Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3748919 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Avci CL'yi birakip niye gelsin? En az bir sezon daha orda devam eder. Baska adaylara bakmaki lazim.
Ne yapacak taraftari olmayan takimla Ş.L.'de, hem onun garantiside yok, herkez başakı sampiyon yapmis ama bu pislik gs'de bu lobi oldugu sürece heran hersey olabilir, benim icin hala yüzde 50-50 şanslar. Hem hangi yerli hoca olursa olsun, 3 büyüklerden teklif geldimi hersey bir kenara bırakilir ve seve seve masaya oturulur, anlaşilir anlaşilmaz ayri konu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cursedofdragon

Avci CL'yi birakip niye gelsin? En az bir sezon daha orda devam eder. Baska adaylara bakmaki lazim.

gitsede bir şey değişmiyor ki bilerek yenilerek dönüyorlar

Çevrimdışı tuncaboylu

pek öyle demiyordun ileti başlangıcın 150 milyon yuroydu algıyı ordan kesmiştin  :bandit:
Dikkatli okumamışsın demek.

50 milyon dolar doğrudan hibe yaptı, sponsorlukların büyük kısmını da örtülü olarak kendi cebinden verdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yoruk

Havalar ısınacakmış sadece bunu anladım su ana kadar  :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

gitsede bir şey değişmiyor ki bilerek yenilerek dönüyorlar
Ne zaman gittiler şampiyonlar ligine benim haberim yok

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ne yapacak taraftari olmayan takimla Ş.L.'de, hem onun garantiside yok, herkez başakı sampiyon yapmis ama bu pislik gs'de bu lobi oldugu sürece heran hersey olabilir, benim icin hala yüzde 50-50 şanslar. Hem hangi yerli hoca olursa olsun, 3 büyüklerden teklif geldimi hersey bir kenara bırakilir ve seve seve masaya oturulur, anlaşilir anlaşilmaz ayri konu.
En çok istediğim teknik direktör Avcı. Umarım dediğin gibi olur. Başak şampiyon olacak ama :)

Ne zaman gittiler şampiyonlar ligine benim haberim yok

UEL'de bilerek yeniliyor adamlar.

Çevrimdışı levitate

"Şenol Güneş: Ben çıplağım, neysem oyum. Hatta biraz saf da olabilirim."

ne
bipbipbupbup

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta hakemleri belli oldu!

Trabzonspor-Akhisarspor: Yaşar Kemal Uğurlu
Başakşehir-Fenerbahçe: Hüseyin Göçek
Beşiktaş-Atiker Konyaspor: Ali Palabıyık
Galatasaray-Antalyaspor: Arda Kardeşler

çok güzel.

Çevrimiçi yaço58

şu ana kadar açıklamaların hepsi diğer takımları kucaklama şeklinde ee milli takım hocası olundu kolay değil artık açıklaması gereken şeyler başka hoca top çeviriyor mayısa kadar takımda quaresmada 11de tüm maçlar bizde 3 yada 4. bitiririz bunları  görmek zor olmamalı

Çevrimiçi yaço58

En çok istediğim teknik direktör Avcı. Umarım dediğin gibi olur. Başak şampiyon olacak ama :)

bende avcıdan yanayım adam ıskartaya çıkmış mertten kaleci yarattı yine mahmutu viscayı falan kim tanırdı adamın bir sistemi var ve bu sistemle oyunculada büyüyor bence başaktan aldığı paradan fazlasını verirsek gelir birde arkasında büyük bir camia olcak takdir görmek için daha büyük işler başarmak için gelme ihtimalini yüksek görüyotum zaten fikret başkanla aralarıda iyi adam cengizi falan parlattı cengiz 3 büyüklerden birine gelse şimdi yedekten oyuna girmeyi bekliyordu

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta hakemleri belli oldu!

Trabzonspor-Akhisarspor: Yaşar Kemal Uğurlu
Başakşehir-Fenerbahçe: Hüseyin Göçek
Beşiktaş-Atiker Konyaspor: Ali Palabıyık
Galatasaray-Antalyaspor: Arda Kardeşler

çok güzel.
VARa'da ümit öztürkü koysunlarda tam olsun

Çevrimdışı tuncaboylu

2 tane gol filan dediğimiz yok fener maçında yediği 3 gol de kaleci hatası zaten kaleyi bulan 3 top var gol olmuş başaksiti maçında yediği gol tüm zamanların en kötü kaleci performansıdır aynı golden 10 dk araya 2 tane yedi ki gerçekten çok çok kolay çıkarılabilecek bir goldü kasımpatıdan yedikleri falan fiyasko ötesi gollerdeki hatalarını saymaya kalksak sayfalar yetmez hasan alini şutunda o kadar çizgide durmasa yemezdi ya da tek elle uzasa gene yemezdi adam golün her türlüsünü yiyor kariyeri fiyasko zaten livirpulu şl.den eden kaleci yahu.

sonra boyları da gene yuvarlamışsın işine geldiği gibi mirin 187 rodolfo marcelo 195lik adamlardı ve ciddi iyi hava topu performansları vardı mirin demişken mirin zaten dün bir bugün iki ilk devre neciple medelle tandemi tamamladığımızı unutma

bu çarpıtma ve rakamlarla oynamayı ne zaman bırakacasın merak ediyorum ne zamandır yoktun dün bir girmişsin 150 milyon dolardn başlayıp 2 gol 190 die bayarakamları manipüle etmşsin gene.

huylu huyundan vaz geçmiyor...

Hala gidip aynı golleri sayıyorsun bana. Başakşehir'den hatalı gol yedi de 3 gol mü sayıldı? En kötü kaleci performansıymış, lafa bak. Hepi topu 1 gol yedi adam o maçta. Kalan 80 dakika 1 golün altından kalkıp maçı çevirememişsin, suçlu kaleci oldu. (Daha kötüsünü dün tarihin en iyi kalecisi Buffon yedi işte.)

Fenerbahçe maçı. Topu vermişsin rakibe, kendi sahanda 3 farklı öndeyken ikinci yarı oyuncularının ayağına top değmemiş. Herifler 16 şut çekmiş, kafa vurmuş, uzaktan vurmuş, yandan vurmuş o maçta. Suçlu yine kaleci.

Takımın geri dörtlüsü değişmedi, tek giden Tosic. Geçen sene ligin ikinci yarısına başlayan idela savunma dörtlüsü (Gönül-Pepe-Vida-Adriano) ile bu sene lige başlayan savunma aynı.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yerli olarak bende sadece avcıya evet derim, gerisi hepsi boş, avcı olmayacaksa baska yerlide olmasın yeni hoca.

Çevrimdışı tuncaboylu

gerçekleri sıkıntıları dile getirmek bahane üretmek değildir. şimdi senden ev ahalisi otoyolda 200e basmanı istese senin altında da hacı murat olsa 140da kalsa sen hanıma motor teknolojisinden bahsetsen ve hanımda bahane üretme herif bas bas dese napacaksın? realiteler bahane değildir onur. ilk devreden örnek veriyorsun da tolga dediğin kaleci karyusun 2 katı iyi kalecidir adam daha geçen sene ŞLde gol kurtarma rekoru kırmış kaleci. sonra ismailden aldıgı verimi caner adriyanodan alamıyorsa demişsin gene halanın oğlunu savunmuşsun  :D onu da nereden çıkardın hoca ismailden aldıgı verimin 2 katını kırık dökük adri ile canerden alıyor zaten fazlası ile hemde o sene yediğimiz gollerin %40ı iso patentliydi ek olarak ilerde gol makinen vardı üstelik her maçatan türlüsü bir maç 3 atıp yatanı değil kritik anda devreye girip sokuşturup fişi çeken gomezin vardı öyle bi santrafrun varken tolga ve iso yetiyordu ama bu takımın 17 hafta santraforu yoktu kaledede geleni geçeni buyur eden karyus vardı.

sonraa öyle basite indirgemişsin ki değşen tek şey fabri karyus pepe mirin demişsin ayıptır yahu pepe ile mirini aynı cümle içinde kullanmak hakarettir futbol literatürüne karyusla fabri kıyaslama bence altından kalkamazsın o cümlenin bir de adrinin isi burda cismi yok geri 5linin yarısı tok fazla değişen bişey yok diyorsun.

söylediğin tek doğru şey bu kdar gol yemenin kaleci ve tandem değişikliğiile alakası yok kısmı. doğru artık eskisi gibi bir atiban yoktu ilk 8-10 hafta tolgay gereksizi ile sürekli alanını kaybeden medel vardı ama hoca suçlu tabii. kurulan bir kadro yoktu ilk devre gitmeyi kafaya koyan pepe aynı kafadaki babel onlara eşlik etmek isteyen adri umutsuz vaka love 6. hafta gönderilen negredo, larin pektodan oluşan forvet hattı sonra muhteşem transfer roco. maşallah püri pak kadro gerçekten.  bu kadar ufak sorunları bile çözemeyen hocanın canı cehenneme mi demek gerekiyor tavsiyen nedir?

He evet şimdi kadro yetersiz, ondan oldu. Altımızda Hacı Murat var, oysa ilk şampiyon olduğumuz sene Porsche vardı. Ondan dolayı az gol yiyordu.

Fabri küme düşmesi kesinleşen Fulham'da 3. kaleci, ama Karius geçen sene CL finalinde Liverpool'u yaktı. O yüzden Fabri daha iyi.

[ Son Düzenleme: 07 Mart 2019, 14:37:18 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

UEL'de bilerek yeniliyor adamlar.
Geçen sene CL elemelerinde Sevilla'yı elemek için Karabükspor maçını feda ettiler.

O Karabük ligi 10 küsur puanla bitirdi, Başakşehir de onlara verdiği 3 puan yüzünden şampiyonluğu kaçırdı.

Çevrimiçi yaço58

Hala gidip aynı golleri sayıyorsun bana. Başakşehir'den hatalı gol yedi de 3 gol mü sayıldı? En kötü kaleci performansıymış, lafa bak. Hepi topu 1 gol yedi adam o maçta. Kalan 80 dakika 1 golün altından kalkıp maçı çevirememişsin, suçlu kaleci oldu. (Daha kötüsünü dün tarihin en iyi kalecisi Buffon yedi işte.)

Fenerbahçe maçı. Topu vermişsin rakibe, kendi sahanda 3 farklı öndeyken ikinci yarı oyuncularının ayağına top değmemiş. Herifler 16 şut çekmiş, kafa vurmuş, uzaktan vurmuş, yandan vurmuş o maçta. Suçlu yine kaleci.

Takımın geri dörtlüsü değişmedi, tek giden Tosic. Geçen sene ligin ikinci yarısına başlayan idela savunma dörtlüsü (Gönül-Pepe-Vida-Adriano) ile bu sene lige başlayan savunma aynı.

kayseri maçında 2-1ken bi top geldi yavşca elinden kaçırdı onuda içeri alıyordu son anda tuttu direk dibinde iyi kalecidir ama kafası futbolda değil o yüzden hayır gelmez bize adamım bu sezon  10 tane hatalı golünü sayarız belki daha fazla 1 gol diyorsunda rakibin başak direk rakibin büyük maçlarda o golü çıkarmak zordur ayrıca 2 tane geldi o top 2side gol biri ofsayttı ve maça güzel başlamıştık ama o golle takımda düşmüştü  tek gol bazen futbolda çok önemlidir

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şenol Güneş'in basın toplantısı:

"Son günlerde yaptığımız işleri eleştirenlerin olabileceğini biliyoruz. Bu eleştiriler insani boyutların dışına çıksa bile daha önce başımızdan geçtiği için hoşgörüyle karşılayacağımız ama dersler çıkaracağımız durumları değerlendirmek istiyorum. Bazı basın mensubu arkadaşlar daha önce de bizi yok sayıyorlardı, şimdi de yok saymaya başladılar. Bunu görüyorum, hissediyorum. Kin ve nefret tohumları var, benim kimseye karşı böyle duygularım yok. Mayısı görmek istemeyenler var. İnşallah onlar çok mayıs görürler. Yaşımdan rahatsız olanlara inşallah bu kadar Allah yaşamayı nasip eder."

"Bundan 4 yıl önce Beşiktaş'ta göreve geldim. Bugüne kadar yaptıklarımızı birlikte yaşadık. Hatta benden fazlasını biliyorsunuz. Beşiktaş büyük bir camia ve markadır. İlklerin kulübüdür. Başarıları ile son yılların en iyi takımıdır. Beni de bugüne kadar kimse yalnız bırakmadı. Büyük Beşiktaş taraftarı beni çok sevdi. Ben de onları çok sevdim. Aramızdaki sevgi saygı birbirimizi anlamaktan geçti. Beşiktaş'taki sevgi yüreğimde aynı şekilde kalacak. Tıpkı kendi şehrim Trabzon'da olduğu gibi. Orada da beni seven ve yok sayanlar oldu. Bir yere mal olmak kolay değil. Çalıştığın kurumda uzun yıllar kaldıysan takdir edilmelidir. Bugüne kadar hem taraftarlara hem yönetime açık olmaya çalıştım. Gizli bir hesap yaparcasına gösterildiğim için üzgünüm. Türkiye'nin en büyük kurumu ve başkanı biliyordu. Dışarıya net açıklanmadı. Artık açıklandı zaten. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Milli takımın olabileceğini söyledim."

"Geçen gün Cumhurbaşkanı beni aradı. Benden bir görev bekliyor. 'Şenol bey gel, tecrübeni Milli Takım için kullan' diyor. O bu heyecanla bunu söylerken, ben heyecanla bunu yapmaya çalışırken, beni değersizleştirerek ne yapmaya çalışıyorlar? Benim için 'sattı' deniyor. Ben neyi sattım? Bak bakalım şu 4 yıllık tarihte benden büyük Beşiktaşlı var mı? Ben kimseden bir ihale istemedim. Çocuğuma iş istemedim. Ayıptır. Hayalim, hayallerim var. Ben kazanma hırsı ile yaşarım. Bunu oyuncular bilir."

"Sorunlarda tartışmak yerine çözmeye çalıştım. Başardığımız her işi birlikte yaptık. Bugün mazeretlerin arkasına sığınarak başarısızlığımı örtmem. Bugün ki yaşananlar ile ilgili hayal kırıklığı yaşamıyorum. Beşiktaş'ta değişim sürecinin yaşandığını düşünüyorum. Bu yaşanacak bir durumdur. Değişim süreci sancılı yaşanacaktır. Hatalarımız olabilir. Tartışmalar bu yüzden olur. Bunu kavga ile devam ettirmemeliyiz.

"Beşiktaş'ın sorunlarını aşacak başkanı, yönetimi ve camiası vardır. Büyük bir kulüpte büyük bir camiada 4 yılda çok şey öğrendim. Beklentiler büyüdü, yatırımlar altında kalındı.Benim başkanla ne gibi bir kavgam olabilir? Ben onun çalışanıyım, gerekirse görevime son verir. Beşiktaş'ın ekonomisi ile beklentileri arasında bir çelişki olduğu gerçektir. Bu çelişkiler düzelmezse daha büyük facialar olacaktır. Bu her kulüp için geçerli. Burada ayrılmak için değil, daha büyük başarılar için görev yapmaya çalıştım. Bazen ayrılık kaçınılmaz hale geliyor, bazen de en güzel şekilde ayrılmamız gerekiyor. Hayat hesapla değil, nasiple yaşanır. Bizimki de öyle.

"Zaman zaman fikir ayrılığımız olsa da başkanımız benim için çok değerli. Görev sürem boyunca başkandan habersiz iş yapmadım. Ben çok safım, Allah da bana o yüzden yardım ediyor. 'Milli takım ve Beşiktaş'ı çalıştırmayı doğru bulmuyorum' dedim ve 1 gün sonra Başkan Orman, Milli takım için görüşmem gerektiğini söyledi. Başkan o gün de biliyor, bugün de biliyordu."

"Görevim bitinceye kadar başkana ve yönetime saygısızlığım olmayacaktır. Ayrılacağım son güne kadar ilk günkü gibi çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

"2 tane soru, aynı televizyon ve aynı kişiden geldi. Ben seninle ilgili bir duyum alırsam sokağa çıkamazsın. Habercilik bu mudur? Sinirlendiğim doğrudur. 'Atar yaptı' deniyor. Kardeşim ben ne yapmışım? "

"Hayatım boyunca futbolu sevdirmek istedim. Bununla da gurur duydum. Tüm futbolseverlere sevgilerimi sunuyorum. Bugün Ersun Hoca aradı. Ali Koç da aradı. Ben herkesle görüşeceğim. Beni bu haftaki maça çıkarken tehdit edenlere söylüyorum. Ben namusum ile giderim. Namussuzluk yapmam."

"Ben Fenerbahçe'ye hiç saldırmadım. Dayak yiyen benim. Fenerbahçe camiası ile sorunum olmaz. Ali Koç'u da sever sayarım. Kimdir Fenerbahçe? Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesidir. Benim niyetim herkese güzel bakmak ve güzel ayrılmak. "

"Beşiktaş taraftarını ben mi kandıracağım? Onlarla oynuyormuşum. Ben bugünlere böyle gelmedim. Sizi bir yerlere götürenler, oradan başka yerlere de götürürler. Kalbimin temizliğini sizlere anlatamadığım için üzgünüm. Çünkü bu takımlar iyi sonuçlar almalıydı. Alamadığımız için sebeplerini iyi biliyorum. Pepe dün akşam nasıl oynadı? Pepe, Ricardo ve Adriano iyi futbolculardır. Biz gömleğin ilk düğmesini yanlış bağlayıp, alttakileri konuşuyoruz. Yeni bir düzen ve hayat kuralım. Mevcut hayattan faydalanalım. Kavganın kimseye yararı yok. İçime atıyorum. Konuşmadıklarım o kadar fazla ki. Sabır artık bana ağır geliyor."

"Milli Takım yalanla, dümenle olmaz. Sayın Yıldırım Demirören'in daveti vardı, gidemedim. Yıldırım Demirören ile görüştüğümde gizli olmaz. Demirören, TFF başkanıdır. Demirören bizim başkan ile de görüşüyor. Başkan Fikret Orman'a da 'Şenol hoca ne zaman geliyor?' demiş. Benim Beşiktaş'ta kalıp kalmayacağımı siz benden daha iyi biliyorsunuz. Yönetimin beni istemediğini herkes biliyor. Yönetimin de kongresi var. Beşiktaş Kulübü 3 yıl daha devam etme kararı aldı ama teklif gelmedi. Ben buradan gideceğim diye yanlış işler yapmam. Milli takım için izin alınmaz, tebliğ edilir. Türkiye için görevdir. Yardımcı antrenörü çağırırsam gelmek zorundaymış. Ben de yeni öğrendim. TFF Başkanı benimle konuştu ve ertesi gün istifa etti. Bunu bilmiyordum. Şimdi Mart ayında giderken sözümden dolayı bu lafın altında ezileceğim."

"Geçen gün Cumhurbaşkanı beni aradı. Benden bir görev bekliyor. 'Şenol bey gel, tecrübeni Milli Takım için kullan' diyor. O bu heyecanla bunu söylerken, ben heyecanla bunu yapmaya çalışırken, beni değersizleştirerek ne yapmaya çalışıyorlar? Veba mı var bende? Benim için 'sattı' deniyor. Ben neyi sattım? Bak bakalım şu 4 yıllık tarihte benden büyük Beşiktaşlı var mı? Ben kimseden bir ihale istemedim. Çocuğuma iş istemedim. Ayıptır. Hayalim, hayallerim var. Ben kazanma hırsı ile yaşarım. Bunu oyuncular bilir."

"Fatih Terim, Şenol Güneş, Mustafa Denizli size ne yaptı? Üç kağıt mı yaptı, dümen mi yaptı? Başarılı olduğu için mi sizi rahatsız ediyor? Bu 3 isim haksız da sen haklı mısın? Mustafa Denizli’yi aradım. 'Geçmiş olsun' dedim. 'Senin yüzünden oldu' dedi. 'Neden' dedim. “Sen milli takıma gitmeseydin ben gidecektim milli takıma, o yüzden rahatsızlandım' dedi.

"Milli Takım başka bir duygu. Kendi ülkenin takımına hizmet için çağırılıyorsun. Beşiktaş'ın zarar görmesini istemem. Biz Fikret Orman ile konuştuk. Ben de ayrılmak isteğimin olmayacağını söyledim. Bir hoca aldınız, başarısız kaldı. Yeni yönetim yine değişiklik yapabilir. Ben burada bırakırsam, Beşiktaş Kulübü zarar görür. Benden ne istenirse, ben onu Beşiktaş için yapacağım. Bende hesap kitap yok. Yeni hoca ile maç kaybedersen ne olacak? Bana topal ördek denmiş. Ayıptır ya. Fenerbahçe'yi ve Kayseri'yi yenseydik, aklım yerinde mi olacaktı? Fenerbahçe maçının ilk yarısında aklım yerindeydi, ikinci yarı aklımı mı kaybettim? Oyuncu değişikliklerini eleştirebilirsin, buna bir şey demiyorum. Ancak bu sonuçları alıp, benim için mutlaka gitmeli diyorsun. Ben gidersem, bırakıp kaçmış olurum. Ya Başkan Fikret Orman kırılır ve kongreye girmezse ne olacak? Mühim olan insanlara sahip çıkalım."

"Kendi içimizde Beşiktaş'a zarar verenler var, bilerek ya da bilmeyerek. Şu anda Beşiktaş'ın itibarını kaybetmesi için uğraşıyorlar.  Hocaya, başkana saygısızlık Beşiktaş'ın itibarını kaybettirir. İstifa etsem ne olacak? İstifa ederim ne olacak ki... Ben istifa etsem kulüp ne yapacak? Benim Milli Takım'la anlaşmam ilkesizlik ise kimse Milli Takım'la anlaşmamalı."

"Kampta 'Hoca ile 3 yıl devam etme kararı aldık' denildi. Ben de 'Bana öyle bir şey gelmedi' dedim. Kagawa'nın transferinde en yetkili isimle konuştum. 'Konuşalım' dedik. Konuşulmadı. Karar var ama teklif yok. Onların da kongreleri var. Hayat, ne olacağını bilemezsin! Başkan ile bir sorunumuz yok, bakarsınız başka yerde buluşuruz"

"Mayısta öldüren de var, 70'imde de var. Herhalde 70'in Mayıs'ında öleceğim. Ben onlara hakkımı helal etmeyeceğim, onlar edebilir. Ben sadece 'hiçbir oyuncu bana para meselesiyle gelmesin' dedim. Oyuncuların parası günü gününe ödenmezse başarı beklemeyin. Bütün kulüpler nerede birleşiyor? Nasıl para bulunacak konusunda birleşiyor? Nasıl iş yapılacak konusunda birleşilmiyor. Türkiye'de mesele iş yapmak değil önce o işten menfaat sağlamak."

"Beşiktaş'ın muhasebesine gittiğiniz zaman ben nasıl anlaştım, ne aldım ne almadım herkes görür. Başka konular da var. Ben bunları söyleyip kimseyi üzmek istemiyorum. Ama ben burada paradan yaralanmadan çok manevi yaralanma yaşıyorum. 10 milyon da versen geri alamazsın. Onlara hakkımı helal etmiyorum."

"Ben ne zaman saygıyı kaybettim. Rakip takımın oyuncusu bana saygı göstermese ben bu mesleği yapmam. Hiçbir oyuncu, hiçbir antrenöre saygısızlık yapamaz. O oyuncunun yanında durulmaz, hiçbir antrenör de yöneticiye yapamaz. Ben gideceğim diye sahaya çıkacak oyuncu oynamayacak, öyle mi? O zaman maç satıyor demektir. Hiçbir oyuncu, teknik heyetten birine saygısızlık yapamaz. Teknik heyet de yönetime saygısızlık yapamaz. Hocasına saygısızlık yapan birinin yanında kimse durmaz"

"Lucescu döneminde konuştuğumda o dönem zaten olmadı. Böyle bir konu açıldı ama resmi bir şey olmadı. Hatta bir defa başkan 'Beni niye aramıyorsun?' dedi. Ben niye arayacağım? Benim görevim burada."

"İlhan Mansız neden bugün aramızda yok? Kim karar verdi, para pul işlerini falan bırakın! İlhan Mansız bugün neden yok, kararı kim verdi? böyledir, yönetimler karar verir"

"Sosyal medyada bize çamur atıp yok etmek isteyenler, ortalık çamur olduğu zaman kendileri boğulurlar. Ben yokum orada. Beşiktaş taraftarı beni tribüne çağırmasa da onlar beni seviyor biliyorum. Taraftarla bir sıkıntım yok. İkinci yarıda saha içinde tribüne çağırılmadım, bu doğru. Takımın başarısızlığından ben sorumluyum. Sebepleri konuşmak istemiyorum."

"Milli Takım'da federasyon içindeki mevcut hoca arkadaşlarla devam edeceğim. En azından bu iki maçlık böyle. Ondan sonra yeni bir düzen kurmak istiyorum."

"Ben bu takımı bıraksam, nereye gidiyorsun diye suçlu olacağım. Kaldığım zaman da suçlu oluyorum. Bana kalırsa kalmamın faydalı olacağını düşünüyorum. Desinler ki hocam yanına bu kişi gelsin onunla çalış, O da tamam. Yeter ki faydalı olsun.
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2019, 15:31:40 Osvaldonun Saçı ]

Çevrimdışı levitate

galiba taraftar duruma el atmadan bir şey olmayacak
bipbipbupbup

Şenol Güneş: "Yönetimden, 'Hoca ile devam etme kararı aldık' diye açıklama yapıldı. Bana hiçbir şey gelmedi ama. Açıklanan karar oldu ama teklif gelmedi. Onların da haklı yanları vardı, çünkü kongre yapılacak."

Çevrimdışı Akil Emre

Sonuç nedir kongreye kadar 2 ileri 1 geri devam edeceğiz anlaşılan, herkes kişisel çıkarlarını önde tutuyor takımı düşünen sahip çıkan kalmamış gibi, napalım kongreyi bekleyeceğiz.

Çevrimdışı El Nino

Taraftarı olmayan bir takımın hocası Abdullah Avcı. Büyük takımlarda çuvallar baskıya gelemez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneşi Milli takımın başında Rte nin görmek istediğini daha önce yazmıştım zira bunu görmek için müneccim olmaya gerek yoktu

Nitekim Hoca bugün 2 takım çalıştırmayı doğru bulamadığımı söyledim ertesi gün başkan geldi Milli takım için görüşmem gerektiğini söyledi bunu o günde biliyordu bugün de biliyordu dedi..

Emir büyük yerden..

Hoca bu sözünün altında ezilecegini de ekledi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Şenol Güneşi Milli takımın başında Rte nin görmek istediğini daha önce yazmıştım zira bunu görmek için müneccim olmaya gerek yoktu

Nitekim Hoca bugün 2 takım çalıştırmayı doğru bulamadığımı söyledim ertesi gün başkan geldi Milli takım için görüşmem gerektiğini söyledi bunu o günde biliyordu bugün de biliyordu dedi..

Emir büyük yerden..

Hoca bu sözünün altında ezilecegini de ekledi..

baskı yapıldı adama.

Ayrıca hocanın söylemeye çalıştığı başka bir şeyler daha var ama söylemiyor.

Bir oyuncu iyiyken birden bire kötü oluyorsa bunun sebebi fizik,taktik,teknik harici ekonomidir dedi.Pepe'yi örnek gösterdi nasıl oynadı dün dedi ? Yani oyuncular maaşlarını almadıkları için oynamadı/oynamıyor onu söyledi.

Ayrıca fener maçı için ilk yarı için her şey güzeldi 2.ci yarı bir işler döndüğünü söylemeye çalıştı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

olaya ne niyetle baktığına göre değişir ben o bombayı hocanın Başkanın kucağına bıraktığını
görüyorum. Bomba gidenin değil kalanın kucağında olur.
bütün şimşekler hocanın üzerine yöneliyorsa bütün herkesmi yanılıyor.
ne açıklaması getirecek milli görev vs rededilemez gibi birşey söyler sanırım
bunun bir açıklaması yokki. olmayan şeyi nasıl açıklayacak.
Milli takımla görüşmesi gerektiğini Başkan söylemiş hocaya buna ne diyeceksin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık