Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Fikret Ormanın acilen Şenol Güneşin sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Bu noktadan sonra artık başka hiçbir senaryo kendisinin hayrına olmaz.

Çevrimdışı 38life

Kulübümüzün geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama buydu. Bu açıklama şuandan itibaren geçerliliğini yitirmiştir. Yeni açıklama ve yeni aksiyonlar yapılmak zorundadır.

Çevrimdışı levitate

Kulübümüzün geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama buydu. Bu açıklama şuandan itibaren geçerliliğini yitirmiştir. Yeni açıklama ve yeni aksiyonlar yapılmak zorundadır.

şu açıklamaya uyulmayacağı o kadar belliydi ki
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Conte mi?

Bizim transfer bütçemizi duysa "peki A takım için bütçeniz nedir?" diye sorar.
Olmayacak isimlerle saçma gündem oluşturma çabasından başka bir şey değil.

Çevrimdışı kyiv

Conte mi? Bunu haber yapanın Allah b... versin. Yalan yapılır da bu kadar aleni yalan haber yapılmaz.

Bu iş Sergen Yalçın veya Mehmet Özdilek ile sonlanır.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Jupp Heynckes dede gelsin bence :)

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizim karius kaleci ise bu tottenhamli loris ne acaba? Bir kaleci takimi nasil oyunda tutar en iyi örneklerden biri. Dortmund resmen bombardımana aldi tottenhami, üst üste inanilmaz kurtarişlar yapdi, karius en az dördünü yerdi acik ve net.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Librarius

Sanırım Fikret Orman Serdar Bilgili gibi kaçacak. Kaçmadan önce TFF için şansını deniyor, olursa oraya gidecek olmasa bahaneyle tüyecek. Çünkü Beşiktaş’ı yönetmek onun boyunu aşmaya başladı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı kyiv

Biri bana anlatsın bir insan nasıl bu kadar 2 yüzlü olabiliyor. Burada 2 yüzlü hakaret anlamında kullanılmamıştır. 1. yüz Beşiktaş taraftarına kulübüne saygısını her seferinde gösteren bir yüz 2. yüz ise ekmek yediği yerin zor durumda kalacağını bile bile muhtemeldir ki para amaçlı yerinde kalmaya devam ediyor ve takımına zarar veriyor. Eğer amaç Fikret Orman ve ekibine son dakika golü atmaksa gol attığı takım Fikret Ormanspor değil bugün Fikret Orman var yarın yok Beşiktaş tarihinde de küçücük bir noktadır Fikret Orman. Yalnız şu son yaptıklarıyla çevremde konuştuğum gördüğüm birçok Beşiktaşlıdan edindiğim net izlenim: hayırla yad edilmeyecek Hoca. Onca yaptıklarına rağmen!

Çevrimdışı bordele

@Necmi abi oyuncu kadromuzun başında olan ve son iki senemizi oyun gidişatını okuyamamalarıyla, sürekli yanlış tercihleriyle heba eden 66 yaşındaki dede için forumda paragöz, satıcı gibi ifadeler alttan alta kullanılmaya başlandı, ben bu dozu artırmamak için kendimi zor tutuyorum. Milli takımın başında olacağı iki maç boyunca bu şekilde ifadelerle anabilir miyiz kendisini?
Av zamanı

Çevrimdışı kyiv

Ve tabi ki her zaman olduğu gibi umrumda olmayacak milli takım. Ancak ne yalan söyleyeyim Milli takımın başarısız olmasını ama Hocanın bu son davranışlarından ama medyanın tutumundan ama üst düzey malum güçlerin bu tavırlarından ötürü 4 gözle bekliyor olacağım.

Hoca milli takımdan ayrılış sürecinde kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyordu şimdi benzer bir haksızlığı kendisi Beşiktaş kulübüne yapıyor. Kainat düzen ve denge üzerine kurulmuştur. Kimsenin kimseye ettiği karşılıksız kalmaz!
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2019, 00:13:16 kyiv ]

Çevrimdışı levitate

Sanırım Fikret Orman Serdar Bilgili gibi kaçacak. Kaçmadan önce TFF için şansını deniyor, olursa oraya gidecek olmasa bahaneyle tüyecek. Çünkü Beşiktaş’ı yönetmek onun boyunu aşmaya başladı.

tüymezse @mylife1903 abinin dediği gibi yaptığı stada sokmazlar, o da farkında bişeyler deniyor kendince kurtarmak için ama başarılı olmuyor. tam tersi daha kötü hale geliyor

anç gelecek gibi hissediyorum (bugün 2. oldu bu :D)

hasan arat'ta açıklama yapmış o da hazırlanıyor yavaştan sanki. birileri rahmi koç destekliyor falan diyordu bakalım nolcak
bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

Ve tabi ki her zaman olduğu gibi umrumda olmayacak milli takım. Ancak ne yalan söyleyeyim Milli takımın başarısız olmasını ama Hocanın bu son davranışlarından ama medyanın tutumundan ama üst düzey malum güçlerin bu tavırlarından ötürü 4 gözle bekliyor olacağım.

Hoca milli takımdan ayrılış sürecinde kendisine haksızlık yapıldığını düşünüyordu şimdi benzer bir haksızlığı kendisi Beşiktaş kulübüne yapıyor. Kainat düzen ve denge üzerine kurulmuştur. Kimsenin kimseye ettiği karşılıksız kalmaz!

Beşiktaş olmasa kariyerini loser bir hoca olarak tamamlayacaktı. Şimdi Beşiktaş camiası da yok arkasında. FB lobisi yiyip bitirecek onu. Ne halt yerse yesin ama Beşiktaş’tan gitsin kardeşim. Hiçbir büyük kulüp bu duruma düşürmez kendisini. Yönetim büyük gaflet içinde. Herşeyi oluruna bırakmış vaziyetteler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı bordele

Hoca geldiğinden beri 4'ü içeride 7 maçta bir tane Başakşehir galibiyeti var.

Barcelona ile 7 kere oynasak ve 1 kere kasansak az kazandık deriz, adam 5 senede Başakşehir'i ve Abdullah Avcı'yı çözemedi. Ama kalecileri iyi, Mert var. Karius'la ancak bu kadar oluyor

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir sonraki maçta Quaresma üzerinden kenar ortalarını denerse sence de kapanan bir takımı açmak için etkili olmaz mı?

o 1 maçı da Gomez almıştı hocayla herhangi bi ilgisi yok
Av zamanı

Çevrimdışı kyiv

Ahmet Nur Çebi kadar Hasan Arat da iyi bir alternatif olabilir. Geçmişte Süleyman Sebanın işaret ettiği bir isimdi Hasan Arat. Sebanın bir insana boşa destek vereceğini sanmıyorum. Ha kendisi niyetlenir mi başkanlığa bilemem ama Ahmet Nur Çebi olmazsa dangul dungul adayların yerine çok da iyi olur. Yeter ki sağlam bir ekip kurulsun.

Çevrimdışı kyiv

Hoca geldiğinden beri 4'ü içeride 7 maçta bir tane Başakşehir galibiyeti var.

Barcelona ile 7 kere oynasak ve 1 kere kasansak az kazandık deriz, adam 5 senede Başakşehir'i ve Abdullah Avcı'yı çözemedi. Ama kalecileri iyi, Mert var. Karius'la ancak bu kadar oluyor

Hocanın çok daha önceden kovulmasını gerektirecek maçlardır Başakşehir maçları. Neredeyse hepsi birbirinin kopyası. Takımını hazırlayamayan, ders almayan aynı yanlışlarda ısrar eden, rakibe karşı hiçbir çözüm üretmeyen hoca.

Başakşehir, Fenerbahçe,Kasımpaşa ve Konya hocanın değişmeyen kayıpları.

Çevrimdışı bordele

Hocanın çok daha önceden kovulmasını gerektirecek maçlardır Başakşehir maçları. Neredeyse hepsi birbirinin kopyası. Takımını hazırlayamayan, ders almayan aynı yanlışlarda ısrar eden, rakibe karşı hiçbir çözüm üretmeyen hoca.

Başakşehirle berabere kaldığımız maçların bir iki tanesi kornerden kafayla attığımız goller vs sayesinde.
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

Hayal kurmaya gerek yok.

Ali Koç'un tüm serveti (700 milyon dolar) Fenerbahçe'nin borcunu kapatmaya yetmiyor. Adam geldiğinden beri 150 milyon dolar para gömdü, serveti geçen seneye göre %20 azaldı(Kaynak Forbes) ama Fenerbahçe'de ekonomik anlamda en ufak düzelme olmadı.

Şu ekonomik şartlarda, şahsi reklamını yapmak dışında şov amaçlı ortaya çıkanlar hariç kimse başkanlığa aday olmaz. Takımların ekonomik durumu fecaat, gelecekleri karanlık (ya da en iyi cümleyle belirsiz).

Popüler transfer yapamaz, başarı şansa bağlı. Gelen kim olursa feda gömleğini giyecek. O da ilk 2-3 senelik döneminde tüm eleştirileri alacak, parasını ve vaktini harcayıp üstüne laf ve küfür işitecek.

Kısacası başta dediğim gibi hayal kurmaya gerek yok.

serveti azalmayan mı var dolar 2ye katlandı bunun fenere verdiği parayla alakası yok.

150 milyon dolar da gömmedi ayrıca ama mümkünse bende bize 150 milyon dolar gömecek bir başkan arıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

tüymezse @mylife1903 abinin dediği gibi yaptığı stada sokmazlar, o da farkında bişeyler deniyor kendince kurtarmak için ama başarılı olmuyor. tam tersi daha kötü hale geliyor

anç gelecek gibi hissediyorum (bugün 2. oldu bu :D)

hasan arat'ta açıklama yapmış o da hazırlanıyor yavaştan sanki. birileri rahmi koç destekliyor falan diyordu bakalım nolcak
hasan arattan da bir cacık olmaz.kulübü en zor zamanında milli olimpiyat komitesindeki ıvır zıvır bir görev yüzünden reddetmişti.onun gelmesini hiç tasvip etmiyorum.şimdi de zor bir dönemdeyiz böyle bir düşüncesinin olacağını da zannetmiyorum.

Çevrimiçi murat

serveti azalmayan mı var dolar 2ye katlandı bunun fenere verdiği parayla alakası yok.

150 milyon dolar da gömmedi ayrıca ama mümkünse bende bize 150 milyon dolar gömecek bir başkan arıyorum
valla ne yalan söyleyeyim benim servetim hiç azalmadı :D olmayan şey azalırmı :lol:

Çevrimdışı tangaz

Ya hocanın kafasının takımda olmadığını anlamak için şu savunma sorununa bakmak yeterli zaten.

1.5 sene santrafor muhabbeti yapıldı, ama şu anda ligin en çok gol yiyen 9. takımıyız. İçeride 3, deplasmanda 2 gol attığımız maçları zar zor berabere bitirebiliyoruz.

Savunma işi teknik heyetin konsantrasyon işidir. Hocanın ilk iki senesinde ligin en az yan top golü yiyen takımlarından biriydik, şimdi golün her türlüsünü yiyoruz.

Savunma oyuncularımız mı kötü de, Başakşehir'in 3 katı gol yedik? Adamlar kalede Mert'le, savunmada Epureanu, Da Costa, Attamah gibi adamlarla 11 gol yemiş, sen Karius, Vida, Adriano, Gönül gibi adamlara rağmen topu ağlarından çıkarmaktan yoruluyorsun.

Hocanın kafası sene başından beri milli takımda. Yönetim niye hakemleri konuşmuyormuş? 7-8. haftada konuştular, VAR'da penaltılarımız verilmeye başlandı o günden beri. Ama kardeşim, sen de leblebi gibi gol yiyorsun; idmanlarda savunma namına ne çalışılıyor belli değil.

Bari önümüzdeki sezon için hazırlıklar yapılsın artık, hocayla vedalaşalım. Hem önümüzdeki iki milli maça odaklansın o da.

hocanın kafası takımda değileyvallah

peki başkanın kafası takımdamı onu neden yazmıyorsunuz

necmi abiyede sordum bunu ama hoca gömdü yanıt olarak o gömüyü alıntılayıp sende 2 kürek sallamışsın

savunma konsantrasyon işi değildir sadece düzen işidir istikrar işidir adamların geri dörtlünün 3ü hiç değişmiyor 2 senedir epuryaunun partner değişiyor arada ama senin takımın son 4 senede 70 ayrı tanden formasyonuyla maça çıkmış 2-3 maç üst üste aynı tandemi zar zor görmüşüz özetle defansın defalarcadeğişmek zorunda kaldıgını sürekli stoper sattıgımız gerçeğini göz ardı etmemek gerek

sonra vida adriyano karyus gg die isimleri sıralıyorsun karyusa ben idmanlarda yelek vermem bırakın formayı liverpulun şl finali oynayan kalecisini aldık diyenlere bende yanıt olarak liverpulu finalde yakan kaleciyi aldık finali kaybetelerinin tek suçlusunu aldık derim  sonra adriyanonun sene başından beri ismi burda ama malesef cismi burada değil bunu herkes görüyor dile getriyor ama hocyı gömerken işinize yarıyor o kontenjandan bile tutulabilir tabii

yönetim neyi konuştu 7-8.haftaya değin taraftar başkanı öyle bir baskı altına aldıki başkan konuşmak zorunda kaldı yoksa onudayapmayacaktı yaptı da noldu 2 hafta sonra yusuf abim yusuf abim die konuşmadı mı

hocanın kafa burda değilmiş başkan adamda kafa mı bıraktı bana santrafor al dedi negredoyu kampa sokmadı alsın artık die başkan inadına almadı ffp yokken almadı ffp varken aln insan şimdi nie almaz inadından almaz sonra transfer kapandı negredoyu sattı. hoca fikstürden yakındı ben kaç senedir isterdim bunları yapmayanlar geseiçin yapıyor dedi 2 dakika sonra başkan fikstürü fatih hocamla birlikte yapıyorum bende ordaydım dedi. demedi mi? şafakın umutun hocaya yaptıkları arşa çıktı metin  gidip avcıyla görüşmedi mi başkan kendini kurtarmak için hocayı ateşe atıyor başkanın başka hesapları oldugunu görmüyormusunuz?

tekrar soruyorum hocanın kafa burada değil, peki başkanın kafa nerede?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

kim söylüyor sağ bek baktığımızı uygun bir tane bulursak alırız diye başkanın açıklaması var onun üstüne benim sağ bekim GG ben onu oynatacağım sağ bek alınsada forma GG nin diyen Hoca açıklaması var. Peki hoca alırsanız oynatmam dediğinde neden alınsın takıma giremeyecek oyuncuya neden para verilsin. Hocanın resmen almayın diye beyanı var.
hoca istemediği için çok uçak kapılarından dönen oyuncular var bunları resmen bilmediğimiz için söyleyemiyoruz sizin gibi basındanda duymuyoruz. Hocanın oyuncu vetolarından yönetime gına geldi.
penaltılara gelince burak gelmeden öncede penaltılarımız verilmiyordu ama hiç böyle koruma yapmadın. ne mağlum penaltıyı burak atacak takımda quaresma gerçeği var. doğmamış bebeğe don biçmeyelim farazi konulardan eleştiri olmaz ben bakıyorum fikstüre 7 maç geçmiş burak geleli bu 7 maçın ikisinde gol atmış 5 inde golü yok. ha faydası yokmu bence beklediğimin üstünde yüksek fayda verdi ben gol atmasınada bakmıyorum haraketli ve alan açıyor o atmasa başkalarının atmasını sağlıyor ben sadece sizin oyuncu performansını attığı golle ölçtüğünüz için söyledim bana göre iyi size göre kötü olması lazım normalde.
burak iyi forvet kötü denemez ama izliyorum maçları hala forveti pozisyona sokmuyoruz bu oyun anlayışıyla bu olacak farklı birşey bekleyemeyiz iki üç maç susar bir maç iki tane atar çünkü top ona akmıyor ama artısı alan açtığı için geriden süpriz golcüler çıkıyor atmasada gole ciddi katkısı var. Ben oyuncuyu attığı golle değerlendirmem maçı kazanalım kim atarsa atsın önemli olan en uçtaki adamın yaptıkları. ben size bunu kaç yıldır söyledim ama anlatamadım. kaldıki burakla birlikte merkez oyununa dönmüş halimiz bu daha doğrusu quaresmanın frenine basılmış hali. önceki oyunumuz olsa bu kadarda olmazdı.
ama kabul edemiyorsunuz bunu kabul etseniz bu sefer sistem tartışmak gerekecek bu güne kadar savunduğunuz herşeyi çöpe atmanız lazım buda olmaz. mesela hoca ne zaman sıkışsa ilk yaptığı topu taşıyan adamları çıkarıp atacak olanları sokmak oluyor ilerde çok adam olunca topun kendiliğinden oraya gideceğini sanıyor kaç defa orta sahayı tamamen boşalttığına şahit olduk.
artık bunları tartışmanın gereği kalmadı. şampiyonluk gitmişdi zaten görünen ikinciliğinde gideceği ondada şansımız çok zayıfladı
bu saatten sonra ne sistemi konuşmanın gereği var nede hoca eleştirmenin. Bu şekilde gidecek gittiği kadar. kendimizi yormaya gerek yok artık.

ne demek kim söylüyor günlerce lang ismi konuşuldu rafael ismi geçti hiç tekzip çıkmadı sonra serkan reçber ekibe katıldı adam kaç tane seçenek sundu vbvb hoca lang ismini örneğin hem sağ bek hem stoper oynayabildiği için istedik oluyorduda ama adam almanyayı seçti die açıklaması var nedemek sağbek bakmamışız lütfen. sonra sağbek gelse bile benim sağbekim gg dir sözü özellikle dewre arası sağbek bakarken söylenen ifadedir sezon başı değil.

diğer taraftan elinde gg gibi bir sağ bek varken hoca ne diyecekti gg bi işe yaramıyor çöp zaten beni onla muhatap etmeyin gidin birinci sağbek alın mı diyecekti? tabiki bana gg.yi yedekleyecek hatta multi pozişın birini alın diyecek ama sen gidip gg.yi kesecek klasta birini alsan sonuç belli. bayernin sağ beki kimmichi getirirsen hoca da gidip gg.yi oynatmaz heralde.

penaltılarımız verilmediğinde burak öncesi hiç böle koruma yapmadın die suçlama yapmışsın el insaf. burda hakem gömüsünde beni geçen 2 kişi var sadece  ben negredonun bursa maçındaki penaltımız verilmeyincede söylenen sınırlı üyeden biriyim bak özellikle negredo bursa maçını seçtim daha vurgulu bi örnek olsun die.

biz ikinci devre 7de 7 yapamadıysak 2 sebebi var bir hakemler iki karyus

Çevrimdışı tangaz

Mert kovanın tekidir.

Herif Fenerbahçe'de senelerce yedek kaleci kaldı, oynadığı her maçta saçmaladı.

Oradan gitti Bursaspor'a, oradan da kovuldu.

Menajeri Batur Altıparmak'ın ricası ile Başakşehir'e işe aldılar, şimdi Allah'a emanet oynuyor.

Başakşehir'in kalesine şut gelmiyor, herifler öyle organize bir savunma yapıyor. Senin kalen geçen hanı, 2 tane yiyorsun ama Karius da 4 tane top çıkarıyor.

Karius bu sene Başakşehir'de oynasa, Şenol Güneş'in en az gol yeme rekorunu kırardı.

yok artık alisami :D

adam fener maçında kaleyi tutan 3 topu da aldı neyin rekorunu kırıyor ŞL finalinde liverpulun başını yakan kaleciyi amma övmüşsün adam kaleci filan değil başakşehirden yediği golü şu yaşımda ben bile yemem neyin rekorunu kırıyormuş üstelik o maçta o golü  2defa yedi birini hakem iptal etti hayatımda kalecilerin şike yaptıgı maçlar hariç o gol kadar rezil yenen bir gol görmedim

karyusun yan top performansı muzleradan bile kötü tıngır mıngır giden toplarda bile öyle geç atlıyorki kafa kimbilir nerede  çocugun doğru düzgün oynadıgı maç sayısı 3-4ü zor buluyor yan top demişken tandemin boyu da kısaldı bunu da göz ardı etmemek gerek rodolfo ve marcelo 190 üstüydü

Çevrimdışı tangaz

hemşom biz bunu daha ilk şampiyonluk gelirken ligin ikinci devresi başaksiti maçlarında gomezli takım varken söledik B planıolmayan hoca bizi ileri götüremez dedik 2 şamp. geldi maaş zammı istedi gene gönder dedik takım eşik atlayamaz tıkandı geri gidiş başlar dedik başkan zammı yaptı uzattı kontratı. peki yaptıgın yatırıma neden sahip çıkmazsın  kurda kuşa dobermana yem edersin? 3.sene başlarken ilk şenol güneş milli takımlaflarını eden ermandı şenolla fikret orman birdaha dikiş tutmaz cümlesini tv.de ilk dillendiren kişiydi o gün bugündür düzenli bir karalama kampanyası var pekii bu süreçte başkan ve yönetimi yatırımını korumak için gerekeni yaptı mı? bence yapmadı.

Çevrimdışı tangaz

bu yd şenolgüneş görüşmeleri çok gizli yapıldı laflarına da çok güldüm  :lol:

millet birde radyoya falan çıkıp yd istifa ederken neden şenol güneşle anlaştı neden açıkladı filan diyor çok gülüyorum onada sanki tff.yi yd yönetiyormuş şenol güneşi yd seçmiş gibi :) yd.nin yerine geçecek isimde belki bellidir diycem de şimdi kafa 31 marttadır tff kongresine daha çok var o zaman karar verir cumhurbaşkanı yd.nin yerine kimin geçeceğini. fikret ormanın gitmesini tff başkanı olmasını canı gönülden isterim ben en azından rahat rahat 10 dkikada 25 defa cumhurbaşkanım deme rekorunu kırabileceği ortam bulur  :icool: