Dedklerinde haklısın abi, amma diğer taraftanda neden bu durumda olduğumuzu özetliyor. Yazık gerçekten.
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
kardeşim bunlar zaten bilinen gerçekler kaç yıldır bunu konuşuyoruz biz taraftar olarak bunu konuşma hakkına sahibiz
ama bu adamın böyle bir hakkı yok çünkü mutfağın baş aşçısıydı. sen orda birşey yapamadıysan işini beceremedin demektir böyle bir mazeret olmaz
bu yaşandığı anda konuşacaktın neden sustun onları şimdi eleştiriyorsunda o zaman yaptığın onların yaptığından farklı değilki
sen bugün bunları söyleyerek onlardan fazla kendine zarar verirsin. neden sustun bugüne kadar yada bugün neden söylüyorsun
burda konu aslında bunlar değil bu zaten bilinen birşey. sen onca adam söylemişsin hiç biri alınmamış burda pazarlık aşamasında değilsen
nedenler varsayımla kalır sadece bunlarımı söyledin mesela belki yüzlerce isim verdin ama diğerleri dikkate değer değil sadece yürümüş olanları gündeme taşıyorsun
belki verdiğin bir ton saçma öneri yüzünden dikkate alınmadı. yada dikkate alındı ama bu isimler anlaşma noktasında yattı. bilemeyizki.
bazen herşeyde anlaşırsın söylenen bir kelime masadan kalkmana sebep olur. mesela o dönem iyi hatırlıyorum çağlar için konuşuyorduk
ama başkanlarının bir sözü oldu Beşiktaşa satacak oyuncumuz yok diye. Beşiktaşa karşı kinle haraket eden bir insandan bahsediyoruz Beşiktaş forması giydiği için küçücük çocukları ağlatmaktan üzmekten çekinmeyen bir insan müsveddesi ile oyuncu pazarlığı yapıyorsun. Burda Beşiktaş anlaşamadı olayına ben Beşiktaş yönetimini suçlayacak şekilde bakamam
bakmak içimden gelmez bu şenol hocanın ısrarla bursa oyuncularını istemesi ve bizim bursa ile bir türlü anlaşamamamız gibi bir durum.
elinden geleni yapıyorsun ama karşı tarafın sana oyuncu satmak gibi bir niyeti yokki sürekli imkansızı istiyor. fener ozanı bizim teklifimizden daha düşük
miktara aldı fenerin teklif ettiği parayı bizde vermişdik ve artı bir oyuncu verdik ama fenere verdiler oyuncu bizi istediği halde.
hocanın ısrarını fener pazarlığında koz olarak kullandılar yoksa bize oyuncu satma niyetinde falan değildiler mecbur kalırlarsada en yüksek
değeri götürme derdindeydiler. antalyada bunu yaptı etoo sonra ne oldu ellerinde patladı ama inatla Beşiktaşa vermediler
hiç bir olayı transfer sürecinin içinde olmadan değerlendiremezsin
heleki işin mutfağında olan biri yemek yapıyorlar ama sebzeleri yıkamıyorlar diyemez sen yıkasaydın yıkatmıyorlarsa işi bıraksaydın görevden alınmayı bekleyip öyle konuşmayacaksın bugün hala görevde olsa bunları konuşurmuydu ben ona bakarım
işin diğer boyutu zaten malum olan birşey transferleri yönetim yapıyor ama başkan ama yönetici bunu hep söylüyoruz kötü olanıda yönetim yapıyor iyi olanıda.
cenkide yönetim aldı bedava aldı onu 23 milyonada yönetim sattı. tosiçide bedava yönetim aldı 5 milyonada onlar sattı
marceloyu bir milyona yönetim aldı 7 milyonada yönetim sattı. tolgayı 700 bindi sanırım o fiyata yönetim aldı 3,5 M yede yönetim sattı.
hep iyi işler yapamazlar arada kötülerde olacak işin toteline bakacaksın ne kadar bonservis ödemişler ne kadar bonservis getirisi sağlamışlar
Beşiktaşı totelde zararamı uğratmışlar. gidip mitroviçi aldılar demek kolay ama mitroviçi zarara uğramadan elden çıkardılar tutmadı kayıpsız çıktı peki senin almak istediğin oyuncu için aynı şartlar geçerli olacakmıydı birinde risk görmezsin diğerinde risk görürsün. bunun doğrusunu yanlışını konuşamayızki.
demekki seni yeterli görmediler fikirlerini sümen altı yaptılar onlara bu işleri iyi yaptığını kanıtlayamamışsın demekki
nihayetinde o koltuğa otururken zorla olmadı senide o koltuğa oturtan aynı kişiler. kimse salak değil sen doğru işler yapabilseydin hala orda oturuyor olurdun.
mesela ali naibi dışardan kulübe scoutluk yapıyordu demekki doğru işler yaptıki a takımının başına getirdiler
demek o kadar iyi işler yapıyorki Beşiktaşlı olsun olmasın bu konunun içindeki herkes Beşiktaş ali naibiyi ne yapıp etsin Beşiktaş içinde tutsun diyebiliyor.
bu işden anlayan bütün herkes Ali için birgün avrupanın devlerinden biri ona çökecek diyorlar.
kimse bilmez mesela çocuk mütevazi ama uefa eşleşmelerine gidildiğinde diğer kulüp başkanları ali naibiyle tanışmak için geliyormuş Beşiktaş heyetinin yanına
bunları ali naibi söylemiyor. Gökhan sen bir ali naibi olamadın ama şimdi kalkmış bıdı bıdı ediyorsun bak Beşiktaşda hak eden saygıyı görüyor.