapmasaydık ne olacaktı
o borçla çoktan iflas etmişdik gelir olmuyordu. çoktan kulübe devlet birilerini atamışdı çoktan transfer tahtamız kapanırdı.
hadi devleti ayarladık uefayı fifayı nasıl ayarlayacaktık bu gün uefa Beşiktaşın mali raporlarına bakıyor Türkiyede en iyi yönetilen kulüp Beşiktaş diyor
bunu bana söylemedi fenerin başkanına söylemiş ben onun yalancısıyım Ali koç çıkıyor uefa bama içinizde tek iyi yönetilen kulüp Beşiktaş dedi diyor.
ama ses etmeyelim bunun üstünü hızlıca örtelim bizim yönetime sövmeye devam edelim bu kulüp kötü yönetiliyor Fikret Orman paralar nerde
demeye devam edelim ama uefa paraların nerde olduğunu biliyor sanırım böyle dediğine göre. biz hislerimizle karar veririz Beşiktaşın kötü
yönetildiğine ama uefa kimki o kadar bağımsız denetçi raporuylamı buna karar verecek. bak en iyi raporlar bizim gerimizden çıkıyor.
zaten Beşiktaşın yayınladığı resmi raporlarada inanmıyoruzki Beşiktaş başkanı yalancı yöneticisi yalancı bunları geçtim Beşiktaş kurumsal olarakta yalancı canım
baksana verdiği resmi raporlara bile inanılmıyor taraftarı tarafından sorgulanıyor. Beşiktaş o kadar sahtekar bir kurumki bağımsız denetleme firmalarına bile müdahale ediyor
istediği raporu yazdırıyor borsayı uefayı fifayı kandırıyor canım hatta ffp için uefanın gönderdiği denetçiyi bile kandırıyor
her tarafımızdan yalan dolan akıyor oyuncular maaş alamıyoruz diye şikayet etmez gerek yokki biz biliyoruz oyuncular maaş alamıyor
tabi ne olacak taraftar böyle düşünürse hocada çıkar beni istemeyen yöneticiler var der bunu söyledilermi yok ben bunu hissediyorum der
ama Beşiktaş yönetiminin sözleşme yenileme kararı almasının bir önemi yok zaten onlar yalancı kurum kararınında bir önemi yok
onlarda yalancı bak hoca bile söylüyor o  öyle hissediyormuş hocanın hissiyatı Beşiktaş kararlarından önemli tabiki
ben bunları neden söylüyorum bir kere hocaya düşmanım sonra yönetimi savunuyorum bunlar giderse zaten böyle düşünmem
Beşiktaş kimki onu korumaya kollamaya çalışayım tam tersi Beşiktaşı korumak için herkesin yaptığını yapmam lazım kişileri değil Beşiktaşı yerle bir etmem gerekiyor
Abi bah bi daha anlatam sana
Borcun varsa, paran yoksa emanet para alip onu harcamazsin
Senin borcun var
Paran yok
Hocan diyor bana tiransferle gelme kardesim, oynayanlarin parasini odeyin, adam da istemiyorum diyor

Sen gidip bir suru sacma sapan adam aliyorsun
Mitrovicle baslayan bir eksen kaymasi var kulupte, nasil goremiyorsun

Futbolu gec, basket basligina bak, ne gomuculer var orda, acayip acayip isler sadece futbol takiminda olmuyor

Çevrimdışı mylife1903

Atiba tavsiye eder o ayrı , izlersin araştırırsın ona göre alır ve kalitesine göre maaş verirsin ben ikinci etaptaki insanları külübe sokmam 1,6 vermek tam komedi Atiba 1,6 verin demedi adama.
Atiba aranmistir 250-300binde daha iyisini bulamayiz demistir, gidip bu paralari verin mi diyecek atiba

Çevrimdışı mylife1903

scout nedir sadece oyuncumu beğenir yada Beşiktaşa alınacak bütün oyuncuları scoutmu bulur
yada beşiktaşa alınan bu süreçteki yüzün üzerindeki oyuncu hep diğer oyuncuların tavsiyesi
siz daha scoutun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz sanıyorsunuz profesyonel kulüpler sadece scoutla oyuncu alıyor
tabi mesela juve ronaldoyu bulmuş scoutla belkide bir oyuncu tavsiye etmişdir. yanlış olmasın
allah allah bu dorukhanı yada güveni acaba hangi oyuncu tavsiye etti yada belkide yöneticidir acaba hangi yönetici tavsiye etti
acaba adını duymadığımız fabri hangi yöneticinin dikkatini çektide transfer ettik
scout olamaz onlar hak getire yokki
ama hiç bir şeyden anlamayan yönetici transferde %50 başarı gösterebiliyorsa tebrik etmek lazım
yazı tura atsan % 50 tutturamazsın.
%50 tutsa kimse agzini acmaz
Cok elestiriler yd 84 tiransfer yapmis 8 yilda fikret orman 6 senede kac tiransfer yapmis
Kac tanesi oynamadan gonderilmis
Abi internette hepsi var, bi bak ama objektif bak

Çevrimdışı mylife1903

İş kaybetme korkusuyla hadi sustu da ayrılır ayrılmaz neden konuşmadı dedin ya o zaman da söyledi yani hak geçmesin diye söyledim. :D Yoksa katılıyorum o an söyleyecekti ayrılınca ya da 10 yıl sonra söylemesinin manası yok üstelik bu verilen isimlerden başka oyuncular da var listede slimani larin vs oları da söylemiş yarısı tuttuysa yarısı da tutmamış son 2 sezon hariç zaten yarı yarıya transfer başarısı sağlıyorduk ki bu bile iyi bir başarı ki o zamanlar beleş ya da az bonservisle yapıyorduk şimdi hem başarı oranı düştü hem de gelenler daha maliyetli sıkıntı orada. Tek katıldığım nokta Metin albayrak konusunda inş başkan aklını başına alır mayıs da yönetimine yazmaz. yalçın erdoğan levent karadeniz sinan vardar vs den farkı kalmadı iyice...

Fikret ormanin normal isleyisine gore
Yonetimde calisan eden cabalayan 3-4 adam daha gonderilir
Yerlerine
Yalcin katsdeniz, lvent erdogan, murat aksu getirilir
Yapilmisi var daha mayis ayinda

Çevrimdışı mylife1903

ben medya sektöründe sanıyodum onu :D

bi ara basından sorumlu yöneticiydi konuşmuyodu falan
Yaaa birak konusmasin zaten konusamiyir onun olayi baska
Tirabzonda besiktas teknik direktorune saldiriyor 3-4 kendini bilmez, bu metin albayrak yana cekiliyor sirita sirita izliyor. Baskan olsam o dakika ozel ucakla ucardim tirabzona bu metin albayraki soyunma odasina kapatir melo gibi doverdim.

Çevrimdışı mylife1903

10 parmağında 10 marifet maşallah
Isvicre cakisi diyom ben ona
Acayip bisi
Kasik yoktur insallah

Çevrimdışı mylife1903

Bu büyük takımlarda bu göreve gelen eski futbolcular neden hep yiyip de s.camamış gibi oluyorlar, Fenerbahçe'deki Müjdat da böyleydi.

Hani resmine baksan, eski futbolcu demezsin bunlara.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mujdat topcuykende boyleydi yeni gelmis medel fisigindeydi gobegi onden kosardi
Bunlarin topculuklari da tartismali zaten

Çevrimdışı mylife1903

Bugun Başakşehir maçında yayıncı kurulusun çizdiği ofsayt çizgisini gordunuz mu? Hakemler, yayıncı kuruluş hepsi FB'den, Basak'tan ve GS'den çekiniyor. Hepsinin gucunun yettiği tek kulüp Beşiktaş. Sebebi de belli: yonetim gaflet icinde (çünkü esiri derecede güçsüz tiplerden oluşuyor). FB kulübü açık secik ofsayt olan pozisyon icin bile açıklama yapıp herkesi hizaya çekiyor ama Beşiktaş'a verilmeyen net penaltılardan sonra bile açıklama yapamayan etkisiz bir yönetimimiz var.
Yahu 30m ofsayt degil pozisyon adamlar cikti cekti
Olay o degil zaten

Zurnanin osurdugu yer, gecen hafta cizgi cekilmemesi

Turk insani garip, oyle alismislarki cifte sitandarta normal geliyor

Yahu bu liktivi gecen sene bursa macinda iki tane penaltimiz verilmedi, yedigimiz golde top disaridan cevrildi gostermedi bile, 3 gun sonra penaltiyi gosterdi. O macla belki sampiyonluktan olduk, ne bilecez
Zaten yapmayacaklardi sampiyon bu yonetimde de senin olmayini baskasinin onunden alip yiyecek guc yok ama cifte sitandsrt camianin modunu dusuruyor

Fb ile gsnin mmlik ofsaytleri var hep oyna devam bizim 3-4 tane oldu bu sene cizgiler birbirine girmis hepsine ofsayt donuo 30 pzoisyon geri sarip santraya kadar kontrol ediyorlsr

Liktivi sahibi pirlantadir, yakin arkadasimdir, tesekkur ederiz

Ilhan mansiz bile yonetici ile birbirine girmis, hangi yonetici bu her isi burnunu sokan?
Ilhana neden tesekkur mesaji yayinlamaz, her sene gol kirali mi cikiyor bizim camiadan?
Ydye tesekkur, yusufa tesekkur, ilhana yok, boyle bir yonetim kurulu bu iste, baksan adamlar atti mi mangalda kul birakmiyir

Çevrimdışı mylife1903

şifre değil de pembe yalanlar gibi ifadeleri bizzat başkandan duymuşluğumuz var  :D
Pempe olan tablolar
Yalan olan beyaz abi

Çevrimdışı mylife1903

:claps:  Feda saçma sapan, büyük bir kulübün asla tenezzül etmeyeceği bir projeydi.
Yapilir yapilirda boyle rezalet yonetilmez surec, rezil etmezsin kulubu

Genclesecegiz, altyapimizda messiler ronaldolar var sans verecegiz falan dersin
Kimseyi de almazsin
Sen feda diyon gidiyon dentinyo gokhan suzen aliyon falan

Çevrimiçi murat

bu tanımladıgın şeyin adı feda değil ki doğru yapılanma. feda fiyasko bir proje ve isimdir. taraftarın modunu düşürmekten camiayı meze etmekten öte faydası da olmamıştır.
hiçte söylediğin gibi caminın modu düşmedi aksine bir kenetlenme oldu.stadın yapımına başlanmasıyla ivme kazandı  açılışıyla zirve yaptı.ne olduğununu anlayamayanların modu düşmüş olabilir özellikle yd dönemini yakından yaşayanlarda :D taraftarın büyük çoğunluğu feda döneminde kulübe elinden gelenin fazlasını vermeye çalıştı.

Çevrimdışı levitate

aslında çok kötü bir proje değildi ama yönetim berbat kullandı

bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

feda iyi kotu gecti gitti..o gun icin faydasi da oldu, insanlar tekrar klube sahip cikti, yd donemiyle klupten uzaklasan onemli bir kitle geri dondu.

ama 2. feda donemi olacak, daralacagiz, kuculecegiz demelerini kabul etmem, etmiyorum.. daralma isini negredo'ya 4.2 milyon euro net para teklif ederken dusunecektin. hem sanki klubun hic geliri olmadi arada da sirf gecen sene 165 milyon euro gelir var diye yazildi...neyse uzatmayalim, ayni seyler kac kere soylendi burada da.

bu klube hem mali dengeyi gudecek hem de kisa vadede nakit akisini ayarlayabilecek bir yonetim lazim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Fikret ormanin normal isleyisine gore
Yonetimde calisan eden cabalayan 3-4 adam daha gonderilir
Yerlerine
Yalcin katsdeniz, lvent erdogan, murat aksu getirilir
Yapilmisi var daha mayis ayinda

Benim de korkum o ben başkanı severim gitmesini de istemiyorum da böyle artık aleni şekilde taraftarın gözüne batan yöneticilerle göz göre göre devam etmesi çok yanlış. Hem kendi sonunu hazırlar hem çok daha önemlisi Beşiktaş a bir 10 yıl daha girer bu kadar iyi şeyler yaptı sevildi son 1.5 -2 yılda dağıldı toparlamazsa yd den farkı kalmayacak.

Sonra çıkıyor içimizdeki irlandalılar Beşiktaş düşmanları algı yapıyor diye söylentilere  fırsat verecek adamları tutarsan yanında onlar da 1 e 1000 katar bölmeye çalışırlar camiayı. İşe yarayıp yaramaması da önemli değil. Bazı isimler koltuğunu tehdit etsin bazıları işini yapsın bazıları taraftarın istediği adamlar olsun  Yapsın; Serdar Bilgili-Serdal Adalı-Ahmet Nur Çebi-Ahmet Kavalcı-Erdal Torunoğulları-İbrahim Altınsay vs 2-3 de para babası Ömer Sabancı-Rahmi Koç gibi, medya lobisi tff mhk lobisi olan 1 er adam daha evet bu isimleri bir araya getirmek kolay değil ama baştan uğraşıp düzgün iş yaparsa 3 yıl başı ağrımaz kulübün de kendisinin de... yoksa kolayına kaçıp aynı ekiple devam ederse hem kendini hem Beşiktaş ı batırır gider. Nur topu gibi bir yd miz daha olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşli Beşiktaş 4 senede:

8 Başakşehir maçı 1 galibiyet
10 fener maçı 2 galibiyet

Slaven Bilic büyük maç kazanamıyor. herere hörörö

(Bana kalsa 15/16 sezonundaki galibiyetleri çıkartırım, Sosalı, Gomezli kadronun eseriydi çünkü ama neyse istatistiklere direkt sadık kalsak bile zaten durum leş.)

Çevrimdışı cursedofdragon

Şenol Güneşli Beşiktaş 4 senede:

8 Başakşehir maçı 1 galibiyet
10 fener maçı 2 galibiyet

Slaven Bilic büyük maç kazanamıyor. herere hörörö

(Bana kalsa 15/16 sezonundaki galibiyetleri çıkartırım, Sosalı, Gomezli kadronun eseriydi çünkü ama neyse istatistiklere direkt sadık kalsak bile zaten durum leş.)

başağı kimse kolay yenemiyor ki.

fener'de ne kadar kötü olursa olsun derbilerde iyi oynuyor gs'ye karşıda öyle.

gs'yi içerde dışarda tokatladı ama şenol güneş.

Bilic'in derbi karnesi "0" hiç yok kocaman "0" hiç galibiyet yok.