Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3744790 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Negredo: "Beşiktaş'ın finansal sorunları vardı ve ayrılmak zorunda kaldım. Bir de ben ekonomik problem çıkarmak istemedim. İki taraf için de en iyi seçenek buydu."

giden adam bile söylüyor.

Çevrimdışı Liquidator

Gökhan Keskin: Kolombiyalı futbolcuyu almak istiyorduk. Paramız yok dediler.Kolombiyalı'nın alınmasını çok istedim.Şu anda Santos'a transfer oldu.800 bin dolar verseydik çocuğu alıyorduk.Paramız yok dediler ertesi gün Mitrovic alındı.

Gökhan Keskin: Üzüldüğüm bir nokta var. Herkes kendi işini yapmalı. Bize bir yönetici arkadaş geldi. Her şeyi kendi yapmaya başladı. Her şeyi bildiğini düşünüyor. Kendi yaptığı iş tekstil. Sanki 20 sene o futbol oynadı. O seyretmeyle biliyor.(TRT Spor)

Gökhan Keskin: "Beşiktaş'ta çalışırken Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Dudu ve Ahmet Kutucu'nun alınması için rapor verdik. Kendi işi tekstil olan bir yönetici geldi, her işe karıştı." (TRT Spor)

Gökhan Keskin: Biz Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i almak istedik. Ahmet Kutucu'yu 2 sene izledik. Biz raporu veriyoruz gerisi yöneticiye kalıyor. Çağlar Söyüncü'nün imzaya kaldığını biliyorum. Almadılar.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

hangi şenol güneş'ten bahsediyorsun burada ağabey? federasyon başkanı olandan mı, cumhurbaşkanı olandan mı? bir de bahsettiğin şenol güneş gözlerinden nasıl ateş çıkartıyor onu çözemedim.
anlamadım söylediklerimin tff başkanıyla cumhurbaşkanıyla ne bağlantısı var
hangi kelimemde şenol güneş gözlerinden ateş çıkarıyor demişim tekrar okudum bulamadım
söylediğim hangi kelime gerçekleşmemiş birşey

Çevrimiçi Necmi

Negredo: "Beşiktaş'ın finansal sorunları vardı ve ayrılmak zorunda kaldım. Bir de ben ekonomik problem çıkarmak istemedim. İki taraf için de en iyi seçenek buydu."

giden adam bile söylüyor.

peki Beşiktaşın finansal sorunları yokmu bu bilmediğimiz birşeymi oyuncu Beşiktaşın finansal sorunları vardı der.
finansal sorunları var demek maaşımı ödemiyorlar demek değil. karşına alırsın oyuncuyu maaşın çok yüksek finansal sorunlarımız var ve bu bizi zora sokuyor
anlaşıp yollarımızı ayıralım dersin bunun açıklaması Beşiktaş oyuncuların parasını ödeyemiyor demek değil
oyuncu anlayışlı olmuş karşılıklı fesih edilmiş kalsaydı maaşını almaya devam edecekti.
bu kelimenin neresinde Beşiktaş maaşımı ödeyemedi lafı var. giden adam bile neyi söylemiş
Beşiktaşın finansal sorunları 15 yıldır var bunu her kelimemizde söylüyoruz bir iş yerinin finansal sorunları olması maaş ödemediği anlamınamı gelir
benim çalışdığım yerle bir anlaşmam var yüksek ücret alıyorum ama firmanında finansal sorunları var bende bu finansal sorunlar içinde size daha fazla yük olmayayım ayrılalım diyorum bu kelime bana şirketin maaş ödemediği anlamımı çıkartıyor.
birşeyleri iddia etmek için kelime oyunları yapmayın hiç kimse Beşiktaş iyi durumda herşey güllük gülüstanlık falan demiyor.
bir işletmenin bu kadar borcu varsa zaten finansal sorunları var demektir bundan oyuncuların maaşı ödenemiyor fikri çıkmaz.
yüksek maaşlı negredo kulübün durumuna saygı göstermiş sizi zorlamayayım yollarımız ayıralım demiş burda söylediği tam olarak bu
maaşımı ödeyemediler ondan gittim demiyor finansal güçlük içindeydi ayrılarak bunu biraz hafifleteyim dedim diyor.

Gökhan Keskin: Kolombiyalı futbolcuyu almak istiyorduk. Paramız yok dediler.Kolombiyalı'nın alınmasını çok istedim.Şu anda Santos'a transfer oldu.800 bin dolar verseydik çocuğu alıyorduk.Paramız yok dediler ertesi gün Mitrovic alındı.

Gökhan Keskin: Üzüldüğüm bir nokta var. Herkes kendi işini yapmalı. Bize bir yönetici arkadaş geldi. Her şeyi kendi yapmaya başladı. Her şeyi bildiğini düşünüyor. Kendi yaptığı iş tekstil. Sanki 20 sene o futbol oynadı. O seyretmeyle biliyor.(TRT Spor)

Gökhan Keskin: "Beşiktaş'ta çalışırken Cengiz Ünder, Çağlar Söyüncü, Dudu ve Ahmet Kutucu'nun alınması için rapor verdik. Kendi işi tekstil olan bir yönetici geldi, her işe karıştı." (TRT Spor)

Gökhan Keskin: Biz Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'i almak istedik. Ahmet Kutucu'yu 2 sene izledik. Biz raporu veriyoruz gerisi yöneticiye kalıyor. Çağlar Söyüncü'nün imzaya kaldığını biliyorum. Almadılar.

:s20: :s20:

Çevrimiçi murat

peki Beşiktaşın finansal sorunları yokmu bu bilmediğimiz birşeymi oyuncu Beşiktaşın finansal sorunları vardı der.
finansal sorunları var demek maaşımı ödemiyorlar demek değil. karşına alırsın oyuncuyu maaşın çok yüksek finansal sorunlarımız var ve bu bizi zora sokuyor
anlaşıp yollarımızı ayıralım dersin bunun açıklaması Beşiktaş oyuncuların parasını ödeyemiyor demek değil
oyuncu anlayışlı olmuş karşılıklı fesih edilmiş kalsaydı maaşını almaya devam edecekti.
bu kelimenin neresinde Beşiktaş maaşımı ödeyemedi lafı var. giden adam bile neyi söylemiş
Beşiktaşın finansal sorunları 15 yıldır var bunu her kelimemizde söylüyoruz bir iş yerinin finansal sorunları olması maaş ödemediği anlamınamı gelir
benim çalışdığım yerle bir anlaşmam var yüksek ücret alıyorum ama firmanında finansal sorunları var bende bu finansal sorunlar içinde size daha fazla yük olmayayım ayrılalım diyorum bu kelime bana şirketin maaş ödemediği anlamımı çıkartıyor.
birşeyleri iddia etmek için kelime oyunları yapmayın hiç kimse Beşiktaş iyi durumda herşey güllük gülüstanlık falan demiyor.
bir işletmenin bu kadar borcu varsa zaten finansal sorunları var demektir bundan oyuncuların maaşı ödenemiyor fikri çıkmaz.
yüksek maaşlı negredo kulübün durumuna saygı göstermiş sizi zorlamayayım yollarımız ayıralım demiş burda söylediği tam olarak bu
maaşımı ödeyemediler ondan gittim demiyor finansal güçlük içindeydi ayrılarak bunu biraz hafifleteyim dedim diyor.

galiba bizim bilmediğimiz şifreli bir dil kullanıyorlar.

Çevrimiçi Necmi

bunları şimdi söylemesi terbiyesizliktir madem böyleydi görevliyken çıkıp söyleyecektin. şimdi neyin hesabını dürüyorsun
o zaman konuşmaman demekki menfaatin gereğiydi. zamanında susmuşsun konuşmamışsın şimdi konuştuğunda bunların doğru olduğuna nasıl inanalım
ayrılalı ne kadar oldu hadi çalışırken korktun işine son verilir diye itiraz edemedin hemen ayrılır ayrılmaz neden sustun
bunca süre neden bekledin bu kadar bekledin neden şimdi konuşuyorsun.

Çevrimdışı 38life

Bana Beşiktaş yönetiminin içinde net olarak Beşiktaşın kötülüğünü isteyen birileri var gibi geliyor. Beşiktaşın kötülüğü için çabalayan, emek sarfeden birileri var gibi geliyor. Çünkü gerçekten bazı şeylerin mantıklı hiçbir açıklaması yok. Çağlar ve Cengiz için bu forumda adeta yırtındık, haykırdık, yalvardık. Bazıları "alamazdık, çok pahalı" falan diyip geçiştirdiler. Hiç öyle olmadığını zaten biliyorduk, bugün de görüyoruz. Kaldı ki istediği kadar pahalı olsun. Tüm imkanlar seferber edilip alınmalıydı bu iki oyuncu. Özellikle Çağlar imzaya kalmışken... Bu sezonun başında da yaşadık. Başta Orkun Kökçü olmak üzere genç yetenekli oyuncular gündeme geldi, birileri imza aşamasına kadar getirdi bu transferleri ama yine birşey bu transferlerin önünü kapattı .Serkan Reçber bu durumları görüp istifa etti. Kulüpte birileri doğru transferlerin peşinden koşuyor emek sarfediyor, ama birileri baya bilinçli ve kötü niyetli şekilde bu transferlerin önünü kapatıp engellemeye çalışıyor. Başka hiçbir mantıklı açıklama bulamıyorum. Çağlar ve Orkun başta olmak üzere imza aşamasından dönen ve onun dışında alınma imkanı olan birsürü yetenekli isimler vardı. Hepsine ayrı ayrı kahroldum, kahrolduk. Çünkü alınmamasının mantıklı bir açıklaması yok.

Çevrimdışı Liquidator

bunları şimdi söylemesi terbiyesizliktir madem böyleydi görevliyken çıkıp söyleyecektin. şimdi neyin hesabını dürüyorsun
o zaman konuşmaman demekki menfaatin gereğiydi. zamanında susmuşsun konuşmamışsın şimdi konuştuğunda bunların doğru olduğuna nasıl inanalım
ayrılalı ne kadar oldu hadi çalışırken korktun işine son verilir diye itiraz edemedin hemen ayrılır ayrılmaz neden sustun
Dedklerinde haklısın abi, amma diğer taraftanda  neden bu durumda olduğumuzu özetliyor. Yazık gerçekten.

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimiçi Necmi

sanırım öyle yoksa sürekli söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi konuşulmasının başka açıklanır yanı yok.
Pepe= Babamın sağlık sorunları vardı portekizde kalmam gerekliydi
Beşiktaş= Pepenin karşılıklı anlaşılarak sözleşmesi sonlandırıldı. Beşiktaşdan alacağı olan 100 bin euro pepeye ödenecek
Bazı taraftarlar= pepe maaşını alamadığı için Beşiktaşdan ayrıldı

Çevrimdışı Orhan_

Abi malum Türkiye'de bir bizde var mali problemler. Ne öncesinde duyulmuş ne de sonrasında duyulacak bir şey bu olay. O yüzden şaşırıyor insanlar. Yoksa hangi rakibimiz hangi sene böyle bir kriz içinde olmuş ve taraftarı, medyası, hocası çığırtkanlık yapmış? Şu ffp olmasa eminim mali kriz meselesi sadece bizim taraftarın ağzına sakız olurdu; "paralar nerede, mali kriz, giden oyuncu, gelen oyuncu, ödenmeyen maaş, laga luga" Bunlar tabii ki doğru işler değil de algının esiri olmak bize yakışmıyor.

Tabii bütçe yönetimini sorgulamak ile algı dalgasına kapılmak arasında fark var. Paranın hesabını sorabilirsin, eleştirebilirsin ve hatta bazen ciddi bir eleştirinin sorusu ile algı çabasının sorusu eş bile olabilir ancak insaflı, vicdanlı, Beşiktaş'ı düşünen insanlar art niyetli soru ile aynı kelimeleri kullanmaktan çekinir, en azından çekinmelidir bana göre. "Paralar nerede" sorusu çok canımı sıkıyor ondan mütevellit.

Çevrimiçi Necmi

Dedklerinde haklısın abi, amma diğer taraftanda  neden bu durumda olduğumuzu özetliyor. Yazık gerçekten.

kardeşim bunlar zaten bilinen gerçekler kaç yıldır bunu konuşuyoruz biz taraftar olarak bunu konuşma hakkına sahibiz
ama bu adamın böyle bir hakkı yok çünkü mutfağın baş aşçısıydı. sen orda birşey yapamadıysan işini beceremedin demektir böyle bir mazeret olmaz
bu yaşandığı anda konuşacaktın neden sustun onları şimdi eleştiriyorsunda o zaman yaptığın onların yaptığından farklı değilki
sen bugün bunları söyleyerek onlardan fazla kendine zarar verirsin. neden sustun bugüne kadar yada bugün neden söylüyorsun
burda konu aslında bunlar değil bu zaten bilinen birşey. sen onca adam söylemişsin hiç biri alınmamış burda pazarlık aşamasında değilsen
nedenler varsayımla kalır sadece bunlarımı söyledin mesela belki yüzlerce isim verdin ama diğerleri dikkate değer değil sadece yürümüş olanları gündeme taşıyorsun
belki verdiğin bir ton saçma öneri yüzünden dikkate alınmadı. yada dikkate alındı ama bu isimler anlaşma noktasında yattı. bilemeyizki.
bazen herşeyde anlaşırsın söylenen bir kelime masadan kalkmana sebep olur. mesela o dönem iyi hatırlıyorum çağlar için konuşuyorduk
ama başkanlarının bir sözü oldu Beşiktaşa satacak oyuncumuz yok diye. Beşiktaşa karşı kinle haraket eden bir insandan bahsediyoruz Beşiktaş forması giydiği için küçücük çocukları ağlatmaktan üzmekten çekinmeyen bir insan müsveddesi ile oyuncu pazarlığı yapıyorsun. Burda Beşiktaş anlaşamadı olayına ben Beşiktaş yönetimini suçlayacak şekilde bakamam
bakmak içimden gelmez bu şenol hocanın ısrarla bursa oyuncularını istemesi ve bizim bursa ile bir türlü anlaşamamamız gibi bir durum.
elinden geleni yapıyorsun ama karşı tarafın sana oyuncu satmak gibi bir niyeti yokki sürekli imkansızı istiyor. fener ozanı bizim teklifimizden daha düşük
miktara aldı fenerin teklif ettiği parayı bizde vermişdik ve artı bir oyuncu verdik ama fenere verdiler oyuncu bizi istediği halde.
hocanın ısrarını fener pazarlığında koz olarak kullandılar yoksa bize oyuncu satma niyetinde falan değildiler mecbur kalırlarsada en yüksek
değeri götürme derdindeydiler. antalyada bunu yaptı etoo sonra ne oldu ellerinde patladı ama inatla Beşiktaşa vermediler
hiç bir olayı transfer sürecinin içinde olmadan değerlendiremezsin
heleki işin mutfağında olan biri yemek yapıyorlar ama sebzeleri yıkamıyorlar diyemez sen yıkasaydın yıkatmıyorlarsa işi bıraksaydın görevden alınmayı bekleyip öyle konuşmayacaksın bugün hala görevde olsa bunları konuşurmuydu ben ona bakarım
işin diğer boyutu zaten malum olan birşey transferleri yönetim yapıyor ama başkan ama yönetici bunu hep söylüyoruz kötü olanıda yönetim yapıyor iyi olanıda.
cenkide yönetim aldı bedava aldı onu 23 milyonada yönetim sattı. tosiçide bedava yönetim aldı 5 milyonada onlar sattı
marceloyu bir milyona yönetim aldı 7 milyonada yönetim sattı. tolgayı 700 bindi sanırım o fiyata yönetim aldı 3,5 M yede yönetim sattı.
hep iyi işler yapamazlar arada kötülerde olacak işin toteline bakacaksın ne kadar bonservis ödemişler ne kadar bonservis getirisi sağlamışlar
Beşiktaşı totelde zararamı uğratmışlar. gidip mitroviçi aldılar demek kolay ama mitroviçi zarara uğramadan elden çıkardılar tutmadı kayıpsız çıktı peki senin almak istediğin oyuncu için aynı şartlar geçerli olacakmıydı birinde risk görmezsin diğerinde risk görürsün. bunun doğrusunu yanlışını konuşamayızki.
demekki seni yeterli görmediler fikirlerini sümen altı yaptılar onlara bu işleri iyi yaptığını kanıtlayamamışsın demekki
nihayetinde o koltuğa otururken zorla olmadı senide o koltuğa oturtan aynı kişiler. kimse salak değil sen doğru işler yapabilseydin hala orda oturuyor olurdun.
mesela ali naibi dışardan kulübe scoutluk yapıyordu demekki doğru işler yaptıki a takımının başına getirdiler
demek o kadar iyi işler yapıyorki Beşiktaşlı olsun olmasın bu konunun içindeki herkes Beşiktaş ali naibiyi ne yapıp etsin Beşiktaş içinde tutsun diyebiliyor.
bu işden anlayan bütün herkes Ali için birgün avrupanın devlerinden biri ona çökecek diyorlar.
kimse bilmez mesela çocuk mütevazi ama uefa eşleşmelerine gidildiğinde diğer kulüp başkanları ali naibiyle tanışmak için geliyormuş Beşiktaş heyetinin yanına
bunları ali naibi söylemiyor. Gökhan sen bir ali naibi olamadın ama şimdi kalkmış bıdı bıdı ediyorsun bak Beşiktaşda hak eden saygıyı görüyor.

Çevrimdışı Librarius

Rakibimiz Konyaspor;

- Ligin en az gol yiyen 2. takımı (25 gol).
- Ligin en çok berabere kalan 2. takımı (11 kez).

- Topla oynama oranı ortalaması %48.4.
- İsabetli pas yüzdesi ortalaması %76.6.
- Maç başına ortalama şut sayısı 10.2.

- Oynadığı 12 deplasman maçından 3'ünü kazandı, 7'sinde berabere kaldı, 2'sini kaybetti.

- Son 9 maçında sadece 1 kez mağlup oldu (Kayserispor 0-1)
- Bu 9 maçta 10 gol attı, 7 gol yedi.

- Son 5 maçında galibiyet alamadı, 3 gol attı, 4 gol yedi.
- Son 5 maçında galibiyet alamayan 3 takımdan biri.
- Son 5 maçında iki takım da 1'den fazla gol atamadı.

- En golcü oyuncusu 6 golle Jahovic. Ardından 5 golle Yatabare ve 4 golle Fofana - Ömer Ali Şahiner geliyor.

- Tek eksiği, bu sezon 14 maça ilk onbirde başlayan savunma oyuncusu Ferhat Öztorun.
- Şu an ligin, sarı kart ceza sınırında en çok oyuncusu bulunan takımı (8 oyuncu)
- Sakatlıkları süren Yatabare (5 gol 2 asist) ve Hurtado'nun (1 gol 1 asist) oynayıp oynamayacağı belirsiz.

Sadece şuna dikkat çekeceğim: 8 oyuncusu sarı kart sınırında ve Beşiktaş maçında cezalı duruma düşen yok. Fakat GS maçından önce bu oyuncuların en az 2’si cezalı duruma düşecek. Mesela haftaya GS Bursa deplasmanına gidecek. Bugün Bursa’dan bakalım kaç oyuncu cezalı duruma düşecek.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

kardeşim bunlar zaten bilinen gerçekler kaç yıldır bunu konuşuyoruz biz taraftar olarak bunu konuşma hakkına sahibiz
ama bu adamın böyle bir hakkı yok çünkü mutfağın baş aşçısıydı. sen orda birşey yapamadıysan işini beceremedin demektir böyle bir mazeret olmaz
bu yaşandığı anda konuşacaktın neden sustun onları şimdi eleştiriyorsunda o zaman yaptığın onların yaptığından farklı değilki
sen bugün bunları söyleyerek onlardan fazla kendine zarar verirsin. neden sustun bugüne kadar yada bugün neden söylüyorsun
burda konu aslında bunlar değil bu zaten bilinen birşey. sen onca adam söylemişsin hiç biri alınmamış burda pazarlık aşamasında değilsen
nedenler varsayımla kalır sadece bunlarımı söyledin mesela belki yüzlerce isim verdin ama diğerleri dikkate değer değil sadece yürümüş olanları gündeme taşıyorsun
belki verdiğin bir ton saçma öneri yüzünden dikkate alınmadı. yada dikkate alındı ama bu isimler anlaşma noktasında yattı. bilemeyizki.
bazen herşeyde anlaşırsın söylenen bir kelime masadan kalkmana sebep olur. mesela o dönem iyi hatırlıyorum çağlar için konuşuyorduk
ama başkanlarının bir sözü oldu Beşiktaşa satacak oyuncumuz yok diye. Beşiktaşa karşı kinle haraket eden bir insandan bahsediyoruz Beşiktaş forması giydiği için küçücük çocukları ağlatmaktan üzmekten çekinmeyen bir insan müsveddesi ile oyuncu pazarlığı yapıyorsun. Burda Beşiktaş anlaşamadı olayına ben Beşiktaş yönetimini suçlayacak şekilde bakamam
bakmak içimden gelmez bu şenol hocanın ısrarla bursa oyuncularını istemesi ve bizim bursa ile bir türlü anlaşamamamız gibi bir durum.
elinden geleni yapıyorsun ama karşı tarafın sana oyuncu satmak gibi bir niyeti yokki sürekli imkansızı istiyor. fener ozanı bizim teklifimizden daha düşük
miktara aldı fenerin teklif ettiği parayı bizde vermişdik ve artı bir oyuncu verdik ama fenere verdiler oyuncu bizi istediği halde.
hocanın ısrarını fener pazarlığında koz olarak kullandılar yoksa bize oyuncu satma niyetinde falan değildiler mecbur kalırlarsada en yüksek
değeri götürme derdindeydiler. antalyada bunu yaptı etoo sonra ne oldu ellerinde patladı ama inatla Beşiktaşa vermediler
hiç bir olayı transfer sürecinin içinde olmadan değerlendiremezsin
heleki işin mutfağında olan biri yemek yapıyorlar ama sebzeleri yıkamıyorlar diyemez sen yıkasaydın yıkatmıyorlarsa işi bıraksaydın görevden alınmayı bekleyip öyle konuşmayacaksın bugün hala görevde olsa bunları konuşurmuydu ben ona bakarım
işin diğer boyutu zaten malum olan birşey transferleri yönetim yapıyor ama başkan ama yönetici bunu hep söylüyoruz kötü olanıda yönetim yapıyor iyi olanıda.
cenkide yönetim aldı bedava aldı onu 23 milyonada yönetim sattı. tosiçide bedava yönetim aldı 5 milyonada onlar sattı
marceloyu bir milyona yönetim aldı 7 milyonada yönetim sattı. tolgayı 700 bindi sanırım o fiyata yönetim aldı 3,5 M yede yönetim sattı.
hep iyi işler yapamazlar arada kötülerde olacak işin toteline bakacaksın ne kadar bonservis ödemişler ne kadar bonservis getirisi sağlamışlar
Beşiktaşı totelde zararamı uğratmışlar. gidip mitroviçi aldılar demek kolay ama mitroviçi zarara uğramadan elden çıkardılar tutmadı kayıpsız çıktı peki senin almak istediğin oyuncu için aynı şartlar geçerli olacakmıydı birinde risk görmezsin diğerinde risk görürsün. bunun doğrusunu yanlışını konuşamayızki.
demekki seni yeterli görmediler fikirlerini sümen altı yaptılar onlara bu işleri iyi yaptığını kanıtlayamamışsın demekki
nihayetinde o koltuğa otururken zorla olmadı senide o koltuğa oturtan aynı kişiler. kimse salak değil sen doğru işler yapabilseydin hala orda oturuyor olurdun.
mesela ali naibi dışardan kulübe scoutluk yapıyordu demekki doğru işler yaptıki a takımının başına getirdiler
demek o kadar iyi işler yapıyorki Beşiktaşlı olsun olmasın bu konunun içindeki herkes Beşiktaş ali naibiyi ne yapıp etsin Beşiktaş içinde tutsun diyebiliyor.
bu işden anlayan bütün herkes Ali için birgün avrupanın devlerinden biri ona çökecek diyorlar.
kimse bilmez mesela çocuk mütevazi ama uefa eşleşmelerine gidildiğinde diğer kulüp başkanları ali naibiyle tanışmak için geliyormuş Beşiktaş heyetinin yanına
bunları ali naibi söylemiyor. Gökhan sen bir ali naibi olamadın ama şimdi kalkmış bıdı bıdı ediyorsun bak Beşiktaşda hak eden saygıyı görüyor.

Kuraldır: kendisini bulunmaz hint kumaşı zanneden yönetici etrafını vasıfsızlarla doldurur. Çünkü artık etrafında kendisine yardımcı olacak, gerektiğinde itiraz edecek birilerini değil emir erleri olsun ister. İngilizcede bu tip vasıfsız tiplere “yes-man” denir. Gökhan’ın “zamanlaması manidar” açıklamaları bize yine bu kuralı hatırlattı. Kulübün hızla yere çakılmasının başka bir nedeni olamazdı zaten.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Abi malum Türkiye'de bir bizde var mali problemler. Ne öncesinde duyulmuş ne de sonrasında duyulacak bir şey bu olay. O yüzden şaşırıyor insanlar. Yoksa hangi rakibimiz hangi sene böyle bir kriz içinde olmuş ve taraftarı, medyası, hocası çığırtkanlık yapmış? Şu ffp olmasa eminim mali kriz meselesi sadece bizim taraftarın ağzına sakız olurdu; "paralar nerede, mali kriz, giden oyuncu, gelen oyuncu, ödenmeyen maaş, laga luga" Bunlar tabii ki doğru işler değil de algının esiri olmak bize yakışmıyor.

Tabii bütçe yönetimini sorgulamak ile algı dalgasına kapılmak arasında fark var. Paranın hesabını sorabilirsin, eleştirebilirsin ve hatta bazen ciddi bir eleştirinin sorusu ile algı çabasının sorusu eş bile olabilir ancak insaflı, vicdanlı, Beşiktaş'ı düşünen insanlar art niyetli soru ile aynı kelimeleri kullanmaktan çekinir, en azından çekinmelidir bana göre. "Paralar nerede" sorusu çok canımı sıkıyor ondan mütevellit.
aslında paralar nerde soru değil suçlama
bu soru olsa mantıklı bakarsın başkan bunu net olarak açıkladı
kendi dönemini komple masaya yatırdı başkan olduğu andan itibaren kazandığı ve harcadığını kuruşuna kadar
döktü ortaya ve kendi başkanlığı döneminde Beşiktaşın tek kuruş borcu yok küçük bir miktarda artıya geçmiş durumda
bu borçların ana yükü önceki borçlar ve bunların faizleri yoksa kendi döneminde yapılan tesislerde var.
yani sıfır borçla almış olsaydı kulübü bugün kasada artı para var görünüyordu bunuda kuruş kuruş göstermiş ama hiç gündem oldumu
bu bu lafı edenler istediklerini aldılar bu algıyı yarattılar başkanın açıklaması üstü hemen toprakla örtüldü.
Elbette Beşiktaşın harcanan her kuruşu sorgulanmalı ama bu Beşiktaşlı gibi yapılmalı Beşiktaşa düşman olarak değil.
burda verdiğin zararın başkana yada yöneticiye olduğunu sanırsan yanılırsın bu Beşiktaşa zarardır yaptığın her yanlış algı Beşiktaşı dibe çeker. Beşiktaşı güçsüz göstermenin Beşiktaşa bir faydası yok kime fayda sağlar ona bakmak lazım.
burda önemli olan kişilerin menfaatini Beşiktaşın menfaatlerinden ayırabilmek. Kişileri istemiyorum diye bunu Beşiktaşa zarar vererek
yapmak Beşiktaşlılık falan değildir. biz bunu ayıramıyoruz malesef.

Çevrimiçi Necmi

mesela Beşiktaşı başkan devraldığında 320 M dolar borç vardı şimdi 420 M dolar var diyelim tam rakamı bilmiyorum ama bu civardadır
hemen bak işde artmış borç deniyor herkesde 320 M bolar borcun altı yıldır hep o kadar kalacağını düşünüyor hiç faizi olmuyor sanıyor
320 M nin altı yıllık karşılığı minimum %70 dir. yani bu gün o borcun reeli 540 M dolardır bunu 420 de tutmak demek o borçtan 120 M dolar eritmek demektir.
bu günkü borç değerleriyle o borç %70 değil %30 faiz artışına denk geliyor. finansal durum belli borç ödeyemiyoruz şu şartlarda
anca kendi yağımızla kavruluyoruz. bu süre içinde çünkü stadı yaptık tesisleri yeniledik ikide şampiyonluk sığdırdık
bunları yapmasaydık zaten mevcut borcun faizlerini ödeyemeyecek durumdaydık bu kadar geliri elde ettik ama etmemizin nedeni stadı yapmak ya yapmasaydık ne olacaktı
o borçla çoktan iflas etmişdik gelir olmuyordu. çoktan kulübe devlet birilerini atamışdı çoktan transfer tahtamız kapanırdı.
hadi devleti ayarladık uefayı fifayı nasıl ayarlayacaktık bu gün uefa Beşiktaşın mali raporlarına bakıyor Türkiyede en iyi yönetilen kulüp Beşiktaş diyor
bunu bana söylemedi fenerin başkanına söylemiş ben onun yalancısıyım Ali koç çıkıyor uefa bama içinizde tek iyi yönetilen kulüp Beşiktaş dedi diyor.
ama ses etmeyelim bunun üstünü hızlıca örtelim bizim yönetime sövmeye devam edelim bu kulüp kötü yönetiliyor Fikret Orman paralar nerde
demeye devam edelim ama uefa paraların nerde olduğunu biliyor sanırım böyle dediğine göre. biz hislerimizle karar veririz Beşiktaşın kötü
yönetildiğine ama uefa kimki o kadar bağımsız denetçi raporuylamı buna karar verecek. bak en iyi raporlar bizim gerimizden çıkıyor.
zaten Beşiktaşın yayınladığı resmi raporlarada inanmıyoruzki Beşiktaş başkanı yalancı yöneticisi yalancı bunları geçtim Beşiktaş kurumsal olarakta yalancı canım
baksana verdiği resmi raporlara bile inanılmıyor taraftarı tarafından sorgulanıyor. Beşiktaş o kadar sahtekar bir kurumki bağımsız denetleme firmalarına bile müdahale ediyor
istediği raporu yazdırıyor borsayı uefayı fifayı kandırıyor canım hatta ffp için uefanın gönderdiği denetçiyi bile kandırıyor
her tarafımızdan yalan dolan akıyor oyuncular maaş alamıyoruz diye şikayet etmez gerek yokki biz biliyoruz oyuncular maaş alamıyor
tabi ne olacak taraftar böyle düşünürse hocada çıkar beni istemeyen yöneticiler var der bunu söyledilermi yok ben bunu hissediyorum der
ama Beşiktaş yönetiminin sözleşme yenileme kararı almasının bir önemi yok zaten onlar yalancı kurum kararınında bir önemi yok
onlarda yalancı bak hoca bile söylüyor o  öyle hissediyormuş hocanın hissiyatı Beşiktaş kararlarından önemli tabiki
ben bunları neden söylüyorum bir kere hocaya düşmanım sonra yönetimi savunuyorum bunlar giderse zaten böyle düşünmem
Beşiktaş kimki onu korumaya kollamaya çalışayım tam tersi Beşiktaşı korumak için herkesin yaptığını yapmam lazım kişileri değil Beşiktaşı yerle bir etmem gerekiyor

Çevrimiçi Necmi

Kuraldır: kendisini bulunmaz hint kumaşı zanneden yönetici etrafını vasıfsızlarla doldurur. Çünkü artık etrafında kendisine yardımcı olacak, gerektiğinde itiraz edecek birilerini değil emir erleri olsun ister. İngilizcede bu tip vasıfsız tiplere “yes-man” denir. Gökhan’ın “zamanlaması manidar” açıklamaları bize yine bu kuralı hatırlattı. Kulübün hızla yere çakılmasının başka bir nedeni olamazdı zaten.
bu adamları gönderdi ne yaptıkları yapmadıklarını tartışamam ne yaptılar bilmiyorum ama bunların koltuğunda şimdi ali naibi oturuyor
ali naibidemi vasıfsız bu teoriye göre öyle olmalı :alala: gökhan pazarlığı bilmem diyor bu işin başındayken yöneticiler yapıyor diyor
sonra birden bir dedikodu çıkıyor işde masada konuşuluyormuş ben bu kadar veririm sen bu kadar verirsin sonra başkan dönüp ali naibiye bu işi görüş bakalım pazarlığı yap diyor
neden ali naibi pazarlık yapabilirken gökhan yapmıyordu birden yöneticilermi değişti gökhan rapor veriyor aynı koltuğa oturan ali naibi pazarlık yapabiliyor
bu arada bütün pazarlıkların başında ali naibi var şimdi bir yönetici gökhana güvenmemiş ama ali naibiye güveniyor burda kim vasıfsız oluyor kim vasıfsızı tercih ediyor
bunda bir tuhaflık yokmu gökhan otursun önce kendini sorgulasın yöneticiye dil uzatacağına çünkü o koltukta otururkende o pazarlıkları ali naibi yapıyordu hemde kendi yetkiliyken ve ali naibinin yetkisi yokken. oturup neden bana güvenilmedi ona güvenildi diye önce kendini sorgulasın. Başkan geldiğinden beri ali naibi bu kulübün içinde milletin işine son berilirken bu adam sürekli adım adım sessizce yükseliyor bu kadar ego sahibi yönetici bu güne kadar bunun başını nasıl yemedi

Çevrimiçi Necmi

Birde beğenilecek bir tarafı yok bu adamı alın diyene bir daha külübe sokmam.
2ligde yedek olur.
haklısın atibanın direk kovulması lazım iki yıl o ısrar etti alınsın diye çünkü :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

haklısın atibanın direk kovulması lazım iki yıl o ısrar etti alınsın diye çünkü :D
Atiba tavsiye eder o ayrı , izlersin araştırırsın ona göre alır ve kalitesine göre maaş verirsin ben ikinci etaptaki insanları külübe sokmam 1,6 vermek tam komedi Atiba 1,6 verin demedi adama.
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2019, 18:34:06 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

klübün scout ekibi yok çünkü.

Atiba , larini tavsiye eder alırsın.
medel , roco'yu tavsiye eder alırsın.

Scout mcout hak getire.

Çevrimiçi Necmi

Biraz daha hocayı gömeyim daha hırsımı alamadım hocanın konuşmasından kesit
mesela  tff nin onu çağırma yetkisi olduğunu bilmiyormuş çağırdıklarında yeni birşey daha öğrenmiş
hoca keşke bu forumu takip etseydi madem tff uefa fifa kurallarını hiç okumamış hiç olmazsa iki aydır söylüyorum bunu öğrenirdi.
çünkü çağrılması haziranda gidecek olan hocanın aslında şimdi milli takıma gittiğini gösteri ama bu konuda suçlayamayız hoca bilmiyormuş haziran ayında gideceğim Beşiktaşda sözleşmem bittikten sonra diye düşünmüş

mesela basın mensubunun sorusu rakip takım oyuncuları hocanın gözüne girmek için daha fazla efor sarfetmezmi bu Beşiktaşın zararına değilmi sorusu
yok değil Beşiktaşdada yerli oyuncular var onlarda efor sarfedip milli takım hocasının gözüne girmek isterler

doğru aslında biz sezon sonua kadar hocayı realden ödünç aldık şimdi bizim oyuncularında hocanın gözüne girmesi lazım
zaten dört yıldır takımı moirunho yönetiyordu hoca bilmiyor oyuncuları tanımıyor hepsinin göze girmesi lazım
burda diyorki dört yıldır ben oyuncuları tanıyamadım oyuncular gözüme girmek için çabalamadı yada ben hiç dikkatli bakmadım
şimdi milli takıma seçilmek için daha iyi performans verip benim gözüme girmeleri lazım
valla bunu ben demiyorum hoca diyor.

şimdi benim hoca sevgisizliğimmi bunları yanlış görmeme sebep oluyor. aslında benim için hoca olayı kapandı Beşiktaşda istemiyordum ve gitti benim için problem kalmadı
şimdi gitmiş sezon sonu gitmiş bunun bir önemi yok bu sezon zaten gitti yönetim Beşiktaş menfaati neyi gerektiriyorsa o yönde tavrını koyar göndersede umrumda olmaz
sezon sonuna kadar devam etsede.
ama bu söylenenler ne burda nede sosyal medyada konuşulmadı. benmi çok kötü niyetliyim bunları Beşiktaşa hakaret gibi görüyorum
Beşiktaş oyuncusuna ağır saygısızlık olarak düşünüyorum. hocanın gözüne girmek için çabalamamış bir sürü oyuncuyla hoca dört yıldır çalışıyormuş.
bilemiyorum Beşiktaşın yerli oyuncularınamı haksızlık ediliyor yoksa oyuncular umursamazmı hocayı dört yıldır sallamamışlarmı
yoksa hoca sorulan sorunun taşıdığı anlamdan kendini sıyırmak için bütün yerli oyuncuları ateşemi attı. bunun Beşiktaşa vereceği zararı yok saydırmayamı uğraştı
kafamda deli sorular.
Bende çok kötü niyetliyim sürekli hocayı gömecek manalar çıkarıyorum.
kafamda teoriler üretiyorum.
mesela bir teoride şu haziranda imzaladı neden bugün açıklanmasına göz yumdu. Bunun Beşiktaşı kaosa iteceğini düşünmedimi
martta neden gitmeyi kabul etti gitmek istemezse tff ceza verirmiş ha tabi tff sözleşme yaptığı hocasına ceza verir.
ceza verincede Beşiktaşda hocalık yapamaz belki yıl sonuna kadar ceza alır belkide para cezası keser ama daha uzun süreli ceza keserse milli takım hocalığıda yapamaz
biraz tuhaf bir durum yoksa hocanın bundan hiç bilgisi yoktu Beşiktaşa tff nin kurduğu kumpasa dahil değil hoca bilmiyor bu durumu
mecbur kaldı milli takıma çağrıya cevap vermeye. nasılsa biz bunu hocaya iletmekle mükellefiz yoksa kulüp ceza alır
ama nede olsa bu hocanın bilmediği konu Başkan tff ile görüşmen gerekiyor dediğinde benim gitmemi istediler diyebiliyor
ama bu yazıyı tff nin kulübe yazmak isteği kulübe bildirmek kulübünde hocayı bilgilendirmek için söylemek zorunda olduğunu pas geçiyor
ama hoca bilmiyordu tff nin istek yapacağını o nedenle başkanın talebi iletmesini yanlış anlaması çok doğal.
diyorum ya ben çok kötüyüm. Hep hoca düşmanlığım baskın geliyor herşeyi kötüye yoruyorum.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Necmi abi  haziran 2018 de benzer açıklamaları yapmıştı. Yani yeni ayrılmışken. Kongrede aday olmaya maçası yemeyip ortalığı bulandırmak isteyenlerden biri yine ayarlamıştır ropörtaj Gökhan ile o da yine aynı şeyleri söylemiştir. Belki de eski açıklamalarını yeniden gündeme getiriyorlardır bilmiyorum da tam. Bize ayrılır ayrılmaz da değil Beşiktaş ın iyiliği için o anda tepki koyacak adamlar lazım. O zaman bunları deseydi yine topçuluğunda ki gibi büyük hizmet etmiş olacaktı. Şuan konuşmasının benim için anlamı yok ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten başka.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

klübün scout ekibi yok çünkü.

Atiba , larini tavsiye eder alırsın.
medel , roco'yu tavsiye eder alırsın.

Scout mcout hak getire.
scout nedir sadece oyuncumu beğenir yada Beşiktaşa alınacak bütün oyuncuları scoutmu bulur
yada beşiktaşa alınan bu süreçteki yüzün üzerindeki oyuncu hep diğer oyuncuların tavsiyesi
siz daha scoutun ne olduğunu bile bilmiyorsunuz sanıyorsunuz profesyonel kulüpler sadece scoutla oyuncu alıyor
tabi mesela juve ronaldoyu bulmuş scoutla belkide bir oyuncu tavsiye etmişdir. yanlış olmasın
allah allah bu dorukhanı yada güveni acaba hangi oyuncu tavsiye etti yada belkide yöneticidir acaba hangi yönetici tavsiye etti
acaba adını duymadığımız fabri hangi yöneticinin dikkatini çektide transfer ettik
scout olamaz onlar hak getire yokki
ama hiç bir şeyden anlamayan yönetici transferde %50 başarı gösterebiliyorsa tebrik etmek lazım
yazı tura atsan % 50 tutturamazsın.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi  haziran 2018 de benzer açıklamaları yapmıştı. Yani yeni ayrılmışken. Kongrede aday olmaya maçası yemeyip ortalığı bulandırmak isteyenlerden biri yine ayarlamıştır ropörtaj Gökhan ile o da yine aynı şeyleri söylemiştir. Belki de eski açıklamalarını yeniden gündeme getiriyorlardır bilmiyorum da tam. Bize ayrılır ayrılmaz da değil Beşiktaş ın iyiliği için o anda tepki koyacak adamlar lazım. O zaman bunları deseydi yine topçuluğunda ki gibi büyük hizmet etmiş olacaktı. Şuan konuşmasının benim için anlamı yok ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmekten başka.

onu diyorum işde kardeşim söyledikleri doğru yanlış diye yorum yapmadım söylediğinin bir hükmü yok
bunu ne zaman çalışırken söylerdi o zaman önemli olurdu. şimdi konuşman yada kovulduktan sonra konuşman seni
o suçladığın yönetici kadar suçlu yapar. çalışırken neden sustun senin menfaatin Beşiktaşın menfaatinden dahamı önemli
madem o zaman sustun şimdi neden konuşuyorsun o zaman kol kırılır yen içinde kalır diye düşündün diyelim
şimdi ne alaka.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

onu diyorum işde kardeşim söyledikleri doğru yanlış diye yorum yapmadım söylediğinin bir hükmü yok
bunu ne zaman çalışırken söylerdi o zaman önemli olurdu. şimdi konuşman yada kovulduktan sonra konuşman seni
o suçladığın yönetici kadar suçlu yapar. çalışırken neden sustun senin menfaatin Beşiktaşın menfaatinden dahamı önemli
madem o zaman sustun şimdi neden konuşuyorsun o zaman kol kırılır yen içinde kalır diye düşündün diyelim
şimdi ne alaka.

İş kaybetme korkusuyla hadi sustu da ayrılır ayrılmaz neden konuşmadı dedin ya o zaman da söyledi yani hak geçmesin diye söyledim. :D Yoksa katılıyorum o an söyleyecekti ayrılınca ya da 10 yıl sonra söylemesinin manası yok üstelik bu verilen isimlerden başka oyuncular da var listede slimani larin vs oları da söylemiş yarısı tuttuysa yarısı da tutmamış son 2 sezon hariç zaten yarı yarıya transfer başarısı sağlıyorduk ki bu bile iyi bir başarı ki o zamanlar beleş ya da az bonservisle yapıyorduk şimdi hem başarı oranı düştü hem de gelenler daha maliyetli sıkıntı orada. Tek katıldığım nokta Metin albayrak konusunda inş başkan aklını başına alır mayıs da yönetimine yazmaz. yalçın erdoğan levent karadeniz sinan vardar vs den farkı kalmadı iyice...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal